SERS1612 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Η Nova δεν συνδέθηκε αλλά συνδέθηκαν η Samsung TV και το LG AC. Πολύ χρήσιμο εργαλείο.Δοκίμασε αυτό φίλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Γνωρίζει παιδιά κανείς αν μπορούμε με τις υπέρυθρες του redmi note 7 να χειριστούμε αποκωδικοποιητή της Nova; Ή με τη μαμά εφαρμογή (τι μάρκα να βάλουμε;) ή με κάποια άλλη εφαρμογή απ' το Play; Το είχα κάνει πριν από πολύ καιρό με άλλο κινητό. Θυμάμαι ότι είχα βρει την μάρκα του αποκωδικοποιητή και μετά έψαξα με βάση αυτήν. Δεν θυμάμαι τώρα να σου πω όμως την μάρκα. Ψάξε λίγο για να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 (edited) Γνωρίζει παιδιά κανείς αν μπορούμε με τις υπέρυθρες του redmi note 7 να χειριστούμε αποκωδικοποιητή της Nova; Ή με τη μαμά εφαρμογή (τι μάρκα να βάλουμε;) ή με κάποια άλλη εφαρμογή απ' το Play;Εγώ πάλι νομίζω ότι ήταν ή panasat ή pace ο δέκτης της Νόβα Ερώτηση... Στην τελευταία αναβάθμιση κάποιος φίλος με EU να με ενημερώσει αν έχει το volte και το WiFi call ακόμα ενεργά ή τα εξαφάνισαν πάλι γιατί σε global φίλου δεν τα βλέπω ενεργά Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 30, 2019 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Δοκίμασε αυτό φίλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities Ναι, αυτό συνδέθηκε με Nova, ενώ η προσπάθεια με το Mi δεν τα κατάφερε με Pace και OpenTV που γράφει πίσω ο 831. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλημέρα. Εμένα τώρα το πρωί μου ήρθε η 10.3.6. Αν δεν κάνω λάθος για battery drain είχατε γράψει για 10.3.10; Την κατέβασε κανείς αυτή που λέω να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλημέρα. Εμένα τώρα το πρωί μου ήρθε η 10.3.6. Αν δεν κάνω λάθος για battery drain είχατε γράψει για 10.3.10; Την κατέβασε κανείς αυτή που λέω να μας πει εντυπώσεις. Καλημέρα.Η 10.3.6 είναι πολύ καλή όσον αφορά το θέμα μπαταρία και ναι στη 10.3.10 έχουμε ένα παραπάνω ποσοστό draining. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Εγώ πάλι νομίζω ότι ήταν ή panasat ή pace ο δέκτης της Νόβα Ερώτηση... Στην τελευταία αναβάθμιση κάποιος φίλος με EU να με ενημερώσει αν έχει το volte και το WiFi call ακόμα ενεργά ή τα εξαφάνισαν πάλι γιατί σε global φίλου δεν τα βλέπω ενεργά Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο δικό μου με την global κανονικά φαίνεται!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Παίδες έβαλα το κινητό για φόρτιση (πρώτη) και έχει ζεσταθεί πίσω στην πλάτη αρκετά (με τη μαμά θήκη) και συγχρόνως έκανα και αναβάθμιση.Ειναι λογικό αυτό; Στη φόρτιση με τον δικό του φορτιστή ζεσταίνεται αρκετά, αλλά όχι ανησυχητικά. Από χρήση εφαρμογών ή ενημέρωση δεν το έχω δει να ζεσταίνεται ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Παίδες έβαλα το κινητό για φόρτιση (πρώτη) και έχει ζεσταθεί πίσω στην πλάτη αρκετά (με τη μαμά θήκη) και συγχρόνως έκανα και αναβάθμιση.Ειναι λογικό αυτό; Ποιο ήταν το προηγούμενο σου τηλέφωνο; Σε τι επιφάνεια το είχες ακουμπήσει; Με τι φορτιστη; Τη μαμά θήκη πετά την αν θες να επιβιώσει η κάμερα . Πάρε κάτι που να είναι πιο μέσα η κάμερα από τη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 παιδες να σας κανω μία ερώτηση?:D πετάει διαφημίσεις το κινητο ή όχι. ρωτάω γιατι επαιξε αυτο το επιχείρημα σε συζήτση και έμεινα λίγο :blink: επισης αυτο που δεν κατάλαβα το Eu να προτιμήσω ή την Global version ή τελικά είναι το ίδιο και το αυτό?:O θενξια για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 παιδες να σας κανω μία ερώτηση?:D πετάει διαφημίσεις το κινητο ή όχι. ρωτάω γιατι επαιξε αυτο το επιχείρημα σε συζήτση και έμεινα λίγο :blink: επισης αυτο που δεν κατάλαβα το Eu να προτιμήσω ή την Global version ή τελικά είναι το ίδιο και το αυτό?:O θενξια για τον χρόνο σας Με στοκ apps ίσως. Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ (έχω άλλο για email, mp3 κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 παιδες να σας κανω μία ερώτηση?:D πετάει διαφημίσεις το κινητο ή όχι. ρωτάω γιατι επαιξε αυτο το επιχείρημα σε συζήτση και έμεινα λίγο :blink: επισης αυτο που δεν κατάλαβα το Eu να προτιμήσω ή την Global version ή τελικά είναι το ίδιο και το αυτό?:O θενξια για τον χρόνο σας Οχι δεν εχω δει κατι σε μαμισιο-απειραχτο.Aναλογα και την rom βεβαια,και φυσικα αναλογα τα apps. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Βλέπω τώρα στα mail βγήκε ο αντικαταστάτης μας. Xiaomi redmi note 8 preorder geekbuying 179 δολλαρια με snapdragon και ίδια οθόνη. Xiaomi redmi note 8 pro mediatek και μεγαλύτερη οθόνη. Καλύτερα μου ακούγεται η μεγαλύτερη οθόνη, με χάλασε βέβαια η mediatek. https://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-8-6-3-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-419315.html?utm_source=edmprice&utm_medium=EDM&utm_campaign=20190831-cheetahmail-66w-open1-3y&utm_content=redmi-note8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Βλέπω τώρα στα mail βγήκε ο αντικαταστάτης μας. Xiaomi redmi note 8 preorder geekbuying 179 δολλαρια με snapdragon και ίδια οθόνη. Xiaomi redmi note 8 pro mediatek και μεγαλύτερη οθόνη. Καλύτερα μου ακούγεται η μεγαλύτερη οθόνη, με χάλασε βέβαια η mediatek. Εριξα μια αγορα για το pro εχθες,εχει ανοιξει και σχετικο νημα νομιζω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ποιο ήταν το προηγούμενο σου τηλέφωνο; Σε τι επιφάνεια το είχες ακουμπήσει; Με τι φορτιστη; Τη μαμά θήκη πετά την αν θες να επιβιώσει η κάμερα . Πάρε κάτι που να είναι πιο μέσα η κάμερα από τη θήκη. Δεν είναι το δικό μου αλλά της γυναίκας μου.Το προηγούμενο κινητό της ήταν huawei p9 lite.Το είχα στον πάγκο της κουζίνας και με τον μαμά φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Δεν είναι το δικό μου αλλά της γυναίκας μου.Το προηγούμενο κινητό της ήταν huawei p9 lite.Το είχα στον πάγκο της κουζίνας και με τον μαμά φορτιστή. Και το p9 lite δεν ζεσταινε; (το ρωταω γιατι ειναι υποκειμενικό το τι θεωρείται ζεστο και μόνο συγκριτικά μπορούμε να καταλάβουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Βλέπω τώρα στα mail βγήκε ο αντικαταστάτης μας. Xiaomi redmi note 8 preorder geekbuying 179 δολλαρια με snapdragon και ίδια οθόνη. Xiaomi redmi note 8 pro mediatek και μεγαλύτερη οθόνη. Καλύτερα μου ακούγεται η μεγαλύτερη οθόνη, με χάλασε βέβαια η mediatek. https://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-8-6-3-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-419315.html?utm_source=edmprice&utm_medium=EDM&utm_campaign=20190831-cheetahmail-66w-open1-3y&utm_content=redmi-note8Ναι με mediatek που πιάνει 282000 AnTuTu πλησιαζοντας τον 845. https://news.xiaomi-miui.gr/redmi-note-8-pro-antutu-benchmark/ Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ναι αλλά οι ΜΤΚ έχουν θέματα σε software, drivers, μπαταρία. Μπορεί να βελτιώθηκαν τόσο, δεν ξέρω. Θα δούμε όταν κυκλοφορήσει καλά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ναι αλλά οι ΜΤΚ έχουν θέματα σε software, drivers, μπαταρία. Μπορεί να βελτιώθηκαν τόσο, δεν ξέρω. Θα δούμε όταν κυκλοφορήσει καλά καλά. Σε sw πλέον έχουμε tremple οπότε δεν νομίζω να χουν θέμα σε updates. Άλλωστε για redmi μιλάμε... Πόσα major updates να πάρει; Τα υπόλοιπα λένε ότι έχουν φτιάξει. Πιο πολύ το ότι δεν παίρνει gcam με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekLegend Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλησπερα παιδια.Βλεπω σε πολλα φορουμ που λενε οτι η gcam βελτιωνει πολυ την ποιοτητα της καμερας.Υπαρχει καποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλησπερα παιδια.Βλεπω σε πολλα φορουμ που λενε οτι η gcam βελτιωνει πολυ την ποιοτητα της καμερας.Υπαρχει καποιο link? Πρώτη σελίδα, και λίγες σελίδες πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Καλησπερα παιδια.Βλεπω σε πολλα φορουμ που λενε οτι η gcam βελτιωνει πολυ την ποιοτητα της καμερας.Υπαρχει καποιο link? Σελίδα 166 δες post μου. Τα έχω όλα αναλυτικά. Καλά κλικς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 πήραμε το κινητό σήμερα για τον γιο! αλλά κάναμε εγκατάσταση του fortnite και ενώ εγκατασταθηκε λέει στην έναρξη gpu not compatible. κάποιος εδώ μέσα δεν είχε γράψει ότι παίζει; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μου έχει απενεργοποιηθεί ο αισθητήρας εγγύτητας . Πιστεύω να το λέω σωστά . Αυτό που οταν σηκώνεις την κλήση και ακουμπάς το τηλ στο αυτί σβήνει η οθόνη. Ξερει κανείς που ειναι να τον ενεργοποιήσω??? Ψάχνω ψάχνω και δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Μου έχει απενεργοποιηθεί ο αισθητήρας εγγύτητας . Πιστεύω να το λέω σωστά . Αυτό που οταν σηκώνεις την κλήση και ακουμπάς το τηλ στο αυτί σβήνει η οθόνη. Ξερει κανείς που ειναι να τον ενεργοποιήσω??? Ψάχνω ψάχνω και δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γραψε στην αναζήτηση "Αισθητήρας απόστασης" (με τόνους) και θα στο βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts