zoo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα update, ούτε καν θέμα miui... στην dev που είμαι εγώ έχει πάρει νομίζω 4 update στην 11 χωρίς να αλλάξει κάτι είναι θέμα παρόχων να υποστηρίξουν το νέο modem που έχει πλέον η 11 Δεν ξέρω αν ισχύει και τι ισχύει, οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί, πάντως αν ισχύει αυτό που λες μάλλον καήκαμε... Είπα να μιλήσω με την εξυπηρέτηση (εταιρικών) πελατών της cosmote και να τους πω τα παραπάνω, δηλαδή ότι εξαρτάται κι από αυτούς η συμβατότητα και ότι πρέπει να το κοιτάξουν για να είναι και πάλι συμβατές οι υλοποιήσεις Xiaomi & Cosmote όσον αφορά το vowifi στο redmi note 7... Ένιωθα ότι μιλούσα άσκοπα... Με ρωτούσαν αν έχω καλύτερο σήμα όταν κάνω αλλαγή από 3G σε 4G και το αντίστροφο... Μου είπαν ότι θα κάνουν εκ νέου ενεργοποίηση του wifi calling και να κάνω μια επανεκκίνηση στο κινητό σε 5 λεπτά, κάτι που έχουμε ήδη κάνει πριν δυο μέρες (τους ενημέρωσα ότι δεν έπιασε) αλλά επέμεναν να το κάνουμε ξανά γιατί "εμείς μόνο αυτό προβλέπεται να κάνουμε"... Παρακάλεσα να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα για τη συνομιλία μας και ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο... :cry: Edit - Όπως ήταν αναμενόμενο η επανενεργοποίηση του vowifi και η επανεκκίνηση του κινητού δεν έφεραν καμία αλλαγή.... Edited November 6, 2019 by zoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Δεν ξέρω αν ισχύει και τι ισχύει, οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί, πάντως αν ισχύει αυτό που λες μάλλον καήκαμε... Είπα να μιλήσω με την εξυπηρέτηση (εταιρικών) πελατών της cosmote και να τους πω τα παραπάνω, δηλαδή ότι εξαρτάται κι από αυτούς η συμβατότητα και ότι πρέπει να το κοιτάξουν για να είναι και πάλι συμβατές οι υλοποιήσεις Xiaomi & Cosmote όσον αφορά το vowifi στο redmi note 7... Ένιωθα ότι μιλούσα άσκοπα... Με ρωτούσαν αν έχω καλύτερο σήμα όταν κάνω αλλαγή από 3G σε 4G και το αντίστροφο... Μου είπαν ότι θα κάνουν εκ νέου ενεργοποίηση του wifi calling και να κάνω μια επανεκκίνηση στο κινητό σε 5 λεπτά, κάτι που έχουμε ήδη κάνει πριν δυο μέρες (τους ενημέρωσα ότι δεν έπιασε) αλλά επέμεναν να το κάνουμε ξανά γιατί "εμείς μόνο αυτό προβλέπεται να κάνουμε"... Παρακάλεσα να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα για τη συνομιλία μας και ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο... :cry: Edit - Όπως ήταν αναμενόμενο η επανενεργοποίηση του vowifi και η επανεκκίνηση του κινητού δεν έφεραν καμία αλλαγή.... Ακριβώς το ίδιο κ εγώ..μου έκαναν ανανέωση της υπηρεσίας,επανεκκίνηση όμως τίποτα δεν άλλαξε..οπότε οι επόμενοι ας μήν ταλεπορούντε άσκοπα εκτός και αν κάνοντας όσο πιο πολλοί παράπονα ενδιαφερθούνε και ασχοληθούνε τεχνικά να το φτιάξουν.:blink: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Δεν ξέρω αν ισχύει και τι ισχύει, οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί, πάντως αν ισχύει αυτό που λες μάλλον καήκαμε... Είπα να μιλήσω με την εξυπηρέτηση (εταιρικών) πελατών της cosmote και να τους πω τα παραπάνω, δηλαδή ότι εξαρτάται κι από αυτούς η συμβατότητα και ότι πρέπει να το κοιτάξουν για να είναι και πάλι συμβατές οι υλοποιήσεις Xiaomi & Cosmote όσον αφορά το vowifi στο redmi note 7... Ένιωθα ότι μιλούσα άσκοπα... Με ρωτούσαν αν έχω καλύτερο σήμα όταν κάνω αλλαγή από 3G σε 4G και το αντίστροφο... Μου είπαν ότι θα κάνουν εκ νέου ενεργοποίηση του wifi calling και να κάνω μια επανεκκίνηση στο κινητό σε 5 λεπτά, κάτι που έχουμε ήδη κάνει πριν δυο μέρες (τους ενημέρωσα ότι δεν έπιασε) αλλά επέμεναν να το κάνουμε ξανά γιατί "εμείς μόνο αυτό προβλέπεται να κάνουμε"... Παρακάλεσα να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα για τη συνομιλία μας και ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο... :cry: Edit - Όπως ήταν αναμενόμενο η επανενεργοποίηση του vowifi και η επανεκκίνηση του κινητού δεν έφεραν καμία αλλαγή.... εννοείται ότι και η xiaomi θα μπορούσε να προβεί σε αλλαγές, αν όμως την ενδιαφέρουν μόνο οι μεγάλοι providers και από κει το feedback είναι OK, δεν ξέρω πόσο θα ασχοληθεί εδώ πχ η vodafone, για vowifi υποστηρίζει μόνο κάποιες apple,samsung και huawei συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ένα διαφορετικό θέμα, το δικό μου το άλλαξαν οθόνη,, είχε ~~`~ διάχυση φωτός στο λευκό χρώμα, ένα τμήμα ήτανε πιο φωτεινό. Και μου το στέλνουν, από service infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 το modem είναι ξεχωριστό partition στο κινητό σου(ποιος μίλησε για hardware???:wacko:) και το vowifi απαιτεί συμβατότητα με το δίκτυο του παρόχου. Με λίγο ψάξιμο θα έβλεπες ότι υπάρχουν ένα σωρό ασυμβατότητες πχ στην Ευρώπη με διάφορες συσκευές - δίκτυα. αλλά αν τόσο καταλαβαίνεις ποιος είμαι εγώ που θα στο χαλάσω... edit: γράφω σε ένα forum τεχνολογίας, δεν με ενδιαφέρει ούτε να απογοητεύω ούτε να ενθαρρύνωΤελικά δε κατάλαβα ποια γνώμη υποστηρίζεις. Λύνεται με update ή όχι?? Εξήγησε πρώτα στον εαυτό σου και μετά μπες σε φόρουμ τεχνολογίας να σπείρεις πανικό όπως ήδη έκανες... Τα partitions είναι software. Όπως χάλασε το Vowifi έτσι μπορει να το ξανακάνει η εταιρία να είναι συμβατό με τις ελληνικές εταιρίες κινητής. Αλλά κοίτα τι έχεις προκαλέσει.... Όλοι λένε την βάψαμε κλπ κλπ....σε δικό σου ποστ. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει. Όποιος όχι αντιδρά όπως εσύ.... Πάντα φιλικά... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Τελικά δε κατάλαβα ποια γνώμη υποστηρίζεις. Λύνεται με update ή όχι?? Εξήγησε πρώτα στον εαυτό σου και μετά μπες σε φόρουμ τεχνολογίας να σπείρεις πανικό όπως ήδη έκανες... Τα partitions είναι software. Όπως χάλασε το Vowifi έτσι μπορει να το ξανακάνει η εταιρία να είναι συμβατό με τις ελληνικές εταιρίες κινητής. Αλλά κοίτα τι έχεις προκαλέσει.... Όλοι λένε την βάψαμε κλπ κλπ....σε δικό σου ποστ. Όποιος ξέρει καταλαβαίνει. Όποιος όχι αντιδρά όπως εσύ.... Πάντα φιλικά... υπάρχει η ασυμβατότητα σε hardware, υπάρχει σε software, υπάρχει και σε IQ παραδίνομαι!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς σας στο τέλος μιας κλήσης την ώρα που εμφανίζεται η συνολική διάρκεια της να δείχνει τον χρόνο κομμένο στην μέση με μεγάλα νούμερα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει? ναι ετσι ειναι και εμενα...τεραστια γραμματοσειρα:wacko::wacko: Και σε μένα το ίδιο... Γνωρίζει κανείς εάν ρυθμίζεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Το <<καλό>> με την miui 11 είναι ότι έχουμε, όσοι έχουμε, τα ίδια προβληματάκια ( με την γραμματοσειρά και τον αισθητήρα) οπότε σίγουρα θα τα επιδιορθωθούν σίγουρα και ελπίζω σύντομα. Σε γενικές γραμμές πάντως εγώ νιώθω ότι τρέχει καλύτερα, έχει βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας και το GPS , μόνο με δορυφόρο κλειδώνει γρηγορότερα αλλά χάνει λίγο σε ακρίβεια. Επίσης παρατηρώ βελτίωση στο ηχείο και το ακουστικό. Απο ' μένα η xiaomi παίρνει ναι και αν διορθώσει όπως προείπα τα προβληματάκια με κέρδισε σαν εταιρεία . Edited November 6, 2019 by lokar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 υπάρχει η ασυμβατότητα σε hardware, υπάρχει σε software, υπάρχει και σε IQ παραδίνομαι!!!:XΧαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση. Γνώθι σαυτόν κατά Σωκράτη!!! Το IQ μου μπορεί να μην ξεχειλίζει όπως το δικό σου αλλά προφανώς και αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και δεν ζω σε ψευδαισθήσεις... Πάντα φιλικά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Υπάρχουν κάτοχοι RN7 που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει. Θέλω την επίσημη μέσω και κινητού όχι από εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Υπάρχουν κάτοχοι RN7 που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει. Θέλω την επίσημη μέσω και κινητού όχι από εφαρμογή. Για δοκίμασε στις ρυθμίσεις,ενημέρωση συστήματος,τρείς τελείες,ενημέρωση ρυθμίσεων,Λήψη ενημερώσεων έγκαιρα. Αλλιώς στις τρείς τελείες πάτα στην λήψη τελευταίου πακέτου. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Υπάρχουν κάτοχοι RN7 που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει. Θέλω την επίσημη μέσω και κινητού όχι από εφαρμογή.Δεν είσαι ο μόνος. Σε πολλούς δεν έχει έρθει ή ακυρώθηκε πριν προλάβουμε να την περάσουμε πιθανόν λόγω WiFi call. Οπότε περιμένουμε.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Νεος κατοχος κι εγω εδω και μια βδομαδα και ειμαι με τη MIUI Global 10.3.6.0 PFGEUXM ,κατεβασα με την εφαρμογη απο το playstore την global stable V11.0.3.0 PFGEUXM .Μεχρι στιγμης το τηλεφωνο δουλευει (για μενα) αψογα ,οποτε να περιμενω την ενημερωση να ερθει ή να εγκαταστησω αυτη που κατεβασα;(θα μου πεις τι την κατεβασες τοτε..οκ αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου). υγ. το wificalling δε με απασχολει προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Τότε κατέβασε τη, θα δεις διαφορά στη μπαταρία.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Νεος κατοχος κι εγω εδω και μια βδομαδα και ειμαι με τη MIUI Global 10.3.6.0 PFGEUXM ,κατεβασα με την εφαρμογη απο το playstore την global stable V11.0.3.0 PFGEUXM .Μεχρι στιγμης το τηλεφωνο δουλευει (για μενα) αψογα ,οποτε να περιμενω την ενημερωση να ερθει ή να εγκαταστησω αυτη που κατεβασα;(θα μου πεις τι την κατεβασες τοτε..οκ αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου). υγ. το wificalling δε με απασχολει προς το παρον Κατέβασες την 11, αλλά δεν την εγκατέστησες? Δεν το ξεκαθαρίζεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ηρθε από service infoquest, άλλαξαν οθόνη,,( πολύ σημαντική η εγγύηση,!!!!!!), και έχω global EU. Νομίζω ότι η global stable έχει λιγότερα θέματα, και κάποια στιγμή θα το φλασαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ηρθε από service infoquest, άλλαξαν οθόνη,,( πολύ σημαντική η εγγύηση,!!!!!!), και έχω global EU. Νομίζω ότι η global stable έχει λιγότερα θέματα, και κάποια στιγμή θα το φλασαρω Η οθόνη σου φαίνεται ίδιας ποιότητας; Φωτεινότητα; Χρώματα; Μαύρο; Γιατί πάντα το είχα απορία για τι οθόνη βάζει η infoquest από τη στιγμή που δεν πουλάει η xiaomi ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Η οθόνη σου φαίνεται ίδιας ποιότητας; Φωτεινότητα; Χρώματα; Μαύρο; Γιατί πάντα το είχα απορία για τι οθόνη βάζει η infoquest από τη στιγμή που δεν πουλάει η xiaomi ανταλλακτικά. Από εσωτερική ενημέρωση που υπάρχει,τα ανταλλακτικά είναι αυτά που στέλνει η μητρική εταιρία. Ειναι στο deal. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Νεος κατοχος κι εγω εδω και μια βδομαδα και ειμαι με τη MIUI Global 10.3.6.0 PFGEUXM ,κατεβασα με την εφαρμογη απο το playstore την global stable V11.0.3.0 PFGEUXM .Μεχρι στιγμης το τηλεφωνο δουλευει (για μενα) αψογα ,οποτε να περιμενω την ενημερωση να ερθει ή να εγκαταστησω αυτη που κατεβασα;(θα μου πεις τι την κατεβασες τοτε..οκ αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου). υγ. το wificalling δε με απασχολει προς το παρονΑν δεν σε απασχολεί το VoWifi όπως λες ,πέρασε την είναι καλύτερη και από άποψη μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ελληνικο απο cosmote ακομα τπτ απο ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Κατέβασες την 11, αλλά δεν την εγκατέστησες? Δεν το ξεκαθαρίζεις. την εχω κατεβασει αλλα δεν την εχω εγκαταστησει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Από εσωτερική ενημέρωση που υπάρχει,τα ανταλλακτικά είναι αυτά που στέλνει η μητρική εταιρία. Ειναι στο deal. Είναι δυνατόν σε επίσημο service, να βάζουν fake οθόνη; Εγω έχω την 10.3.6 EU. Θέλω να το φλασαρω την stable global, διότι νομίζω ότι είναι πιο σταθερές οι διεθνείς Ρομ. Να έχει arb ενεργοποιημένο; Θα το τσεκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Είναι δυνατόν σε επίσημο service, να βάζουν fake οθόνη; Εγω έχω την 10.3.6 EU. Θέλω να το φλασαρω την stable global, διότι νομίζω ότι είναι πιο σταθερές οι διεθνείς Ρομ. Να έχει arb ενεργοποιημένο; Θα το τσεκαρω. Απαντησα στην ερωτηση,προφανως και οχι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Τότε κατέβασε τη, θα δεις διαφορά στη μπαταρία.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτί θα δει; ......δεν νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Με το gps πως πάτε; Σε εμένα αδυναμία που και που να βρει δορυφόρο και ανακριβεια στα μέτρα πριν τις στροφες. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Edited November 7, 2019 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts