freemind11 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 και που την βρίσκω του bsg ? μήπως όλα αυτά θα έπρεπε να μπούνε από κάποιον μοντ στο πρώτο ποστ για να τα βρίσκουμε εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Για να μπει πρώτο post. Σχετικά με gcam Τι χρειάζεται για να δουλέψει; Τίποτα απολύτως αφου έχει ήδη ενεργό api2. Απλή εγκατάσταση apk Πρόταση gcam νούμερο ένα Η gcam που δουλεύω είναι αυτή https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_4lens_V1.3.030119.0645-02j.apk Και εδώ οι ρυθμίσεις μου σε xml https://1drv.ms/f/s!ArBDeVoC0Z5egr81JuT_R05A3Z931w Για οσους δεν γνωριζουν πως περναμε xml δείτε εδώ (ειναι πολύ εύκολο) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ . Το πρόβλημα σε αυτή την έκδοση είναι ότι δεν δουλεύει το Night sight και ψηφιακό ζουμ. Έχει όμως μακράν το καλύτερο αποτέλεσμα από άποψη λογου λεπτομέριας/θορυβου. Προσωπικά Night sight δεν χρησιμοποιω ποτε! Αν τυχόν θελήσω πιο αργό κλείστρο πατάω παρατεταμένα την αλλαγη σε selfie και στο μενού που εμφανίζει, βάζω στο autoexposure correction το χρόνο που πιστευω ότι μπορώ να διαχειριστώ. Ενω αντι ψηφιακου ζουμ κάνω κροπάρισμα. Κάποιοι αναφέρουν ότι στις ημερήσιες μπορεί να τυχει να υπερεκθέσει (πιο φωτεινή) και να κάψει ουρανό αλλα ότι τους διορθωνεται αν ενεργοποιήσουν στις ρυθμίσεις το awb. Ακόμα είναι υπό εξέταση μιας και σε εμένα δεν το κάνει αλλα το αναφέρω για όποιον συναντήσει τέτοιο πρόβλημα. Πρόταση gcam νούμερο δυο Η έκδοση του bsg https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk όπου δουλεύει και night sight και ψηφιακό ζούμ. Επιπλέον έχει μια επιλογή "remove dots" στις ρυθμίσεις. Αν τυχον παρατηρείτε σε ενοχλητικό βαθμό κουκίδες στον ουρανό την ημέρα, το ενεργοποιείται και περιοριζει το πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα το έχουν όλες οι gcam αλλα μόνο του bsg έχει τέτοια ρυθμιση για περιορισμό. Προσοχή ομως με τη ρυθμιση γιατι σε συνθηκες indoor μπορει να χάσετε σε λεπτομέρια. Προσωπικά το έχω κλειστό μιας και δεν ειναι τόσο σπουδαίο το πρόβλημα Είναι γρηγορότερη και πιο συμβατή απο την πρώτη αλλα υστερεί σε ποιότητα. Βέβαια λογω διαφορετικού package name μπορείτε να εγκαταστήσετε και τις 2 παράλληλα και να χρησιμοποιείται την κατάλληλη αναλόγως τι θέλετε. ;) Ταχύτητα, ποιότητα, shutter lag και motion blur Αν σας νοιαζει η ποιότητα, να τραβάτε με την δεξιοτερη επιλογη του hdr+ (δηλαδη την enhanced). Ειδικα νυχτα ή σε κόντρα ήλιο κάνει διαφορά. Αν ομως σας νοιάζει η ταχύτητα χρησιμοποιείτε την μεσαία επιλογη όπου ενεργοποιεί το zsl και τραβαει αστραπιαία (μηδενικο shutter lag). Παρόλα αυτά το hdr+ enhanced συγχωρεί περισσότερο motion blur. Το zsl είναι αυστηρά για να προλάβετε την στιγμη (πχ για λιγο σας κοιτάει ο μπομπιρας σας και μετα απο μισο δευτερολεπτο κοιτάει αλλου) και όχι για περιορισμό Motion blur. Τέλος μεταξυ των δυο που προτείνω, του bsg το hdr+ enhanced (δεξιότερη επιλογή) ειναι γρηγορότερο αφού έχει υψηλότερο shutter speed και λιγοτερα frames οπότε κερδίζει και σε shutter lag αλλα και σε motion blur. Με ποια κάμερα να τραβάω βίντεο; Αν δεν σας νοιάζει το 4K τότε η στοκ σε 1080p (30fps) είναι ανώτερη τόσο από άποψη σταθεροποίησης οσο και ποιότητας (ειδικά σε χαμηλό φωτισμό). Αν πάλι χρειάζεστε 4K πάτε σε οποιαδήποτε 3rd party camera. Εφόσον έχετε ήδη gcam, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή Edited June 19, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Για να μπει πρώτο post. Σχετικά με gcam ... Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Για να μπει πρώτο post. Ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική παρουσιάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 @Antretng Συγχαρητήρια και από εμένα για την εξαιρετική δουλειά και προσφορά σου στο forum. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Νέος κάτοχος του κινητού. Αρκετά εντυπωσιασμένος. Κάτι απλό. Το κλείδωμα οθόνης το έχει μόνο στην μπάρα μαζί με τις συντομεύσεις . Wifi data κτλ . Δεν μπορεί να μεταφερθεί ανεξάρτητο στην αρχική οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 η gcam μπαίνει το ίδιο εύκολα και σε Redmi Note 5 ή εκεί πρέπει να είναι ρουταρισμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 η gcam μπαίνει το ίδιο εύκολα και σε Redmi Note 5 ή εκεί πρέπει να είναι ρουταρισμένο? Δεν εχει ενεργό api2. Οπότε θέλει ξεκλείδωμα και πείραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 κρίμα ήθελα να την βάλω και στης γυναίκας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Νέος κάτοχος του κινητού. Αρκετά εντυπωσιασμένος. Κάτι απλό. Το κλείδωμα οθόνης το έχει μόνο στην μπάρα μαζί με τις συντομεύσεις . Wifi data κτλ . Δεν μπορεί να μεταφερθεί ανεξάρτητο στην αρχική οθόνη?Είναι στα widgets ένας διακόπτης για το κλείδωμα της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλό χρυσό το mi9 αλλά λειψό τηλέφωνο δεν θα έπαιρνα με τίποτα, για τις δικές μου ανάγκες θύρα ακουστικών, sd, και ράδιο αν έχει είναι λόγοι να μην κοιτάω καν το κινητό. Οπότε καλύτερα το redmi note 7 πάντα μιλάω για τις δικές μου ανάγκες. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Συμφωνώ με το φίλο τον ''chios'' , έτσι κάνω και εγώ. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 τελικα παιδια το κινητο αξιζει η αγορα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Είναι στα widgets ένας διακόπτης για το κλείδωμα της οθονης. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 τελικα παιδια το κινητο αξιζει η αγορα του; για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο.ακομη και με 3gb ram να παρεις το κινητο παει :superman: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi 8 lite και στο redmi note 7 ποιό να πάρω λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ρε παιδια..........υπαρχει νημα για τετοιες ερωτησεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ρε παιδια..........υπαρχει νημα για τετοιες ερωτησεις. ακριβώς.... αν πιστέυαμε ότι κάποιο άλλο στα ίδια λεφτά ήταν καλύτερο θα είχαμε πάρει το άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ένα άλλο λίγο σπαστικό της συσκευής είναι όταν πάμε να κατεβάσουμε ένα μεγάλο αρχείο πχ 50 mb από το playstore, αργεί αρκετά να πιάσει την ταχύτητα του wifi Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ένα άλλο λίγο σπαστικό της συσκευής είναι όταν πάμε να κατεβάσουμε ένα μεγάλο αρχείο πχ 50 mb από το playstore, αργεί αρκετά να πιάσει την ταχύτητα του wifi Sent from my RN7 using Tapatalk Παντελως ακυρο αυτο που εγραψες φιλε,καμια σχεση με το κντ αυτο και τις κεραιες του. Δεν γινεται αυτο που λες,ολες οι συσκευες αναλογα τον δοαθεσημο....αερα...και την συνδεση σου τρεχουν και φορτωνουν,απο το 1ο εως το τελευταιο δευτερολεπτο. Κανε ενα speedtest. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Τράβηξα τις πρώτες τις πρώτες φωτο με τη GCam (έκδοση και ρυθμίσεις Antretng) και διαπίστωσα ότι η πρώτη βγήκε με καμένο ουρανό ενώ η 2η από το ίδιο σημείο σωστή. Δυστυχώς, δεν δοκίμασα με τη στοκ στις ίδιες θέσεις, για να έχω σύγκριση. Τα μεγέθη των φωτο είναι γύρω στα 3ΜΒ ενώ οι ρυθμίσεις της πίσω και μπρος είναι στα 12 και 13,2 megapixel αντίστοιχα. Είναι σωστά; Edited June 20, 2019 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Να ρωτήσω λίγο παιδιά σας δουλεύει καλά ο μετρητής της ενεργής οθόνης, είμαι με global stable eu και έχω παρατηρήσει πολλές φορές να κολλάει, επίσης βλέπω διαφορές με το accubatery Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Το παρέλαβα και εγώ, με εγγύηση Infoquest, είναι η 1η φορά σε Xiaomi κινητό και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι μετέφερε όλες τις εφαρμογές από το προηγούμενο, εκτός εκείνες του Amazon που τις κατέβασα χειροκίνητα (Λάθος, δεν γίνεται εγκατάσταση). Ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ταξινομήσει τις εφαρμογές αλφαβητικά. Πως διορθώνεται αυτό; Edit 1. Διαπιστώνω ότι ενώ βρήκε το λογαριασμό μου στο Amazon, δεν εγκαθίστανται οι αγορασμένες εφαρμογές μου 2. Δεν βρίσκω που είναι κρυμμένη η ρύθμιση "να επιτρέπεται η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές' (μήπως είναι αυτή η αιτία για τη μη εγκατάσταση των Amazon) 3. Δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις για κάμερα (έχω βάλει και την Gcam με το apk, ρωτάω για ρυθμίσεις)Για να δουλέψει η εγκατάσταση εφαρμογών από το Amazon app store απενεργοποίηση αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Για να δουλέψει η εγκατάσταση εφαρμογών από το Amazon app store απενεργοποίηση αυτό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μπορείς να πεις που κρύβεται αυτή η καρτέλα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μπορείς να πεις που κρύβεται αυτή η καρτέλα;Επαναλαμβανόμενα πατήματα εδώ μέχρι να γίνεις προγραμματιστής. Και θα εμφανιστεί η καρτέλα "επιλογές προγραμματιστών" μέσα στις " πρόσθετες ρυθμίσεις". Όταν τελειώσεις τις εγκαταστάσεις ξαναενεργοποίησε το. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 20, 2019 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Aπο τα καλυτερα vfm και απο το GSMArena.:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts