red7genius Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Η άσπρη γραμμή στο κάτω μέρος τι είναι ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Η ηχογραφηση δουλευει με την νεα MiUi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δουλεύει κανονικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Τελικά στο κατάλογο επαφών όταν πας δεξιά στην αναζήτηση έχει αγγλικά. Γυρνάει στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Τελικά στο κατάλογο επαφών όταν πας δεξιά στην αναζήτηση έχει αγγλικά. Γυρνάει στα ελληνικα? Αυτό ψάχνω κι εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Θεωρώ θα έρθει κάποιο μικρο-update και για το μέγεθος γραμματοσειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Καλημέρα. Στην 12 δουλεύει το Αlways On Display (AOD); Αν ναι.. με ποιο τρόπο το ενεργοποιούμε? Γνωρίζω ότι πας στις "επιλογές προγραμματιστών" κ στο τέλος αποεπιλέγεις το ' ενεργοποίηση βελτιστοποίησης mui". Κατόπιν...ρυθμίσεις...οθόνη κλειδώματος και εμφανίζεται το Αlways On Display. Μέχρι εκεί. Κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω. Το εμφανίζει μόνο σαν επιλογή. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό; Σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Πώς θα έχεις aod ;; Το τηλέφωνο δεν έχει amoled οθόνη. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Πώς θα έχεις aod ;; Το τηλέφωνο δεν έχει amoled οθόνη. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Μετά το μέγεθος των γραμμάτων, το άλλο που μου χάλασε με το MIUI 12 είναι οι ταχείες κλήσεις που γίνονται με παρατεταμένο πάτημα αριθμού στο dialer. Τις ξέχασε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δηλαδή το led που δείχνει ειδοποιήσεις για mail κλήσεις κ.λ.π δεν παραμένει αναμμένο ;;;; Πέρα από αυτό τίποτα άλλο σημαντικό αρνητικό ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Σε μένα παραμενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Έχω διαβάσει εδώ και έχει ειπωθεί ότι δεν δίνεται σε όλους συγχρόνως η αναβάθμιση αλλά τμηματικά....για να μην πέσει ο σέρβερ κτλ. Αλλά υπάρχει εξήγηση , υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα....πως γίνεται να έχω πάρει εγώ την αναβάθμιση σε miui 12 εδώ και τόσες μέρες και στης γυναίκας μου να συνεχίζει να μην "την βλέπει " ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Ίδια χώρα έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Έχω διαβάσει εδώ και έχει ειπωθεί ότι δεν δίνεται σε όλους συγχρόνως η αναβάθμιση αλλά τμηματικά....για να μην πέσει ο σέρβερ κτλ. Αλλά υπάρχει εξήγηση , υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα....πως γίνεται να έχω πάρει εγώ την αναβάθμιση σε miui 12 εδώ και τόσες μέρες και στης γυναίκας μου να συνεχίζει να μην "την βλέπει " ? Δεν είναι μόνο για "να μην πέσει ο σέρβερ", αλλά και επειδή όταν δίνεται στο ευρύ κοινό, ενίοτε ανακαλύπτουν και νέα σφάλματα -μικρότερα ή μεγαλύτερα- τα οποία μπορούν να διορθώσουν πριν δοθεί και στους επόμενους. Η μόνη ειλικρινής απάντηση είναι ότι θα την πάρει όταν την πάρει :). Επειδή δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά bugs μέχρι τώρα, μάλλον θα είναι σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Σε μένα παραμενει Και σε μενα παραμένει , τελικα με τις επαφες στο κάθετο αλφάβητο που έχει δεξιά βρήκαμε κάποιο τρόπο να γυρίσει στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Με την 12 υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης ή μήπως την έβγαλαν; Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Με την 12 υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης ή μήπως την έβγαλαν; Το είπαμε και νωρίτερα, παραμένει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Το είπαμε και νωρίτερα, παραμένει κανονικά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ενώ διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα δεν το είδα Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 τελικα με τις επαφες στο κάθετο αλφάβητο που έχει δεξιά βρήκαμε κάποιο τρόπο να γυρίσει στα ελληνικά? θα σας στεναχωρήσω αλλά ακόμη και στην dev που έχω εγώ και είναι αρκετές εκδόσεις μπροστά, δεν το έφτιαξαν ακόμη αυτό. κατά τ' άλλα μια χαρά είναι η 12, και φυσικά μετά από μια μεγάλη αναβάθμιση είναι λογικό να χρειάζονται ξανά κάποιες ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Έβαλα και εγώ χθες στην 12άρα μπορώ να πω ότι όντως έγινε λίγο πιο smooth το τηλέφωνο. Εκείνο όμως το θέμα που είχα όπως και στην 11αρα είναι ότι μίκρυναν πάρα πολύ τα γράμματα και τα σύμβολα και πάνω στην γραμμή ειδοποίησης. Ένας συμφωρουμητης μου είχε πει παλιότερα για μία ρύθμιση μέσα από τις επιλογές προγραμματιστών αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία. Αν το θυμάται κάποιος ας το πει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα διακρίνεις έτσι μικρά που είναι (ας όψεται η ηλικία). Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι θετικές στις 2 μέρες που την έχω εγκαταστήσει, και βλέπω ότι 1) τα γράμματα και τα εικονίδια έχουν μεγαλώσει λίγο, και είναι πιο ευδιάκριτα, 2) η γραμμή με τα σύμβολα προσαρμόζεται στο περιβάλλον πάνω στο οποίο εμφανίζεται και όταν το background είναι σκούρο τα σύμβολα έχουν άσπρο χρώμα ενώ όταν είναι ανοιχτόχρωμο έχουν μαύρο (αυτό δεν το είχε πριν), και 3) η φωτο που έχω σαν αρχική έγινε πιο σκούρα και δεν ξέρω με πιο τρόπο διορθώνεται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Εγώ έχω να πω πως χθες σε μια φάση πήγα να πάρω το κινητό που φόρτιζε και η 12 πέρασε μόνη της και μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση..έτσι έγινε και με την 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Εγώ έχω να πω πως χθες σε μια φάση πήγα να πάρω το κινητό που φόρτιζε και η 12 πέρασε μόνη της και μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση..έτσι έγινε και με την 11... Προφανώς έχεις ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Και γιατί τότε δεν έγινε η εγκατάσταση από την πρώτη στιγμή και είχα την ειδοποίηση για δύο μέρες να μου εμφανίζεται ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι θετικές στις 2 μέρες που την έχω εγκαταστήσει, και βλέπω ότι 1) τα γράμματα και τα εικονίδια έχουν μεγαλώσει λίγο, και είναι πιο ευδιάκριτα, 2) η γραμμή με τα σύμβολα προσαρμόζεται στο περιβάλλον πάνω στο οποίο εμφανίζεται και όταν το background είναι σκούρο τα σύμβολα έχουν άσπρο χρώμα ενώ όταν είναι ανοιχτόχρωμο έχουν μαύρο (αυτό δεν το είχε πριν), και 3) η φωτο που έχω σαν αρχική έγινε πιο σκούρα και δεν ξέρω με πιο τρόπο διορθώνεται. Που τα είδες να μεγάλωσαν τα γράμματα και τα εικονίδια; Πιο μικρά τα βλέπω εγώ ή μάλλον με το ζόρι τα βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts