Kostas_Ts_86 Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 (edited) Η Microsoft έδωσε ενημέρωση για το πληκτρολόγιο αλλά το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί. Επομένως περιμένουμε ενημέρωση λογισμικού για να φτιάξει. Edited November 3, 2025 by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Ήρθε η 26.1 σήμερα και από,τι φαίνεται έφτιαξε το πρόβλημα με τα πληκτρολόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Το μοναδικό αρνητικό που παρατηρώ με την έλευση του iOS26 είναι το ghosting Control Center...Βέβαια, δεν είναι κάτι που ενοχλεί (ίσα ίσα που πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικος για να το πάρεις χαμπάρι), αλλά κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 24 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Το μοναδικό αρνητικό που παρατηρώ με την έλευση του iOS26 είναι το ghosting Control Center...Βέβαια, δεν είναι κάτι που ενοχλεί (ίσα ίσα που πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικος για να το πάρεις χαμπάρι), αλλά κουβέντα να γίνεται. Τι εννοείς? δεν κατάλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 31 minutes ago, koutsis said: Τι εννοείς? δεν κατάλαβα... https://www.instagram.com/reel/DRO3kxZjNti/?igsh=cm1wZnRiaTNmN3R2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 On 19/11/2025 at 4:41 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Το μοναδικό αρνητικό που παρατηρώ με την έλευση του iOS26 είναι το ghosting Control Center...Βέβαια, δεν είναι κάτι που ενοχλεί (ίσα ίσα που πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικος για να το πάρεις χαμπάρι), αλλά κουβέντα να γίνεται. Γιατί αυτό μου φαίνεται σαν feature του Liquid Glass και όχι ghosting; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 6 minutes ago, bill_viper said: Γιατί αυτό μου φαίνεται σαν feature του Liquid Glass και όχι ghosting; Ίσως και να έχεις δίκιο. Σίγουρα ενοχλητικό δεν είναι, απλά έπεσε το μάτι μου εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Γι' αυτό θα προτιμούσα να έχουμε την επιλογή να το απενεργοποιήσουμε... 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Ανεβάζω αυτή την εικόνα για όσους έχουν απορία γιατί η συσκευή φορτίζει κάποιες φορές μέχρι το 100% ακόμα κι αν έχουν ορίσει κάποιο άλλο ποσοστό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Καλά σε εμένα παίζει να το έχει κάνει και 4 φορές συνεχόμενα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Στέλνω χθες τις εξετάσεις υγείας σε pdf μορφή ενός συγγενή με email (από yahoo σε yahoo) σε έναν γιατρό και μας λέει από χθες ότι φαίνεται λευκή εικόνα. Διαπιστώνω σήμερα ότι πάει να τα δει από κάποιο Apple κινητό και όχι από σταθερό υπολογιστή, μέσω της εφαρμογής της yahoo για Apple. Γνωρίζω και παλαιότερα τέτοιες ασυμβατότητες με έγγραφα Office. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Και επιμένει ο γιατρός ότι είναι δικό μας το πρόβλημα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 20 minutes ago, ael1964 said: Στέλνω χθες τις εξετάσεις υγείας σε pdf μορφή ενός συγγενή με email (από yahoo σε yahoo) σε έναν γιατρό και μας λέει από χθες ότι φαίνεται λευκή εικόνα. Διαπιστώνω σήμερα ότι πάει να τα δει από κάποιο Apple κινητό και όχι από σταθερό υπολογιστή, μέσω της εφαρμογής της yahoo για Apple. Γνωρίζω και παλαιότερα τέτοιες ασυμβατότητες με έγγραφα Office. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Και επιμένει ο γιατρός ότι είναι δικό μας το πρόβλημα. Εγώ είχα πάει στην γενική ταχυδρομική να στείλω με αντικαταβολή Ήθελαν φωτογραφία τον αριθμό λογαριασμού Το στείλαμε 5 φορές με gmail αλλά και με apple mail από το iphone Όταν άνοιγε η κοπέλα το email στον υπολογιστή δεν φαινόταν μέσα καμία φωτογραφία Το στείλαμε μετά με android με τον ίδιο τρόπο και αμέσως στον υπολογιστή του καταστήματος εμφανίστηκε η φωτογραφία. Κάτι τέτοια κουλά σου την δίνουν στο iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 14 minutes ago, Tasos19s said: Εγώ είχα πάει στην γενική ταχυδρομική να στείλω με αντικαταβολή Ήθελαν φωτογραφία τον αριθμό λογαριασμού Το στείλαμε 5 φορές με gmail αλλά και με apple mail από το iphone Όταν άνοιγε η κοπέλα το email στον υπολογιστή δεν φαινόταν μέσα καμία φωτογραφία Το στείλαμε μετά με android με τον ίδιο τρόπο και αμέσως στον υπολογιστή του καταστήματος εμφανίστηκε η φωτογραφία. Κάτι τέτοια κουλά σου την δίνουν στο iPhone Καθόλου κουλά και παλαιότερα είχαμε τέτοιες ασυμβατότητες, ειδικά στα τέλη 1990 και αρχές 2000. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 44 minutes ago, ael1964 said: Καθόλου κουλά και παλαιότερα είχαμε τέτοιες ασυμβατότητες, ειδικά στα τέλη 1990 και αρχές 2000. Πρόσφατα ναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 2 ώρες πριν, Antwny said: Καλά σε εμένα παίζει να το έχει κάνει και 4 φορές συνεχόμενα Α εγώ δε θέλω τέτοια γιατί κάνω το πείραμα της φόρτισης 30-80 😝🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 53 minutes ago, ael1964 said: Καθόλου κουλά και παλαιότερα είχαμε τέτοιες ασυμβατότητες, ειδικά στα τέλη 1990 και αρχές 2000. Πρέπει το pdf αρχειο να ειναι αποθηκευμένο στον φάκελο αρχεια και από εκεί να το στείλεις με email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Γενικά πρέπει να είναι αποθηκευμένο σε iCloud και να το επισυνάψεις από εκεί. Εάν είναι οπουδήποτε αλλού, υπάρχει περίπτωση όντως να δημιουργηθεί πρόβλημα. Όχι πάντα βέβαια. Εντωμεταξύ, yahoo ρε παιδιά; Jesus!!! 😒 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Εγώ από PC το έστειλα. Ο γιατρός χρησιμοποιεί Apple συσκευή κινητής. Πρόβλημα του. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 9 minutes ago, pavlidisc said: Γενικά πρέπει να είναι αποθηκευμένο σε iCloud και να το επισυνάψεις από εκεί. Εάν είναι οπουδήποτε αλλού, υπάρχει περίπτωση όντως να δημιουργηθεί πρόβλημα. Όχι πάντα βέβαια. Εντωμεταξύ, yahoo ρε παιδιά; Jesus!!! 😒 Έτσι ακριβώς ...Απλά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Μια χαρά είναι το yahoo. Τον έχω τον λογαριασμό από το 1999. Και τον λογαριασμό hotmail από το 1999 τον έχω κρατημένο. Γιατί να πάνε χαμένα; Το πρόβλημα είναι του οικοσυστήματος της Apple. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι είναι σαβούρα. 2 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 27 minutes ago, ael1964 said: Μια χαρά είναι το yahoo. Τον έχω τον λογαριασμό από το 1999. Και τον λογαριασμό hotmail από το 1999 τον έχω κρατημένο. Γιατί να πάνε χαμένα; Το πρόβλημα είναι του οικοσυστήματος της Apple. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι είναι σαβούρα. Υπάρχουν ασυμβατότητες Όπως σαβούρα είναι και το android σε διάφορα πράγματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 35 minutes ago, Tasos19s said: Υπάρχουν ασυμβατότητες Όπως σαβούρα είναι και το android σε διάφορα πράγματα Γι' αυτό κάντε μου δώρο κάνα iphone να το πουλήσω με κέρδος στα θύματα. 2 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 1 ώρα πριν, ael1964 said: Μια χαρά είναι το yahoo. Τον έχω τον λογαριασμό από το 1999. Και τον λογαριασμό hotmail από το 1999 τον έχω κρατημένο. Γιατί να πάνε χαμένα; Το πρόβλημα είναι του οικοσυστήματος της Apple. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι είναι σαβούρα. Το πρόβλημα είναι ότι το yahoo είναι κολλημένο στο 1999. Κανένα επίπεδο ασφαλείας. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Όσο για τα περί σαβούρας κλπ...άντε καλή συνέχεια και καλό βράδυ.🥸 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, με αφορισμούς δεν μπορεί να γίνει τεχνική συζήτηση... Είναι γεγονός ότι η Apple έχει πιο κλειστό οικοσύστημα και "δικό της" τρόπο να θέλει να κάνει τα πράγματα. Αυτό δεν τα κάνει σαβούρα, και πολύ περισσότερο δεν κάνει θύματα αυτούς που τα επιλέγουν. Καλό είναι κάποιος να έχει εικόνα από όλες τις πλευρές και στο τέλος της ημέρας να γίνεται η δουλειά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 1 hour ago, minast said: Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, με αφορισμούς δεν μπορεί να γίνει τεχνική συζήτηση... Είναι γεγονός ότι η Apple έχει πιο κλειστό οικοσύστημα και "δικό της" τρόπο να θέλει να κάνει τα πράγματα. Αυτό δεν τα κάνει σαβούρα, και πολύ περισσότερο δεν κάνει θύματα αυτούς που τα επιλέγουν. Καλό είναι κάποιος να έχει εικόνα από όλες τις πλευρές και στο τέλος της ημέρας να γίνεται η δουλειά. Εγώ έχω εικόνα από τα 2 λειτουργικά όχι απλά τα έχω περιεργαστεί Για πολλά χρόνια χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και τα δύο Θεωρώ πιο χάλια το Android για την καθημερινότητα μου αλλά σε κάποια πράγματα είναι πιο άμεσο και πιο σωστό Στο iPhone κάτι κολλήματα θα σε ταλαιπωρούν και ίσως δεν βρεις και την λύση να κάνεις αυτό που ήθελες Είναι όμως ένα iPhone για εμένα τουλάχιστον πιο ολοκληρωμένο αλλά για απλή χρήση 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts