Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση προς τους κατόχους: Παίζει το κινητό (έκδοση 4/64) το παιχνίδι Fortnite ή το Minecraft?

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Και τα δύο εμφανίζονται στο playstore. Λογικά τρέχουν σωστά. Δεν τα έχω δοκιμάσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η λύση για το Zoiper και το Grandstream wave που θέλουν επανεκκίνηση κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται εδώ:

https://bit.ly/dontkillmyapp

Μια ερώτηση προς τους κατόχους: Παίζει το κινητό (έκδοση 4/64) το παιχνίδι Fortnite ή το Minecraft?

Θα πρέπει κάποιος να τα δοκιμάσει για να μας πει.

Όσον αφορά το fortnite μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε στο playstore.

Έπρεπε να το κατεβάσεις από την epicgames αλλά τότε επισήμως το redmi note 7 δεν μπορούσε να παίξει το fortnite.

Όμως ανεπίσημα ακολουθώντας κάποιους οδηγούς που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο μπορούσε να το παίξει.

Για παράδειγμα στο δικό μου Redmi note 7 από πέρσι που του έβαλα με τον ανεπίσημο τρόπο το fortnite έως και σήμερα το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα από το playstore δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω εάν το παίζει ή όχι.

Το fortnite εμφανίζεται στο play store και μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό. Σε προειδοποιεί ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή , αλλά παίζει με λίγα κολλήματα. Δεν το ξέρω το παιχνίδι και δεν βλέπω να το συνεχίζω αλλά σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά.

50122709567-eeb6e0e1e4-w.jpg

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Το fortnite εμφανίζεται στο play store και μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό. Σε προειδοποιεί ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή , αλλά παίζει με λίγα κολλήματα. Δεν το ξέρω το παιχνίδι και δεν βλέπω να το συνεχίζω αλλά σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά.

50122709567-eeb6e0e1e4-w.jpg

σε 3 κινητά όπως είπα δεν φαίνεται κανb39b1549ac1a573c6ef5dfa04e3f7d16.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Αν και το απεγκατέστησα , σ`εμένα εμφανίζεται κανονικά. Τι να σου πω φίλε.. δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Screenshot-2020-07-18-11-53-29-573-com-android-vending.jpg

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Τι κινητά; Στο redmi note 7 εμφανίζεται.

Τι κινητά; Στο redmi note 7 εμφανίζεται.

mi a3, redmi note 8! και στο 7 μέχρι προχτές δεν φαινόταν

παιδια καλημερα ..σε redmi 7 με nova ! θελω με το δακτυλο πανω σαν κίνηση να εχω τις τελευταιες εφαρομογες που ανοιξα ! ενω δινω προσβαση στο nova απο το μενου προσβασιμότητας μετα απο μια ωρα με βγαζει παλι το παρακατω μήνυμα ..ξετικαρω τον Nova απο το μενου τον τικαρω ξανα και λειτουργει παλι ..αλλα ειναι λιγο σπαστικο γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση. ! ξερει κανεις τι παιζει εδω ? θελει καμια εξτρα επιπλεον ρύθμιση;? γενικα παντως τα xiaοmi απο οτι καταλαβα εχουν πολλα τετοια κουλα ..(θελει δηλαδη ψαξιμο )

fec90f269d24bb6390b5beaea293b8ce.jpg

παιδια καλημερα ..σε redmi 7 με nova ! θελω με το δακτυλο πανω σαν κίνηση να εχω τις τελευταιες εφαρομογες που ανοιξα ! ενω δινω προσβαση στο nova απο το μενου προσβασιμότητας μετα απο μια ωρα με βγαζει παλι το παρακατω μήνυμα ..ξετικαρω τον Nova απο το μενου τον τικαρω ξανα και λειτουργει παλι ..αλλα ειναι λιγο σπαστικο γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση. ! ξερει κανεις τι παιζει εδω ? θελει καμια εξτρα επιπλεον ρύθμιση;? γενικα παντως τα xiaοmi απο οτι καταλαβα εχουν πολλα τετοια κουλα ..(θελει δηλαδη ψαξιμο )

fec90f269d24bb6390b5beaea293b8ce.jpg

Να δώσεις εάν δεν το έχεις κάνει όλες τις άδειες που πρέπει. Εάν δε γνωρίζεις πώς να το κάνεις, μπορώ να σου πω.

Εμπειρικά, θεωρώ ότι πρόκειται περί ασυμβατότητας του εν λόγω launcher με τη συσκευή σου.

Αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι, να δώσεις όλες τις άδειες (εάν δε το έχεις κάνει).

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Να δώσεις εάν δεν το έχεις κάνει όλες τις άδειες που πρέπει. Εάν δε γνωρίζεις πώς να το κάνεις, μπορώ να σου πω.

Εμπειρικά, θεωρώ ότι πρόκειται περί ασυμβατότητας του εν λόγω launcher με τη συσκευή σου.

Αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι, να δώσεις όλες τις άδειες (εάν δε το έχεις κάνει).

σε ευχαριστω για την απαντηση ...τα εδωσα ολα ΟΚ ...για να δουμε τωρα :)

το redmi το εχω για 2η συσκευη (κυριως το βραδυ οταν φορτιζω το lgv8 μου ) ! παρόλο που ειναι περσινό κινητο κτλ πολυ ΤΙΜΙΟ ακομη και σημερα για τα λεφτα του :)

σε ευχαριστω για την απαντηση ...τα εδωσα ολα ΟΚ ...για να δουμε τωρα :)

το redmi το εχω για 2η συσκευη (κυριως το βραδυ οταν φορτιζω το lgv8 μου ) ! παρόλο που ειναι περσινό κινητο κτλ πολυ ΤΙΜΙΟ ακομη και σημερα για τα λεφτα του :)

Είναι όντως καλή η συσκευή σου, και με καλή υποστήριξη gcam, δηλαδή εννοώ gcam με καλογραμμένο κώδικα για καλές λήψεις.

Απ'ότι είδα τα Mi ξεκίνησαν να λαμβάνουν Android 10.σειρά έχουν τα eu;

Θεωρητικά ναι. Πρακτικά σε άλλες συσκευές έχει τύχει να δώσουν πρώτα αναβάθμιση σε EU. Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Πάντως ναι, η σειρά είναι αυτή, πρώτα τα Mi.

Θεωρητικά ναι. Πρακτικά σε άλλες συσκευές έχει τύχει να δώσουν πρώτα αναβάθμιση σε EU. Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Πάντως ναι, η σειρά είναι αυτή, πρώτα τα Mi.

Πάντως η έκδοση της Ινδίας με την global βγήκαν με μικρή διαφορά.οποτε θα βγει πιστεύω σύντομα και η eu

Καλησπέρα, όταν λέμε Android 10 εννοούμε ταυτόχρονα και miui 12; Ή άλλο το ένα και άλλο το άλλο;

Άλλη ενημέρωση για Miui 12

Δεν θυμάμαι εάν είναι με την αναβάθμιση σε android 10 ή με την Miui 12 που καταργείται η ηχογράφηση στις κλήσεις;

Xiaomi Redmi Note 7

Δεν θυμάμαι εάν είναι με την αναβάθμιση σε android 10 ή με την Miui 12 που καταργείται η ηχογράφηση στις κλήσεις;

Με το android 10

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk