saxoman85 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Χμμ άρα καλά τα κοιτούσα.. Πάντως εξακολουθεί εμένα να μην χτυπάει με το που έρθει email.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Χμμ άρα καλά τα κοιτούσα.. Πάντως εξακολουθεί εμένα να μην χτυπάει με το που έρθει email.. να υποθέσω ότι ο αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος και δεν είναι στο WiFi only. επίσης έβαλες το λουκετακι στο Gmail στις πρόσφατες εφαρμογές...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 να υποθέσω ότι ο αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος και δεν είναι στο WiFi only. επίσης έβαλες το λουκετακι στο Gmail στις πρόσφατες εφαρμογές...? Ναι ακριβώς έτσι τα έχω αλλά δεεεεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Δεν το βρήκα αυτό που λες.. Στην συχνότητα συγχρονισμού πάντως, το λιγότερο που μπορώ να βάλω είναι κάθε 15 λεπτά.. Δεν είναι ενεργοποιημένο το Push notifications. Δεν θα έπρεπε να σου έχει επιλογή για συγχρονισμό ανά κάποια λεπτά. Ίσως πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Νομίζω χρειάζεται να είναι ενεργό το imap από τις ρυθμίσεις του gmail Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Όλα ενεργοποιημένα τα έχω.. Ενώ στον υπολογιστή ή στην παλιά μου συσκευή (LG G4) βλέπω με το που έρθει στο hotmail χτυπάει, στο Note 7 κοιμάται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 να υποθέσω ότι ο αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος και δεν είναι στο WiFi only. επίσης έβαλες το λουκετακι στο Gmail στις πρόσφατες εφαρμογές...? Το λουκετάκι που λες που το βρίσκουμε στις ρυθμίσεις; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Το λουκετάκι που λες που το βρίσκουμε στις ρυθμίσεις; Στις πρόσφατες εφαρμογές.. Δλδ. Άνοιξε το gmail κ βγες. Πατα μετά το τετραγωνάκι που δείχνει τι έχεις εφαρμογές έχεις ανοίξει! Βρίσκεις εκεί το gmail, το πατάς παρατεταμένα κ μετά η πρώτη επιλογή που βγάζει είναι το λουκέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Στις πρόσφατες εφαρμογές.. Δλδ. Άνοιξε το gmail κ βγες. Πατα μετά το τετραγωνάκι που δείχνει τι έχεις εφαρμογές έχεις ανοίξει! Βρίσκεις εκεί το gmail, το πατάς παρατεταμένα κ μετά η πρώτη επιλογή που βγάζει είναι το λουκέτο! Σε ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Σε ευχαριστώ Δυστυχώς ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις δεν έρχονται ειδοποιήσεις Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Δυστυχώς ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις δεν έρχονται ειδοποιήσεις Κατέβασε το mymail κ καθάρισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Κατέβασε το mymail κ καθάρισες Ελληνική γλώσσα υποστηρίζει; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Ελληνική γλώσσα υποστηρίζει; Απ'ότι θυμάμαι ναι.και διαγράφει τα email που δε θες εν αντιθέσει με το Gmail.ειναι καλή εφαρμογή.δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Με την τελευταία αναβάθμιση χάνω τους κωδικούς των ήδη αποθηκευμένων WiFi δικτύων. Δηλαδή μου ζητάει ξανά και ξανά κωδικούς για να συνδεθώ. Καμία ιδέα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Καλησπέρα,χτες έχασα ραντεβού γιατί δεν μου χτύπησε η ειδοποίηση από το ημερολόγιο Google.Μου το έχει ξανακάνει.Ξερει κάνεις τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Καλησπέρα το miui 12 που έχει χαθεί; Έχουμε νέα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Εκεί κατά τον Οκτώβρη Νοέμβρη θα έρθει κι αυτό :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν χρησιμοποιώ το *#06# μου βγάζει μηδενικά στο ιμει; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν χρησιμοποιώ το *#06# μου βγάζει μηδενικά στο ιμει; Από που την πήρες την συσκευή; Μερικές φορές λόγω προβλημάτων λογισμικού ή μετά από φλασάρισμα η συσκευή σας ενδέχεται να καταστραφεί ή να μπλοκαριστεί. Ομοίως, ο αριθμός IMEI της συσκευής μπορεί επίσης να καταστεί άκυρος ή να αφαιρεθεί κάτι που είναι πολύ ατυχές. Στο ιντερνετ υπάρχουν οδηγοί επαναφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Εμένα σήμερα το κινητό μου δείχνει όλη μέρα 4g+. Πρώτη φορά το βλέπω να συμβαίνει. Έχει αλλάξει κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Εμένα σήμερα το κινητό μου δείχνει όλη μέρα 4g+. Πρώτη φορά το βλέπω να συμβαίνει. Έχει αλλάξει κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που βρίσκεσαι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Από που την πήρες την συσκευή; Μερικές φορές λόγω προβλημάτων λογισμικού ή μετά από φλασάρισμα η συσκευή σας ενδέχεται να καταστραφεί ή να μπλοκαριστεί. Ομοίως, ο αριθμός IMEI της συσκευής μπορεί επίσης να καταστεί άκυρος ή να αφαιρεθεί κάτι που είναι πολύ ατυχές. Στο ίντερνετ υπάρχουν οδηγοί επαναφοράς. Η συσκευή αγοράστηκε από Ελλάδα.Όχι από info!Όλες οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει ΟΤΑ.Αυτή τη στιγμή πατώντας το κωδικό *#*#4636*#*# μου δείχνει ίδιο ΙΜΕΙ (του πρώτου) και για τις δυο κάρτες ενώ με το *#06# δείχνει 0000.Δεν είναι ρουταρισμένη.Για ποιόν οδηγό μιλάτε.Κάποια βίντεο που είδα όλα θέλουν ρουτ τηλέφωνο. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Που βρίσκεσαι;Σήμερα ήμουνα μεταξύ Κορυδαλλού και Περάματος. Αλλά δεν έχω ξαναδεί το + στο 4g ποτέ. Γιαυτό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Σήμερα ήμουνα μεταξύ Κορυδαλλού και Περάματος. Αλλά δεν έχω ξαναδεί το + στο 4g ποτέ. Γιαυτό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο έχει συμβεί και σε μένα πριν 2-3 βδομάδες στη Θεσσαλονίκη. Σε κάποια σημεία της πόλης άρχισα να βλέπω κι εγώ για πρώτη φορά το + στο 4G. Με τη συσκευή της υπογραφής μου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Η συσκευή αγοράστηκε από Ελλάδα.Όχι από info!Όλες οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει ΟΤΑ.Αυτή τη στιγμή πατώντας το κωδικό *#*#4636*#*# μου δείχνει ίδιο ΙΜΕΙ (του πρώτου) και για τις δυο κάρτες ενώ με το *#06# δείχνει 0000.Δεν είναι ρουταρισμένη.Για ποιόν οδηγό μιλάτε.Κάποια βίντεο που είδα όλα θέλουν ρουτ τηλέφωνο. συνδέεσαι κανονικά στα δίκτυα; χωρίς ΙΜΕΙ δεν δουλεύει σαν τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts