saxoman85 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Παιδιά καλημέρα. Τώρα τελευταία το τηλέφωνο χάνει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα Wifi και πρέπει να συνδέομαι με κωδικό απ' την αρχή. Υπάρχει λύση; Τελικά πολύ προβληματικό τηλέφωνο. Κάνε καμιά επανεκκίνηση την συσκευή σου. Εμένα με την αναβάθμιση, factory reset κ επανεκκίνηση της συσκευής κάθε βράδυ, το κινητό πάει μπάλα! Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα ή κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Παιδιά καλημέρα. Τώρα τελευταία το τηλέφωνο χάνει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα Wifi και πρέπει να συνδέομαι με κωδικό απ' την αρχή. Υπάρχει λύση; Τελικά πολύ προβληματικό τηλέφωνο. Εμένα αυτό δεν το έκανε ούτε όταν πέρασα τα μεγάλα updates. Για θυμήσου τί πείραξες τελευταία φορά. Ξέρεις πολλοί το σκαλίζουν το τηλέφωνο νομίζοντας οτι όλα γίνονται φυσιολογικά και οτι θα δουλεύει ρολόι η συσκευή με ότι και αν περάσουν.π.χ ο φίλος πιο πάνω που είχε 2 dilaers και είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ηχογράφηση, ή θυμάμαι τότε με τις gcam όταν είχες ήδη μια περασμένη δεν μπορούσες να περάσεις και να έχεις δεύτερη gcam απο άλλον developer ταυτόχρονα... Edited September 26, 2020 by Nikos_96 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Και το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος στον 1,5 χρόνο που το έχω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Και της γυναίκας που της έχω περάσει απ το καλοκαίρι το android 10 δίχως hard reset και η συσκευή δεν κλείνει ουσιαστικά ποτέ ( άντε να έχει κλείσει εδώ κι ένα χρόνο συνολικά 10,15 φορές) με πολύ πράμα από γυναικείες σαβουροεφαρμογές συν Messenger, insta, viber, what's app κλπ επειδή το είδα να λαγκάρει ελαφρώς συνολικά μέσα στο μενού του έκανα ένα clear cashe και δυο reboot και πραγματικά έγινε όπως ήταν πριν ,θα έλεγα και πιο smooth από προηγούμενες αναβαθμίσεις...γενικότερα όλα τα σιαομάκια στην οικογένεια με έχουν εντυπωσιάσει, εξαιρετικά σε αυτό το εύρος χρημάτων μέχρι 200 ευρώ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Καλησπερα παιδια, Εχω την παρακατω εκδοση της MIUI με την οποια δουλευει η ηχογραφηση κλησεων.Μπορει να μου πει καποιος ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ αν θα δουλευει η ηχογραφηση με την αναβαθμιση στην V11.0.1.0QFG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 έχει κανείς πρόβλημα με τον ήχο του κινητού; Φίλος μου με αυτό το κινητό έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να ακούσει καθόλου καλά. Σε ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο fix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Κάνε καμιά επανεκκίνηση την συσκευή σου. Εμένα με την αναβάθμιση, factory reset κ επανεκκίνηση της συσκευής κάθε βράδυ, το κινητό πάει μπάλα! Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα ή κόλλημα. Πάντως και χωρίς καμία επανεκκίνηση για 1-2 μήνες, μια χαρά πάει ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Το κάνεις root και μετά αυξάνεις κάτι τιμές σε κάποια αρχεία συστήματος. Είναι γνωστό θέμα που όταν εγώ το έλεγα κάτι έξυπνοι έπεσαν να με φάνε που τους έθιξα το υπέρ κινητό.. Αν μπει στην διαδικασία του root θα ψάξω να σου πω λεπτομέρειες. Πάντως δεν λύνεται οριστικά. Μια μικρή βελτίωση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 έχει κανείς πρόβλημα με τον ήχο του κινητού; Φίλος μου με αυτό το κινητό έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να ακούσει καθόλου καλά. Σε ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο fix; 1. Να σιγουρέψει ότι βάζει το αυτί στο σημείο που είναι το ακουστικό (είναι λίγο έκκεντρο) 2. Να καθαρίσει με οδοντόβουρτσα/οδοντογλυφίδα/πλαστελίνη (ας δει και κάποιο βιντεάκι online) με προσοχή τις γρίλιες του ακουστικού, σε περίπτωση που έχουν βουλώσει 3. Να το ελέγξει στα πλαίσια εγγύησης για ελάττωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Καλησπερα παιδια, Εχω την παρακατω εκδοση της MIUI με την οποια δουλευει η ηχογραφηση κλησεων.Μπορει να μου πει καποιος ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ αν θα δουλευει η ηχογραφηση με την αναβαθμιση στην V11.0.1.0QFG? Θα δουλεύει.. την ίδια έχω και εγώ. Η ηχογράφηση είναι καθαρά θέμα του dialer και απο την στιγμή που εμείς έχουμε της MIUI με το πράσινο εικονίδιο δεν μπορεί να μας το αλλάξει καμία αναβάθμιση όπως και καμία άλλη εφαρμογή. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 έχει κανείς πρόβλημα με τον ήχο του κινητού; Φίλος μου με αυτό το κινητό έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να ακούσει καθόλου καλά. Σε ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο fix; κατά 90% θέλει καθάρισμα το ακουστικό όπως γράφει κι ο minast οι γρίλιες έχουν γίνει υπερβολικά λεπτές λόγω μικρών περιθωρίων (πολλές συσκευές παρόμοιας σχεδίασης έχουν το ίδιο πρόβλημα) και φυσικά η θέση του τέρμα πάνω θέλει συνήθεια. φυσικά κάτι έξυπνοι θα σου πουν για κάτι τιμές σε κάποια αρχεία συστήματος...:wacko: είμαι σίγουρος ότι στην αρχή άκουγε κανονικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Για το καθάρισμα του ακουστικού να υπενθυμίσω τη λύση του blu tack, κάνει θαύματα.! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 κατά 90% θέλει καθάρισμα το ακουστικό όπως γράφει κι ο minast οι γρίλιες έχουν γίνει υπερβολικά λεπτές λόγω μικρών περιθωρίων (πολλές συσκευές παρόμοιας σχεδίασης έχουν το ίδιο πρόβλημα) και φυσικά η θέση του τέρμα πάνω θέλει συνήθεια. φυσικά κάτι έξυπνοι θα σου πουν για κάτι τιμές σε κάποια αρχεία συστήματος...:wacko: είμαι σίγουρος ότι στην αρχή άκουγε κανονικά:)Εξακολουθείς υπερασπιζεσαι το κινητό μην στο θιξουμε. Ελπίζω να βγάζεις λεφτά από αυτό αλλιώς μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Εξακολουθείς υπερασπιζεσαι το κινητό μην στο θιξουμε. Ελπίζω να βγάζεις λεφτά από αυτό αλλιώς μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την ένταση του ακουστικού. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Εξακολουθείς υπερασπιζεσαι το κινητό μην στο θιξουμε. Ελπίζω να βγάζεις λεφτά από αυτό αλλιώς μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα... κάποιος έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα:wacko: όχι εγώ πάντως, εγώ τα παίρνω χοντρά απ την xiaomi:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 κάποιος έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα:wacko: όχι εγώ πάντως, εγώ τα παίρνω χοντρά απ την xiaomi:up:Αφού δεν τα παίρνεις τότε προφανέστατα κάτι πρόβλημα υπάρχει.. Για να συνεχίζεις το ίδιο βιολί.. Σταματάω εδώ όμως γιατί ειλικρινά δεν αξίζεις τον χρόνο μου.. Κολλημένα μυαλά δεν αλλάζουν ποτέ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Καλησπέρα. Τελευταία παρατηρώ έντονο lag στο άνοιγμα εφαρμογών, ή εναλλαγή τους. Το παρατηρείτε και εσείς? Να κάνω επαναφορά ή να αρχίσω να σβήνω εφαρμογές, φωτογραφίες κτλ? Δεν έχω γεμίσει την μνήμη πάντως ούτε το έχω να τρέχει κάτι στο background, εκτός και αν τρέχει κάτι και δεν το ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έχω γράψει παραπάνω, δες διάβασε το ποστ μου ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Έχω γράψει παραπάνω, δες διάβασε το ποστ μου ;)Ευχαριστώ πολύ. Όντως φαίνεται να έστρωσε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Στις αναβαθμίσεις του google play δεν μου αναβαθμίζει τα google chrome και σύστημα android webview, όλες τις άλλες εφαρμογές τις αναβαθμίζει. Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Συμβαίνει καιρό τώρα, ξανά προσπάθησε χειροκίνητα...πραγματοποιεί την αναβάθμιση απλά δείχνει να μην την ολοκληρώνει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Έχω δώσει το κινητό στην γυναίκα μου εδώ καναχρονο, και είδα ότι έχει έρθει αναβάθμιση σε 10 2GB,είναι EU συσκευή... Επειδή δεν έχω χρόνο χρειάζεται επαναφορά η να την περάσω και βλέπουμε;;; Όποιος έκανε το ίδιο αντιμετώπισε κάποιο θεματι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Έχω δώσει το κινητό στην γυναίκα μου εδώ καναχρονο, και είδα ότι έχει έρθει αναβάθμιση σε 10 2GB,είναι EU συσκευή... Επειδή δεν έχω χρόνο χρειάζεται επαναφορά η να την περάσω και βλέπουμε;;; Όποιος έκανε το ίδιο αντιμετώπισε κάποιο θεματι;;; Περνα την οπως ειναι,κανε και κανα 2 επανεκινησεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Περνα την οπως ειναι,κανε και κανα 2 επανεκινησεις. Συνηθως μετα απο ενα μεγαλο update καλο ειναι μετα το install να κανεις και ενα format data για να καθεται καλυτερα η νεα rom.Επισης εαν δεν βαριεσαι κανε στησιμο απο την αρχη και οχι με αντιγραφο ασφαλειας απο clound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Συνηθως μετα απο ενα μεγαλο update καλο ειναι μετα το install να κανεις και ενα format data για να καθεται καλυτερα η νεα rom.Επισης εαν δεν βαριεσαι κανε στησιμο απο την αρχη και οχι με αντιγραφο ασφαλειας απο clound. Ναι οκ δεν διαφωνώ,αλλα πρεπει να τα περασεις ΟΛΑ απο την αρχη.Με το αντιγραφο δεν κανεις σωστη δουλεια οπως το αναφερεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts