spok Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Τελικά καποιος email client για ios που να εχει αμεσα push notifications, να συγχρονίζει με καθε λογαριασμο ( gmail, hotmail, κλπ) , να μην εχει θεματα privacy, να εχει κατηγορίες α λα Gmail κλπ κλπ Υπαρχει? 🙂 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 6 minutes ago, spok said: Τελικά καποιος email client για ios που να εχει αμεσα push notifications, να συγχρονίζει με καθε λογαριασμο ( gmail, hotmail, κλπ) , να μην εχει θεματα privacy, να εχει κατηγορίες α λα Gmail κλπ κλπ Υπαρχει? 🙂 Πολύ καλό είναι και το outlook της Microsoft. Παίρνει όλα τα email και δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 5 ώρες πριν, bill_viper said: Αν και την ειρωνεία δε τη δέχομαι, σου ξαναλέω ότι δε γίνεται. Αν εσένα σου χρειάζεται να χτυπάνε όλα μαζί σαν πανηγύρι ευτυχώς που δε το έχει έτσι η Apple για να έχουμε οι διπλανοί το κεφάλι μας ήσυχο. Πρακτικά είναι τεράστια. Και η ευκολία που σου προσφέρει το Face ID δεν την έχει κανένα δακτυλικό. Στο δακτυλικό πρέπει κάθε φορά να βάζεις το δάχτυλο σε συγκεκριμένο σημείο. Το Face ID τα κάνει όλα αυτόματα. Με το δακτυλικό αποτύπωμα έχεις ξεκλειδώσει το κινητό πριν καν το φέρεις στο πρόσωπο. Αυτό είναι πιο γρήγορο. Μιλάω βέβαια για το "παλιό" καλό αποτύπωμα στην πλάτη ή στο πλαϊνό της συσκευής και όχι για το τεχνολογικα μπροστά μεν, υποδεέστερο σε πρακτικότητα δε, in screen αποτύπωμα. Δεν διαφωνώ ότι εξυπηρετεί πολλούς, αλλά άπειρα καλύτερο δεν είναι. Για αυτό τον λόγο υπήρξαν πολλοί που αγόρασαν το se , λόγω touch id. Ο καθένας όπως βολεύεται, αλλά αφοριστικά να λέγεται ότι είναι δραματικα καλύτερο είναι υπερβολή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 9 minutes ago, sneakysneaky said: Με το δακτυλικό αποτύπωμα έχεις ξεκλειδώσει το κινητό πριν καν το φέρεις στο πρόσωπο. Αυτό είναι πιο γρήγορο. Μιλάω βέβαια για το "παλιό" καλό αποτύπωμα στην πλάτη ή στο πλαϊνό της συσκευής και όχι για το τεχνολογικα μπροστά μεν, υποδεέστερο σε πρακτικότητα δε, in screen αποτύπωμα. Δεν διαφωνώ ότι εξυπηρετεί πολλούς, αλλά άπειρα καλύτερο δεν είναι. Για αυτό τον λόγο υπήρξαν πολλοί που αγόρασαν το se , λόγω touch id. Ο καθένας όπως βολεύεται, αλλά αφοριστικά να λέγεται ότι είναι δραματικα καλύτερο είναι υπερβολή. Θα ήταν όντως δραματικά καλύτερο εάν είχε μεγαλύτερη γωνία ενεργοποίησης ώστε να μην χρειάζεται να το φέρεις τόσο πολύ προς το κεφάλι για να δουλέψει.Το έχω δίπλα στο Mac και αναγκάζομαι να γέρνω προς το κινητό για να ανοίξει(σαν το ανέκδοτο με τον παππού που προσπαθεί να αεριστεί ). 😁 Θα μου πείτε ότι πιθανόν να έχει να κάνει με λόγους ασφαλείας. Το δέχομαι. Αλλά όσο υπάρχει αυτός ο περιορισμός , μεγαλώνει και η χρησιμότητα του Touch ID (δακτυλικού κάθε είδους). 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Με το δακτυλικό αποτύπωμα έχεις ξεκλειδώσει το κινητό πριν καν το φέρεις στο πρόσωπο. Αυτό είναι πιο γρήγορο. Μιλάω βέβαια για το "παλιό" καλό αποτύπωμα στην πλάτη ή στο πλαϊνό της συσκευής και όχι για το τεχνολογικα μπροστά μεν, υποδεέστερο σε πρακτικότητα δε, in screen αποτύπωμα. Δεν διαφωνώ ότι εξυπηρετεί πολλούς, αλλά άπειρα καλύτερο δεν είναι. Για αυτό τον λόγο υπήρξαν πολλοί που αγόρασαν το se , λόγω touch id. Ο καθένας όπως βολεύεται, αλλά αφοριστικά να λέγεται ότι είναι δραματικα καλύτερο είναι υπερβολή.Παλιό καλό αποτύπωμα στην πλάτη; Που έπρεπε να σηκώσεις το κινητό να βρει το δάχτυλο σου τη τρύπα και μετά να ξεκλειδώσει; Το SE σε πωλήσεις δεν έχει πιάσει ούτε το 1/1000 των υπολοίπων μοντέλων με Face ID. Και δε λέγεται αφοριστικά ότι το Face ID είναι δραματικά καλύτερο. Είναι απλή πραγματικότητα και παραδοχή. Προσωπικά πήγα σε iPad Pro και όχι σε φθηνότερο μοντέλο λόγω Face ID. Είναι τέτοια η ευκολία που σου προσφέρει με το keychain σε ότι αφορά login που δεν έχει ανταγωνισμό. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 2 ώρες πριν, spok said: Τελικά καποιος email client για ios που να εχει αμεσα push notifications, να συγχρονίζει με καθε λογαριασμο ( gmail, hotmail, κλπ) , να μην εχει θεματα privacy, να εχει κατηγορίες α λα Gmail κλπ κλπ Υπαρχει? 🙂 Outlook και Gmail. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις στο Outlook. Με το Gmail app όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 3 ώρες πριν, spok said: Τελικά καποιος email client για ios που να εχει αμεσα push notifications, να συγχρονίζει με καθε λογαριασμο ( gmail, hotmail, κλπ) , να μην εχει θεματα privacy, να εχει κατηγορίες α λα Gmail κλπ κλπ Υπαρχει? 🙂 Για το gmail βάλε την εφαρμογή την επίσημη από το store Τα υπόλοιπα αν σου δουλεύουν μείνε με την μαμά εφαρμογή Απλά θα έχεις 2 ειδών εφαρμογές σιγά το πραγμα Εγω έτσι είμαι εδώ και 10 έτη και δεν με ενοχλεί καθόλου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Εγώ χρησιμοποιώ κλείδωμα με pin με καθυστέρηση 15’ Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το καλύτερο Εμένα όμως με βολεύει γιατί δεν θέλω κάθε φορά που πιάνω το κινητό να είναι κλειδωμένο Εάν έχω να το ανοίξω πάνω από 15’ τότε ζητάει κωδικό Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι free χωρίς κωδικό 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Δεν είπα ότι είχε καλύτερες πωλήσεις το se. Πολλοί που πήρανε το se όμως το έκαναν λόγω touch id. Από εκεί και πέρα είναι προφανες ότι το "εμένα μ' αρεσει και με βολεύει" ισούται με το "είναι το καλύτερο και τέλος" για κάποιους εδώ. Πάσο παιδιά, όπως σας αρέσει, αλλά όπως βλέπετε υπάρχουν άλλοι με iphone που προτιμούν υποδεέστερες μεθόδους όπως το in screen αποτυπωμα. Τάσο το σύστημα ξεκλειδωματος το είχες έτσι και όταν είχες παλιότερα μοντέλα? Όταν η apple παρουσίασε το face id, η ασφάλεια του προσδιορίστηκε στο 1/1.000.000, έναντι του 1/50.000 του touch id. Παρότι είναι όντως μεγάλη η διαφορα, εγώ θα εστίαζα στο ότι το 1/50.000 είναι ήδη υπεραρκετό για όλους εκτός του James Bond και του Ethan Hunt. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 31 minutes ago, sneakysneaky said: Δεν είπα ότι είχε καλύτερες πωλήσεις το se. Πολλοί που πήρανε το se όμως το έκαναν λόγω touch id. Από εκεί και πέρα είναι προφανες ότι το "εμένα μ' αρεσει και με βολεύει" ισούται με το "είναι το καλύτερο και τέλος" για κάποιους εδώ. Πάσο παιδιά, όπως σας αρέσει, αλλά όπως βλέπετε υπάρχουν άλλοι με iphone που προτιμούν υποδεέστερες μεθόδους όπως το in screen αποτυπωμα. Τάσο το σύστημα ξεκλειδωματος το είχες έτσι και όταν είχες παλιότερα μοντέλα? Όταν η apple παρουσίασε το face id, η ασφάλεια του προσδιορίστηκε στο 1/1.000.000, έναντι του 1/50.000 του touch id. Παρότι είναι όντως μεγάλη η διαφορα, εγώ θα εστίαζα στο ότι το 1/50.000 είναι ήδη υπεραρκετό για όλους εκτός του James Bond και του Ethan Hunt. εγώ από το iPhone 4 μέχρι τώρα ναι το έχω έτσι με 4ψηφιο κωδικό κλειδώματος είχα κάνει απόπειρα με το Touch ID επι 5s εποχες, δεν με βολεψε, εκανα αποπειρα Face ID με το iPhone X παλι δεν με βολεψε. εχω μεινει ετσι ειμαι ευχαριστημενος δεν με προβληματιζει πουθενα οπως το εχω εδω και τοσα χρονια 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Εντάξει παιδιά… όπως βολεύεται ο καθένας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 (edited) 19 ώρες πριν, sneakysneaky said: Η διαφορά ασφαλείας δακτυλικου αποτυπώματος και αναγνώρισης προσώπου πόσο διαφέρει πρακτικά? Η σύζυγος πάντως σιχτιριζει με το face id έναντι του δακτυλικου που είχε συνηθίσει. Πολύ πιο εύχρηστο το δαχτυλικο ότι κι αν λεν οι φαν της τεχνολογίας 11 ώρες πριν, Tasos19s said: Εγώ χρησιμοποιώ κλείδωμα με pin με καθυστέρηση 15’ Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το καλύτερο Εμένα όμως με βολεύει γιατί δεν θέλω κάθε φορά που πιάνω το κινητό να είναι κλειδωμένο Εάν έχω να το ανοίξω πάνω από 15’ τότε ζητάει κωδικό Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι free χωρίς κωδικό Πολύ καλό. Μουδωσες ιδέα. Θα δοκιμασω το ίδιο Edited October 13, 2022 by giokosta 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 19 ώρες πριν, toxotis70 said: Έτσι κι αλλιώς τρύπα θα υπήρχε και πάλι λόγω selfie… δε γλιτώνουμε. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Άλλο τρυπα άλλο κρατήρας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Καλημέρα. Εαν χρειαστεί καποια στιγμη να αφαιρέσω apple id και να κανω επαναφορα ( στο μενου που λεει για να το χαρισετε κλπ κλπ), απο το backup του icloud μετα επιστρέφουν τα πάντα όπως ήταν( password με faceid ) ? Κυρίως αναφέρομαι σε εφαρμογές που χρείάζονται login , τραπεζικές που πρέπει να γινει αντιστοιχιση με otp κλπ κλπ . Ευχαριστώ πολύ🙂 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 2 minutes ago, spok said: Καλημέρα. Εαν χρειαστεί καποια στιγμη να αφαιρέσω apple id και να κανω επαναφορα ( στο μενου που λεει για να το χαρισετε κλπ κλπ), απο το backup του icloud μετα επιστρέφουν τα πάντα όπως ήταν( password με faceid ) ? Κυρίως αναφέρομαι σε εφαρμογές που χρείάζονται login , τραπεζικές που πρέπει να γινει αντιστοιχιση με otp κλπ κλπ . Ευχαριστώ πολύ🙂 Οι σημαντικές δεν επιστρέφουν για λόγους ασφαλείας πχ τράπεζες τα αλλά όλα επιστρέφουν ναι αλλά και πάλι κάπου θα χρειαστεί να ξανά βάλεις κωδικούς δεν την γλιτώνεις 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Just now, Tasos19s said: Οι σημαντικές δεν επιστρέφουν για λόγους ασφαλείας πχ τράπεζες τα αλλά όλα επιστρέφουν ναι αλλά και πάλι κάπου θα χρειαστεί να ξανά βάλεις κωδικούς δεν την γλιτώνεις Αρα αν θέλεις να φρεσκάρεις το τηλ αν κάτι σκαλώνει κλπ , θέλει πάλι ένα σχετικό ψιλοστήσιμο ε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 (edited) 34 minutes ago, spok said: Αρα αν θέλεις να φρεσκάρεις το τηλ αν κάτι σκαλώνει κλπ , θέλει πάλι ένα σχετικό ψιλοστήσιμο ε... Θέλει ναι Δεν μπορείς να πεις ότι το κάνω επαναφορά και σε 2’ είμαι τελειωμένος Μια σχετική ταλαιπωρία θα την υποστείς Καμια σχεση όμως με παλιά που τα κάναμε όλα από την αρχή Edited October 13, 2022 by Tasos19s 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 22 minutes ago, Tasos19s said: Θέλει ναι Δεν μπορείς να πεις ότι το κάνω επαναφορά και σε 2’ είμαι τελειωμένος Μια σχετική ταλαιπωρία θα την υποστείς Καμιαβσχεση όμως με παλιά που τα κάναμε όλα από την αρχή Βασικά θέλω να κάνω μία επαναφορά γιατί η εφαρμογή Viber την οποία χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά αρνείται πεισματικά να δέχεται ειδοποιήσεις παρά μόνο εάν ανοίξω την εφαρμογή πράγμα που είναι πολύ ενοχλητικό Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Just now, spok said: Βασικά θέλω να κάνω μία επαναφορά γιατί η εφαρμογή Viber την οποία χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά αρνείται πεισματικά να δέχεται ειδοποιήσεις παρά μόνο εάν ανοίξω την εφαρμογή πράγμα που είναι πολύ ενοχλητικό Είσαι σε iOS 16? Τζάμπα θα κανείς επαναφορά Δεν νομίζω να φταίει κάτι από το λογισμικό της Apple ώστε αν κανείς επαναφορά να διορθωθεί Εχει σχέση και με το iOS 16 και με την εφαρμογή του Viber Θα σου έλεγα να περιμένεις κάποιες αναβαθμίσεις 2 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Φίλος μου έστειλε τη φωτογραφία που επισυνάπτω και με ρωτάει αν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Επειδή εμένα δεν μου έχει τύχει, το έχει δει κάποιος από εσάς στη συσκευή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 17 minutes ago, athanaso77 said: Φίλος μου έστειλε τη φωτογραφία που επισυνάπτω και με ρωτάει αν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Επειδή εμένα δεν μου έχει τύχει, το έχει δει κάποιος από εσάς στη συσκευή του; Το έχω δει πολλές φορές σε φίλους Νομιζω μετά από πολλές προσπάθειες ξεκλειδωματος; Δεν θυμάμαι από τι προκαλείται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 4 minutes ago, Tasos19s said: Νομιζω μετά από πολλές προσπάθειες ξεκλειδωματος; Την ίδια ερώτηση του έκανα και εγώ μήπως έβαλε πολλές φορές λάθος κωδικό αλλά μου είπε ότι κάνει χρήση του Face ID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 3 minutes ago, athanaso77 said: Την ίδια ερώτηση του έκανα και εγώ μήπως έβαλε πολλές φορές λάθος κωδικό αλλά μου είπε ότι κάνει χρήση του Face ID. Και στην σελίδα της apple λέει ότι συμβαίνει μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες για ξεκλείδωμα Ισως είναι και κανένα πρόβλημα hardware που οδηγεί σε όλο αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Ναι, ίσως το είχε σε κάποια τσέπη και πατήθηκε μέχρι πέντε φορές λάθος κωδικός. Αν πατηθεί περισσότερες φορές, γίνεται 5 λεπτά και πάει λέγοντας… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 7 minutes ago, athanaso77 said: Ναι, ίσως το είχε σε κάποια τσέπη και πατήθηκε μέχρι πέντε φορές λάθος κωδικός. Αν πατηθεί περισσότερες φορές, γίνεται 5 λεπτά και πάει λέγοντας… την δεύτερη φορά ναι λέει περιμένετε 2 λεπτα μετά πάλι λέει περιμένετε 10 λεπτά και πάει λέγοντας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts