topmar Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Μια ερώτηση προς τους κατόχους: Παίζει το κινητό (έκδοση 4/64) το παιχνίδι Fortnite ή το Minecraft? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Και τα δύο εμφανίζονται στο playstore. Λογικά τρέχουν σωστά. Δεν τα έχω δοκιμάσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Η λύση για το Zoiper και το Grandstream wave που θέλουν επανεκκίνηση κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/dontkillmyapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaeldam Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μια ερώτηση προς τους κατόχους: Παίζει το κινητό (έκδοση 4/64) το παιχνίδι Fortnite ή το Minecraft? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πρέπει κάποιος να τα δοκιμάσει για να μας πει. Όσον αφορά το fortnite μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε στο playstore. Έπρεπε να το κατεβάσεις από την epicgames αλλά τότε επισήμως το redmi note 7 δεν μπορούσε να παίξει το fortnite. Όμως ανεπίσημα ακολουθώντας κάποιους οδηγούς που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο μπορούσε να το παίξει. Για παράδειγμα στο δικό μου Redmi note 7 από πέρσι που του έβαλα με τον ανεπίσημο τρόπο το fortnite έως και σήμερα το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα από το playstore δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω εάν το παίζει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 το fortnite δεν εμφανίζεται στο play store redmi note 8, 7 και mi a3 Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Το fortnite εμφανίζεται στο play store και μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό. Σε προειδοποιεί ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή , αλλά παίζει με λίγα κολλήματα. Δεν το ξέρω το παιχνίδι και δεν βλέπω να το συνεχίζω αλλά σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Το fortnite εμφανίζεται στο play store και μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό. Σε προειδοποιεί ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή , αλλά παίζει με λίγα κολλήματα. Δεν το ξέρω το παιχνίδι και δεν βλέπω να το συνεχίζω αλλά σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά. σε 3 κινητά όπως είπα δεν φαίνεται καν Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 σε 3 κινητά όπως είπα δεν φαίνεται καν Sent from my Mi A3 using Tapatalk Αν και το απεγκατέστησα , σ`εμένα εμφανίζεται κανονικά. Τι να σου πω φίλε.. δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 σε 3 κινητά όπως είπα δεν φαίνεται καν Sent from my Mi A3 using TapatalkΤι κινητά; Στο redmi note 7 εμφανίζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Τι κινητά; Στο redmi note 7 εμφανίζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkmi a3, redmi note 8! και στο 7 μέχρι προχτές δεν φαινόταν Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 παιδια καλημερα ..σε redmi 7 με nova ! θελω με το δακτυλο πανω σαν κίνηση να εχω τις τελευταιες εφαρομογες που ανοιξα ! ενω δινω προσβαση στο nova απο το μενου προσβασιμότητας μετα απο μια ωρα με βγαζει παλι το παρακατω μήνυμα ..ξετικαρω τον Nova απο το μενου τον τικαρω ξανα και λειτουργει παλι ..αλλα ειναι λιγο σπαστικο γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση. ! ξερει κανεις τι παιζει εδω ? θελει καμια εξτρα επιπλεον ρύθμιση;? γενικα παντως τα xiaοmi απο οτι καταλαβα εχουν πολλα τετοια κουλα ..(θελει δηλαδη ψαξιμο ) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 παιδια καλημερα ..σε redmi 7 με nova ! θελω με το δακτυλο πανω σαν κίνηση να εχω τις τελευταιες εφαρομογες που ανοιξα ! ενω δινω προσβαση στο nova απο το μενου προσβασιμότητας μετα απο μια ωρα με βγαζει παλι το παρακατω μήνυμα ..ξετικαρω τον Nova απο το μενου τον τικαρω ξανα και λειτουργει παλι ..αλλα ειναι λιγο σπαστικο γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση. ! ξερει κανεις τι παιζει εδω ? θελει καμια εξτρα επιπλεον ρύθμιση;? γενικα παντως τα xiaοmi απο οτι καταλαβα εχουν πολλα τετοια κουλα ..(θελει δηλαδη ψαξιμο ) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να δώσεις εάν δεν το έχεις κάνει όλες τις άδειες που πρέπει. Εάν δε γνωρίζεις πώς να το κάνεις, μπορώ να σου πω. Εμπειρικά, θεωρώ ότι πρόκειται περί ασυμβατότητας του εν λόγω launcher με τη συσκευή σου. Αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι, να δώσεις όλες τις άδειες (εάν δε το έχεις κάνει). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Να δώσεις εάν δεν το έχεις κάνει όλες τις άδειες που πρέπει. Εάν δε γνωρίζεις πώς να το κάνεις, μπορώ να σου πω. Εμπειρικά, θεωρώ ότι πρόκειται περί ασυμβατότητας του εν λόγω launcher με τη συσκευή σου. Αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι, να δώσεις όλες τις άδειες (εάν δε το έχεις κάνει). σε ευχαριστω για την απαντηση ...τα εδωσα ολα ΟΚ ...για να δουμε τωρα :) το redmi το εχω για 2η συσκευη (κυριως το βραδυ οταν φορτιζω το lgv8 μου ) ! παρόλο που ειναι περσινό κινητο κτλ πολυ ΤΙΜΙΟ ακομη και σημερα για τα λεφτα του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 σε ευχαριστω για την απαντηση ...τα εδωσα ολα ΟΚ ...για να δουμε τωρα :) το redmi το εχω για 2η συσκευη (κυριως το βραδυ οταν φορτιζω το lgv8 μου ) ! παρόλο που ειναι περσινό κινητο κτλ πολυ ΤΙΜΙΟ ακομη και σημερα για τα λεφτα του :) Είναι όντως καλή η συσκευή σου, και με καλή υποστήριξη gcam, δηλαδή εννοώ gcam με καλογραμμένο κώδικα για καλές λήψεις. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Απ'ότι είδα τα Mi ξεκίνησαν να λαμβάνουν Android 10.σειρά έχουν τα eu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Απ'ότι είδα τα Mi ξεκίνησαν να λαμβάνουν Android 10.σειρά έχουν τα eu; Θεωρητικά ναι. Πρακτικά σε άλλες συσκευές έχει τύχει να δώσουν πρώτα αναβάθμιση σε EU. Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως ναι, η σειρά είναι αυτή, πρώτα τα Mi. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Θεωρητικά ναι. Πρακτικά σε άλλες συσκευές έχει τύχει να δώσουν πρώτα αναβάθμιση σε EU. Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως ναι, η σειρά είναι αυτή, πρώτα τα Mi. Πάντως η έκδοση της Ινδίας με την global βγήκαν με μικρή διαφορά.οποτε θα βγει πιστεύω σύντομα και η eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Ηρθε σήμερα η αναβάθμιση σε android 10 για global Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Ηρθε σήμερα η αναβάθμιση σε android 10 για global Άντε και η EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλησπέρα, όταν λέμε Android 10 εννοούμε ταυτόχρονα και miui 12; Ή άλλο το ένα και άλλο το άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλησπέρα, όταν λέμε Android 10 εννοούμε ταυτόχρονα και miui 12; Ή άλλο το ένα και άλλο το άλλο; Άλλη ενημέρωση για Miui 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Άλλη ενημέρωση για Miui 12 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Δεν θυμάμαι εάν είναι με την αναβάθμιση σε android 10 ή με την Miui 12 που καταργείται η ηχογράφηση στις κλήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Δεν θυμάμαι εάν είναι με την αναβάθμιση σε android 10 ή με την Miui 12 που καταργείται η ηχογράφηση στις κλήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το android 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts