Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά νομίζω ότι η σωστή σειρά προτεραιότητας που έχει βάλει είναι "Αυτονομία, κάμερα, ταχύτητα, παιχνίδι" οπότε με βάση αυτή εγώ προτείνω το Samsung Galaxy A50 ή σαν φθηνότερη λύση το Redmi note 7
Ακόμα και το redmi note 7 είναι καλύτερο από το Samsung. Μ εξαίρεση την οθόνη

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ακόμα και το redmi note 7 είναι καλύτερο από το Samsung. Μ εξαίρεση την οθόνη

Η αλήθεια είναι ότι αυτά που προσφέρει το redmi note 7 στην τιμή που το βρίσκεις είναι ότι πιο vfm

Παιδιά νομίζω ότι η σωστή σειρά προτεραιότητας που έχει βάλει είναι "Αυτονομία, κάμερα, ταχύτητα, παιχνίδι" οπότε με βάση αυτή εγώ προτείνω το Samsung Galaxy A50 ή σαν φθηνότερη λύση το Redmi note 7

Ναι δίκιο έχεις, εγώ κατάλαβα λάθος... :)

Συμφωνώ για Α50 αν και δεν έχω ιδιαίτερη άποψη... Το Νote 7 κλασικά παραμένει ότι πιο VFM...

Επανέρχομαι. Ευχαριστώ από το φίλο γιατί 6(Τ) αλλά μπορούσα να πάρω και το 7ρι το απλό αν ήθελα αλλά για μένα είναι η κοροϊδία που με ενοχλεί. Το θεωρώ "ξεπουλημα''. Η εταιρία για μένα έβαλε ελάχιστα πράγματα και παρουσίασε ένα κινητό για γέλια με περσινό σασί. Αντί να βγάλει το προ στα λεφτά του απλού 7ριου απλά προσπαθεί να αρμεξει.

Υπάρχει κάποια εταιρεία που να παίζει πολύ κοντά σε στοκ και να δίνει συχνά αναβαθμίσεις εκτός από 1+?

Αν σας ζητούσαν στο θέμα αναβάθμιση και εμπειρία λειτουργικού δύο ακόμα εταιρείες ποιες θα ήταν οι πιο κοντινές και εφάμιλλες στο oxygen επιλογές(εξαιρείται το πίξελ προφανώς).

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Edited by zidane72003

Γενικά αυτό που ψάχνουμε σε αυτά τα λεφτά είναι το σμουθ σε 1.5 χρόνο. Τώρα όλα σπέρνουν. Το θέμα είναι τι θα γίνει σε ένα χρόνο.

Το 1+7 θα βγάλει τρείς εκδόσεις με την pro να είναι ενδιάμεση (θα βγεί 7, pro & 5g pro. Η pro θα έχει 3 διαφορετικά στάνταρ απλά).

Έχω διαβάσει αρκετά ριβιου και πιστεύω ότι το τραγικό fp στο Νοκια είναι κυρίως θέμα sw μιας και αν έχω καταλάβει καλά η αμολεντ είμαι εφάμιλλη-ιδιας τεχνολογίας με του 6Τ που έχει ένα καλό fp.

Δεν είμαι κάθετος για το pure απλά με τρομάζουν οι λοιπές ναυαρχίδες στον 1+ χρόνο. Στη μαξ τιμή που ανεφεραυ ίσως πάμε και σε s10+/p30pro μέχρι τέλη Μαίου όπως το βλέπω να πέφτουν γοργά(689 βλέπω περίπου το σ10+ eu).

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Το τι θα γίνει σε ενα χρόνο είναι καθαρά το τι θα κάνουν Facebook viber instagramm κλπ αυτά γωνατηζουν της συσκευές ακόμη και της ποιο ισχυρές

Όσο για το one plus όλοι έτσι ξεκινάνε (εκτός από την Apple που παίζει άλλο παιχνίδι) στην αρχή το δινουν χαμηλά με σχεδόν μηδενικό κέρδος με κάποιες ελλείψεις (κάποια πράγματα λίγο χειρότερα από το top της αγοράς) και όταν έρθει η αναγνώριση μπαίνουμε στην premium αγορά. Δεν είναι ξεπούλημα έτσι είναι η ζωή κάνεις δεν δίνει τπτ τζάμπα όλοι θέλουν κέρδη

Edited by egodemis

Το τι θα γίνει σε ενα χρόνο είναι καθαρά το τι θα κάνουν Facebook viber instagramm κλπ αυτά γωνατηζουν της συσκευές ακόμη και της ποιο ισχυρές

Όσο για το one plus όλοι έτσι ξεκινάνε (εκτός από την Apple που παίζει άλλο παιχνίδι) στην αρχή το δινουν χαμηλά με σχεδόν μηδενικό κέρδος με κάποιες ελλείψεις (κάποια πράγματα λίγο χειρότερα από το top της αγοράς) και όταν έρθει η αναγνώριση μπαίνουμε στην premium αγορά. Δεν είναι ξεπούλημα έτσι είναι η ζωή κάνεις δεν δίνει τπτ τζάμπα όλοι θέλουν κέρδη

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Απλά για το τι θα γίνει σε έναν χρόνο, δε νομίζω ότι φταίνε οι εφαρμογές, αλλά το Android ως ΟS έτσι όπως είναι και βασικά πιστεύω και σκόπιμο, για να έχουμε λόγο να αλλάζουμε συσκευές και συνεχώς να βγαίνει κάτι καινούργιο... Προσωπικά το θεωρώ αδιανόητο να συζητάμε αν πχ 6Gb ram σε mobile συσκευή και ο Snapdragon 855 πχ είναι αρκετά και futureproof, αλλά it happens. To καλό στην όλη φάση είναι ότι πλέον ακόμα και με λίγα χρήματα μπορείς να πάρεις συσκευή να τσουλάει καλά και δεν υπάρχουν οι παιδικές ασθένειες και τα λαγκαρίσματα του παρελθόντος.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Θα επιλέξω μεταξύ του Α50 και του rm note 7 .

Δεν υπάρχει λόγος να πας στο α50 όταν με περίπου ίδια χρήματα παίρνεις το poco

Είμαι μεταξύ αυτών των δυο, κυρίως γιατί ψάχνω μικρό σε διαστάσεις.

Τα κριτήρια μου είναι : καλή ποιότητα κλήσεων,καλή μπαταρία,κάμερα,smoothness.

Είχα προηγουμένως x compact και θέλω βοήθεια να επιλέξω.

Σε ένα μήνα θα πάω Ιταλία.σκεφτηκα να ρίξω μια ματιά για αγορά κινητού,από εκεί.γνωριζει κάποιος από την αγορά της Ιταλίας;αξίζει η όχι;

Tcl 20 5g

Xωρίς να έχω ιδιαίτερη άποψη, δε βλέπω κάποιον συγκεκριμένο λόγο να αξίζει η αγορά συσκευής από εκεί... Μεμονωμένα πάντα, χωρίς επιδότηση/συμβόλαιο... Τώρα αν τρέχει καμιά ιδιαίτερη προσφορά, δεν το ξέρω... Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο Amazon Ιταλίας πχ να πάρεις μια εικόνα...

Μεχρι να τα παρουν οι νεοι κατοχοι στα χερια τους και να μας δωσουνε feedback και με βαση οσα ξερετε απο τις μεχρι σημερα εμπειριες σας με καθε μια απο τις 2 αυτες εταιριες, ποιο θα διαλεγατε? Μιλαμε για ιδιες εκδοσεις 6/128 -8/256

Ναι δίνει. Στο zenfone 3 zoom από android 6 έφτασε μέχρι android 8 και συνεχιζει να δίνει κάποια security patches. Καμία σχέση βέβαια με την συχνότητα της oneplus.

Το ΖenUI οσοι το εχετε δουλεψει,πως σας φαινεται? Και τα 2 θα συμμετασχουν στην Q Beta που σημαινει οτι ξεκινανε καλα.

Η αυτονομια ειναι βασικο χαρακτηριστικο οπως και η οθονη. Για την οθονη του Asus γραψανε σε σχολια οτι δεν εχει καλα χρωματα.

Ωστοσο δεν ειναι ουτε edge οποτε στις διαστασεις της θα ειναι οντως εντυπωσιακη η θεαση στην καθημερινοτητα. Απο την αλλη ομως

amoled και edge ειναι πολυ ανωτερη και πιο ομορφη.

Τα τραχνταχτα κοινα ειναι ο SD855,η ελλειψη πιστοποιησης για αδιαβροχοποιηση,η ελλειψη ασυρματης φορτισης και περιπου εκδοσεις μνημης-αποθηκευτικου χωρου.

Εμενα με ειχε βολεψει πολύ το zenUI. Εχει παραμετροποίηση για τα πάντα.

Τωρα για την ποιότητα των οθονών δεν γνωρίζω μιας και δεν εχω πιάσει (ακόμα) καμία από τις 2 συσκευές. Κατα τα άλλα amoled δεν σημαινει απαραίτητα καλύτερη οθόνη.

ok.οταν παω θα ριξω μια γυρα στα εκει μαγαζια να δω τι παιζει.ισως να ειμαι τυχερος και να βρω κατι.

Tcl 20 5g

Εγώ θα επέλεγα s10 e. Πιο φρεσκο, πιο όμορφο, καλύτερη οθόνη. Η Samsung έχει πλέον και ωραίο ui. Το μόνο που θα χάσεις είναι φώτο σε χαμηλό φωτισμό. Αν κι αυτό φαίνεται να το ψάχνει λίγο η Samsung πλέον

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για επιλογή καινούργιας συσκευής μέχρι 200 ευρώ(και λίγο παραπάνω εαν είναι πολύ καλή ευκαιρία) απο Ελλαδα (skroutz). Έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2 κινητά αλλά εαν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας..

Πρώτα με ενδιαφέρει η αυτονομία και η ισχύς και μέτα οθόνη και κάμερα. Αλλά να βγάζει και αξιοπρεπείς φωτογραφίες όχι τελείως χάλι.

Περιμένω τις προτάσεις με ανυπομονησία. Για διευκρινηστικούς λόγους η μετάβαση γίνεται απο galaxy s6 edge.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω το S10e, κοίταγα και το Pixel.

Ποιότητα κλήσεωv και smoothness, είναι απλά τέλεια, όπως και η οθόνη του και τα (σχεδόν) ηχειάκια του.

Κάμερα για κάποιον δεν ψάχνει να μετρήσει pixels, είναι more than enough, είναι γενικά πάρα πολύ καλή. Θεωρώ ότι πιθανότατα το Pixel 3 να είναι σε κάποια σημεία καλύτερη, αλλά δεν νομίζω να απογοητευθείς με το e.

Μπαταρία, it depends on your needs, που λέμε και στο χωριό μου.

Με data/WiFi πάντα on, μια ώρα περίπου BT, και αρκετή χρήση, οριακά μου βγάζει την ημέρα (πλέον)και όταν λέω μέρα, εννόω να το βάλω για φόρτιση όταν πέσω για ύπνο. Δεν ξέρω πως είναι το Pixel σε αυτόν τον τομέα βέβαια.

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned