Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί ενώ ότι φώτο έβαζα στην οθόνη κλειδώματος δεν την παραμόρφωνε πλέον όποια φώτο και να βάλω στην οθόνη κλειδώματος τη παραμορφώνει αρκετά σε σημείο που μπορεί να μην δείχνει μεγάλο μέρος της.

Δοκίμασα και μέσα από τη συλλογή να διαλέξω ταπετσαρία -> οθόνη κλειδώματος αλλά και με το να διαλέξω φόντο απλά ενώνοντας τα δυο δάχτυλα μου στην οθόνη.

Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ?

Τελευταίες 2-3 μέρες κολλάει πολύ το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ανοιγει με την μία ή αργεί 2-3 δευτερόλεπτα να ανοίξει.τι παίζει;

Επείδη πλέον έχει αρχίσει να γερνάει το κινητό και μαζί και η μπαταρία του και μου φαίνεται ότι έχει μειωθεί αισθητά η απόδοση της,

υπάρχει δυνατότητα αλλαγής;

Τελευταίες 2-3 μέρες κολλάει πολύ το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ανοιγει με την μία ή αργεί 2-3 δευτερόλεπτα να ανοίξει.τι παίζει;

σβήστο και ξαναπέρασέ το

Επείδη πλέον έχει αρχίσει να γερνάει το κινητό και μαζί και η μπαταρία του και μου φαίνεται ότι έχει μειωθεί αισθητά η απόδοση της,

1000 πράγματα μπορεί να προκαλούν μειωμένη αυτονομία, από που κατέληξες στην μπαταρία? επαναφορά έκανες?

φυσικά και υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της, πανεύκολο είναι, αν και πολύ αμφιβάλλω ότι έχει πρόβλημα

Από όσο έχω καταλάβει , σε εμένα η μπαταρία έχει γκρεμιστεί από τότε που μπήκαν οι τελευταίες 2 rom (το νεότερο MΙUI, δηλαδή, με ότι έφερε αυτό).

Η μαμά εφαρμογή για τη διαχείριση της μπαταρίας δεν μου δείχνει κάτι ιδιαίτερο για κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει αλλάξει.

Σίγουρα, πάντως, έχουν εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση ένας σκασμός εφαρμογές της μαμάς, που αν και απενεργοποιημένες (υποτίθεται) δεν ξέρω τι τρώνε.

Από όσο έχω καταλάβει , σε εμένα η μπαταρία έχει γκρεμιστεί από τότε που μπήκαν οι τελευταίες 2 rom (το νεότερο MΙUI, δηλαδή, με ότι έφερε αυτό).

Η μαμά εφαρμογή για τη διαχείριση της μπαταρίας δεν μου δείχνει κάτι ιδιαίτερο για κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει αλλάξει.

Σίγουρα, πάντως, έχουν εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση ένας σκασμός εφαρμογές της μαμάς, που αν και απενεργοποιημένες (υποτίθεται) δεν ξέρω τι τρώνε.

Εγώ πάντως θα έλεγα το αντίθετο..απο όταν μπήκε η 12.0.3.0 η μπαταρία είναι αρκετά βελτιωμένη και κανένα πρόβλημα δεν συνάντησα..ούτε στο δακτυλικό ούτε πουθενά αλλού.. ξαναλέω αφου ήθελα να το γράψω σαν θετικό για την μπαταρία αλλα τώρα που θίχτηκε αρνητικά πρέπει να το πώ οτι έχω εντυπωσιαστεί πόσο στρωμένη μπαταρία έχει μετά απο τόσο καιρό..

Redmi By Xiaomi

ρε παιδιά, στου αδερφού μου, δεν βρίσκει κανένα WiFi ξαφνικά

ούτε τα αποθηκευμένα ούτε και κανένα άλλο

τι παίζεται; τι μπορεί να κάνει;

σβήστο και ξαναπέρασέ το

Τι να ξαναπεράσω;

Το δαχτυλικο, τι να ξαναπεράσεις έλα ντε, γιαυτό δεν ρωτάς;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Το δαχτυλικο, τι να ξαναπεράσεις έλα ντε, γιαυτό δεν ρωτάς;

Ναι κόλλησε το μυαλό μου.νομιζα να ξαναπεράσω την ρομ.το άλλαξα το δάχτυλο που το δουλεύω συνήθως και πάλι έχει μια καθυστέρηση.

όπως γράφει κι ο Nikos_96 η μπαταρία απ την 12 και μετά έχει βελτιωθεί εμφανώς

εμένα σίγουρα μου κρατάει περισσότερο από ότι καινούργιο

Για εμένα με τη 12.0.1 είχε καλύτερη μπαταρία αλλά αργούσε να "ξυπνήσει" και ψιλοκόλλαγε.

Με τη 12.0.3 έχασε λίγο σε μπαταρία αλλά έγινε πιο σβέλτο, την προτιμώ :up:

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

σβήστο και ξαναπέρασέ το

1000 πράγματα μπορεί να προκαλούν μειωμένη αυτονομία, από που κατέληξες στην μπαταρία? επαναφορά έκανες?

φυσικά και υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της, πανεύκολο είναι, αν και πολύ αμφιβάλλω ότι έχει πρόβλημα

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοείς?

έχει κανείς καμία ιδέα;

έχει κανείς καμία ιδέα;

Σβήσιμο όλων των υπαρχόντων συνδεμένων wifi / επανεκκίνηση του ρούτερ / επανεκκίνηση συσκευής και αν δε γίνει τίποτα εγκατάσταση εκ νέου της τελευταίας rom?

Εγώ αυτά θα έκανα.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Αν έχεις ρούτερ 5ghz δεν το πιάνει το κινητό

μια χαρα το πιανει....

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2-3 φορές θα το πετούσα στον τοίχο το κινητό

άρχισε να κολλάει πάρα πολύ

δυο τρεις φορες το πεταξα στον τοιχο...

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοείς?

εννοώ ότι μόνο μετά απ το παραπάνω και δοκιμάζοντας το έτσι μπορείς να πεις ότι φταίει η μπαταρία...

εγώ θα έψαχνα τις εφαρμογές αλλά και τις ρυθμίσεις τους

ρυθμίσεις/σύνδεση & κοινοποίηση/επαναφορά WIFI...

κι αυτό που λέει ο skydiver

Σβήσιμο όλων των υπαρχόντων συνδεμένων wifi / επανεκκίνηση του ρούτερ / επανεκκίνηση συσκευής και αν δε γίνει τίποτα εγκατάσταση εκ νέου της τελευταίας rom?

Εγώ αυτά θα έκανα.

αυτά τα έχω κάνει εκτός της τελευταίας rom

δεν είναι θέμα δηλ του ρουτερ γιατί το δικό μου μια χαρά πιάνει εκεί

κάτι έπαθε το κινητό

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μια χαρα το πιανει....

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δυο τρεις φορες το πεταξα στον τοιχο...

α κι εσένα κολλάει πολύ; σκέφτομαι πλέον να πάρω άλλο...ίσως το Poco

Υπάρχει ρύθμιση όταν το βγάζουμε από την αθόρυβη λειτουργία να γίνεται αθόρυβα ; Κάθε φορά που το κάνω ακούγεται ο επιλεγμένος ήχος και τον έχω τέρμα.

Υπάρχει ρύθμιση όταν το βγάζουμε από την αθόρυβη λειτουργία να γίνεται αθόρυβα ; Κάθε φορά που το κάνω ακούγεται ο επιλεγμένος ήχος και τον έχω τέρμα.

Έχεις MIUI και δεν θα είχε τέτοια παραμετροποίηση; εννοείτε οτι μπορείς...πατάς το power button παρατεταμένα(όπως όταν πάς για απενεργοποίηση) και εκεί εκτός την λειτουργία on/off,λειτουργία πτήσης και επανεκκίνηση, υπάρχει και η λειτουργία ''αθόρυβο'' οπου όταν το πατήσεις επανέρχεται στο κανονικό χωρίς να κάνει τον θόρυβο που λές...

Redmi By Xiaomi

ρυθμίσεις/ήχος & δόνηση/πρόσθετες ρυθ./κατάργηση σιγής ήχου ξετσεκαρισμένο

Με το power button γίνεται αν και δεν βολεύει να περιμένω το μενού.

Την κατάργηση σιγής ήχου δεν την έχει στις ρυθμίσεις . 61cb05fc5b5022be59689df4e0a5865f.jpg