Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://postimg.cc/WDv68mxy

To δικό μου, 10 ημερών τηλέφωνο, έχει πρόβλημα η οθόνη, και μάλλον το είχε από την αρχή,, δεν το πρόσεξα,, .

Στην οθόνη κάτω από τα γράμματα com.., φαίνεται πιο έντονο φως. Έχει κάποιος εμπειρία από το service της infoquest;

Από το site της Wind

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή “ΝΑΙ” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την εντολή “ΟΧΙ” στο 1265.

Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλε την εντολή “KΡΥΦΑ NAI” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, στείλε στο ίδιο νούμερο την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ”.

Το κρυφά ναι τι κάνει δεν κατάλαβα...

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To δικό μου, 10 ημερών τηλέφωνο, έχει πρόβλημα η οθόνη, και μάλλον το είχε από την αρχή,, δεν το πρόσεξα,, .

Στην οθόνη κάτω από τα γράμματα com.., φαίνεται πιο έντονο φως. Έχει κάποιος εμπειρία από το service της infoquest;

Μακάρι να βγάλεις άκρη... Τους πήγα 4a με υπόλοιπο εγγύησης 1 χρόνου...

Χωρίς να το δει καν ο τύπος στον Κωτσόβολο εκεί μπροστά μου το έβγαλε ότι πήρε υγρασία!!!

Χωρίς να το ανοίξει;;;;;

Το έστειλε Αθήνα και μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης...

Ηθικό δίδαγμα; Κίνα και πάλι Κίνα, με Έλληνες άκρη δεν βγαίνει.

My Name Is George V.

Πρόσφατα είχα πολύ καλή εμπειρία με note 5. Σταμάτησε να φορτίζει. Το πήγα στον κωτσοβολο, μου είπε κι εμένα κάτι κουλά για υγρασία κ.τ.λ. Του είπα δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Το έστειλε στην infoquest. Μετά από ένα μήνα περίπου μου ήρθε με αλλαγμένη motherboard και οθόνη. Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα ( διάχυση φωτός, διαγνώστηκε) αλλά δεν ήθελα να μπλεξω με service.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ!

Απλά εξαιρετικό, αυτό το εξόγκωμα της κάμερας όμως, αγχωτικό .. (ειδικά μέχρι να παραλάβω τα tempered glass για τον φακό κάμερας που παρήγγειλα)

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βρήκα τέτοιο πεδίο στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων μου...

Καλησπέρα εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ και έχω ησυχάσει με την κάμερα. https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-scratch-Metal-Circle-Ring-Phone-Camera-Lens-Protector-for-Xiaomi-Redmi-Note-7-Redmi-Note-7-Pro-p-1468253.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Shipoutinform190809&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=Gakki&sc_src=email_2671705&sc_eh=4520c304103abe8c1&sc_llid=14934695&sc_lid=104858042&sc_uid=8oZ3ISf6cC&ID=224&cur_warehouse=CN

Xiaomi Redmi Note 7

Το έστειλε στην infoquest. Μετά από ένα μήνα περίπου μου ήρθε με αλλαγμένη motherboard και οθόνη. Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα ( διάχυση φωτός, διαγνώστηκε) αλλά δεν ήθελα να μπλεξω με k

τι ενα μήνα ρε παιδιά; υποτίθεται τα ακριβοπληρώνουμε απο αυτούς για άμεση κάλυψη απο εγγύηση, αν είναι έτσι το στέλνουμε και Κίνα ίδιο χρόνο θα κάνει:down:

aka bill_thes

τι ενα μήνα ρε παιδιά; υποτίθεται τα ακριβοπληρώνουμε απο αυτούς για άμεση κάλυψη απο εγγύηση, αν είναι έτσι το στέλνουμε και Κίνα ίδιο χρόνο θα κάνει:down:
Η καθυστέρηση οφείλεται στον κωτσοβολο. Το ήξερα από πριν ότι θα χρειαστεί τόσο. Μπορούσα να το στείλω εγώ κατευθείαν στην infoquest αλλά προτίμησα να το κάνω έτσι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η καθυστέρηση οφείλεται στον κωτσοβολο. Το ήξερα από πριν ότι θα χρειαστεί τόσο. Μπορούσα να το στείλω εγώ κατευθείαν στην infoquest αλλά προτίμησα να το κάνω έτσι.

Θα ελεγα οτι ηταν προτιμότεροι να το στειλεις εσυ.Σε ημερες θα ειχες λυση....:)

Βεβαια καποιον λογο θα ειχες και πηγες μεσω κοτσου.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το έχω τοποθετήσει εδώ και καιρό.

Είναι όντως χρήσιμο;

Μέχρι να παραλάβω, αρκούμαι στο κλασσικό κόκκινο σήμα του Tanqueray το οποίο κόλλησα στην θήκη σιλικόνης και το οποίο δημιουργεί μεγαλύτερο εξόγκωμα από αυτό της κάμεράς μας...

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Τις προάλλες κάποιος/κάποια είχε γράψει πως παρέλαβε το τηλέφωνο με ταινία από infoquest.

Αν δεν είχα καταλάβει λάθος (απλά λόγο έλλειψης χρόνου στο να ρωτήσω) αφέθηκε να εννοηθεί πως δεν έχουν όλα τα RN 7 το ίδιο τόπο προέλευσης. Ισχύει κάτι τέτοιο γιατί στο δικό μου δεν είδα κάπου να γράφει infoquest.

Τις προάλλες κάποιος/κάποια είχε γράψει πως παρέλαβε το τηλέφωνο με ταινία από infoquest.

Αν δεν είχα καταλάβει λάθος (απλά λόγο έλλειψης χρόνου στο να ρωτήσω) αφέθηκε να εννοηθεί πως δεν έχουν όλα τα RN 7 το ίδιο τόπο προέλευσης. Ισχύει κάτι τέτοιο γιατί στο δικό μου δεν είδα κάπου να γράφει infoquest.

Oτι αγοραζεις απο της μεγαλες αλυσιδες ειναι απο ινφο,και εχουν το βιβλιαρακι στο πισω μερος κολλημενο.

Απο που εχεις αγορασει φιλε?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εφτασε το Miui 11 (EU) :)

Edit : τελικα ειναι σε EU και οχι Global !!!

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Το έχω τοποθετήσει εδώ και καιρό.
Και εγώ επίσης και σώθηκα. Το βρήκα 1,5€βέβαια και πήρα 2.

Εφτασε το Miui 11 (global) :)

Σε εμένα τίποτα ακόμα

Πότε στην έβγαλε την αναβάθμιση; Σήμερα ; Χώρα τι έχεις βάλει Ελλάδα η Ινδία;

salonika city :thanks:

Σε εμένα τίποτα ακόμα

Πότε στην έβγαλε την αναβάθμιση; Σήμερα ; Χώρα τι έχεις βάλει Ελλάδα η Ινδία;

Ούτε σ εμένα έβγαλε κάτι. Υπάρχει άραγε κάποιος με RN7 που να του έχει έρθει η 11; Και αν ναι με χώρα Ελλάδα ή κάποια σ άλλη;

Την καλημέρα μου..

Oτι αγοραζεις απο της μεγαλες αλυσιδες ειναι απο ινφο,και εχουν το βιβλιαρακι στο πισω μερος κολλημενο.

Απο που εχεις αγορασει φιλε?

Από εδώ: https://www.webtelecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=6480&skr_prm=WyIzNDZmYTZkMy0zOTNjLTQzODItYjFlZC0wZjg4MWViOTU3YjAiLDE1NzIzMzg5NjY3ODQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiJwcm9kY2FyZHNfIn1d

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρηματιστήριο το συγκεκριμένο τηλέφωνο βλέποντάς το από τις τιμές στο skroutz.

Από εδώ: https://www.webtelecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=6480&skr_prm=WyIzNDZmYTZkMy0zOTNjLTQzODItYjFlZC0wZjg4MWViOTU3YjAiLDE1NzIzMzg5NjY3ODQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiJwcm9kY2FyZHNfIn1d

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρηματιστήριο το συγκεκριμένο τηλέφωνο βλέποντάς το από τις τιμές στο skroutz.

Εσύ έχεις εγγύηση από το κατάστημα που το πήρες,όχι από την infoquest που είναι η αντιπροσωπεία.

Καταρχην ότι ανταλλακτικό μπει θα είναι γνήσιο ,δεν έχεις το δεν σε καλύπτουμε γιατί εσύ φταις ,μπορεί να το έχεις αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό ,είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις όπως και να το κάνουμε.Άλλον πάλι δεν τον νοιάζει και ψωνίζει από Κίνα.;

Για να καταλάβω...

Αν μου πάθει κάτι (όχι να μου πέσει και να σπάσει που θα φταίω εγώ αλλά κάποιο πρόβλημα που θα έχει το τηλέφωνο) θα το πάω στο κατάστημα που το πήρα (άσε που είναι διαδικτυακό μόνο);