athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Μια από τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανεβάζουν recovery zip, fastboot rom, και πρέπει οπωσδήποτε η ενημέρωση να γίνει με ΟΤΑ,, σπαστικη αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Κατεβάστε την εφαρμογή downmi μπείτε και κατεβάστε από εκεί ολοκληρη την rom οσοι έχετε πρόβλημα download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 https://postimg.cc/5XpGkNP3 Το official site. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/dLRt3r1V Πραγματικά το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 καποια απαντηση στο ποστ 4099 ξερει κανεις παιδια?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/5XpGkNP3 Το official site. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/dLRt3r1V Πραγματικά το έχει. και εδω απο υπολογιστη https://izadi.xyz/downmi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Δε μετράει το μέγεθος Ποια εφαρμογή μου εγκαθιστά αυτά εδώ, νταηλίκι; Τα ίδια, δηλαδή οι ίδιες εφαρμογές, μου είχαν εμφανιστεί όταν είχα αλλάξει χώρα. Τώρα δε θυμάμαι σε ποια (Ινδία νομίζω) και τις απεγκατέστησα μία - μία. Δεν ξέρω όμως αν έκανα καλά. Δηλαδή αν ξανά άλλαζα την χώρα μήπως αφαιρούνταν και τώρα αφαιρέθηκαν από την χώρα που έβαλα όπου αν την ξανά επιλέξω να μην μου τις ξανά εμφανίσει. Κατεβάστε την εφαρμογή downmi μπείτε και κατεβάστε από εκεί ολοκληρη την rom οσοι έχετε πρόβλημα download.Προτιμώ να περιμένω να την κατεβάσω OTA (αν και δεν το βλέπω) αντί να γεμίζω το τηλέφωνο με εφαρμογές. Εξάλλου, κι απ' όσο διαβάζω εδώ, όλο και κάποια "θέματα" έχει η 11 οπότε και να μην μου έρθει, κάποια στιγμή θα έρθει η ανανεωμένη που θα έχει "λύσει" και τα όποια ζητήματα έχει τώρα. Edited November 3, 2019 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 παλικαρια εγω που εχω το global με κοκκινο αυτοκολητο απο bangood και οποιος την συσκευη εχει θυμαται απο την μανα του αν φοραγε την EU η την MI ,,τωρα εχω επανω απο τα παιδια της xiaomi απο την ελληνικη κοινοτητα την κινεζικη με τις παραμτροποiησεις που κανουν τα παιδια,,,,,,,,,,,ρωταω γιατι δεν θυμαμαι αν ειχε ερθει με EU η MI,,,,,,,,,γιατι θελω να βαλω την μαμισια... Το δικό μου από skroutz ήταν με EU , και είναι στο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Το δικό μου από skroutz ήταν με EU , και είναι στο service... εχει εσενα στο κουτι το κοκκινο αυτοκολητο στο πλαι κολλημενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 https://postimg.cc/xJz8fZhX Η κόκκινη ετικέτα global stable, KAI το αυτοκόλλητο από infoquest, με εγγύηση σε Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Προτιμώ να περιμένω να την κατεβάσω OTA (αν και δεν το βλέπω) αντί να γεμίζω το τηλέφωνο με εφαρμογές. Εξάλλου, κι απ' όσο διαβάζω εδώ, όλο και κάποια "θέματα" έχει η 11 οπότε και να μην μου έρθει, κάποια στιγμή θα έρθει η ανανεωμένη που θα έχει "λύσει" και τα όποια ζητήματα έχει τώρα.Τι εννοείς;Κατεβάζεις μια εφαρμογή 6mb μόνο, που βρίσκεις όλες τις ρομ για το τηλέφωνο σου ,κατεβάζεις την ρομ ολόκληρη και την περνάς και μετά αν θέλεις σβήνεις την εφαρμογη,αν νομίζεις ότι σε πιάνει χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 εχει εσενα στο κουτι το κοκκινο αυτοκολητο στο πλαι κολλημενο?? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/37134-Xiaomi-Redmi-Note-7/?postID=753864#post753864 Ρώτησε και εδώ, μήπως ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 https://postimg.cc/xJz8fZhX Η κόκκινη ετικέτα global stable, KAI το αυτοκόλλητο από infoquest, με εγγύηση σε Ελλάδα... θαναση σε ζαλιζω λιγο,,,το αυτοκολλητο σου εγραφε σκετο global???και οχι global stable....εμενα σκετο global λεει...αν και δεν νομιζω να υπαρχει κοκκινο αυτοκολλητο που να γραφει ξεωχριστα global και global stable εννοω δηλαδη οτι η xiaomi λογικα εχει βγαλει ενα αυτοκολλητο σκετο global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Συγνώμη μπορεί να έγραφε version ( Global version). Πάντως αυτοκόλλητο είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Συγνώμη μπορεί να έγραφε version ( Global version). Πάντως αυτοκόλλητο είχε. global version γραφει εμενα οποτε μαλλον και εμενα φοραγε την EU,,,σε ευχαριστω παντως για την πληροφορια,,θα περιμενω και μια απαντηση απο xiaomi-miui.gr αλλα σιγουρα ειναι EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) https://postimg.cc/crZYtqx2 Nαι global version γράφει. και πανω ητανε κολλημενο το βιβλιαρι από την infoquest. Edited November 3, 2019 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Πώς ξέρω πως η κλήση που θα κάνω πριν την κάνω θα είναιwifi call? Θέλω να πω θα μου γράφει κάτι στην μπάρα ειδοποίησης; Σορρυ αν έχει απαντηθεί η ερώτηση μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Θα σου έχει βγάλει μια ένδειξη, παρόμοια με αυτή του wifi. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Θα σου έχει βγάλει μια ένδειξη, παρόμοια με αυτή του wifi.Αριστερά ή δεξιά; Γιατί μου εμφανίζει ένα VPN στα δεξιά μόνο. Μήπως και να την wind τελικά έχει θέμα το VoLte; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Δεξιά, ακριβώς δίπλα στην ένδειξη του wifi, θα σου βγάλει άλλη μια ίδια με ένα ακουστικό αναποδογυρισμένο αν θυμάμαι καλά. Η wind υποατηρίζει; Δεν το γνωρίζω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Πώς ξέρω πως η κλήση που θα κάνω πριν την κάνω θα είναιwifi call? Θέλω να πω θα μου γράφει κάτι στην μπάρα ειδοποίησης; Σορρυ αν έχει απαντηθεί η ερώτηση μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρότι η Wind δεν νομίζω ότι δίνει WiFi calling, ο απλούστερος τρόπος να το δοκιμάσεις είναι να βάλεις λειτουργία πτήσης και μετά να ανοίξεις τα WiFi και να κάνεις μια κλήση. Βέβαια, εάν έχεις προλάβει να βάλεις το MIUI 11 δεν θα δουλέψει ούτως ή άλλως :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 έχει δοκιμάσει κανείς τον 2ο χώρο? μερικές φορές που το προσπάθησα μου έκανε διάφορα χαζά 1. πήγαινε αυτόματα στον 2ο χώρο μετά από λίγα δευτερόλεπτα και έμενε εκεί. αντί να είναι στον πρώτο χώρο 2. όποτε έβαζα 2ο χώρο χανόταν το δακτυλικό αποτύπωμα του 1ου χώρου (επειδή έβαζα το ίδιο στον 2ο χώρο?) 3. στον 1ο χώρο δεν έβγαζε κάποιοι εικονίδιο για να πηγαίνεις στον 2ο χώρο και έπρεπε να το κάνω μέσω των ρυθμίσεων το έχει δοκιμάσει κανείς? είναι προβληματικό ή κανω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έκανε μπαμ ότι φταίει το τηλέφωνο κι όχι τα ρολόγια. Περίμενα το miui 11 μήπως φτιάξει αλλά τίποτα... Τελευταία ελπίδα το Android 10, αν δε φάει σουτ μέχρι τότε Παρόμοια προβλήματα είχα με το mi band 3 και με άλλα xiaomi. Δυστυχώς είναι κάπως δυστροπα στη σύνδεση με ρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Και εγω απο banggood το global ειχε ερθει με την MI και οχι την EU. Στην 10 πηρα μια αναβαθμηση σε EU και τωρα στην 11 παλι EU. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παλικαρια εγω που εχω το global με κοκκινο αυτοκολητο απο bangood και οποιος την συσκευη εχει θυμαται απο την μανα του αν φοραγε την EU η την MI ,,τωρα εχω επανω απο τα παιδια της xiaomi απο την ελληνικη κοινοτητα την κινεζικη με τις παραμτροποiησεις που κανουν τα παιδια,,,,,,,,,,,ρωταω γιατι δεν θυμαμαι αν ειχε ερθει με EU η MI,,,,,,,,,γιατι θελω να βαλω την μαμισια... αι εγω απο banggood το global ειχε ερθει με την MI και οχι την EU. Στην 10 πηρα μια αναβαθμηση σε EU και τωρα στην 11 παλι EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 καποια απαντηση στο ποστ 4099 ξερει κανεις παιδια?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εδω απο υπολογιστη https://izadi.xyz/downmi/ Παιδιά αν κατεβάσω την 11 με αυτό τον τρόπο μέσω της εφαρμογής downmi αλλά μετά θελήσω να ξαναπεράσω την παλιά 10 αυτό γίνεται ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Με Wificall βρήκε κανείς λύση; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 τιποτα και εγω απεγνωσμενα αυτο ψαχνω παντου....εν τω μεταξυ εμενα δεν παιζει ουτε το volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts