Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την θήκη την μαύρη την πήρα από φυσικό κατάστημα κινεζομαγαζο και πήγα ο ίδιος οπότε δεν έχω κάποιο λινκ αλλά μπορείς να πάρεις από Σκρουτζ είναι σαν αυτήνhttps://www.skroutz.gr/s/18093197/Tough-Armor-Back-Cover-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

kostast1 μου άρεσε πολύ το εργαλείο. Θα περιμένω να το περάσεις από κόσκινο και να μας πεις αν τελικά όντως σου φαίνεται καλύτερο από το rn7.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την θήκη την μαύρη την πήρα από φυσικό κατάστημα κινεζομαγαζο και πήγα ο ίδιος οπότε δεν έχω κάποιο λινκ αλλά μπορείς να πάρεις από Σκρουτζ είναι σαν αυτήνhttps://www.skroutz.gr/s/18093197/Tough-Armor-Back-Cover-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

Ευχαριστω πολυ....:D

Poco X3 nfc 6/128

Αυτή έχω και εγώ. Αρκετά στοιβαρή και καλύπτει την κάμερα.

Κάτι άλλο, πώς καταλαβαίνουμε οτι η μπαταρία λειτουργεί σωστά;

Με ενεργό χρόνο οθόνης 6,5 ώρες και υπόλοιπο 20% βγαίνει κάποιο συμπέρασμα;

Αυτή έχω και εγώ. Αρκετά στοιβαρή και καλύπτει την κάμερα.

Κάτι άλλο, πώς καταλαβαίνουμε οτι η μπαταρία λειτουργεί σωστά;

Με ενεργό χρόνο οθόνης 6,5 ώρες και υπόλοιπο 20% βγαίνει κάποιο συμπέρασμα;

Πόσες ώρες αναμονής; Ειχες καθόλου 4g? Χρησιμοποιησες gps ή κάμερα;

Κατά τα άλλα ο μόνος σωστός κριτής είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Πόσο έβγαζες με άλλες συσκευές; Ποιες ήταν αυτές; Γιατί χρήστης από χρήστη διαφέρει (εφαρμογές, φωτεινότητα, σήμα κλπ)

Κατά τα άλλα περισσότερο sot βγάζεις από τη μέση φορτιση μου.

Πόσες ώρες αναμονής; Ειχες καθόλου 4g? Χρησιμοποιησες gps ή κάμερα;

Κατά τα άλλα ο μόνος σωστός κριτής είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Πόσο έβγαζες με άλλες συσκευές; Ποιες ήταν αυτές; Γιατί χρήστης από χρήστη διαφέρει (εφαρμογές, φωτεινότητα, σήμα κλπ)

Κατά τα άλλα περισσότερο sot βγάζεις από τη μέση φορτιση μου.

Κατάλαβα και ευχαριστώ. Απλά αναρωτιόμουν εάν υπάρχει κάποιο ενδεικτικό στατιστικό κάποιας συγκεκριμένης ένδειξης.

Βασικά δεν θέλω απαραίτητα θήκη....

Για πίσω μπορώ να βάλω και τζάμι;

Kαι την καμερα,πως θα την προφυλαξεις??

Poco X3 nfc 6/128

Kαι την καμερα,πως θα την προφυλαξεις??

Αχμ σωστά. Οκ μπορώ να βάλω τζάμι πίσω και θήκη μαζί;

My Name Is George V.

Αχμ σωστά. Οκ μπορώ να βάλω τζάμι πίσω και θήκη μαζί;

Γιατι οχι?Φυσικα και θα μπορεις.Ποσο παχος να εχει το τζαμι εξαλλου??

Poco X3 nfc 6/128

Το εκλεισα φιλε σε αλλο γνωστο φορα,θα το παραδωσω αυριο.

Μου εφεραν προχθες το παρακατω για δοκιμη,νεο μοντελακι,το θεωρω ανωτερο απο το 7 σχεδον παντου,μονο στην καμερα θελει ακομα δουλεια......

https://consumer.huawei.com/gr/phones/p-smart-z-2019/

Κώστα γνωρίζεις αν έχει ois η eis η τίποτα από τα δύο? Καλορίζικο κ ολας

Παιδιά το εν λόγο κινητό έχει επιλογή στο πληκτρολόγιο για ηχογράφηση συνομιλιας όπως και στο Ν5,6?Με έχει καταβολεψει αυτό το χαρακτηριστικό στο 5αρι μου έχει λύσει τα χέρια όταν με περνούν κατά την οδήγηση για δουλειά κτλ.

Παιδιά το εν λόγο κινητό έχει επιλογή στο πληκτρολόγιο για ηχογράφηση συνομιλιας όπως και στο Ν5,6?Με έχει καταβολεψει αυτό το χαρακτηριστικό στο 5αρι μου έχει λύσει τα χέρια όταν με περνούν κατά την οδήγηση για δουλειά κτλ.
Ναι έχει και αυτό

Κώστα γνωρίζεις αν έχει ois η eis η τίποτα από τα δύο?

Δεν το νομίζω.

Αν έχεις ήδη το rn 7, κάτσε σε αυτό.

Δε βρίσκω το λόγο να πας στο smart.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το εκλεισα φιλε σε αλλο γνωστο φορα,θα το παραδωσω αυριο.

Μου εφεραν προχθες το παρακατω για δοκιμη,νεο μοντελακι,το θεωρω ανωτερο απο το 7 σχεδον παντου,μονο στην καμερα θελει ακομα δουλεια......

https://consumer.huawei.com/gr/phones/p-smart-z-2019/

Κώστα γνωρίζεις αν έχει ois η eis η τίποτα από τα δύο? Καλορίζικο κ ολας

Για δοκιμη το εχω δεν το αγορασα.:)

Οχι για αυτο εγραψα οτι η καμερα θελει δουλεια,βεβαια τα βιντεο και οι φωτο που τραβα εχουν πολυ καλης ποιοτητας αποτελεσμα.Το 7 βεβαια δεν το φτανουν με την gcam,αυτο ειναι γεγονος.

Ναι ειναι καλυτερο σαν συσκευη θεωρω απο το 7,πιο γρηγορο,χωρις καθολου κολληματα,με καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη,πιο ζωντανα χρωματα,καλυτερο σημα απο τις κεραιες,ειδικα στο gps.....μακραν....,και το κυριοτερο δεν εχει νοτς.....:pΚαι την μπαταρια την βλεπω σκυλί μαυρο....

Πολυ καλο στα χρηματα που ζητα,εκει κοντα στο 250 αξιζει σαν αγορα.

Ολα αυτα απο μια 1η εικονα.

Αλλα βγαινουμε εκτος θεματος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Διαβάζω εδώ για εκλογές κλπ, πριν απο 1,5 ώρα το έβγαλα από φόρτιση και τώρα μετά από από 1ωρα οθόνης είναι στο 93%! Wifi εντός σπιτιού εννοείται. Θέλω να δω πάλι τί drain θα μου κάνει το βραδύ, που θα κλείσω μόνο wifi fb2fb9e7da962b061765bbfa9cb34ddc.jpg

Sent from my RN7 using Tapatalk

Και γιατί να το κάνεις αυτό;

Γιατί λένε ότι κάνει γρατζουνιές ακόμα και με θήκη.

My Name Is George V.

Γιατί λένε ότι κάνει γρατζουνιές ακόμα και με θήκη.

Οταν η θηκη ΔΕΝ καλυπτη την καμερα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα επανέρχομαι με μια νέα απορία.

Παρατήρησα πριν λίγο που ενεργοποίησα την οθόνη απο το power χωρίς να την ξεκλειδώσω εμφάνισε στιγμιαία μια ειδοποίηση . Αν διάβασα σωστά κάτι έλεγε για την θύρα jack και σίγουρα κάτω είχε μια κόκκινη γραμμή ( με επιφύλαξη ως προς το τί έγραφε). Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό;

Παρότι διαφωνώ με τον Αντρέα στις συνθήκες δοκιμών που τραβάει, αυτός ο πορτοκαλί φωτισμός πολύ έλεος πια, δεν τραβάμε όλοι κάτω από κολόνα φωτισμού και ούτε κρυβόμαστε πίσω από θάμνους στα βαθιά σκοτάδια, όμως κάνει κάτι σωστό έστω σε διαφορετικές χρονικές στιγμές που τον κατηγορεί ο άλλος. Το θέμα είναι πάντα ίδιο: η καθεαυτή ποιότητα της φωτογραφίας σε όλες τις συνθήκες. Ναι, με ενοχλεί το P20 και μένα, βγάζει κάτι ψεύτικο - ο θρυλικός υπερκορεσμός που ξέρουμε ήδη από το S7 για να μην πιάσουμε τα Lumia - ενώ το RN7 καταφέρνει να είναι πειστικό χωρίς ακρότητες, φρου φρου και αρώματα. Και μιλάμε πάντα για την κατηγορία τιμής που ανήκει η κάθε συσκευή οπότε βγάζω το 7 VFM για τα αποτελέσματα που δίνει. Αν και προσωπικά ίσως το δικό μου Mi 8 Lite μου φαίνεται λίγο καλύτερο αλλά θέλει πολλές δοκιμές και συγκριτικά με το RN7 για να είμαστε σίγουροι. Στην στοκ θεωρώ λίγο καλύτερο το δικό μου αλλά στην Gcam είναι μπέρδεμα γιατί θέλει συνεχές σετάρισμα αν δεν κρεμάει πυκνά συχνά και δεν ξέρεις ποια είναι η καλή έκδοση που ταιριάζει έτσι που βγαίνουν με ρυθμό πολυβόλου οι arnova κλπ. Είναι να έχεις το σαράκι αλλιώς μάθε να εκμεταλλεύεσαι σωστά την στοκ που είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη στην τελευταία έκδοση - πλην όμως του night mode που θέλει ακόμα αρκετή δουλίτσα να βελτιωθεί.

Θυμάται κανείς πως απενεργοποιούνται τα τρία εικονικά πλήκτρα κάτω;

Θυμάται κανείς πως απενεργοποιούνται τα τρία εικονικά πλήκτρα κάτω;

Προβολή πλήρους οθόνης > Χειρονομίες πλήρους οθόνης

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, απλά θέλω να κρύβονται τα τρία πλήκτρα και να εμφανιστούν με ένα μικρό slide. Τώρα έχουν μείνει μόνιμα ανοιχτά