apokakia Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Γνωρίζετε με ποιον τρόπο γίνεται η καταμέτρηση των βημάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 2-3 φορές θα το πετούσα στον τοίχο το κινητό άρχισε να κολλάει πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Γιατί ενώ ότι φώτο έβαζα στην οθόνη κλειδώματος δεν την παραμόρφωνε πλέον όποια φώτο και να βάλω στην οθόνη κλειδώματος τη παραμορφώνει αρκετά σε σημείο που μπορεί να μην δείχνει μεγάλο μέρος της. Δοκίμασα και μέσα από τη συλλογή να διαλέξω ταπετσαρία -> οθόνη κλειδώματος αλλά και με το να διαλέξω φόντο απλά ενώνοντας τα δυο δάχτυλα μου στην οθόνη. Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Τελευταίες 2-3 μέρες κολλάει πολύ το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ανοιγει με την μία ή αργεί 2-3 δευτερόλεπτα να ανοίξει.τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Επείδη πλέον έχει αρχίσει να γερνάει το κινητό και μαζί και η μπαταρία του και μου φαίνεται ότι έχει μειωθεί αισθητά η απόδοση της, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Τελευταίες 2-3 μέρες κολλάει πολύ το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ανοιγει με την μία ή αργεί 2-3 δευτερόλεπτα να ανοίξει.τι παίζει; σβήστο και ξαναπέρασέ το Επείδη πλέον έχει αρχίσει να γερνάει το κινητό και μαζί και η μπαταρία του και μου φαίνεται ότι έχει μειωθεί αισθητά η απόδοση της, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής; 1000 πράγματα μπορεί να προκαλούν μειωμένη αυτονομία, από που κατέληξες στην μπαταρία? επαναφορά έκανες? φυσικά και υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της, πανεύκολο είναι, αν και πολύ αμφιβάλλω ότι έχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Επείδη πλέον έχει αρχίσει να γερνάει το κινητό και μαζί και η μπαταρία του και μου φαίνεται ότι έχει μειωθεί αισθητά η απόδοση της, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής; Από όσο έχω καταλάβει , σε εμένα η μπαταρία έχει γκρεμιστεί από τότε που μπήκαν οι τελευταίες 2 rom (το νεότερο MΙUI, δηλαδή, με ότι έφερε αυτό). Η μαμά εφαρμογή για τη διαχείριση της μπαταρίας δεν μου δείχνει κάτι ιδιαίτερο για κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει αλλάξει. Σίγουρα, πάντως, έχουν εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση ένας σκασμός εφαρμογές της μαμάς, που αν και απενεργοποιημένες (υποτίθεται) δεν ξέρω τι τρώνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Από όσο έχω καταλάβει , σε εμένα η μπαταρία έχει γκρεμιστεί από τότε που μπήκαν οι τελευταίες 2 rom (το νεότερο MΙUI, δηλαδή, με ότι έφερε αυτό). Η μαμά εφαρμογή για τη διαχείριση της μπαταρίας δεν μου δείχνει κάτι ιδιαίτερο για κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει αλλάξει. Σίγουρα, πάντως, έχουν εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση ένας σκασμός εφαρμογές της μαμάς, που αν και απενεργοποιημένες (υποτίθεται) δεν ξέρω τι τρώνε. Εγώ πάντως θα έλεγα το αντίθετο..απο όταν μπήκε η 12.0.3.0 η μπαταρία είναι αρκετά βελτιωμένη και κανένα πρόβλημα δεν συνάντησα..ούτε στο δακτυλικό ούτε πουθενά αλλού.. ξαναλέω αφου ήθελα να το γράψω σαν θετικό για την μπαταρία αλλα τώρα που θίχτηκε αρνητικά πρέπει να το πώ οτι έχω εντυπωσιαστεί πόσο στρωμένη μπαταρία έχει μετά απο τόσο καιρό.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 ρε παιδιά, στου αδερφού μου, δεν βρίσκει κανένα WiFi ξαφνικά ούτε τα αποθηκευμένα ούτε και κανένα άλλο τι παίζεται; τι μπορεί να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 σβήστο και ξαναπέρασέ το Τι να ξαναπεράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 σβήστο και ξαναπέρασέ το Τι να ξαναπεράσω;Το δαχτυλικο, τι να ξαναπεράσεις έλα ντε, γιαυτό δεν ρωτάς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Το δαχτυλικο, τι να ξαναπεράσεις έλα ντε, γιαυτό δεν ρωτάς; Ναι κόλλησε το μυαλό μου.νομιζα να ξαναπεράσω την ρομ.το άλλαξα το δάχτυλο που το δουλεύω συνήθως και πάλι έχει μια καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 όπως γράφει κι ο Nikos_96 η μπαταρία απ την 12 και μετά έχει βελτιωθεί εμφανώς εμένα σίγουρα μου κρατάει περισσότερο από ότι καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Για εμένα με τη 12.0.1 είχε καλύτερη μπαταρία αλλά αργούσε να "ξυπνήσει" και ψιλοκόλλαγε. Με τη 12.0.3 έχασε λίγο σε μπαταρία αλλά έγινε πιο σβέλτο, την προτιμώ :up: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 σβήστο και ξαναπέρασέ το 1000 πράγματα μπορεί να προκαλούν μειωμένη αυτονομία, από που κατέληξες στην μπαταρία? επαναφορά έκανες? φυσικά και υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της, πανεύκολο είναι, αν και πολύ αμφιβάλλω ότι έχει πρόβλημα Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 ρε παιδιά, στου αδερφού μου, δεν βρίσκει κανένα WiFi ξαφνικά ούτε τα αποθηκευμένα ούτε και κανένα άλλο τι παίζεται; τι μπορεί να κάνει; έχει κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 έχει κανείς καμία ιδέα; Σβήσιμο όλων των υπαρχόντων συνδεμένων wifi / επανεκκίνηση του ρούτερ / επανεκκίνηση συσκευής και αν δε γίνει τίποτα εγκατάσταση εκ νέου της τελευταίας rom? Εγώ αυτά θα έκανα. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 έχει κανείς καμία ιδέα; Αν έχεις ρούτερ 5ghz δεν το πιάνει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Αν έχεις ρούτερ 5ghz δεν το πιάνει το κινητό μια χαρα το πιανει.... ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2-3 φορές θα το πετούσα στον τοίχο το κινητό άρχισε να κολλάει πάρα πολύ δυο τρεις φορες το πεταξα στον τοιχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοείς? εννοώ ότι μόνο μετά απ το παραπάνω και δοκιμάζοντας το έτσι μπορείς να πεις ότι φταίει η μπαταρία... εγώ θα έψαχνα τις εφαρμογές αλλά και τις ρυθμίσεις τους ρε παιδιά, στου αδερφού μου, δεν βρίσκει κανένα WiFi ξαφνικά ούτε τα αποθηκευμένα ούτε και κανένα άλλο τι παίζεται; τι μπορεί να κάνει; ρυθμίσεις/σύνδεση & κοινοποίηση/επαναφορά WIFI... κι αυτό που λέει ο skydiver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Σβήσιμο όλων των υπαρχόντων συνδεμένων wifi / επανεκκίνηση του ρούτερ / επανεκκίνηση συσκευής και αν δε γίνει τίποτα εγκατάσταση εκ νέου της τελευταίας rom? Εγώ αυτά θα έκανα. αυτά τα έχω κάνει εκτός της τελευταίας rom δεν είναι θέμα δηλ του ρουτερ γιατί το δικό μου μια χαρά πιάνει εκεί κάτι έπαθε το κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια χαρα το πιανει.... ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυο τρεις φορες το πεταξα στον τοιχο... α κι εσένα κολλάει πολύ; σκέφτομαι πλέον να πάρω άλλο...ίσως το Poco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Υπάρχει ρύθμιση όταν το βγάζουμε από την αθόρυβη λειτουργία να γίνεται αθόρυβα ; Κάθε φορά που το κάνω ακούγεται ο επιλεγμένος ήχος και τον έχω τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Υπάρχει ρύθμιση όταν το βγάζουμε από την αθόρυβη λειτουργία να γίνεται αθόρυβα ; Κάθε φορά που το κάνω ακούγεται ο επιλεγμένος ήχος και τον έχω τέρμα. Έχεις MIUI και δεν θα είχε τέτοια παραμετροποίηση; εννοείτε οτι μπορείς...πατάς το power button παρατεταμένα(όπως όταν πάς για απενεργοποίηση) και εκεί εκτός την λειτουργία on/off,λειτουργία πτήσης και επανεκκίνηση, υπάρχει και η λειτουργία ''αθόρυβο'' οπου όταν το πατήσεις επανέρχεται στο κανονικό χωρίς να κάνει τον θόρυβο που λές... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Υπάρχει ρύθμιση όταν το βγάζουμε από την αθόρυβη λειτουργία να γίνεται αθόρυβα ; Κάθε φορά που το κάνω ακούγεται ο επιλεγμένος ήχος και τον έχω τέρμα. ρυθμίσεις/ήχος & δόνηση/πρόσθετες ρυθ./κατάργηση σιγής ήχου ξετσεκαρισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Με το power button γίνεται αν και δεν βολεύει να περιμένω το μενού. Την κατάργηση σιγής ήχου δεν την έχει στις ρυθμίσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts