Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προερχόμενος από samsung έχω να κάνω την εξής ερώτηση.

Όταν είσαι στις επαφές στο samsung έσερνες αριστερά την επαφή και σε πήγαινε να στείλεις μήνυμα στην επαφή αυτή (αδιάφορο) και στα δεξιά έκανε κλήση στην επαφή (χρήσιμο).

Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση ώστε να ενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία για τις κλήσεις και τώρα;

Διότι τώρα, πρέπει να βρω την επαφή, να την πατήσω και μετά να ξαναπατήσω για να καλέσω...

Όταν είσαι στις επαφές στο samsung έσερνες αριστερά την επαφή και σε πήγαινε να στείλεις μήνυμα στην επαφή αυτή (αδιάφορο) και στα δεξιά έκανε κλήση στην επαφή (χρήσιμο).

Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση ώστε να ενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία για τις κλήσεις και τώρα;

Διότι τώρα, πρέπει να βρω την επαφή, να την πατήσω και μετά να ξαναπατήσω για να καλέσω...

δεν νομίζω, άλλωστε κάθε επαφή μπορεί να έχει πολλαπλούς αριθμούς

μπορείς να αντιστοιχήσεις 9 επαφές για άμεση κλήση ή δοκιμάζεις άλλο dialer - πχ ex-dialer

Δεν χρειάζεται να πατήσεις την επαφή δύο φορές αν πας από τις κλησεις.Αυτο που ψάχνεις ίσως το κάνει άλλος dialer. Edited by highland1

Δεν χρειάζεται να πατήσεις την επαφή δύο φορές,βρίσκεις την επαφή και αν πατήσεις επάνω παίρνει κατευθείαν κλήση ,αν πατήσεις στο βελάκι δεξιά σου δίνει άλλες επιλογές.

Αυτό που λες γίνετε μόνο στις κλήσεις (εισερχόμενες ή εξερχόμενες) και όχι στις επαφές.

Αυτό που λες γίνετε μόνο στις κλήσεις (εισερχόμενες ή εξερχόμενες) και όχι στις επαφές.

Ναι από τις επαφές να κάνεις swipe με τον μαμά dialer το ξεχνάς αυτό ,δοκίμασε κάποιον άλλον ίσως σε βολεψει.

Εκτός από το Samsung την ίδια (ακριβώς) λειτουργία την είχε και η προηγούμενη Lenovo A806 συσκευή που είχα και μάλιστα με αρχαίο android πάνω. :lol:

Γεια σας,.

Επειδή σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω κινητό, αλλά θέλω οπωσδήποτε την Β20(800) μπάντα διαθέσιμη, γνωρίζετε αν οι εκδόσεις που φέρνει το http://www.eshop.gr είναι οι global με την συχνότητα αυτή;

Αν όχι, υπάρχει κάπου αλλού το μοντέλο αυτό σε global έκδοση;

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Το πήρα από skoutz,, hellasphone, global version, με 2 έτη εγγύηση από infoquest.

Με γεια, καλομίλητο.

Είναι εύκολο να τσεκαρεις αν αναφέρει στα χαρακτηριστικά του ότι υποστηρίζει την Β20 (800) συχνότητα για το 4g ;

Επίσης, τί δείκτη sar αναφέρει το βιβλιαράκι οδηγιών του;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κατέληξα και εγώ σε αυτό και σε έκδοση 128 μνήμης απλά ψάχνω από ποιο μαγαζί του skroutz να το πάρω.

Με γεια, καλομίλητο.

Είναι εύκολο να τσεκαρεις αν αναφέρει στα χαρακτηριστικά του ότι υποστηρίζει την Β20 (800) συχνότητα για το 4g ;

Επίσης, τί δείκτη sar αναφέρει το βιβλιαράκι οδηγιών του;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κατέληξα και εγώ σε αυτό και σε έκδοση 128 μνήμης απλά ψάχνω από ποιο μαγαζί του skroutz να το πάρω.

Άκου φίλε για να μην μπερδεύεσαι ,όταν σου λέει global έκδοση πάντα υποστηρίζει την b20 που θέλεις ,οπότε βλέπεις αν είναι global ,αν δεν το γράφει κάπου παίρνεις τηλέφωνο για διευκρινηση,στο κουτί από έξω πρέπει να γράφει global .Ο δείκτης sar δεν παίζει ρόλο ,όλα τα κινητά είναι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.Εγω θα έπαιρνα το mi9t.

Άκου φίλε για να μην μπερδεύεσαι ,όταν σου λέει global έκδοση πάντα υποστηρίζει την b20 που θέλεις ,οπότε βλέπεις αν είναι global ,αν δεν το γράφει κάπου παίρνεις τηλέφωνο για διευκρινηση,στο κουτί από έξω πρέπει να γράφει global .Ο δείκτης sar δεν παίζει ρόλο ,όλα τα κινητά είναι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.Εγω θα έπαιρνα το mi9t.

Σ ευχαριστώ πολύ

Καλό και το mi9t αλλά θέλω να παίρνει κ κάρτα μνημης η επόμενη συσκευή μου

Καλός,εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου,απλά δύο πράγματα ,μην δώσεις πάνω από 180€ για το 7 και δεύτερον αναλογα βέβαια και τι χρήστης εισαι μην περιμένεις τρελλα πράγματα από την μπαταρία του.Κατα τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή για τα χρήματα του.

Καλη αγορά.

Καλός,εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου,απλά δύο πράγματα ,μην δώσεις πάνω από 180€ για το 7 και δεύτερον αναλογα βέβαια και τι χρήστης εισαι μην περιμένεις τρελλα πράγματα από την μπαταρία του.Κατα τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή για τα χρήματα του.

Καλη αγορά.

Να'σαι καλά.

Από 186€ ξεκινάνε οι τιμές της έκδοσης 4/128 στο skroutz κ το πρώτο από τα φθηνά μαγαζιά αναφέρει και 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος.

Το χρειάζομαι άμεσα αλλιώς ίσως να έκανα παραγγελία από Κίνα αν και η διαφορά τιμής είναι μικρή πλέον μεταξύ Κίνας και skroutz.

Ναι εσύ θέλεις 128 το ξέχασα αυτό,οπότε είσαι καλά με τις τιμες που λες.

Ναι, μόλις το ξαναελεγξα, ελάχιστη κινεζική τιμή 180 ενώ skroutz 186. Νομίζω δεν αξίζει η αναμονή παραλαβής από Κίνα.

Φοβερό το Redmi Note 7.

Στην ουσία, είναι το πρώτο smartphone που απέκτησα ποτέ, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα, όμως ξέρω πάνω-κάτω πόσο διαρκούσε η μπαταρία παλιότερων smartphone και έχω δοκιμάσει κινητά φίλων (και απογοητευτεί).

Το βρήκα στα 185 ευρώ (190κάτι με μεταφορικά) στο Σκρουτζ (128GB storage / 4GB RAM).

Edited by A_gamer
++

Μερικές μέρες τώρα με crdroid Android 10 και μπορω να πω οτι είναι ότι καλυτερο έχω δοκιμάσει στο Note7.

Το αντίστοιχο νήμα στο XDA περιλαμβανει gapps που λειτουργουν μια χαρά.

Επίσης, ως εκ θαυματος, ο proximity sensor λειτουργει συνεχώς.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Thou bou,,. Να έχει εγγύηση αντιπροσωπείας, και Όχι καταστήματος ********

Μακάρι να ήξερα ποιο κατάστημα προσφέρει αυτή την εγγύηση στην καλύτερη τιμή.

Τουλάχιστον κατέληξα ότι αυτό θα πάρω αλλά στην global έκδοση 4/128 μνήμες

Υγ.ισως καλό θα ήταν στην πρώτη σελίδα να προστεθεί έστω ως σημείωση ότι υπάρχει και global έκδοση που υποστηρίζει την Β20.

Υγ2.η έκδοση αυτή, εξωτερικά ως συσκευασία ξεχωρίζει με το κόκκινο αυτοκόλλητο με λευκά γράμματα που γράφει "Global edition", περιτυλιγμένο με ζελατίνα, σωστά;

Αν τα παίξει η μπαταρία που την αλλάζουμε ;;;
Τα κινητά μου τα κρατάω περίπου 3 χρόνια και πότε δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία, αν την μπαταρία την προσέχεις με σωστές φορτίσεις θα αλλάξεις πρώτα κινητό και όχι μπαταρία.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλησπέρα σας, σε Xiaomi note 7 ποια gcam να περάσω;

Πέρασα του boxer αλλά διαπίστωσα ότι τα mp από 48 κατέβηκαν στα 12!

Υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη που να μην χάνονται τα 48 mp ή κάτι άλλο βασικό;

Με την gcam του boxer τράβηξα με νυχτερινή όραση όπως την λέει αλλά η φωτογραφία ή δεν σώθηκε ή την σώζει αλλού;

Δεν υπάρχει πουθενά...

Ξέρει κανείς τι παίζετε;

Η εφαρμογή διακόπτετε, άγνωστο γιατί...

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πάνε εδώ και κατέβασε την 3η του Bulkin:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7886707#post7886707

οι Gcam είναι ported απ τα pixel τα οποία έχουν 12mp, δεν μπορεί να δει τα 48

αλλά μην σε απασχολεί αυτό

και η μανίσια εφαρμογή 12mp τα κάνει, ενώνοντάς τα ανά 4 για καλύτερη διαχείριση του φωτός

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το battery & performance από ρυθμίσεις δεν σου κάνει?

Έβαλα την 3η του Bulkin να δοκιμάσω.

Edited by jpil

Σωστή φόρτιση είναι π.χ όταν πέσει στο 20% να το φορτίζουμε και όταν φτάσει στο 90% να το αποσυνδέουμε από το φορτιστή ;;

Ή είναι λάθος ;;;