dgeorge4 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 (edited) Ναι auto το έχω και model pixel 3xl (βασικά δες και το xml). Όταν είναι κοντά base iso, όπως είχε διαπιστώσει και ο jimteo παλαιότερα, μπορεί να τύχει να κάνει overexpose. Αν δεν έχεις πολυτέλεια δεύτερης φωτογραφίας την ημέρα, τράβα με bulkin Πάντως εμένα δεν το κάνε τόσο συχνά. Μία στις 7 φορές ίσως; Και πολύ λέω. Βέβαια παίζει ρόλο και το κάδρο που τραβάς. Ενδεχομένως εδώ να ήταν τέτοια περίπτωση. Και μιλάμε πάντα για φωτό με χαμηλό iso. Νύχτα ή indoor δεν έχει θέμα. Θολά πρόσωπα; Ο κυρίως λόγος που έχω κολλήσει σε αυτήν είναι τα πορτρέτα. Μήπως έπαιξε θέμα με εστίαση;Εννοώ ότι στη selfie του fu όταν κάνεις zoom, φαίνονται και τα στίγματα του προσώπου, ενώ στις άλλες βγάζει μια ελαφριά θαμπαδα, φυσικά με όλες τις ωραιοποιήσεις κλειστές. Extra παρατήρηση από χθες, όταν άφηνα το base στο auto μου έβγαζε τις φωτό όπως την πρώτη, όταν έβαζα το base του bsg που έχει στις επιλογές, έβγαζε όπως η δεύτερη. 2019-08-06_12-19-42 by [/url] - Flickr2BBcode LITE 2019-08-06_12-19-31 by - Flickr2BBcode LITE Sent from my RN7 using Tapatalk Edited August 6, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 (edited) Στην fu έχω παίξει με τα denoise οπότε για αυτό και έχει πάντα περισσότερη λεπτομέρεια η σελφι. Στην bulkin δυστυχώς δεν έχει τέτοιες ρυθμίσεις να παίξω. Όπως επίσης δεν έχει τα libs CSeUs. Για αυτούς τους 2 λόγους η fu είναι η αγαπημένη μου παρά τα προβλήματα της. Όσον αφορά το wb ανοίγεις δύσκολο κεφάλαιο. Μπορεί η ίδια gcam με ίδιες ρυθμίσεις να βγάλει random διαφορετική θερμότητα. Φυσικά αν έχεις διαφορετική ρύθμιση στο awb (πχ pixel 3 στο ένα και disabled στο άλλο), εννοείται πως θα διαφέρουν. Το config παίζει περισσότερο ρόλο σε θέματα κρασαρισματων, ταχύτητα επεξεργασίας, cool down και zsl παρα wb. Edited August 6, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλησπέρα, ίσως να έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα αλλά θα τολμήσω να το υποβάλω. Σε σύγκριση με το Redmi Note 7 Pro αξίζει η αγορά του Redmi Note 7? Note 7 με μνήμη (6GB) & χωρητικότητα (64GB) & Note 7 Pro με μνήμη (6GB) & χωρητικότητα (128GB). Η διαφορά στους στα 30 ευρώ. Τέλος, αληθεύει ότι το note 7 δεν υποστηρίζει την LTE band 20 (800MHz)? Το gsmarena γράφει ότι την υποστηρίζει, αλλά σε άλλα review γράφουν ότι δεν την υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλησπέρα, ίσως να έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα αλλά θα τολμήσω να το υποβάλω. Σε σύγκριση με το Redmi Note 7 Pro αξίζει η αγορά του Redmi Note 7? Note 7 με μνήμη (6GB) & χωρητικότητα (64GB) & Note 7 Pro με μνήμη (6GB) & χωρητικότητα (128GB). Η διαφορά στους στα 30 ευρώ. Τέλος, αληθεύει ότι το note 7 δεν υποστηρίζει την LTE band 20 (800MHz)? Το gsmarena γράφει ότι την υποστηρίζει, αλλά σε άλλα review γράφουν ότι δεν την υποστηρίζει. Jimmy μην ξύνεις πληγές !! Δεν ξέρω που βρήκες αυτές τις τιμές αλλά και τα δύο αυτά τηλέφωνα - τα μοναδικά από τα Note 7 που αξίζουν https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-note-7-6gb-64gb,xiaomi-redmi-note-7-pro-cn- τα έχουν οι Κινέζοι για πάρτυ τους !! Θα σου εξηγήσω γιατί. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΝ Β20 !!! Για μας τους φτωχούς συγγενείς προορίζουν μόνο το απλό Redmi Note 7 με την λιγοστή μνήμη των 4 GB που για το "φορτωμένο" MIUI είναι λίγη !!! Για κοίτα και το Realme 3 pro.https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-3-pro-global Tο 4/64 το έχει στα 180 ΕΥΡΩ το banggood και δεν εξέχει η κάμερα!! Αλλιώς πάμε για το Mi 9T.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Realme 3 pro μου κινησε το ενδιαφέρον πολύ καλά χαρακτηριστικά το μόνο που δεν ξέρω είναι αν έχει καλή υποστήριξη σε λογισμικό και τυχόν bugs. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Realme 3 pro μου κινησε το ενδιαφέρον πολύ καλά χαρακτηριστικά το μόνο που δεν ξέρω είναι αν έχει καλή υποστήριξη σε λογισμικό και τυχόν bugs. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Εάν θες τέτοια πράματα κοίτα άλλη μάρκα καλύτερα... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καινούργιος και εγώ στη παρέα. Θέλω να μου δώσετε πληροφορίες για τη gcam. Διαβάζω ότι ανεβάζει επίπεδο τη φωτογραφική. Πως μπορώ να τη βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Εάν θες τέτοια πράματα κοίτα άλλη μάρκα καλύτερα...Γιατί ; Η Oppo είναι από της καλύτερες εταιρίες με της μεγαλύτερες καινοτομίες στα κινητά τηλέφωνα εξίσου με την xiaomi και μην ξεχνάμε ότι έχει υπό την κατοχή της την oneplus δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία της Oppo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Realme 3 pro μου κινησε το ενδιαφέρον πολύ καλά χαρακτηριστικά το μόνο που δεν ξέρω είναι αν έχει καλή υποστήριξη σε λογισμικό και τυχόν bugs. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic μου χει τραβήξει και μένα το ενδιαφέρον. Βέβαια σε τιμή είναι πιο vfm το redmi αλλά το κοιτάω περισσότερο για αλλαγή μιας και τελευταία όλο xiaomi παίρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Γιατί ; Η Oppo είναι από της καλύτερες εταιρίες με της μεγαλύτερες καινοτομίες στα κινητά τηλέφωνα εξίσου με την xiaomi και μην ξεχνάμε ότι έχει υπό την κατοχή της την oneplus δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία της Oppo. Οκ παρτο φίλε, αφού είσαι εσύ οκ τι ρωτάς τότε να σου πούμε εμείς που το έχουμε δοκιμάσει έστω και λίγο, καλομιλητο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Οκ παρτο φίλε, αφού είσαι εσύ οκ τι ρωτάς τότε να σου πούμε εμείς που το έχουμε δοκιμάσει έστω και λίγο, καλομιλητο. Το είχες στα χέρια σου; Δεν το γνώριζα, θέλω να ακούσω την γνώμη σου γιατί με ενδιαφέρει στα σοβαρά δεν είναι ειρωνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Το είχες στα χέρια σου; Δεν το γνώριζα, θέλω να ακούσω την γνώμη σου γιατί με ενδιαφέρει στα σοβαρά δεν είναι ειρωνικό. Υπάρχει σχετικό νήμα για αυτήν την ερώτηση, καλή συνέχεια εύχομαι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Jimmy μην ξύνεις πληγές !! Δεν ξέρω που βρήκες αυτές τις τιμές αλλά και τα δύο αυτά τηλέφωνα - τα μοναδικά από τα Note 7 που αξίζουν https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-note-7-6gb-64gb,xiaomi-redmi-note-7-pro-cn- τα έχουν οι Κινέζοι για πάρτυ τους !! Θα σου εξηγήσω γιατί. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΝ Β20 !!! Για μας τους φτωχούς συγγενείς προορίζουν μόνο το απλό Redmi Note 7 με την λιγοστή μνήμη των 4 GB που για το "φορτωμένο" MIUI είναι λίγη !!! Για κοίτα και το Realme 3 pro.https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-3-pro-global Tο 4/64 το έχει στα 180 ΕΥΡΩ το banggood και δεν εξέχει η κάμερα!! Αλλιώς πάμε για το Mi 9T.... Τις τιμές αυτές τις βρήκα από fasttech. Δικό μου λάθος όμως, καθώς με μπέρδεψε ο τίτλος που έβαλαν (EU) εννοώντας τον τύπο βύσματος του φορτιστή. :oops: Στο ψάξιμο και πάλι αν και τείνω προς την έκδοση Note 7 4GB μνήμης, καθώς προορίζεται για την σύζυγο (που έχει στην κατοχή της ένα ταλαιπωρημένο OnePlus 3T). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Τις τιμές αυτές τις βρήκα από fasttech. Δικό μου λάθος όμως, καθώς με μπέρδεψε ο τίτλος που έβαλαν (EU) εννοώντας τον τύπο βύσματος του φορτιστή. :oops: Στο ψάξιμο και πάλι αν και τείνω προς την έκδοση Note 7 4GB μνήμης, καθώς προορίζεται για την σύζυγο (που έχει στην κατοχή της ένα ταλαιπωρημένο OnePlus 3T). Το rn7 ειναι πιο αργό από το 1+3t (βαρύ λογισμικό, μικρότερη ram και επιθετικό στο κλεισιμο εφαρμογών) Οπότε το redmi μονο αν ειναι ευχαριστημένη με την ταχυτητα του τωρινου της. Αν ομως οριακα δεν την καλύπτει τοτε με το redmi θα ξενερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Έχεις δίκιο. Το ξενύχτησα διαβάζοντας τα νήματα του Mi 9T & 9T pro και αρκετά reviews. Φαίνονται πιο καλές επιλογές! Το 1+3T ήταν υπερεκτιμημένη επιλογή τότε καθώς η σύζυγος δεν κάνει βαριά χρήση. Instagram, facebook κτλ, άντε και λίγα email. Αυτό που αναζητεί είναι καλή κάμερα για να μην χάνει τις στιγμές απ'τα πιτσιρίκια. Πίσω στο θέμα μας τώρα, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, μάλλον θα πάω για κάτι καλύτερο (πώς αλλάξα απόφαση σε 2 ώρες?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Έχεις δίκιο. Το ξενύχτησα διαβάζοντας τα νήματα του Mi 9T & 9T pro και αρκετά reviews. Φαίνονται πιο καλές επιλογές! Το 1+3T ήταν υπερεκτιμημένη επιλογή τότε καθώς η σύζυγος δεν κάνει βαριά χρήση. Instagram, facebook κτλ, άντε και λίγα email. Αυτό που αναζητεί είναι καλή κάμερα για να μην χάνει τις στιγμές απ'τα πιτσιρίκια. Πίσω στο θέμα μας τώρα, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, μάλλον θα πάω για κάτι καλύτερο (πώς αλλάξα απόφαση σε 2 ώρες?). Πιο καλη κάμερα εχει το redmi απο τα mi9t. Μιλαω παντα για gcam. Ειχα το mi9 (σκέτο) και σε συγκριση με το redmi έχανε αισθητά ενώ φίλος που είχε το mi9t και το redmi έχει παρόμοια άποψη (αναμενόμενο αφού το mi9t έχει ίδια κάμερα με το Mi9). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Πιο καλη κάμερα εχει το redmi απο τα mi9t. Μιλαω παντα για gcam. Ειχα το mi9 (σκέτο) και σε συγκριση με το redmi έχανε αισθητά ενώ φίλος που είχε το mi9t και το redmi έχει παρόμοια άποψη (αναμενόμενο αφού το mi9t έχει ίδια κάμερα με το Mi9). Ναι με την gcam έχει διαφορά υπερ του ρεντμι κατά τα άλλα τα ίδια. είναι, με ελαφρώς καλύτερη απόδοση στο video υπέρ του 9τ.σκομα καλύτερη σταθεροποιηση, αυτο συμπέρανα όσο είχα και τα 2,τωρα έχω κράτηση το 7. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Ναι αλλά στην οθόνη χάνει παταγωδώς από mi9.Τα είδα χτες δίπλα δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Διαβάζω παντως από κάποιους αρνητικά σχόλια για την οθόνη. Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει καθόλου. Δε λέω πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, αλλά τη βρίσκω αξιοπρεπέστατη. Μέσα σε λιγότερους από 3-4 μήνες, άλλαξα ένα σκασμο κινητά. Poco, mi mix 2s, mi 8, honor 10, nokia 7+ και τελευταίο ένα p20 το οποίο είχα παράλληλα με το note 7 και το έδωσα μόλις χθες. Ειλικρινά δεν έχω νιώσει ξενερωμενος με την οθόνη του note 7. Τι να πω; Μπορει το δικό μου το μάτι να είναι απαίδευτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Το 90% σίγουρα δεν θα τους ενοχλεί. Το 10% των παράξενων όπως εμένα ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Διαβάζω παντως από κάποιους αρνητικά σχόλια για την οθόνη. Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει καθόλου. Δε λέω πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, αλλά τη βρίσκω αξιοπρεπέστατη. Μέσα σε λιγότερους από 3-4 μήνες, άλλαξα ένα σκασμο κινητά. Poco, mi mix 2s, mi 8, honor 10, nokia 7+ και τελευταίο ένα p20 το οποίο είχα παράλληλα με το note 7 και το έδωσα μόλις χθες. Ειλικρινά δεν έχω νιώσει ξενερωμενος με την οθόνη του note 7. Τι να πω; Μπορει το δικό μου το μάτι να είναι απαίδευτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Και για εμένα μια χαρά είναι η οθόνη για τα χρήματα του. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Διαβάζω παντως από κάποιους αρνητικά σχόλια για την οθόνη. Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει καθόλου. Δε λέω πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, αλλά τη βρίσκω αξιοπρεπέστατη. Μέσα σε λιγότερους από 3-4 μήνες, άλλαξα ένα σκασμο κινητά. Poco, mi mix 2s, mi 8, honor 10, nokia 7+ και τελευταίο ένα p20 το οποίο είχα παράλληλα με το note 7 και το έδωσα μόλις χθες. Ειλικρινά δεν έχω νιώσει ξενερωμενος με την οθόνη του note 7. Τι να πω; Μπορει το δικό μου το μάτι να είναι απαίδευτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Ενταξει σε σχέση με την οθόνη του mi9 λεει. Αν καποιος δινει σημασια στο μαυρο τότε προφανώς ειναι μεγάλη η διαφορά. Εγώ πάλι που προτιμώ ips οθόνες (πχ την οθονάρα του lg g7) μπορω να ζήσω και με του redmi. Γενικά δεν μου αρέσει το ψεύτικο υψηλό sasturation που βγάζουν οι oled. Ασε που για να έχεις αντιστοιχο resolution (εννοώ οπτικα σε smoothness) θες μεγαλύτερη ανάλυση σε αυτες μιας και δεν εχουν sub pixel (ελπιζω να το γράφω σωστα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ. Μια ερώτηση, Θέλουμε να αγοράσουμε Redmi Note 7 από e-shop Γνωρίζει κάποιος φίλος αν έχει προεγκατεστημένο google play ή πρέπει να το εγκαταστήσουμε εμείς; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 ε λογικά θα το έχει όλα το έχουν οπότε λογικά θα το έχει και από το eshop γιατί δεν τους παίρνεις να ρωτήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση,σωστή σκέψη... θα το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts