Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα. Τώρα τελευταία το τηλέφωνο χάνει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα Wifi και πρέπει να συνδέομαι με κωδικό απ' την αρχή. Υπάρχει λύση; Τελικά πολύ προβληματικό τηλέφωνο.

Κάνε καμιά επανεκκίνηση την συσκευή σου.

Εμένα με την αναβάθμιση, factory reset κ επανεκκίνηση της συσκευής κάθε βράδυ, το κινητό πάει μπάλα! Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα ή κόλλημα.

Παιδιά καλημέρα. Τώρα τελευταία το τηλέφωνο χάνει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα Wifi και πρέπει να συνδέομαι με κωδικό απ' την αρχή. Υπάρχει λύση; Τελικά πολύ προβληματικό τηλέφωνο.

Εμένα αυτό δεν το έκανε ούτε όταν πέρασα τα μεγάλα updates. Για θυμήσου τί πείραξες τελευταία φορά. Ξέρεις πολλοί το σκαλίζουν το τηλέφωνο νομίζοντας οτι όλα γίνονται φυσιολογικά και οτι θα δουλεύει ρολόι η συσκευή με ότι και αν περάσουν.π.χ ο φίλος πιο πάνω που είχε 2 dilaers και είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ηχογράφηση, ή θυμάμαι τότε με τις gcam όταν είχες ήδη μια περασμένη δεν μπορούσες να περάσεις και να έχεις δεύτερη gcam απο άλλον developer ταυτόχρονα...

Edited by Nikos_96
Redmi By Xiaomi

Και το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος στον 1,5 χρόνο που το έχω.

Και της γυναίκας που της έχω περάσει απ το καλοκαίρι το android 10 δίχως hard reset και η συσκευή δεν κλείνει ουσιαστικά ποτέ ( άντε να έχει κλείσει εδώ κι ένα χρόνο συνολικά 10,15 φορές) με πολύ πράμα από γυναικείες σαβουροεφαρμογές συν Messenger, insta, viber, what's app κλπ επειδή το είδα να λαγκάρει ελαφρώς συνολικά μέσα στο μενού του έκανα ένα clear cashe και δυο reboot και πραγματικά έγινε όπως ήταν πριν ,θα έλεγα και πιο smooth από προηγούμενες αναβαθμίσεις...γενικότερα όλα τα σιαομάκια στην οικογένεια με έχουν εντυπωσιάσει, εξαιρετικά σε αυτό το εύρος χρημάτων μέχρι 200 ευρώ.
Konakis.

Καλησπερα παιδια,

Εχω την παρακατω εκδοση της MIUI με την οποια δουλευει η ηχογραφηση κλησεων.Μπορει να μου πει καποιος ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ αν θα δουλευει η ηχογραφηση με την αναβαθμιση στην V11.0.1.0QFG?

Screenshot-2020-09-26-20-27-09-380-com-android-settings.jpg

έχει κανείς πρόβλημα με τον ήχο του κινητού;

Φίλος μου με αυτό το κινητό έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να ακούσει καθόλου καλά.

Σε ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιο fix;

Κάνε καμιά επανεκκίνηση την συσκευή σου.

Εμένα με την αναβάθμιση, factory reset κ επανεκκίνηση της συσκευής κάθε βράδυ, το κινητό πάει μπάλα! Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα ή κόλλημα.

Πάντως και χωρίς καμία επανεκκίνηση για 1-2 μήνες, μια χαρά πάει ;).

Το κάνεις root και μετά αυξάνεις κάτι τιμές σε κάποια αρχεία συστήματος. Είναι γνωστό θέμα που όταν εγώ το έλεγα κάτι έξυπνοι έπεσαν να με φάνε που τους έθιξα το υπέρ κινητό..

Αν μπει στην διαδικασία του root θα ψάξω να σου πω λεπτομέρειες. Πάντως δεν λύνεται οριστικά. Μια μικρή βελτίωση..

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει κάποιο fix;

1. Να σιγουρέψει ότι βάζει το αυτί στο σημείο που είναι το ακουστικό (είναι λίγο έκκεντρο)

2. Να καθαρίσει με οδοντόβουρτσα/οδοντογλυφίδα/πλαστελίνη (ας δει και κάποιο βιντεάκι online) με προσοχή τις γρίλιες του ακουστικού, σε περίπτωση που έχουν βουλώσει

3. Να το ελέγξει στα πλαίσια εγγύησης για ελάττωμα

Καλησπερα παιδια,

Εχω την παρακατω εκδοση της MIUI με την οποια δουλευει η ηχογραφηση κλησεων.Μπορει να μου πει καποιος ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ αν θα δουλευει η ηχογραφηση με την αναβαθμιση στην V11.0.1.0QFG?

Screenshot-2020-09-26-20-27-09-380-com-android-settings.jpg

Θα δουλεύει.. την ίδια έχω και εγώ. Η ηχογράφηση είναι καθαρά θέμα του dialer και απο την στιγμή που εμείς έχουμε της MIUI με το πράσινο εικονίδιο δεν μπορεί να μας το αλλάξει καμία αναβάθμιση όπως και καμία άλλη εφαρμογή.

Redmi By Xiaomi

Υπάρχει κάποιο fix;

κατά 90% θέλει καθάρισμα το ακουστικό όπως γράφει κι ο minast

οι γρίλιες έχουν γίνει υπερβολικά λεπτές λόγω μικρών περιθωρίων (πολλές συσκευές παρόμοιας σχεδίασης έχουν το ίδιο πρόβλημα)

και φυσικά η θέση του τέρμα πάνω θέλει συνήθεια.

φυσικά κάτι έξυπνοι θα σου πουν για κάτι τιμές σε κάποια αρχεία συστήματος...:wacko:

είμαι σίγουρος ότι στην αρχή άκουγε κανονικά:)

κατά 90% θέλει καθάρισμα το ακουστικό όπως γράφει κι ο minast

οι γρίλιες έχουν γίνει υπερβολικά λεπτές λόγω μικρών περιθωρίων (πολλές συσκευές παρόμοιας σχεδίασης έχουν το ίδιο πρόβλημα)

και φυσικά η θέση του τέρμα πάνω θέλει συνήθεια.

φυσικά κάτι έξυπνοι θα σου πουν για κάτι τιμές σε κάποια αρχεία συστήματος...:wacko:

είμαι σίγουρος ότι στην αρχή άκουγε κανονικά:)

Εξακολουθείς υπερασπιζεσαι το κινητό μην στο θιξουμε. Ελπίζω να βγάζεις λεφτά από αυτό αλλιώς μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα...

Εξακολουθείς υπερασπιζεσαι το κινητό μην στο θιξουμε. Ελπίζω να βγάζεις λεφτά από αυτό αλλιώς μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα...

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την ένταση του ακουστικού.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

κάποιος έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα:wacko:

όχι εγώ πάντως, εγώ τα παίρνω χοντρά απ την xiaomi:up:

κάποιος έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα:wacko:

όχι εγώ πάντως, εγώ τα παίρνω χοντρά απ την xiaomi:up:

Αφού δεν τα παίρνεις τότε προφανέστατα κάτι πρόβλημα υπάρχει.. Για να συνεχίζεις το ίδιο βιολί.. Σταματάω εδώ όμως γιατί ειλικρινά δεν αξίζεις τον χρόνο μου.. Κολλημένα μυαλά δεν αλλάζουν ποτέ..

Καλησπέρα.

Τελευταία παρατηρώ έντονο lag στο άνοιγμα εφαρμογών, ή εναλλαγή τους. Το παρατηρείτε και εσείς? Να κάνω επαναφορά ή να αρχίσω να σβήνω εφαρμογές, φωτογραφίες κτλ? Δεν έχω γεμίσει την μνήμη πάντως ούτε το έχω να τρέχει κάτι στο background, εκτός και αν τρέχει κάτι και δεν το ξέρω

Έχω γράψει παραπάνω, δες διάβασε το ποστ μου ;)
Ευχαριστώ πολύ. Όντως φαίνεται να έστρωσε.

Στις αναβαθμίσεις του google play δεν μου αναβαθμίζει τα google chrome και σύστημα android webview, όλες τις άλλες εφαρμογές τις αναβαθμίζει.

Ξέρει κανείς γιατί;

Συμβαίνει καιρό τώρα, ξανά προσπάθησε χειροκίνητα...πραγματοποιεί την αναβάθμιση απλά δείχνει να μην την ολοκληρώνει...
Konakis.

Έχω δώσει το κινητό στην γυναίκα μου εδώ καναχρονο, και είδα ότι έχει έρθει αναβάθμιση σε 10 2GB,είναι EU συσκευή...

Επειδή δεν έχω χρόνο χρειάζεται επαναφορά η να την περάσω και βλέπουμε;;;

Όποιος έκανε το ίδιο αντιμετώπισε κάποιο θεματι;;;

Έχω δώσει το κινητό στην γυναίκα μου εδώ καναχρονο, και είδα ότι έχει έρθει αναβάθμιση σε 10 2GB,είναι EU συσκευή...

Επειδή δεν έχω χρόνο χρειάζεται επαναφορά η να την περάσω και βλέπουμε;;;

Όποιος έκανε το ίδιο αντιμετώπισε κάποιο θεματι;;;

Περνα την οπως ειναι,κανε και κανα 2 επανεκινησεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Περνα την οπως ειναι,κανε και κανα 2 επανεκινησεις.

Συνηθως μετα απο ενα μεγαλο update καλο ειναι μετα το install να κανεις και ενα format data για να καθεται καλυτερα η νεα rom.Επισης εαν δεν βαριεσαι κανε στησιμο απο την αρχη και οχι με αντιγραφο ασφαλειας απο clound.

Συνηθως μετα απο ενα μεγαλο update καλο ειναι μετα το install να κανεις και ενα format data για να καθεται καλυτερα η νεα rom.Επισης εαν δεν βαριεσαι κανε στησιμο απο την αρχη και οχι με αντιγραφο ασφαλειας απο clound.

Ναι οκ δεν διαφωνώ,αλλα πρεπει να τα περασεις ΟΛΑ απο την αρχη.Με το αντιγραφο δεν κανεις σωστη δουλεια οπως το αναφερεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......