geopip Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Από θέματα, να φαν κι οι κότες.... Αρκεί να βάλεις περιοχή Ελβετία, Χονγκ Κονγκ κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Έβαλα περιοχή Ελβετία και άλλαξα θέμα. Αλλά όμως δε μου το κρατάει. Μετά από μισή ώρα περίπου με γυρνάει στο default θέμα μόνο του. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Το TripAdvisor τρέχει σε εσάς ρε παιδιά; Σε εμένα ούτε μετά την τελευταία ενημέρωση τρέχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω διαβάσει και από άλλους πως δεν τρέχει και είπα να εγκαταστήσω την εφαρμογή να δω αν όντως συμβαίνει έτσι. Σε μένα τουλάχιστον είδα πως την τρέχει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα περιοχή Ελβετία και άλλαξα θέμα. Αλλά όμως δε μου το κρατάει. Μετά από μισή ώρα περίπου με γυρνάει στο default θέμα μόνο του. Τι κάνω λάθος; Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά εγώ με Ηνωμένες Πολιτείες που έβαλα και άλλαξα πολλά θέματα μου τα κρατάει κανονικά. Δοκίμασε με ΗΠΑ μήπως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 καλησπερα ηρθε η ωρα τελικα https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009575346063.html?wid=1349303 παιζει ακομα ? και με τι terms of delivery? ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Διόρθωσαν επιτέλους τις ειδοποιήσεις που εξαφανίζονται από την μπάρα;; όχι γιατί προφανώς είναι μακάκες οι κινέζοι. Τους κράζει όλη η υφήλιος γιαυτό το θέμα αλλά το χαβά τους... Εγώ το έλυσα το θέμα αυτό με την εφαρμογή αυτή που λειτουργεί άψογα. https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 @akispash και σε μένα το έκανε, αλλά το αγνόησα και δεν ενημερώθηκε η εφαρμογη. δε νομίζω ότι χάνουμε κάτι.... 3 μήνες σχεδόν το trip advisor λειτουργεί σε μένα καλά για το θέμα με το proximity sensor εδώ και καμιά 15αριά μέρες δεν το ξαναεμφανισε απο τότε που έκανα αυτό που πρότεινε συμφορουμίτης και το έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου (απενεργοποίηση, έκλεισα το τηλέφωνο και μετά ξανά ενεργοποίηση το sensor)... επίσης, σε μένα, ενώ στη αρχή δυσανασχετούσα λίγο με τη μπαταρία, πλέον βελτιώθηκε η κατάσταση, ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση se 10.3.5 . κατά μέσο όριέχω περίπου 1,5 μέρα και sot 7 ώρες και κάτι περίπου (απο 100 στο 20%) εφάρμοσα και κάτι άλλο που είδα. Απενεργοποίησα τις ενημερώσεις της εφαρμογήσ duo (δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω, παρά μόνο την τελευταία ενημέρωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αυτό λέμε πιο πάνω για τον αισθητήρα εγγύτητας που φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η οθόνη όσο μιλάς. Η δική μου συμβουλή είναι να ακουμπάει καλά το σημείο αμέσως δεξιά από το ακουστικό, όπου και βρίσκεται ο αισθητήρας. Θα προτιμούσες το One Vision περισσότερο πχ από το Mi A3; Κουρτίνα -> Settings (γραναζάκι) -> About Phone -> System Update edit: Νόμιζα ότι ρωτούσες για το update του MIUI :) Μετά την περιπέτεια με το ΜΙ Α2 ναι χαλαρά το One Vision... Δεν ξαμαπερνω Xiaomi Android One.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ... Το κινητό του θέματος έχει πλέον την 800αρα; Φίλος επιμένει πως ναι σύμφωνα με αυτό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-7-global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ... Το κινητό του θέματος έχει πλέον την 800αρα; Φίλος επιμένει πως ναι σύμφωνα με αυτό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-7-globalΆκυρη ερώτηση, εννοείται ότι την έχει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ... Το κινητό του θέματος έχει πλέον την 800αρα; Φίλος επιμένει πως ναι σύμφωνα με αυτό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-7-global Και βέβαια την έχει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Και βέβαια την έχει. Από πότε ρε παιδιά; Όταν βγήκε με ενδιέφερε αλλά θυμάμαι ότι έπεσε δήλωση ότι δεν θα βγει global έκδοση που να διαθέτει την 800αρα... Τι δεν θυμάμαι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Τι να πω, εγώ ξέρω ότι η global version την έχει. Επίσης καμία ερώτηση δεν είναι άκυρη, εδώ είμαστε για να συζητάμε και να βοηθάμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Γιατί όταν σε άλλη πόλη η μέρος δε μου βγάζει το καιρό που έχει εκεί πέρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Από πότε ρε παιδιά; Όταν βγήκε με ενδιέφερε αλλά θυμάμαι ότι έπεσε δήλωση ότι δεν θα βγει global έκδοση που να διαθέτει την 800αρα... Τι δεν θυμάμαι καλά;Μάλλον θα θυμάσαι το redmi note 7 pro που δεν την έχει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 @akispash και σε μένα το έκανε, αλλά το αγνόησα και δεν ενημερώθηκε η εφαρμογη. δε νομίζω ότι χάνουμε κάτι.... 3 μήνες σχεδόν το trip advisor λειτουργεί σε μένα καλά για το θέμα με το proximity sensor εδώ και καμιά 15αριά μέρες δεν το ξαναεμφανισε απο τότε που έκανα αυτό που πρότεινε συμφορουμίτης και το έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου (απενεργοποίηση, έκλεισα το τηλέφωνο και μετά ξανά ενεργοποίηση το sensor)... επίσης, σε μένα, ενώ στη αρχή δυσανασχετούσα λίγο με τη μπαταρία, πλέον βελτιώθηκε η κατάσταση, ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση se 10.3.5 . κατά μέσο όριέχω περίπου 1,5 μέρα και sot 7 ώρες και κάτι περίπου (απο 100 στο 20%) εφάρμοσα και κάτι άλλο που είδα. Απενεργοποίησα τις ενημερώσεις της εφαρμογήσ duo (δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω, παρά μόνο την τελευταία ενημέρωση).Εμένα γιατί δεν ανοίγει το TripAdvisor ρε παιδιά; Έχουμε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Εμένα γιατί δεν ανοίγει το TripAdvisor ρε παιδιά; Έχουμε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Clear cache, clear data δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Clear cache, clear data δοκίμασες; Πολλές φορές.... Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Clear cache, clear data δοκίμασες; Πολλές φορές ... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Μάλλον θα θυμάσαι το redmi note 7 pro που δεν την έχει. Καλημέρα Έτσι ακριβως είναι τελικά... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Μετά την αναβάθμιση στην 10.3.6, εμφανίστηκε πάλι (είχε εμφανιστείκαι στο παρελθόν) ένα μήνυμα "Εύρεση συσκευής " Αδυναμία ενεργοποίησης κάρτας SIM REACH_DOWNLINK_SMS_κλπ (δεν θυμάμαι το υπόλοιπο) Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Τίποτα δε σημαίνει ούτε έχει να κάνει με τη νέα αναβάθμιση. Είναι ένα μήνυμα που το βγάζει συνέχεια από τη στιγμή που δεν έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα sim. Αν έχεις προσέξει, κατά καιρούς εμφανίζει ένα μήνυμα για αποστολή sms στην xiaomi κτλ Προφανώς δεν έχεις πατήσει αποδοχη, γι αυτό στο εμφανίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Πάνω που περηφανευομουν ότι είμαι μια χαρά με τον proximity sensor, έγινε μουτι. Εικάζω ότι μπορεί να οφείλεται στην τελευταία αναβάθμιση. Μιλάμε ότι δε λειτουργεί με την καμία κι αν τυχόν λειτουργήσει, θα πρέπει να βεντουζαρει το κινητό κάνω στο αυτί σου. Δοκίμασα κάποια γιατροσόφια του τύπου απενεργοποίηση κι εκ νέου ενεργοποίηση, αλλά δεν.... Δράμα η κατάσταση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Πάνω που περηφανευομουν ότι είμαι μια χαρά με τον proximity sensor, έγινε μουτι. Εικάζω ότι μπορεί να οφείλεται στην τελευταία αναβάθμιση. Μιλάμε ότι δε λειτουργεί με την καμία κι αν τυχόν λειτουργήσει, θα πρέπει να βεντουζαρει το κινητό κάνω στο αυτί σου. Δοκίμασα κάποια γιατροσόφια του τύπου απενεργοποίηση κι εκ νέου ενεργοποίηση, αλλά δεν.... Δράμα η κατάσταση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Εμένα δεν το είχε παρουσιάσει ποτέ αυτό το πρόβλημα, δηλαδή στον ένα μήνα που το έχω αγοράσει. Το ξανατσέκαρα μετά την αναβάθμιση τώρα και κάτω από τον ήλιο με ντάλα φως και λειτουργεί άψογα. Κρίμα φίλε, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό σε αρκετούς από εσάς, ίσως κάποιες παλαιότερες παρτίδες έχουν πρόβλημα με το hardware του σένσορα. Δεν πρέπει να είναι θέμα software. Πολύ κρίμα γιατί είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα δε σημαίνει ούτε έχει να κάνει με τη νέα αναβάθμιση. Είναι ένα μήνυμα που το βγάζει συνέχεια από τη στιγμή που δεν έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα sim. Αν έχεις προσέξει, κατά καιρούς εμφανίζει ένα μήνυμα για αποστολή sms στην xiaomi κτλ Προφανώς δεν έχεις πατήσει αποδοχη, γι αυτό στο εμφανίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Όπως το λες είναι. Αυτό το μήνυμα μου το έβγαζε και το μέχρι πρότινος κινητό μου το redmi 4a. Με το Νοte 7 όμως δεν μου το βγάζει και δεν έχω κάνει κάποια ενεργοποίηση με sms της κάρτας SIM στην Xiaomi... Edited August 29, 2019 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Έχω το κινητό περίπου 3 μήνες,ούτε μια φορά μου το παρουσίασε αυτο, με τον αισθητήρα,έχω την eu έκδοση,σε εσάς που το κάνει ποια έκδοση έχετε και αν φοράτε τζαμακι ,ίσως παίζει κάποιον ρόλο για να αποκλείσουμε κάποια σενάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Θεμα bug στο software ειναι... Ποτε δεν ειχα θεμα με official eu rom. Εκανα root εβαλα xiaomi.eu rom και μετα απο 1 μηνα εκανε σχεδια και δεν λειτουργουσε. Εκανα disable proximity sensor επανεκκινηση και enable και πλεον λειτουργει μια χαρα. Για τους υπολοιπους δεν ξερω σε ποια rom ειχαν το ιδιο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Θεμα bug στο software ειναι... Ποτε δεν ειχα θεμα με official eu rom. Εκανα root εβαλα xiaomi.eu rom και μετα απο 1 μηνα εκανε σχεδια και δεν λειτουργουσε. Εκανα disable proximity sensor επανεκκινηση και enable και πλεον λειτουργει μια χαρα. Για τους υπολοιπους δεν ξερω σε ποια rom ειχαν το ιδιο θεμα.. Στη lineage μετα από μιση μερα χρησης σταματα να δουλευει τελείως :lol: Έβαλα eu dev είχε άλλα bugs. Παω να βάλω eu stable και ο θεόχαζος φλάσαρα στα καπάκια magisk χωρις να μπουτάρει και έγινε encrypted. Τώρα πρέπει να φλασάρω official fastboot rom. :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Δεν έχει να κάνει με τη rom. Είναι το 4ο note 7 που έχω στα χέρια μου. Το 1ο με global δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το 2ο με eu είχε ένα θεματακι αλλά στην πορεία βελτιώθηκε πάρα πολύ. Το 3ο πάλι με eu κανένα πρόβλημα. Το 4ο που έχω τώρα μέχρι προχθές που πέρασα την 10.3.9. δούλευε απροβληματιστα. Τώρα όμως είναι το χειρότερο από όσα είχα. Αν θυμάμαι καλά, είναι 06/2019 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts