Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συρτάρι εγώ (με dev) έχω απ την πρώτη 11 και κάπου διάβαζα ότι έρχεται στην επόμενη stable

αρκεί να μείνει σε miui 10, μέχρι νεωτέρας...

Αυτο εξηγουμε στο παιδι. οτι συρταρι δεν υπαρχει σε ευρωπαική εκδοση, ειναι ακομα μονο στις κινεζικες ρομ και στις dev. η ελληνική ROM που αναφεραμε, ειναι custom made απο κινεζικη dev ρομ. για αυτο εχει συρτάρι. οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ εκδοσεις global k european δεν τα εχουν παρει ακομα.

Οποιος θελει συρταρι βαζει τον poco launcher σαν λυση.

Παιδιά τελικά το κινητό της φίλης με το WiFi calling έφτιαξε μια χαρά. Πιάνει παντού σήμα μέσω WiFi. Σώθηκε. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν

Αρκεί να μην πατήσει καταλάθος ενημέρωση σε MIUI 11.Όταν και άν φτιαχτεί θα το δείς εδώ μέσα οπότε ας περιμένει.

Redmi By Xiaomi

Αρκεί να μην πατήσει καταλάθος ενημέρωση σε MIUI 11.Όταν και άν φτιαχτεί θα το δείς εδώ μέσα οπότε ας περιμένει.

Έκανα αναζήτηση και ενώ παλιότερα θυμάμαι είχε βγάλει την αναβάθμιση, τώρα πια δεν την έχει καθόλου και είδα κι άλλους με παρόμοιο θέμα. Εννοείται οτι δεν κάνω την αναβάθμιση.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Στην miui 10 στις ρυθμίσεις - αποθηκευτικός χώρος είχε να απελευθερώσεις χώρο αδειάζοντας την cache μνήμη. Στην miui 11 δεν μπορώ να την βρω αυτήν την ρύθμιση. Υπάρχει πουθενά ή το αφαίρεσαν;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γνωρίζει κάτι κάποιος επ αυτού;

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το 7 και εγκατεστημένη την gcam από το Μάϊο. Με βάση τα τότε δεδομένα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με βάση τα τότε δεδομένα δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη νυχτερινή λήψη. Αν το κάνω η εφαρμογή κλείνει και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία. Υπάρχει καμία νεότερη έκδοση που να μπορώ να βγάζω και νυχτερινές φωτογραφίες? Αν υπάρχει, υπάρχουν και οδηγίες για την εγκατάσταση γιατί δεν το κατεχω..?

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το 7 και εγκατεστημένη την gcam από το Μάϊο. Με βάση τα τότε δεδομένα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με βάση τα τότε δεδομένα δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη νυχτερινή λήψη. Αν το κάνω η εφαρμογή κλείνει και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία. Υπάρχει καμία νεότερη έκδοση που να μπορώ να βγάζω και νυχτερινές φωτογραφίες? Αν υπάρχει, υπάρχουν και οδηγίες για την εγκατάσταση γιατί δεν το κατεχω..?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7886707#post7886707

διέγραψε την δικιά σου και βάλε την τρίτη από το παραπάνω,

διάβασε και λίγο

πας από "διαχείριση εφαρμογών" σε "Αναβάθμιση" και διαγράφεις τα δεδομένα

Δεν υπάρχει η αναβάθμιση στην διαχείριση εφαρμογών

Στην έκδοση gcam που έχω εγώ για ρύθμιση στο AWB έχει μόνο επιλογή Default AWB: SYSTEM και GOOGLE. Ποιό απο τα δύο να βάλω και γιατί δεν έχει ρύθμιση σαν τις άλλες εκδόσεις.
Redmi By Xiaomi

Δεν υπάρχει η αναβάθμιση στην διαχείριση εφαρμογών

ε τώρα τι να σου πω!!!:X

προφανώς και υπάρχει! εικονίδιο αναβάθμισης δεν έχεις?(συνήθως στον φάκελο "εργαλεία")

πάτα το και μετά από τις πρόσφατες εφαρμογές πάτα πάνω του παρατεταμένα/πληροφορίες/διαγραφή δεδομένων

Νομίζω λέει, ενημέρωση, πήγα να κατεβάσω και εγώ, αλλά έκανε 1% κάθε 3 λεπτά και το έκλεισα,, χώρια που δεν ήξερα τι κατέβαζε, παλιο- νέο.

Πάνω δεξιά πάτα, κάτι σαν,,,, όλες τις εφαρμογές ..., για να τις εμφανίσει.

Νομίζω λέει, ενημέρωση, πήγα να κατεβάσω και εγώ, αλλά έκανε 1% κάθε 3 λεπτά και το έκλεισα,, χώρια που δεν ήξερα τι κατέβαζε, παλιο- νέο.

Πάνω δεξιά πάτα, κάτι σαν,,,, όλες τις εφαρμογές ..., για να τις εμφανίσει.

Είπαμε ότι αργεί το κατέβασμα,μην ανησυχείς.

Θα πας "Ρυθμίσεις" --> "Σχετικά με το τηλέφωνο" --> "Αποθηκευτικός χώρος".
Αααα εκεί το πήγαν; Και το έψαχνα παντού.

Όπως και να έχει σ ευχαριστώ πολύ Alex.

Είπαμε ότι αργεί το κατέβασμα,μην ανησυχείς.

Η λύση είναι όπως στο mi 9, έχουν ανεβάσει τις recovery ROM στο official site, και 5 λεπτά κατέβασμα από υπολογιστή, και ενημέρωση με το local update. Κάθε μέρα το κοιτάω, δεν τις ανεβάζουν...

Ειμαι στην 10.3.6 αυτη την στιγμη.Να παρω την 11 ή καλυτερα να περιμενω?
Αν δεν σου χρειάζεται το WiFi call που δεν παίζει στην 11 κάνε την. Τουλάχιστον στην μπαταρία και στα εικονίδια που δεν κράταγε στη μπάρα θα δεις διαφορά

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α, με USB; Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο WiFi...

Για δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να είναι συνδεδεμένο το PC και το κινητό στο ίδιο δίκτυο (δεν είμαι σίγουρος αν έχει σημασία αν το PC είναι μέσω Ethernet ή WiFi). Αντί για Send ή Receive, πήγαινε στις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και πάτα τις.

Connect to computer -> Start

Θα σου βγάλει Storage options - εκεί πρέπει να βγει η SD card. Νομίζω πως κάπου εδώ θα πρέπει να φτιάξεις κωδικό και username. Γράψ'τα κάπου, βάλε το address που θα σου δοθεί στον Windows Explorer (όχι IE, όχι browser) του PC και μπες με το username και κωδικό που έφτιαξες πριν λίγο.

Χρησιμοποίησε το PC για να βρεις τα αρχεία και κάν'τα copy/paste.

Εντάξει κάποιο κόλλημα είχε φάει.

Το έβγαλα από το USB και το ξανά έβαλα και έστρωσε. Μου την εμφάνισε κανονικά.

Υ.Γ. 1: Τουλάχιστον για το πρώτο σκέλος της απάντησής σου που γράφεις για συνδέσεις με Ethernet ή WiFi δεν νομίζω να έχουν καμία σχέση.

Υ.Γ. 2: Συγνώμη για την καθυστέρηση να το αναφέρω άλλα ήμουν ζορισμένος χρονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαπιστώνω ότι στο viber χάθηκε ο ήχος στις εισερχόμενες κλήσεις
Εγώ πάλι έχω διαπιστώσει πως όταν έρχονται τα μηνύματα στο viber δεν έχουν δόνηση αλλά και η ειδοποίηση είναι πολύ χαμηλή και δεν ακούγεται.

Σημειώνω πως είναι εντάξει από πλευράς ρυθμίσεων του τηλεφώνου.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ε τώρα τι να σου πω!!!:X

προφανώς και υπάρχει! εικονίδιο αναβάθμισης δεν έχεις?(συνήθως στον φάκελο "εργαλεία")

πάτα το και μετά από τις πρόσφατες εφαρμογές πάτα πάνω του παρατεταμένα/πληροφορίες/διαγραφή δεδομένων

Συγνώμη αλλά εγώ εικονίδιο <<αναβάθμισης>> και φάκελο <<εργαλεία>> δεν έχω.

Είμαι κι εγώ ομοιοπαθής με τον φίλο @pyroboliko (σε σχέση με την αναβάθμιση της 11).

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενώ δεν έχω βάλει για ξεκλείδωμα της συσκευής το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά το 4ψήφιο pin, όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής και κλειδωμένη αν ακουμπήσει το δάκτυλο πίσω ανάβει η οθόνη. Πως γίνεται να απενεργοποιήσω πίσω την αφή και να ανάβει πατώντας μόνο το πλαϊνό για να του βάζω το 4ψήφιο pin.

Για να γίνει πιο κατανοητός, δεν λέω πως μου ζητάει το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώσει, απλά ακουμπάει κατά λάθος το δάκτυλο πίσω και ανάβει η οθόνη ενώ εγώ θέλω να το αδρανοποιήσω στην αφή.

Edited by Vivere

Συγνώμη αλλά εγώ εικονίδιο <<αναβάθμισης>> και φάκελο <<εργαλεία>> δεν έχω.

"Ενημερώσεις" το γράφει στα Ελληνικά.

Edited by conan1

Προφανώς θα εννοείς την επιλογή <<Ενημέρωση συστήματος>> μέσα από τις <<Ρυθμίσεις>>.

Τα δεδομένα που τα διαγράφουμε από εκεί;

Εκτός αν δεν εννοείς την <<Ενημέρωση συστήματος>>.