Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει να κάνει με τη rom.

Είναι το 4ο note 7 που έχω στα χέρια μου.

Το 1ο με global δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Το 2ο με eu είχε ένα θεματακι αλλά στην πορεία βελτιώθηκε πάρα πολύ.

Το 3ο πάλι με eu κανένα πρόβλημα.

Το 4ο που έχω τώρα μέχρι προχθές που πέρασα την 10.3.9. δούλευε απροβληματιστα.

Τώρα όμως είναι το χειρότερο από όσα είχα.

Αν θυμάμαι καλά, είναι 06/2019

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Πόσο καιρό είχες το τελευταίο;

Έχω το κινητό περίπου 3 μήνες,ούτε μια φορά μου το παρουσίασε αυτο, με τον αισθητήρα,έχω την eu έκδοση,σε εσάς που το κάνει ποια έκδοση έχετε και αν φοράτε τζαμακι ,ίσως παίζει κάποιον ρόλο για να αποκλείσουμε κάποια σενάρια.

Και εμένα που δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα με τον αισθητήρα, EU έχει. Δεν είχα τζαμάκι στην αρχή, μετά από δύο βδομάδες έβαλα. Είμαι στην τρίτη βδομάδα με τζαμάκι τώρα. Κανένα πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις.

Edited by imaginos

Παιδια δεν γινεται να έχει σχεση με eu/global. Ολα ίδια sources/kernel/blobs κλπ έχουν.

Οι διαφορές των roms είναι μαλλον ως προς το content της rom.

Κρατάω βέβαια μια πισινή μιας και μιλάμε για τη Xiaomi...

Προσοχή, οταν λεω eu εννοω την official. Οχι την κοινότητα. ;)

Πως είπαμε ρε Αντρέα ότι καλιμπραρουμε τον σενσορα γιατί έχω σπαστει τώρα.

Όχι πως περιμένω να αλλάξει κάτι αλλά λέμε.

Το παράδοξο είναι ότι για να σβήσει η οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πρέπει να καλύψεις ένα σημείο πολύ πιο δεξιά από το ηχείο και συγκεκριμένα αυτό που αναγράφεται η ισχύς του σήματος. Καμιά σχέση δηλαδή.

Μόνο όταν περνάω το δάχτυλο μου πάνω από το συγκεκριμένο σημείο σβήνει η οθόνη.

Κάποιος μου φαίνεται ότι το ανέφερε πριν από λίγα ποστ.

Ότι να 'ναι....

edit: Άκυρο. Το βρήκα, το καλιμπραρισα και δείχνει να δουλεύει άψογα.

Το ποσό θα κρατήσει δεν ξέρω.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το κινητό το έχω εδώ και ένα μήνα, καθώς αν θυμάστε είμαι ο νικητής του διαγωνισμού εδώ στο myphone και δεν έχει εμφανίσει το πρόβλημα με τον αισθητήρα ούτε μία φορά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πως είπαμε ρε Αντρέα ότι καλιμπραρουμε τον σενσορα γιατί έχω σπαστει τώρα.

Όχι πως περιμένω να αλλάξει κάτι αλλά λέμε.

Το παράδοξο είναι ότι για να σβήσει η οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πρέπει να καλύψεις ένα σημείο πολύ πιο δεξιά από το ηχείο και συγκεκριμένα αυτό που αναγράφεται η ισχύς του σήματος. Καμιά σχέση δηλαδή.

Μόνο όταν περνάω το δάχτυλο μου πάνω από το συγκεκριμένο σημείο σβήνει η οθόνη.

Κάποιος μου φαίνεται ότι το ανέφερε πριν από λίγα ποστ.

Ότι να 'ναι....

edit: Άκυρο. Το βρήκα, το καλιμπραρισα και δείχνει να δουλεύει άψογα.

Το ποσό θα κρατήσει δεν ξέρω.

Δοκίμασε το app που εβαλα μερικά Post πιο πίσω. Νομιζω ειναι καλύτερο από το μαμα calibration. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση μετα.

Όσον αφορά τη θέση του proximity, αν έχεις δεύτερη συσκευη μπορεις με τη καμερα του να δεις που είναι. Κανε κλήση και με τη καμερα του αλλου τσεκαρε τη συσκευη.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό το έχω εδώ και ένα μήνα, καθώς αν θυμάστε είμαι ο νικητής του διαγωνισμού εδώ στο myphone και δεν έχει εμφανίσει το πρόβλημα με τον αισθητήρα ούτε μία φορά.

Παιδια μην το ψάχνετε. Μιλαμε για τη xiaomi. Προφανώς διαφορετικές συσκευές έχουν διαφορετικά proximity και με το λογισμικό έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Δεν ειναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό. Παρόμοιο θέμα είχαν και άλλες συσκευές (πχ mi a2)

Μου έχει έρθει ειδοποίηση για ενημέρωση ασφαλείας μέσω ΟΤΑ αλλά όταν πάω να την εγκαταστήσω μου βγάζει αδυναμία λήψης.Το έχει δει κάποιος αυτό το θέμα.Πριν λίγο μου ήρθε ειδοποίηση.5fac1d23d257c7c19dd8b8e0d0e33e97.jpg477f3bc5a712ff580cc3942a38b33b32.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και έτσι ξαφνικά σήμερα που το τσέκαρα είχε περάσει κανονικά η αναβάθμιση!

It's just me myself and I :lol:

Δοκίμασε το app που εβαλα μερικά Post πιο πίσω. Νομιζω ειναι καλύτερο από το μαμα calibration. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση μετα.

Όσον αφορά τη θέση του proximity, αν έχεις δεύτερη συσκευη μπορεις με τη καμερα του να δεις που είναι. Κανε κλήση και με τη καμερα του αλλου τσεκαρε τη συσκευη.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια μην το ψάχνετε. Μιλαμε για τη xiaomi. Προφανώς διαφορετικές συσκευές έχουν διαφορετικά proximity και με το λογισμικό έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Δεν ειναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό. Παρόμοιο θέμα είχαν και άλλες συσκευές (πχ mi a2)

Παιδιά εγώ το έχω πάρει από Public τον Ιούνιο με την επιστροφή 20% που είχε προσφορά μέσω eurobank. Από την πρώτη μέρα έως και σήμερα λειτουργεί άψογα, ακόμα και χωρίς να το έχω κολλημένο στο αυτί μου σε απόσταση 2. πόντους από το αυτί και είναι οκ. Μάλλον θα είναι οι παρτίδες τι να πω!!!

Και εγώ το επιδιόρθωσα με την εφαρμογή. Τώρα δεν χρειάζεται να ακουμπάω- καλύπτω ολόκληρο τον αισθητήρα. Η οθόνη κλείνει μια χαρά.

Ερώτηση όμως, την εφαρμογή πρέπει να την κρατήσουμε ή αφού αποθηκεύτηκαν οι ρυθμίσεις μπορούμε να την σβήσουμε;

Και εγώ το επιδιόρθωσα με την εφαρμογή. Τώρα δεν χρειάζεται να ακουμπάω- καλύπτω ολόκληρο τον αισθητήρα. Η οθόνη κλείνει μια χαρά.

Ερώτηση όμως, την εφαρμογή πρέπει να την κρατήσουμε ή αφού αποθηκεύτηκαν οι ρυθμίσεις μπορούμε να την σβήσουμε;

Την κρατάς γιατι σε καθε reboot της συσκευης ξαναπερναει τις ρυθμίσεις.

Και έτσι ξαφνικά σήμερα που το τσέκαρα είχε περάσει κανονικά η αναβάθμιση!

Και σ' εμένα πέρασε σήμερα κανονικά η αναβάθμιση ασφαλείας.

Λύση για πρόβλημα με tripadvisor. Απεγκατασταση, εγκατάσταση έκδοσης Δεκέμβριος 18 από apkmirror, τρέξιμο εφαρμογής, update από playstore. Done!

Το volte δουλεύει στην τελευταία αναβάθμιση; Αν κάποιος φίλος έχει eu θα του ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε να ποστάρει

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα μια ερώτηση .. μου ήρθε αναβάθμιση με δεδομένα και μολις το εβαλα με wifi εξαφανίστηκε δεν υπάρχει τπτ .. πως έγινε??? Ουτε με δεδομένα ουτε wifi

Καλησπέρα μια ερώτηση .. μου ήρθε αναβάθμιση με δεδομένα και μολις το εβαλα με wifi εξαφανίστηκε δεν υπάρχει τπτ .. πως έγινε??? Ουτε με δεδομένα ουτε wifi

Είναι gost update το κάνει αραιά σε μερικούς χρήστες μπορεί να σ έρθει κ σε έναν μήνα ξανά κανονικό update. Δεν είναι λόγος ανησυχίας

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ποια εφαρμογή γιατι εχω χάσει επεισόδια;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Είχες δοκιμάσει να κάνεις calilbration από το service menu του τηλεφώνου και δεν δούλεψε, ή έβαλες εξαρχής την εφαρμογή;

Είχες δοκιμάσει να κάνεις calilbration από το service menu του τηλεφώνου και δεν δούλεψε, ή έβαλες εξαρχής την εφαρμογή;

Πως μπαίνεις στο service menu του τηλεφώνου;

Δοκίμασα από το μενού του κινητού κι έφτιαξε αλλά στα μεγάλης διάρκειας τηλεφωνήματα, άρχιζε να κάνει κάτι κουλά.

Έτσι είπα να κατεβάσω κι αυτή την εφαρμογή να υπάρχει.

Τώρα έχω την εντύπωση ότι δουλεύει καλά αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το πόσο θα κρατήσει.

*#*#6484#*#* το μενού.

Αν θυμάμαι καλά επιλογή 27.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά πως μπορώ να βάλω ειδοποίηση δόνησης όταν κάνω μία κλήση και μόλις απαντηθεί αυτή; Το ψάχνω στο μενού και δεν το βρίσκω. Το είχα αυτό στο παλιό μου redmi 4a. Πρέπει να γίνεται και στο note 7. Ευχαριστώ. Edited by imaginos

Το είχα προτείνει παραπάνω μιας και αρχικά είδα καλό αποτέλεσμα στην lineage που εκεί δεν είχα service menu. Αλλά τελικά δεν είμαι σίγουρος αν έχει διαφορα. Ίσως είναι το ίδιο πράγμα.