Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, παρατηρώ οτι όταν έχω μια εφαρμογή ανοιχτή και απευθείας στη συνέχεια πατάω το μεσαίο "πλήκτρο" για επιστροφή στην κεντρική οθόνη (εαν λέγεται έτσι) το εφέ που μικραίνει η εφαρμογή και πηγαίνει στο εικονίδιό της αφήνει κόκκινα pixel σαν αυτά των καμμένων οθονών. Αυτο γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.Υπ όψιν η οθόνη είναι μια χαρά.

Μετά απο επανεκκίνηση της συσκευής διορθώνεται. Το έχει αντιληφθεί κάποιος άλλος; Γιατί συμβαίνει;

καλησπέρα στην παρέα, ξέρει κανείς αν μπορούμε να περάσουμε miui 12 στο note 7 με ρουτάρισμα και ξεκλείδωμα bootloader? Και αν ναι, πως γίνεται, είναι εύκολη η διαδικασία, αξίζει τον κόπο?

καλησπέρα στην παρέα, ξέρει κανείς αν μπορούμε να περάσουμε miui 12 στο note 7 με ρουτάρισμα και ξεκλείδωμα bootloader? Και αν ναι, πως γίνεται, είναι εύκολη η διαδικασία, αξίζει τον κόπο?

Ρε man κάπως έτσι γίνεται η διαδικασία αλλά εάν δεν έχεις προβλήματα και γενικά θέματα όπως είναι τώρα γιατί να το πειράξεις; Να πείς οτι το 12 φέρνει ΤΗΝ αλλαγή να το βάλουμε όλοι αλλα δεν έχει και την τρελή αλλαγή..όλους μας τρώει να την παραλάβουμε αλλα καλύτερα να περιμένουμε ΟΤΑ.

Redmi By Xiaomi

Ακόμη είναι σε πρώιμο στάδιο η 12 και έχει προβληματάκια. Αν θέλεις να μπεις στην διαδικασία πάντως και δεν σε πειράζει να χάσεις την εγγύηση, αξίζει να βάλεις την miui11 είτε από xiaomi.eu είτε την ελληνική.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Παιδιά μια ερώτηση : όταν βάζεις δεύτερη κάρτα sim από ποια κάρτα τραβάει data το 4g?

Μπορείς μέσα από της ρυθμίσεις να δηλώσεις εσύ όποια θέλεις

Νικήτας

Ακόμη είναι σε πρώιμο στάδιο η 12 και έχει προβληματάκια. Αν θέλεις να μπεις στην διαδικασία πάντως και δεν σε πειράζει να χάσεις την εγγύηση, αξίζει να βάλεις την miui11 είτε από xiaomi.eu είτε την ελληνική.

Εγω εχω την miui 12 εδω και 20 ημερες και εχω αλλαξει και την miui.eu και την xtrv και τα σφαλματα ειναι ελαχιστα. Παραδειγμα χθες περασα την beta xtrv 20.5.28 και το μονο προβλημα που ειχα ηταν που δεν ανοιγε τα θεματα, και επι πλεον δεν ειχα το εικονιδιο συγχρονισμου στο κεντρο ελεγχου.Για καποιον που εχει ξεκλειδωτο bootloader αξιζει να δοκιμασει και αν δεν του αρεσει γυρναει ξανα στο miui 11.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nαι μπορεις αλλα πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader και να κανεις install το twrp recovery.Εαν δεν γνωριζεις την διαδικασια υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube και αρκετες ομαδες που μπορουν να σε βοηθησουν.Οσο για την εγγυηση εαν χρειαστει μπορεις να κλειδωσεις ξανα bootloader και να περασεις official rom.

και το μονο προβλημα που ειχα ηταν που δεν ανοιγε τα θεματα, και επι πλεον δεν ειχα το εικονιδιο συγχρονισμου στο κεντρο ελεγχου.

σε εμένα κανονικά ανοίγουν τα θέματα στην 20.5.28

το εικονίδιο συγχρονισμού αφαιρέθηκε,δεν είναι bug δλδ

υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση της gCam ?

υπάρχουν δεκάδες, χάνεις την μπάλα...

συστήνω την τελευταία του Parrot:

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-parrot-03/

σε εμένα κανονικά ανοίγουν τα θέματα στην 20.5.28

το εικονίδιο συγχρονισμού αφαιρέθηκε,δεν είναι bug δλδ

υπάρχουν δεκάδες, χάνεις την μπάλα...

συστήνω την τελευταία του Parrot:

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-parrot-03/

Ναι με το εικονιδιο το διαβασα στο xda forum οτι εχει αφαιρεθει.Αλλαξα και πηγα στην xiaomi eu και τα θεματα ανοιγουν .

υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση της gCam ?

Προσωπικά στης γυναίκας έχω βάλει αυτές που ειχα στήσει για rn8t (μια και ένας κλώνος). https://t.me/hellasmobiles/94014 . Ειναι ίδια σε gcam.

Σίγουρα δεν είναι η πιο τελευταία έκδοση όμως αποτελούν πολύ καλές all around (μια για ημερήσιες και μια για indoor και νυχτερινά)... δεν είμαι σιγουρος δηλαδή κατά πόσο αξίζει να ψαχτείς για νεότερη. Κυρίως θέμα ρυθμίσεων είναι καθώς και αν ειναι based σε 6.1 ή 7+

Στη συσκευή σας προσωπικά προτιμώ τις 6.1 based.

Edited by Antretng

Προσωπικά στης γυναίκας έχω βάλει αυτές που ειχα στήσει για rn8t (μια και ένας κλώνος). https://t.me/hellasmobiles/94014 . Ειναι ίδια σε gcam.

Σίγουρα δεν είναι η πιο τελευταία έκδοση όμως αποτελούν πολύ καλές all around (μια για ημερήσιες και μια για indoor και νυχτερινά)... δεν είμαι σιγουρος δηλαδή κατά πόσο αξίζει να ψαχτείς για νεότερη. Κυρίως θέμα ρυθμίσεων είναι καθώς και αν ειναι based σε 6.1 ή 7+

Στη συσκευή σας προσωπικά προτιμώ τις 6.1 based.

Έχω εγκατεστημένη την 1η που είχες φτιάξει εδώ

Αυτές οι καινούργιες για το RN8t είναι καλύτερες; Μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα με την παλιά;

Έχω εγκατεστημένη την 1η που είχες φτιάξει εδώ

Αυτές οι καινούργιες για το RN8t είναι καλύτερες; Μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα με την παλιά;

Το νυχτερινο xml (αυτο βασικα που ΔΕΝ γραφω day) είναι παρόμοια με αυτή που λες (ίσως ελάχιστη διαφορά στα χρώματα). Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν εχει ούτε bugs ούτε κολλήματα κατά το κλικ ούτε λάθη στην έκθεση. Οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις τις νεες (έχω έτοιμο κλώνο... οπότε στη κανονική βάζεις πχ το DAY και στο κλώνο το νυχτερινό).

Αν θες να τις βάλεις παράλληλα με τη παλιά για να συγκρινεις, βάλε απευθείας την έκδοση gcam_clone και φόρτωσε το xml DAY αν ειναι μέρα ή το άλλο αν είναι indoor/νυχτα. Η day έχει περισσότερη λεπτομέρια και λιγότερο sharpening σε σχέση με το νυχτερινό.

Στην DAY αν θέλετε ακόμα περισσότερη λεπτομέρια στη ΣΕΛΦΙ απλά αλλάξτε το model της μπροστινή σε Nexus 6p. Έφαγα παντόφλα ότι της φαινόταν και το παραμικρό σημαδάκι στο πρόσωπο :lol::lol::lol::lol: . Οπότε αντι να αυξήσω τα denoise της μπροστινής απλά άλλαξα το model. Στη night ειναι ηδη nexus

Edited by Antretng

Στην DAY αν θέλετε ακόμα περισσότερη λεπτομέρια στη ΣΕΛΦΙ απλά αλλάξτε το model της μπροστινή σε Nexus 6p. Έφαγα παντόφλα ότι της φαινόταν και το παραμικρό σημαδάκι στο πρόσωπο :lol::lol::lol::lol: . Οπότε αντι να αυξήσω τα denoise της μπροστινής απλά άλλαξα το model. Στη night ειναι ηδη nexus

Και στα δύο .xml είναι Nexus 6P η μπροστά

Edited by apokakia

Και στα δύο .xml είναι Nexus 6P η μπροστά

Καλημέρα. Όχι στη Day είναι pixel 3 η μπροστά. Μήπως έγινε κάποιο λάθος κατά τη φόρτωση Xml?

Για να δείτε ότι έχετε βάλει το σωστό Xml σε κάθε κλώνο, τραβήξτε φωτογραφία με τη ΠΙΣΩ κάμερα και μετά στο gallery δείτε στη φωτογραφία τις πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή όπου έγινε το κλικ. Αν είναι σωστά, με day θα γράφει "Redmi Note 7 N6P" και με night "Redmi Note 7 P3XL".

Φυσικά δεν είναι οι μόνες διάφορες στις ρυθμίσεις της πίσω κάμερας αλλά τουλάχιστον αυτή τη ρύθμιση θα την δείτε ευκολα σαν πληροφορία ώστε να σιγουρευτειτε ότι έχετε δεν μπερδευτηκατε κατά το πέρασμα Xml.

Παρεμπιπτόντως, τα χρώματα είναι ίσως οριακά τσιμπημένα. Αν τα θέλετε πιο κάτω απλά ρίξτε το saturation.

Edited by Antretng

Καλημέρα. Όχι στη Day είναι pixel 3 η μπροστά. Μήπως έγινε κάποιο λάθος κατά τη φόρτωση Xml?

Για να δείτε ότι έχετε βάλει το σωστό Xml σε κάθε κλώνο, τραβήξτε φωτογραφία με τη ΠΙΣΩ κάμερα και μετά στο gallery δείτε στη φωτογραφία τις πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή όπου έγινε το κλικ. Αν είναι σωστά, με day θα γράφει "Redmi Note 7 N6P" και με night "Redmi Note 7 P3XL".

Φυσικά δεν είναι οι μόνες διάφορες στις ρυθμίσεις της πίσω κάμερας αλλά τουλάχιστον αυτή τη ρύθμιση θα την δείτε ευκολα σαν πληροφορία ώστε να σιγουρευτειτε ότι έχετε δεν μπερδευτηκατε κατά το πέρασμα Xml.

Παρεμπιπτόντως, τα χρώματα είναι ίσως οριακά τσιμπημένα. Αν τα θέλετε πιο κάτω απλά ρίξτε το saturation.

Τα ξανακατέβασα τα xml και έχω

• στην DAY
    • ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 N6P
    • ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 P3XL

• στην NIGHT
    • ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 P3XL
    • ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 N6P

Τα ξανακατέβασα τα xml και έχω

• στην DAY
    • ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 N6P
    • ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 P3XL

• στην NIGHT
    • ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 P3XL
    • ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΕΡΑ: Redmi Note 7 N6P

Τώρα έχεις τα σωστά xml! ;)

Φυσικά έχουν και άλλες διαφορές... απλά αυτές ειναι οι πιο εμφανείς για να τα ξεχωρίσεις.

Μια βοήθεια, το RM note7 της κόρης μου ξαφνικά σήμερα έκλεισε και δεν ξανανοίγει. Πατάς συνεχόμενα το power κουμπι και ακούγεται μια δονηση και τίποτα αλλο.

Τι κάνουμε , hard reset ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Μια βοήθεια, το RM note7 της κόρης μου ξαφνικά σήμερα έκλεισε και δεν ξανανοίγει. Πατάς συνεχόμενα το power κουμπι και ακούγεται μια δονηση και τίποτα αλλο.

Τι κάνουμε , hard reset ;

Γιατί; μήπως το αφήνει και εξαντλείται η μπαταρία συνέχεια; δηλαδή μήπως συνηθίζει και το πάει συνέχεια στο 1-2% με αποτέλεσμα να έχει χάσει την μνήμη της; Άν το κάνει συνέχεια και αυτήν την φορά της έκλεισε απο αυτόν τον λόγο απλά βάλτο στον φορτιστή και άστο όλη την μέρα μέχρι να πάει 100%.

Redmi By Xiaomi

Γιατί; μήπως το αφήνει και εξαντλείται η μπαταρία συνέχεια; δηλαδή μήπως συνηθίζει και το πάει συνέχεια στο 1-2% με αποτέλεσμα να έχει χάσει την μνήμη της; Άν το κάνει συνέχεια και αυτήν την φορά της έκλεισε απο αυτόν τον λόγο απλά βάλτο στον φορτιστή και άστο όλη την μέρα μέχρι να πάει 100%.

Ισχύει για όλα τα κινητά αυτό;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ισχύει για όλα τα κινητά αυτό;

Άν συχνά καταλήγεις να σου κλείνει το τηλέφωνο απο μπαταρία τότε την καταστρέφεις και αρχίζει να σου κάνει αυτά τα κουλά:wacko:

Redmi By Xiaomi

Άν συχνά καταλήγεις να σου κλείνει το τηλέφωνο απο μπαταρία τότε την καταστρέφεις και αρχίζει να σου κάνει αυτά τα κουλά:wacko:

Εμένα μια φορά έχασε τις ρυθμίσεις όταν το άφησα να κλείσει από μπαταρία μια φορά μόνο.

Όχι όμως να μην ανοίγει η οθόνη πατώντας το Power Button.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπέρα, έχει σπάσει η οθόνη του κινητού ενός φίλου μου, δυστυχώς χωρίς τζαμακι προστασίας, από πτώση σε πεζοδρόμιο (είχε πετραδάκι κιόλας) και θα επιχειρήσω να την αλλάξω.

Αγόρασα ήδη μια "Οθόνη LCD με αισθητήρας αφής" για το κινητό, από το ίντερνετ (Ελλάδα), προς 30€, να προβώ στην "εγχείρηση" μπας και το σώσω.

Να υποθέσω ότι δεν είναι εργοστασιακή τώρα;; Θα υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της δηλαδή;

Εκτός από την οθόνη, το κινητό θα δουλέψει κανονικά μετά; Είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση κατά τα άλλα.

Υ.Γ : Στο υπάρχον κινητό με την σπασμένη οθόνη (παραθέτω φώτο πιο κάτω), ανοίγει κανονικά από το κουμπί, στην οθόνη βγάζει πολλές πολύχρωμες γραμμές κάθετες και φυσικά δεν δουλεύει η αφή, γιαυτό και δεν μπορώ να το κλείσω.....εκτός από την τρύπα στο σημείο της πρόσκρουσης. 0c2d016462088f159aae37064a48f82e.jpge96e282a1675bede3dce4c225ff28db5.jpg96af0e7e4eafb7709b2926bd7a189e5d.jpg8af72f5686a5d8dff10e156ac9c6a693.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα, έχει σπάσει η οθόνη του κινητού ενός φίλου μου, δυστυχώς χωρίς τζαμακι προστασίας, από πτώση σε πεζοδρόμιο (είχε πετραδάκι κιόλας) και θα επιχειρήσω να την αλλάξω.

Αγόρασα ήδη μια "Οθόνη LCD με αισθητήρας αφής" για το κινητό, από το ίντερνετ (Ελλάδα), προς 30€, να προβώ στην "εγχείρηση" μπας και το σώσω.

Να υποθέσω ότι δεν είναι εργοστασιακή τώρα;; Θα υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της δηλαδή;

Εκτός από την οθόνη, το κινητό θα δουλέψει κανονικά μετά; Είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση κατά τα άλλα.

Υ.Γ : Στο υπάρχον κινητό με την σπασμένη οθόνη (παραθέτω φώτο πιο κάτω), ανοίγει κανονικά από το κουμπί, στην οθόνη βγάζει πολλές πολύχρωμες γραμμές κάθετες και φυσικά δεν δουλεύει η αφή, γιαυτό και δεν μπορώ να το κλείσω.....εκτός από την τρύπα στο σημείο της πρόσκρουσης. 0c2d016462088f159aae37064a48f82e.jpge96e282a1675bede3dce4c225ff28db5.jpg96af0e7e4eafb7709b2926bd7a189e5d.jpg8af72f5686a5d8dff10e156ac9c6a693.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πιθανότερο είναι ότι εάν είσαι λίγο προσεκτικός, θα διορθωθεί πλήρως.

Το πόσο κοντά στην αρχική οθόνη είναι, θα το δεις όταν βάλεις την νέα. Ακόμη και από την Xiaomi να έπαιρνες, πάλι μπορεί να έβλεπες διαφορά...