koutsis Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 4 minutes ago, kles said: Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά. Μια ερώτηση. Όταν σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος και έχεις κλειστή την οθόνη, πως απορρίπτεις την κλήση; Αν θες να την απορρίψεις; Τι εννοείς; όταν χτυπά το τηλέφωνο ανάβει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Just now, koutsis said: Τι εννοείς; όταν χτυπά το τηλέφωνο ανάβει η οθόνη. Ναι. Εννοώ όταν από κλειστή οθόνη ανάβει και πρέπει να σύρεις με το δάκτυλο για να απαντήσεις. Αν σύρεις, ανοίγει η κλήση. Αν θες να απορρίψεις την κλήση πως το κάνεις; Έχω χρόνια iphone και αυτό που έκανα πάντα ήταν να πατάω το κουμπί on-off και απλά να μπαίνει στο αθόρυβο. Αν θες να την απορρίψεις όμως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Πατάς 2 φορές το on-off... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 2 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: Πατάς 2 φορές το on-off... Οκ. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 3 ώρες πριν, kles said: Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά. Μια ερώτηση. Όταν σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος και έχεις κλειστή την οθόνη, πως απορρίπτεις την κλήση; Αν θες να την απορρίψεις; Εγώ πατάω δυο φορές γρήγορα το power button και απορρίπτει την κλήση χωρίς να στέλνει μυνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Ωραια. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντα πάταγα μια φορά το on-off να μην ακούγεται και περίμενα να τερματίσει ο άλλος την κλήση. Σπάσιμο δηλαδή που έγινε και σήμερα. Και λέω επιτέλους ρε πστμ ρώτα να μάθεις 😆 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexgold1 Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς καμιά σωστή εφαρμογή αντίστοιχη του netmonster κλπ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά! Είχα μέρες να μπω στο νήμα , οπότε για να απαντήσω στους φίλους για το τζαμακι,μάλλον ναι δεν έχω συνηθίσει ακόμα το ios.Κάτι άλλο μου μου φαίνεται περίεργο, διαφημίσεις στις εφαρμογές,πχ Viber,messenger. Θεωρούσα ότι στο ios δεν έχει τέτοια.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 55 minutes ago, barcelonistas said: Καλημέρα και καλή χρονιά! Είχα μέρες να μπω στο νήμα , οπότε για να απαντήσω στους φίλους για το τζαμακι,μάλλον ναι δεν έχω συνηθίσει ακόμα το ios. Κάτι άλλο μου μου φαίνεται περίεργο, διαφημίσεις στις εφαρμογές,πχ Viber,messenger. Θεωρούσα ότι στο ios δεν έχει τέτοια. Sent from my iPhone using Tapatalk Οι τρίτοι κατασκευαστες εφαρμογών που τις δίνουν δωρεάν συνήθως βαζουν διαφημίσεις. Δεν έχει σχέση αν είναι android ή ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Μπορείς ωστόσο και εδώ με εφαρμογές τύπου ad-block όπως το adguard να "κόψεις" αυτές τις διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 40 minutes ago, athanaso77 said: Μπορείς ωστόσο και εδώ με εφαρμογές τύπου ad-block όπως το adguard να "κόψεις" αυτές τις διαφημίσεις. Μπορείς να κόψεις διαφημίσεις από messenger και viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 minute ago, koutsis said: Μπορείς να κόψεις διαφημίσεις από messenger και viber? Με το adguard pro δε θυμάμαι καν πως είναι οι διαφημίσεις σε viber και messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά! Είχα μέρες να μπω στο νήμα , οπότε για να απαντήσω στους φίλους για το τζαμακι,μάλλον ναι δεν έχω συνηθίσει ακόμα το ios.Κάτι άλλο μου μου φαίνεται περίεργο, διαφημίσεις στις εφαρμογές,πχ Viber,messenger. Θεωρούσα ότι στο ios δεν έχει τέτοια.Sent from my iPhone using TapatalkViber πεταξέ το να μην ξαναδείς διαφήμιση και η μπαταρία σου να σωθεί.Whatsapp ftw.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Τι διαφημίσεις έχει το Viber? Δεν έχω δει εγώ καμία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 πχ αυτή μου πέταξε τώρα. Αν τρέχω Τo adguard δε θα είναι συνέχεια στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να τρωει μπαταρία?Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 8 minutes ago, barcelonistas said: Αν τρέχω Τo adguard δε θα είναι συνέχεια στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να τρωει μπαταρία? Το adguard είναι εξαιρετικό και το πιο πλήρες στο είδος του. Κάποια στιγμή (μετά από κάποια αναβάθμιση) άρχισε να μου κάνει battery drain και αναγκάστηκα να βρω άλλη λύση και αυτή ήταν (και είναι ακόμα) το adblock pro. Δεν έχει τις δυνατότητες του adguard, αλλά και με αυτό διαφημίσεις δεν έχω πουθενά και φυσικά κανένα battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 17 minutes ago, barcelonistas said: πχ αυτή μου πέταξε τώρα. Αν τρέχω Τo adguard δε θα είναι συνέχεια στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να τρωει μπαταρία? Sent from my iPhone using Tapatalk Viber - Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Προσωπικά δεδομένα. Απενεργοποίησε τα πάντα. Ούτε εγώ έχω διαφημίσεις στο Viber. Προφανώς και πρέπει να σκαλίσεις λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις στην εφαρμογή. 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Viber - Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Προσωπικά δεδομένα. Απενεργοποίησε τα πάντα. Ούτε εγώ έχω διαφημίσεις στο Viber. Προφανώς και πρέπει να σκαλίσεις λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις στην εφαρμογή.Το κάνα αλλά πάλι πετάει διαφήμιση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Ποτέ δεν έχω δει διαφήμισεις στο viber!!!Έχω το ad guard Pro όμως...δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Μόλις κατέβασα το adguard pro. Κ συνεχίζει να μου βγάζει διαφήμιση στο Viber το διαολο?Sent from my iPhone using TapatalkΚαι στο tapatalk και στο messenger. Κάνω κάτι λάθος?Sent from my iPhone using TapatalkΚαι στο tapatalk και στο messenger. Η ή κάτι κάνω λάθος, ή δεν κάνει τίποτα το εργαλείο!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Μόλις κατέβασα το adguard pro. Κ συνεχίζει να μου βγάζει διαφήμιση στο Viber το διαολο?Sent from my iPhone using TapatalkΚαι στο tapatalk και στο messenger. Κάνω κάτι λάθος?Sent from my iPhone using TapatalkΣτα iphone δεν μπορεί να μπλοκάρει τις https διαφημίσεις λόγο μη δυνατότητας εγκατάστασης https πιστοποιητικού. Στα android μπορείς να προσθέσεις πιστοποιητικό https και να μπορεί να φιλτράρει και τις κρυπτογραφημένες συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 3 ώρες πριν, barcelonistas said: Μόλις κατέβασα το adguard pro. Κ συνεχίζει να μου βγάζει διαφήμιση στο Viber το διαολο? Έχεις κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Λογικά ναι. Για δωσε μου τα φώτα σου....!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Δεν το έχω αυτή τη στιγμή στη συσκευή μου για να σου μεταφέρω το δικό μου setup. Ωστόσο δες εδώ… https://adguard.com/en/blog/how-to-configure-system-wide-blocking.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Καλησπέρα να ρωτήσω αν αγοράσεις το adguard pro κόβει κ τις διαφημίσεις από το YouTube η όχι; Σορρυ αν είναι βλακεία ερώτηση απλά άσχετος με αυτού του τύπου τις εφαρμογές κ γενικά έλειπα χρόνια πολλά από iOS αλλά πραγματικά πολύ χαρούμενος που επέστρεψα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts