Avadonmod Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Όχι δεν έχω άποψη. Πάντως φαίνεται αξιοπρεπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Για τη κάμερα εξαρταται αν σε νοιαζουν περισσότερο οι ημερήσιες ή νυχτερινες. Την ημέρα δείχνει καλύτερο το mi8 και τη νυχτα καλύτερο το mate 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ποιο εκ των 2 θα παίρνατε;* Βέβαια κάθε εναλλακτική ευπρόσδεκτη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Θέλεις αναβάθμιση από το Redmi Note 5; Αν ναι σε ποιον τομέα; Με το A8 θα έχεις καλύτερη οθόνη και κάμερα και NFC, αλλά από ταχύτητα στα ίδια και μπαταρία χειρότερα. Με το Honor 8X πάλι (υποθέτω αυτό εννοείς) απλά θα έχεις μεγαλύτερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Θέλεις αναβάθμιση από το Redmi Note 5; Αν ναι σε ποιον τομέα; Με το A8 θα έχεις καλύτερη οθόνη και κάμερα και NFC, αλλά από ταχύτητα στα ίδια και μπαταρία χειρότερα. Με το Honor 8X πάλι (υποθέτω αυτό εννοείς) απλά θα έχεις μεγαλύτερη οθόνη.Επειδή πρέπει να δώσω το νοτε5, λέω να πάρω κάτι καλύτερο έως 260-280. Κοίταξα για lg g6 αλλά πρέπει να περιμένω κάνα μήνα. Θέλω ένα κινητό το οποίο θα είναι καλύτερο από ετούτο,που να δέχεται κάρτα μνήμης. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Η αλήθεια είναι πως στα λεφτά που δίνεις δεν υπάρχουν πολλές επιλογές καλύτερες του κινητού σου με υποδοχή για SD πέραν του G6. Από τα δύο αν δεν σε πειράζει η πτώση σε αυτονομία και η μικρότερη οθόνη, θα πήγαινα στο Α8. Από το Honor 8X προτιμότερο το RN6 για τα λεφτά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinat7 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αναμεσα σ αυτά τα δύο, γνωριζω οτι το p20 pro ειναι πιο καινουριο, αξιζει εχει μεγαλες διαφορες απο το mate; Πιο πολυ μ ενδιαφερει η καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, θα πας στο p20 pro. Και το mate έχει πολύ καλή καμερα, οπότε εκτός και αν έχεις τρελές απαιτήσεις και ψάχνεις το "απόλυτο", θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Από εκεί και πέρα και τα 2 είναι δοκιμασμένα κινητά και θα σε ικανοποιήσουν από άποψη απόδοσης και ποιότητας. Γενικότερα, στο λογισμικό δεν θα δεις σημαντικές διαφορές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited November 5, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Δώσε 20 ευρώ παραπάνω και πάρε το pocophone. Καμία σχέση με τ άλλα 2 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μπει στο τριπακι να πάρω ένα κινητό για την γυναίκα και έχω ψιλοπελαγωσει από τις επιλογές μιας και έχω να ασχοληθώ μερικά χρόνια. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά... Κόστος : Έχω ένα σχετικό ταβάνι τα 400-450 με έμφαση στο ότι πιο φτηνά σε αυτό που θέλω. Αγορά : Με ενδιαφέρει από Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχω κάτι δεσμευτικό πλην του τι ψάχνω... Τα οποία είναι : Απροβληματιστο και να αντέξει μια 3ετια βρε παιδί μου ειδικά εαν είναι στο άνω μέρος του budget, να έχει καλή κάμερα και να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρία και το κυριότερο δικαρτο. Τα κινητά τα οποία έχω κοιτάξει από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα και μετά και από δικιά μου έρευνα είναι το Xiaomi redmi 6 pro, Pocophone (απορυφθηκε από συζηγο λόγω εμφανισης), το Samsung Α7 2018, Honor 10, Mi A2, και ίσως μιλάμε ίσως εαν το τραβήξω από τα μαλλιά το P20. Θα ήθελα μια βοήθεια ανάμεσα σε αυτά ή σε κάτι άλλο που έχετε να μου προτείνετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Mate 10 pro,ίσως το πιο όμορφο κινητό με κάτι τις παραπάνω Edit:redmi note 5 από κάτω προς τα πάνω,με καλή ημερήσια κάμερα για τα χρήματα του Edited November 5, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αυτά που περιγράφω στον τίτλο θέλω να αγοράσω για τον αδερφό μου και αν γίνεται να το παραγγείλω και απόψε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Κι εγώ πιστεύω πως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Κοίτα σε caterpillar,δεν ξέρω για τη δουλειά το θέλει ο αδερφός σου για τον δικό μου που είναι υδραυλικός του έκατσε γάντι. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Το redmi note 5 το θεωρείς καλύτερο από το 6? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Επειδή η γυναίκα σου δεν ακούγεται πολύ απαιτητική χρήστρια προτείνω και εγώ RN5/6. Το 6 έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα και λίγο μεγαλύτερη οθόνη από το 5, στα υπόλοιπα είναι ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Το redmi note 5 το θεωρείς καλύτερο από το 6? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνω κάτω τα ίδια είναι αλλά αυτό το nocth του 6 αχωνευτο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 redmi note 5 και από μένα. Πολύ ισορροπημένο κινητό, μεγάλη μπαταρία θα την καλύψει για χρόνια. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Επειδή προορίζεται για γυναίκα εγώ θα προτείνω το mia2 έναντι του redmi note. Θα εκτιμήσει περισσότερο το stock Android από τo miui. Θα ναι πιο καλυμμένη στις ενημερώσεις κιόλας μιας και το θέλει για βάθος 3ετιας. Κι έχει και καλύτερο επεξεργαστή Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ, αλλά δεν είναι ότι ασχολείται με χειρωνακτική εργασία, απλά θέλω να αντέχει σε πτώσεις κλπ. Κάτι άλλο δεν υπάρχει; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Δεν γνωρίζω κάτι άλλο για αντοχή σε πτώση, ο δικός μου είναι και σιδεροφαγος του πήρα αυτό και ησυχασα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έχεις πρόχειρο το λινκ; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Πήρα αυτό στον αδελφό μου. Καινούργιο μοντέλο και πάρα πολύ καλό τηλέφωνο! https://www.skroutz.gr/s/15075363/Ulefone-Armor-Mini.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι την αγορα νεου κινητου εως 400€ περιπου. Εχω το galaxy s7 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω μπει στο τρυπακι για αγορα καινουριου... στα πλαισια της ανανεωσης και του γρηγορου κορεσμου που μας πιανει με τις συσκευες πλεον. Ψαχνω κατι καλυτερο απο το s7 σε καμερα και μπαταρια τουλαχιστον. Εχω ξεχωρισει τα mi8, mi mix 2s και huawei mate 10 pro, το οποιο ειναι και πιο παλιο. Θα ηθελα γνωμες απο χρηστες που ετυχε να ειχαν ή εστω να εχουν δουλεψει καποιο απο τα 3 αλλα και το s7 για να κρινουμε αν πραγματικα θα ηταν μια αναβαθμιση οι παραπανω συσκευες (κυριως για την καμερα) ή δεν αξιζει τον κοπο. Επισης εχει κανει κανεις χρηση εγγυησης xiaomi συσκευης απο σκρουτζομαγαζο, καθως απο εκει θα γινει η αγορα? Αντιμετωισε κανεις σοβαρο προβλημα που τον ταλαιπωρησε? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Λοιπόν εντυπώσεις από κοντά: Το Α6 PLUS δεν μου άρεσε σαν αισθηση στο χερι, συν ο κακός επεξεργαστής που λέτε αρχίζει και φέυγει από το μυαλό μου Το H P20 lite ήταν πανάλαφρο, ιδανικές διαστάσεις για γυναίκα. Στην κάμερα διαπίστωσα ότι δεν εστιάζει αρκετα γρηγορα Το xiaomi τα ειδα λίγο, τα επεξεργάστηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκαναν κλικ. Με λίγο παραπάνω χρήματα στο skroutz βρισκω το Α8 που μου φάνηκε πιο βαρύ, αλλά ήταν στις διαστάσεις του p10 lite. Στα συν του η αδιαβροχοποιηση Η κάμερα δεν ξερω αν είναι πολύ καλύτερη και φοράει android 7 με ό, τι συνεπάγεται Το Α7 μου φάνηκε μακραν να έχει την καλύτερη κάμερα, αλλά στο χερι μου φάνηκε οριακό για γυναικα, αν και καλύτερο απο το Α6 plus. Με τα 64 gb συν τον επεξεργαστή μοιάζει η καλύτερη επιλογη. Και εμφανισιακα, κατασκευαστικά μου άρεσε πολύ Μήπως να περιμενω κανα μηνα ή καμια black friday να πέσει η τιμή; Οσοι λοιπόν γνωρίζουν τις επιδόσεις των Α7 Α8 P20 Lite στην κάμερα ας βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts