dimtz Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Καλησπέρα στην παρέα, μια απορία, υπάρχει δυνατότητα οι εφαρμογές των τραπεζών να ζητάνε για το άνοιγμα αυτών κωδικό και Face ID ταυτόχρονα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 1 hour ago, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, μια απορία, υπάρχει δυνατότητα οι εφαρμογές των τραπεζών να ζητάνε για το άνοιγμα αυτών κωδικό και Face ID ταυτόχρονα; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 (edited) Κρίμα, θα έπρεπε Edited July 16, 2025 by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 On 17/7/2025 at 12:30 ΠΜ, dimtz said: Κρίμα, θα έπρεπε Και σε Android είναι παρόμοια περίπτωση, είτε κωδικός, είτε δακτυλικό αποτύπωμα. (και όταν αστοχεί το ένα για τον χ ψ λόγο, βάζεις τον κωδικό) 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Επανέρχομαι στο θέμα με την ένταση κουδουνισματος και ειδοποιησεων καθώς δεν το έχουν διορθώσει ακόμα και ούτε πρόκειται από ο,τι φαίνεται... Με κλειστή την επιλογή "Αλλαγή με κουμπιά" συνεχίζω να βρίσκω την ένταση στο πολύ χαμηλό όταν τη ρυθμίζω με τα κουμπιά. Μου στοιχισε σήμερα το πρωί καθώς δεν άκουσα ποτέ το ξυπνητήρι (ευτυχώς έχω το βιολογικό). Προφανώς και είναι bug γιατί όταν κατεβάζω το notification center και τη ρυθμίζω από κει, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Επανέρχομαι στο θέμα με την ένταση κουδουνισματος και ειδοποιησεων καθώς δεν το έχουν διορθώσει ακόμα και ούτε πρόκειται από ο,τι φαίνεται... Με κλειστή την επιλογή "Αλλαγή με κουμπιά" συνεχίζω να βρίσκω την ένταση στο πολύ χαμηλό όταν τη ρυθμίζω με τα κουμπιά. Μου στοιχισε σήμερα το πρωί καθώς δεν άκουσα ποτέ το ξυπνητήρι (ευτυχώς έχω το βιολογικό). Προφανώς και είναι bug γιατί όταν κατεβάζω το notification center και τη ρυθμίζω από κει, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Είχα κι εγώ αυτό το θέμα παλιά με μια συσκευή μου Δεν λύθηκε ως που την είχα πουλήσει Γενικοτερα από εκεί και μετά το έχω όλη μέρα στο αθόρυβο και είμαι πιο ευχαριστημένος να πω την αλήθεια Μονο το ρολόι έχω να με ειδοποιήσει για τις κλήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 On 21/7/2025 at 1:18 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Επανέρχομαι στο θέμα με την ένταση κουδουνισματος και ειδοποιησεων καθώς δεν το έχουν διορθώσει ακόμα και ούτε πρόκειται από ο,τι φαίνεται... Με κλειστή την επιλογή "Αλλαγή με κουμπιά" συνεχίζω να βρίσκω την ένταση στο πολύ χαμηλό όταν τη ρυθμίζω με τα κουμπιά. Μου στοιχισε σήμερα το πρωί καθώς δεν άκουσα ποτέ το ξυπνητήρι (ευτυχώς έχω το βιολογικό). Προφανώς και είναι bug γιατί όταν κατεβάζω το notification center και τη ρυθμίζω από κει, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Άστο.. έχω βάλει αυτοματισμό όταν μπαίνει το sleep focus να ανεβαίνει η ένταση στο 70% πχ και βρήκα την υγειά μου. Απλά αν ξυπνήσεις και πας να δεις κανένα βιντεάκι, ο ήχος στο 70% είναι πολύ. Αλλά τουλάχιστον έχεις ξυπνητήρι. Αυτό το κόλλημα τις απλ με τις εντάσεις δεν το καταλαβαίνω 1 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 28 minutes ago, Antwny said: Άστο.. έχω βάλει αυτοματισμό όταν μπαίνει το sleep focus να ανεβαίνει η ένταση στο 70% πχ και βρήκα την υγειά μου. Απλά αν ξυπνήσεις και πας να δεις κανένα βιντεάκι, ο ήχος στο 70% είναι πολύ. Αλλά τουλάχιστον έχεις ξυπνητήρι. Αυτό το κόλλημα τις απλ με τις εντάσεις δεν το καταλαβαίνω Αν δε σου κάνει κόπο, δώσε τα φώτα σου με τη συντόμευση μπας και σωθω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) 16 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Αν δε σου κάνει κόπο, δώσε τα φώτα σου με τη συντόμευση μπας και σωθω κι εγώ. Οκ απλώς το έχω στα αγγλικά: 1. Κάνεις πρώτα μια νέα συντόμευση: Set Volume (στην αναζήτηση ψάξε ήχος ή ένταση) και μετά διαλέγεις το ποσοστό. Εγώ έβαλα 70%. Το αποθηκεύεις και πάει αυτό. 2. Καρτέλα αυτοματισμός (στην εφαρμογή συντόμευση είναι και αυτό): Νέος αυτοματισμός - αναζητάς ύπνος (είναι και στις πρώτες επιλογές χωρίς αναζήτηση) ή sleep focus ή τέλος πάντων την ενέργεια που κανείς εσύ ο ίδιος πριν κοιμηθείς (εγώ το βάζω σε sleep focus) - το βάζεις να τρέχει κατευθείαν (ή αν θες να σε ρωτάει κάθε φορά) και μετά διαλέγεις τη συντόμευση που έφτιαξες στο πρώτο βήμα και έτοιμο. Έτσι κάθε φορά που μπαίνει σε sleep focus το κινητό μου, η ένταση των ειδοποιήσεων πάει στο 70%. Ίσως να μπορούσα να κάνω την ίδια τη συντόμευση και τον αυτοματισμό share αλλά δεν το χω Edited July 28, 2025 by Antwny 3 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 υπάρχει άμεσος τρόπος να βάλουμε το κινητό σε προφιλ δόνησης όπως στα android? τώρα από ήχο και δόνηση πάει μόνο σε εντελώς αθόρυβο χωρίς δόνηση. μπαίνω σε μια συνάντηση θέλω άμεσα να μπαίνει μόνο δόνηση. γίνεται όχι ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 9 ώρες πριν, ilka71 said: υπάρχει άμεσος τρόπος να βάλουμε το κινητό σε προφιλ δόνησης όπως στα android? τώρα από ήχο και δόνηση πάει μόνο σε εντελώς αθόρυβο χωρίς δόνηση. μπαίνω σε μια συνάντηση θέλω άμεσα να μπαίνει μόνο δόνηση. γίνεται όχι ακόμα; Με τον φυσικό διακόπτη που γυρίζει σε silent mode δεν έχεις δόνηση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 13 ώρες πριν, ilka71 said: υπάρχει άμεσος τρόπος να βάλουμε το κινητό σε προφιλ δόνησης όπως στα android? τώρα από ήχο και δόνηση πάει μόνο σε εντελώς αθόρυβο χωρίς δόνηση. μπαίνω σε μια συνάντηση θέλω άμεσα να μπαίνει μόνο δόνηση. γίνεται όχι ακόμα; Όπως αναφέρθηκε παραπάνω Από το πλαϊνό φυσικό πλήκτρο μπαίνει στο αθόρυβο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 ναι εγώ λέω εάν γίνεται με κάποιο γρήγορο τρόπο να μπαίνει σε προφιλ ΜΌΝΟ ΔΌΝΗΣΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) 4 minutes ago, ilka71 said: ναι εγώ λέω εάν γίνεται με κάποιο γρήγορο τρόπο να μπαίνει σε προφιλ ΜΌΝΟ ΔΌΝΗΣΗ! Ρυθμίσεις - Ήχοι και απτικά. Πας εκεί που λέει "Απτικά" και το βάζεις σε "Αναπαραγωγή σε αθόρυβη λειτουργία". Μόλις γυρνάς τον διακόπτη στο αθόρυβο, θα έχεις δόνηση. Edited July 29, 2025 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 17 minutes ago, pavlidisc said: Ρυθμίσεις - Ήχοι και απτικά. Πας εκεί που λέει "Απτικά" και το βάζεις σε "Αναπαραγωγή σε αθόρυβη λειτουργία". Μόλις γυρνάς τον διακόπτη στο αθόρυβο, θα έχεις δόνηση. ευχαριστω αρα δεν γινεται να εχουμε 3 προφιλ .ενα ηχος με δονηση ,ενα εντελως αθορυβο και ενα μονο με δονηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 3 minutes ago, ilka71 said: ευχαριστω αρα δεν γινεται να εχουμε 3 προφιλ .ενα ηχος με δονηση ,ενα εντελως αθορυβο και ενα μονο με δονηση Υπάρχει μετά η λειτουργία Μην ενοχλείτε Το ενεργοποιεις για όση ώρα θέλεις και δεν χτυπάει τίποτα ή ρυθμίζεις εσύ τι θέλεις να χτυπάει και τι όχι Μονο δόνηση από το φυσικό κουμπί Πλήρη αθόρυβη λειτουργία από το Μην ενοχλείτε 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Το νού σας όμως : Το "αθόρυβο" μέσω του "μην ενοχλείτε" στέλνει (κατά την εισερχόμενη κλήση) στον απέναντι Busy Tone. @ilka71 Δοκίμασε το εξής. Φτιάξε μια συντόμευση που όταν την πατάς να πηγαίνει τον ήχο κουδουνίσματος και τον ήχο πολυμέσων στο μηδέν. Υ.Γ. Θα πρέπει να φτιάξεις και μια ανάποδη για να επαναφέρεις τους ήχους εκεί που ήταν καθώς εγώ προσωπικά στα shortcuts δεν βρήκα τρόπο να αντιστρέψω εντολή. 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 (edited) Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά στη θύρα φόρτισης της συσκευής από τη χρήση καλωδίου για android συσκευές; Επίσης, είναι πιθανο η υγεία μπαταρίας να επηρεάζεται από τέτοια καλώδια; Τέλος, μήπως ρωτάω βλακείες και είναι απλά οι διαφορές μεταξύ USB 2.0 και USB 3.0 και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω; 😝🤣 Edited August 15, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 Το USB-C είναι το βύσμα. Το τι επιλέγει ο κάθε κατασκευαστής να συνδέσει επάνω του από δεδομένα ή τροφοδοσία, είναι θέμα σχεδιαστικής επιλογής. Ένα σωστά σχεδιασμένο καλώδιο, δεν θα προκαλέσει ζημιά εάν χρησιμοποιηθεί με συσκευή διαφορετική από αυτή που προορίζεται. Βεβαίως εάν συνδυάσεις διαφορετικά καλώδια και συσκευές, μπορεί να μην αποδίδουν στο μέγιστο των προδιαγραφών τους (πχ χαμηλότερη ισχύς φόρτισης). Από την άλλη, ένα λάθος σχεδιασμένο καλώδιο, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, γι' αυτό χρειάζεται στοιχειώδης προσοχή 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά στη θύρα φόρτισης της συσκευής από τη χρήση καλωδίου για android συσκευές; Επίσης, είναι πιθανο η υγεία μπαταρίας να επηρεάζεται από τέτοια καλώδια; Τέλος, μήπως ρωτάω βλακείες και είναι απλά οι διαφορές μεταξύ USB 2.0 και USB 3.0 και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω; 😝🤣 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει Αρκεί να είναι σχετικά κάτι επώνυμο Αν είναι κανένα φτηνό εντελώς μπορεί να μην φορτίζει ή να φορτίζει παρά πολύ αργά οπότε θα το καταλάβεις και θα το πετάξεις 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 Ερώτηση προς τους κατόχους. Οι συσκευές που έχουν θύρα Type C, άπαξ και συνδεθούν μέσω και του σχετικού ανταπτορα με καλώδιο Ethernet σε ένα ρούτερ, λειτουργεί κανονικά η ενσύρματη σύνδεση; Όπως γίνεται με τα Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 6 ώρες πριν, tsimisde said: Ερώτηση προς τους κατόχους. Οι συσκευές που έχουν θύρα Type C, άπαξ και συνδεθούν μέσω και του σχετικού ανταπτορα με καλώδιο Ethernet σε ένα ρούτερ, λειτουργεί κανονικά η ενσύρματη σύνδεση; Όπως γίνεται με τα Android? Κανονικά, και με τον νόμο 😉 Τα ψιλά γράμματα είναι ότι πρέπει το iPhone να έχει driver για την συγκεκριμένη κάρτα δικτύου που έχει ο USB-C μετατροπέας, αλλά εάν δεν είναι κάποιο εντελώς απόκρυφο από τα βάθη της Κίνας, θα δουλέψει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 On 16/8/2025 at 3:21 ΜΜ, tsimisde said: Ερώτηση προς τους κατόχους. Οι συσκευές που έχουν θύρα Type C, άπαξ και συνδεθούν μέσω και του σχετικού ανταπτορα με καλώδιο Ethernet σε ένα ρούτερ, λειτουργεί κανονικά η ενσύρματη σύνδεση; Όπως γίνεται με τα Android? Ναι, θα δουλέψει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει με αντάπτορα της Satechi που έχω για το macbook. Μπορείς να συνδέσεις και HDMI αν θες. Σύνδεσα επίσης απευθείας USB C σε Displayport, και έδειχνε η οθόνη. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 Με την ένταση του ήχου κλήσης όλα καλά μέχρι στιγμής! Δεν έχει ξαναχαμηλωσει. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι κολλάει η εφαρμογή του καιρού και δε βγάζει την τοποθεσία μου. Αυτό το κάνει όταν κλείσω το διακόπτη της τοποθεσίας και την ξανανοιξω αργότερα. Στρώνει μετά από επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Με την ένταση του ήχου κλήσης όλα καλά μέχρι στιγμής! Δεν έχει ξαναχαμηλωσει. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι κολλάει η εφαρμογή του καιρού και δε βγάζει την τοποθεσία μου. Αυτό το κάνει όταν κλείσω το διακόπτη της τοποθεσίας και την ξανανοιξω αργότερα. Στρώνει μετά από επανεκκίνηση της συσκευής. Bug Να κάνεις τις αναβαθμίσεις και θα στρώσει 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts