kallair Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Συρτάρι εγώ (με dev) έχω απ την πρώτη 11 και κάπου διάβαζα ότι έρχεται στην επόμενη stable αρκεί να μείνει σε miui 10, μέχρι νεωτέρας... Αυτο εξηγουμε στο παιδι. οτι συρταρι δεν υπαρχει σε ευρωπαική εκδοση, ειναι ακομα μονο στις κινεζικες ρομ και στις dev. η ελληνική ROM που αναφεραμε, ειναι custom made απο κινεζικη dev ρομ. για αυτο εχει συρτάρι. οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ εκδοσεις global k european δεν τα εχουν παρει ακομα. Οποιος θελει συρταρι βαζει τον poco launcher σαν λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 H συζύγου με redmi 5 πήρε σήμερα miui 11 καί εγω με note 7 ακόμα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Πήγαινε και κάνε λήψη πακέτου και θα πάρεις την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Η λήψη τελευταίου πακέτου αφορά την έκδοση 10.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Η λήψη τελευταίου πακέτου αφορά την έκδοση 10.3.6 διέγραψες τα δεδομένα του update app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 διέγραψες τα δεδομένα του update app? Τι σημαίνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Παιδιά τελικά το κινητό της φίλης με το WiFi calling έφτιαξε μια χαρά. Πιάνει παντού σήμα μέσω WiFi. Σώθηκε. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν Αρκεί να μην πατήσει καταλάθος ενημέρωση σε MIUI 11.Όταν και άν φτιαχτεί θα το δείς εδώ μέσα οπότε ας περιμένει. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Αρκεί να μην πατήσει καταλάθος ενημέρωση σε MIUI 11.Όταν και άν φτιαχτεί θα το δείς εδώ μέσα οπότε ας περιμένει. Έκανα αναζήτηση και ενώ παλιότερα θυμάμαι είχε βγάλει την αναβάθμιση, τώρα πια δεν την έχει καθόλου και είδα κι άλλους με παρόμοιο θέμα. Εννοείται οτι δεν κάνω την αναβάθμιση. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Τι σημαίνει αυτό ? πας από "διαχείριση εφαρμογών" σε "Αναβάθμιση" και διαγράφεις τα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Στην miui 10 στις ρυθμίσεις - αποθηκευτικός χώρος είχε να απελευθερώσεις χώρο αδειάζοντας την cache μνήμη. Στην miui 11 δεν μπορώ να την βρω αυτήν την ρύθμιση. Υπάρχει πουθενά ή το αφαίρεσαν; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓνωρίζει κάτι κάποιος επ αυτού; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το 7 και εγκατεστημένη την gcam από το Μάϊο. Με βάση τα τότε δεδομένα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με βάση τα τότε δεδομένα δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη νυχτερινή λήψη. Αν το κάνω η εφαρμογή κλείνει και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία. Υπάρχει καμία νεότερη έκδοση που να μπορώ να βγάζω και νυχτερινές φωτογραφίες? Αν υπάρχει, υπάρχουν και οδηγίες για την εγκατάσταση γιατί δεν το κατεχω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το 7 και εγκατεστημένη την gcam από το Μάϊο. Με βάση τα τότε δεδομένα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με βάση τα τότε δεδομένα δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη νυχτερινή λήψη. Αν το κάνω η εφαρμογή κλείνει και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία. Υπάρχει καμία νεότερη έκδοση που να μπορώ να βγάζω και νυχτερινές φωτογραφίες? Αν υπάρχει, υπάρχουν και οδηγίες για την εγκατάσταση γιατί δεν το κατεχω..? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7886707#post7886707 διέγραψε την δικιά σου και βάλε την τρίτη από το παραπάνω, διάβασε και λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 πας από "διαχείριση εφαρμογών" σε "Αναβάθμιση" και διαγράφεις τα δεδομένα Δεν υπάρχει η αναβάθμιση στην διαχείριση εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Στην έκδοση gcam που έχω εγώ για ρύθμιση στο AWB έχει μόνο επιλογή Default AWB: SYSTEM και GOOGLE. Ποιό απο τα δύο να βάλω και γιατί δεν έχει ρύθμιση σαν τις άλλες εκδόσεις. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Δεν υπάρχει η αναβάθμιση στην διαχείριση εφαρμογών ε τώρα τι να σου πω!!!:X προφανώς και υπάρχει! εικονίδιο αναβάθμισης δεν έχεις?(συνήθως στον φάκελο "εργαλεία") πάτα το και μετά από τις πρόσφατες εφαρμογές πάτα πάνω του παρατεταμένα/πληροφορίες/διαγραφή δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Νομίζω λέει, ενημέρωση, πήγα να κατεβάσω και εγώ, αλλά έκανε 1% κάθε 3 λεπτά και το έκλεισα,, χώρια που δεν ήξερα τι κατέβαζε, παλιο- νέο. Πάνω δεξιά πάτα, κάτι σαν,,,, όλες τις εφαρμογές ..., για να τις εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Νομίζω λέει, ενημέρωση, πήγα να κατεβάσω και εγώ, αλλά έκανε 1% κάθε 3 λεπτά και το έκλεισα,, χώρια που δεν ήξερα τι κατέβαζε, παλιο- νέο. Πάνω δεξιά πάτα, κάτι σαν,,,, όλες τις εφαρμογές ..., για να τις εμφανίσει. Είπαμε ότι αργεί το κατέβασμα,μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Θα πας "Ρυθμίσεις" --> "Σχετικά με το τηλέφωνο" --> "Αποθηκευτικός χώρος".Αααα εκεί το πήγαν; Και το έψαχνα παντού. Όπως και να έχει σ ευχαριστώ πολύ Alex. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Είπαμε ότι αργεί το κατέβασμα,μην ανησυχείς. Η λύση είναι όπως στο mi 9, έχουν ανεβάσει τις recovery ROM στο official site, και 5 λεπτά κατέβασμα από υπολογιστή, και ενημέρωση με το local update. Κάθε μέρα το κοιτάω, δεν τις ανεβάζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Η εφαρμογή GWPA Finder δουλεύει σε εσάς σωστά; Υπάρχει μήπως καμία καλύτερη ειδικά για ρούτερ wind ή cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ειμαι στην 10.3.6 αυτη την στιγμη.Να παρω την 11 ή καλυτερα να περιμενω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ειμαι στην 10.3.6 αυτη την στιγμη.Να παρω την 11 ή καλυτερα να περιμενω?Αν δεν σου χρειάζεται το WiFi call που δεν παίζει στην 11 κάνε την. Τουλάχιστον στην μπαταρία και στα εικονίδια που δεν κράταγε στη μπάρα θα δεις διαφορά Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 (edited) Α, με USB; Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο WiFi... Για δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να είναι συνδεδεμένο το PC και το κινητό στο ίδιο δίκτυο (δεν είμαι σίγουρος αν έχει σημασία αν το PC είναι μέσω Ethernet ή WiFi). Αντί για Send ή Receive, πήγαινε στις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και πάτα τις. Connect to computer -> Start Θα σου βγάλει Storage options - εκεί πρέπει να βγει η SD card. Νομίζω πως κάπου εδώ θα πρέπει να φτιάξεις κωδικό και username. Γράψ'τα κάπου, βάλε το address που θα σου δοθεί στον Windows Explorer (όχι IE, όχι browser) του PC και μπες με το username και κωδικό που έφτιαξες πριν λίγο. Χρησιμοποίησε το PC για να βρεις τα αρχεία και κάν'τα copy/paste.Εντάξει κάποιο κόλλημα είχε φάει. Το έβγαλα από το USB και το ξανά έβαλα και έστρωσε. Μου την εμφάνισε κανονικά. Υ.Γ. 1: Τουλάχιστον για το πρώτο σκέλος της απάντησής σου που γράφεις για συνδέσεις με Ethernet ή WiFi δεν νομίζω να έχουν καμία σχέση. Υ.Γ. 2: Συγνώμη για την καθυστέρηση να το αναφέρω άλλα ήμουν ζορισμένος χρονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαπιστώνω ότι στο viber χάθηκε ο ήχος στις εισερχόμενες κλήσειςΕγώ πάλι έχω διαπιστώσει πως όταν έρχονται τα μηνύματα στο viber δεν έχουν δόνηση αλλά και η ειδοποίηση είναι πολύ χαμηλή και δεν ακούγεται. Σημειώνω πως είναι εντάξει από πλευράς ρυθμίσεων του τηλεφώνου. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ε τώρα τι να σου πω!!!:X προφανώς και υπάρχει! εικονίδιο αναβάθμισης δεν έχεις?(συνήθως στον φάκελο "εργαλεία") πάτα το και μετά από τις πρόσφατες εφαρμογές πάτα πάνω του παρατεταμένα/πληροφορίες/διαγραφή δεδομένωνΣυγνώμη αλλά εγώ εικονίδιο <<αναβάθμισης>> και φάκελο <<εργαλεία>> δεν έχω. Είμαι κι εγώ ομοιοπαθής με τον φίλο @pyroboliko (σε σχέση με την αναβάθμιση της 11). ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενώ δεν έχω βάλει για ξεκλείδωμα της συσκευής το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά το 4ψήφιο pin, όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής και κλειδωμένη αν ακουμπήσει το δάκτυλο πίσω ανάβει η οθόνη. Πως γίνεται να απενεργοποιήσω πίσω την αφή και να ανάβει πατώντας μόνο το πλαϊνό για να του βάζω το 4ψήφιο pin. Για να γίνει πιο κατανοητός, δεν λέω πως μου ζητάει το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώσει, απλά ακουμπάει κατά λάθος το δάκτυλο πίσω και ανάβει η οθόνη ενώ εγώ θέλω να το αδρανοποιήσω στην αφή. Edited November 13, 2019 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 (edited) Συγνώμη αλλά εγώ εικονίδιο <<αναβάθμισης>> και φάκελο <<εργαλεία>> δεν έχω. "Ενημερώσεις" το γράφει στα Ελληνικά. Edited November 13, 2019 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Προφανώς θα εννοείς την επιλογή <<Ενημέρωση συστήματος>> μέσα από τις <<Ρυθμίσεις>>. Τα δεδομένα που τα διαγράφουμε από εκεί; Εκτός αν δεν εννοείς την <<Ενημέρωση συστήματος>>. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts