hayatEvo9 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Με 3G δεν θα δείς διαφορά..στο 2G πιθανόν να γίνει κάτι όμως μετά πρέπει να το ξαναγυρίζει LTE για να έχει δεδομένα internet και ταχύτητα. Το θέμα είναι να μπορεί να κάνει τη δουλειά της η κοπέλα γιατί είναι στη δουλειά και είναι σα να μην έχει κινητό. Διάβασα πολλά σχόλια αλλά και reviews του κινητού και δεν είπε κανείς για ασθενές σήμα, ίσα ίσα το αντίθετο. Πρέπει αν είναι με κάποιον τρόπο να το ελέγξω μήπως έχει προβληματικό μόντεμ κεραίας και χρειάζεται να το στείλω στην εταιρεία. Νομίζω όμως ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αυτό το κάνει μόνο στη δουλειά της όχι αλλού. Έχει miui 10 ακόμη μπορώ να της βάλω Vo WiFi? Έχει τέτοια επιλογή; κι αν ναι που; κι αν το βάλω, θα βοηθήσει; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Το θέμα είναι να μπορεί να κάνει τη δουλειά της η κοπέλα γιατί είναι στη δουλειά και είναι σα να μην έχει κινητό. Διάβασα πολλά σχόλια αλλά και reviews του κινητού και δεν είπε κανείς για ασθενές σήμα, ίσα ίσα το αντίθετο. Πρέπει αν είναι με κάποιον τρόπο να το ελέγξω μήπως έχει προβληματικό μόντεμ κεραίας και χρειάζεται να το στείλω στην εταιρεία. Νομίζω όμως ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αυτό το κάνει μόνο στη δουλειά της όχι αλλού. Έχει miui 10 ακόμη μπορώ να της βάλω Vo WiFi? Έχει τέτοια επιλογή; κι αν ναι που; κι αν το βάλω, θα βοηθήσει; Εάν έχει πρόσβαση σε δίκτυο WiFi εκεί που βρίσκεται, πας εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Βασικά αρκεί να στείλεις WIFICALL στο 1333 και να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις δικτύου του τηλεφώνου. Προσοχή μην βάλεις την αναβάθμιση σε MIUI 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εάν έχει πρόσβαση σε δίκτυο WiFi εκεί που βρίσκεται, πας εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Βασικά αρκεί να στείλεις WIFICALL στο 1333 και να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις δικτύου του τηλεφώνου. Προσοχή μην βάλεις την αναβάθμιση σε MIUI 11. Α μπράβο!! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτο πιστεύω θα είναι χρήσιμο. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Α μπράβο!! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτο πιστεύω θα είναι χρήσιμο. Μόλις κάνεις την διεργασία με την cosmote και το μήνυμα πρέπει να κάνεις επανεκίνηση το κινητό.μην το ξεχάσεις. Μετά εφόσον ενεργοποιήσεις τον ''διακόπτη'' VoWiFi και έχεις router κοντά σου θα κάνεις άνετα δουλειά.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Σε μένα που έχω cosmote ομιλία, έχει τύχει με full σήμα να μη βγάζει κλήση VoLTE, διότι έχω ενεργά τα data της δεύτερης sim που είναι Wind και μπορεί να μην έχει η τελευταία καλό σήμα στο σημείο εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Δεν θα έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μόλις κάνεις την διεργασία με την cosmote και το μήνυμα πρέπει να κάνεις επανεκίνηση το κινητό.μην το ξεχάσεις. Μετά εφόσον ενεργοποιήσεις τον ''διακόπτη'' VoWiFi και έχεις router κοντά σου θα κάνεις άνετα δουλειά.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θα ποστάρω πάλι για ό,τι νεότερο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Σε μένα που έχω cosmote ομιλία, έχει τύχει με full σήμα να μη βγάζει κλήση VoLTE, διότι έχω ενεργά τα data της δεύτερης sim που είναι Wind και μπορεί να μην έχει η τελευταία καλό σήμα στο σημείο εκεί Μπορείς να το βάλεις να προτιμάει δίκτυα WiFi. Συνήθως δεν προτείνεται, αλλά ίσως στη δική σου περίπτωση να είναι προτιμότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μπορείς να το βάλεις να προτιμάει δίκτυα WiFi. Συνήθως δεν προτείνεται, αλλά ίσως στη δική σου περίπτωση να είναι προτιμότερο.Για όταν είμαι έξω εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Για όταν είμαι έξω εννοώ Παρεξήγησα, νόμιζα "full σήμα" εννοούσες το femtocell που έδιναν να συνδέσεις σε σταθερό δίκτυο internet, για να έχεις σήμα εκεί που δεν πιάνεις από κεραία :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Τελικά πως το έχουν καταφέρει να μην παίζει το WiFi call στο note 7 και αντίθετα να παίζει πένα στο μικρότερο αδερφάκι του,το redmi 7....Μιλάω πάντα για miui 11. Ευτυχώς για μένα γιατί έχω για βασικό το μικρό που τρώει τα ζόρια...... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλημέρα, μια μικρή ερώτηση το gps γενικά καταναλώνει περισσότερη μπαταρίαόπως είναι φυσικό. Ωστόσο, μπορούμε να περιορίσουμε κάπως την κατανάλωσή της, όταν στο μενού της τοποθεσίας, επιλέξουμε "Συσκευή μόνο". Παρ όλα αυτά, όταν τικάρω την παραπάνω επιλογή και μετά κλείνω το gps (αφού ολοκληρώσω δηλ τη διαδρομή μου), δεν παραμένει εκεί. κάθε φορά δηλ που ανοιγω το gps είναι επιλεγμένο το "Υψηλή ακρίβεια". Υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει μόνιμα η επιλογή "Συσκευή μόνο" ή κάθε φορά που θα ανοιγω το gps πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλημέρα. Ενώ βλέπω την κάρτα SD κανονικά στη συσκευή και όχι μόνο αυτό αλλά έχω επιλέξει να αποθηκεύονται και όλα σε αυτήν, συνδέοντας το τηλέφωνο στον υπολογιστή δεν μου την εμφανίζει παρά μόνο τον «Εσωτ. κοινόχρ. αποθ. χώρος». Θέλω κοινώς ότι έχω στην κάρτα SD να τα περάσω στο PC μου. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πως για να αποφύγω και αποφεύγω και στο μέλλον να την αφαιρώ από την συσκευή ώστε να περνάω τα όποια αρχεία, φωτογραφείες κλπ. στο PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλημέρα. Ενώ βλέπω την κάρτα SD κανονικά στη συσκευή και όχι μόνο αυτό αλλά έχω επιλέξει να αποθηκεύονται και όλα σε αυτήν, συνδέοντας το τηλέφωνο στον υπολογιστή δεν μου την εμφανίζει παρά μόνο τον «Εσωτ. κοινόχρ. αποθ. χώρος». Θέλω κοινώς ότι έχω στην κάρτα SD να τα περάσω στο PC μου. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πως για να αποφύγω και αποφεύγω και στο μέλλον να την αφαιρώ από την συσκευή ώστε να περνάω τα όποια αρχεία, φωτογραφείες κλπ. στο PC; ShareMe -> Connect to Computer -> Start [storage options] SD card Internal storage Δε σου βγάζει αυτήν την επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δοκίμασες να το βάλεις "εξοικονόμηση μπαταρίας"; Εγώ εκεί το έχω πάντα και το βάζω σε "υψηλή ακρίβεια" μόνο όταν θέλω πλοήγηση. Είσαι με την 11 ή ακόμα με τη 10; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 ShareMe -> Connect to Computer -> Start [storage options] SD card Internal storage Δε σου βγάζει αυτήν την επιλογή;Ούτε καν... Οι επιλογές που μου εμφανίζει είναι αυτές οι τρεις: Χρήση USB για - Χωρίς μεταφορά αρχείων (δηλαδή μόνο φόρτιση χωρίς πρόσβαση) - Μεταφορά αρχείων - Μεταφορά Φωτογραφιών (PTP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ούτε καν... Οι επιλογές που μου εμφανίζει είναι αυτές οι τρεις: Χρήση USB για - Χωρίς μεταφορά αρχείων (δηλαδή μόνο φόρτιση χωρίς πρόσβαση) - Μεταφορά αρχείων - Μεταφορά Φωτογραφιών (PTP) Α, με USB; Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο WiFi... Για δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να είναι συνδεδεμένο το PC και το κινητό στο ίδιο δίκτυο (δεν είμαι σίγουρος αν έχει σημασία αν το PC είναι μέσω Ethernet ή WiFi). Αντί για Send ή Receive, πήγαινε στις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και πάτα τις. Connect to computer -> Start Θα σου βγάλει Storage options - εκεί πρέπει να βγει η SD card. Νομίζω πως κάπου εδώ θα πρέπει να φτιάξεις κωδικό και username. Γράψ'τα κάπου, βάλε το address που θα σου δοθεί στον Windows Explorer (όχι IE, όχι browser) του PC και μπες με το username και κωδικό που έφτιαξες πριν λίγο. Χρησιμοποίησε το PC για να βρεις τα αρχεία και κάν'τα copy/paste. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Διαβάζω σε άρθρο ότι υπάρχει στον μαμά Launcher συρτάρι εφαρμογών και ψάχνω να βρω κάτι αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει 11MIUI και έχει συρτάρι εφαρμογών; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Διαβάζω σε άρθρο ότι υπάρχει στον μαμά Launcher συρτάρι εφαρμογών και ψάχνω να βρω κάτι αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει 11MIUI και έχει συρτάρι εφαρμογών; Η αριστερή οθόνη είναι, με τις συντομεύσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Όχι δεν νομίζω ότι μιλάει για αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα. Σήμερα τράβηξα κάτι φωτογραφίες, και μετά από μια ώρα μπαίνω τις βλέπω, αφήνω το κινητό, κ μετά από λίγο οι φωτογραφίες εξαφανίστηκαν. Ήταν αλλού 25 φωτογραφίες από τις 30 που τράβηξα εκείνη τη στιγμή. Πήγα να τις ανεβάσω το Google photos, τις βλέπω, πάω να τις ανεβάσω και όταν ανεβαίνουν βλέπω κ ανέβηκαν μόνο 5. Πάω στη συλλογή και οι φωτογραφίες είχαν εξαφανιστεί. Μπορώ κάπως να τις ανακτήσω? Είχαν όλες τραβηχτεί με Google camera Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα. Σήμερα τράβηξα κάτι φωτογραφίες, και μετά από μια ώρα μπαίνω τις βλέπω, αφήνω το κινητό, κ μετά από λίγο οι φωτογραφίες εξαφανίστηκαν. Ήταν αλλού 25 φωτογραφίες από τις 30 που τράβηξα εκείνη τη στιγμή. Πήγα να τις ανεβάσω το Google photos, τις βλέπω, πάω να τις ανεβάσω και όταν ανεβαίνουν βλέπω κ ανέβηκαν μόνο 5. Πάω στη συλλογή και οι φωτογραφίες είχαν εξαφανιστεί. Μπορώ κάπως να τις ανακτήσω? Είχαν όλες τραβηχτεί με Google camera Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δες καδο ανακυκλωσης στο google photos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δν είναι στο Google Photos. Δεν ανέβηκαν καν. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Διαβάζω σε άρθρο ότι υπάρχει στον μαμά Launcher συρτάρι εφαρμογών και ψάχνω να βρω κάτι αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει 11MIUI και έχει συρτάρι εφαρμογών; Στην miui.eu που είχα βάλει, υπήρχε συρτάρι. Μπες στις ρυθμίσεις του launcher πατώντας παρατεταμένα σε ενα κενό σημείο της αρχικής οθόνης και επέλεξε ρυθμίσεις και μετα περισσότερα. Αν θυμάμαι καλά έχει δυνατότητα να ανοίγει ειτε με εικονίδιο ειτε με swipe up. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Στην miui.eu που είχα βάλει, υπήρχε συρτάρι. Μπες στις ρυθμίσεις του launcher πατώντας παρατεταμένα σε ενα κενό σημείο της αρχικής οθόνης και επέλεξε ρυθμίσεις και μετα περισσότερα. Αν θυμάμαι καλά έχει δυνατότητα να ανοίγει ειτε με εικονίδιο ειτε με swipe up.Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts