Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα παραγγελία από bangood το leeco le max 2 Άλλα δεν είδα ότι έκανα pre order και μου είπαν θα αργήσει πολύ να έρθει. Εγώ όμως το βιάζομαι και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία Ποιο κινητό μου προτείνετε να μην σερνετε κ να έχει πολύ καλή κάμερα??χρήματα μέχρι 170 ευρώ δεν θέλω να ξεφύγω από την πρώτη επιλογή μου.ευχαριστω!!
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Προτείνω το le pro 3 elite η το nubia z17lite

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Προτείνω το le pro 3 elite η το nubia z17lite

Πολύ καλές οι επιλογές που μου δίνεις το le pro είναι λίγο κατώτερο σε κάμερα από το max 2 Άλλα το nubia υπερτερεί όμως είναι 50 ευρώ ακριβότερο και δεν θέλω ν ξεφύγω οικονομικά.

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

χωρίς να είμαι καλός γνώστης των κινέζικων συσκευών ,απλά επειδή ψάχνω και εγώ το τελευταίο καιρο,θα πρότεινα 1.Doogee BL9000 2.Oukitel K6 γύρω στα 170 -180 ευρώ

χωρίς να είμαι καλός γνώστης των κινέζικων συσκευών ,απλά επειδή ψάχνω και εγώ το τελευταίο καιρο,θα πρότεινα 1.Doogee BL9000 2.Oukitel K6 γύρω στα 170 -180 ευρώ

Σύμφωνα με το kimovil πάντα το max 2 υπερτερεί σε πολλά

Μπορείς βέβαια να πάρεις το nubia και από την Ιταλική αποθήκη του Geekbying (θα το έχεις σε 2-3 μέρες)με κάτι λιγότερο από 160 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

170 και κάτι ψιλα225ca7fafb425a0fa6e5d091bcd8e633.jpg

Το max 2 το έχει 167 δολλάρια κ το nubia 199 και δεν θέλω να βάζω διάφορες παραπάνω. Αν το ήξερα από την αρχή θα επέλεγα σίγουρα το nubia.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς βέβαια να πάρεις το nubia και από την Ιταλική αποθήκη του Geekbying (θα το έχεις σε 2-3 μέρες)με κάτι λιγότερο από 160 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Έχω κάνει ήδη παραγγελία στο banggood μέχρι να μου επιστρέψουν τα χρήματα ήρθε το max 2

Αφού θες design, δες το honor 7x, mate 10 lite, honor 9 lite και redmi note 5. Θα σε καλύψουν απόλυτα γι αυτά που ζητάς.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ε όχι και άσχημο το mi note 3 το έχουν πάρει δύο κοπέλες γνωστές μου.

Μπορεί να μην είναι τόσο ντιζαινατο αλλά δεν το λες άσχημο. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε ευχαριστω πολυ, το γνωριζω, ειναι οτι ψαχνω αλλα ειναι ασχημο ρε συ, πολυ ασχημο και ειναι για κοπελα:O

Άσχημο το mi note 3? Το χεις δει από κοντά; Μήπως το μπερδεύεις με άλλο;

Οπότε έως 170 δολάρια και όχι ευρώ..Η περιμένεις η πας για le pro 3 elite

Φιλικά Γιώργος

Οπότε έως 170 δολάρια και όχι ευρώ..Η περιμένεις η πας για le pro 3 elite

Ακριβώς. Θα περιμένω τοτε

Εγω μόλις πήρα το sharp aquos s2.ΜΕ τρομερή πτώση τιμής στο Banggood είναι καλό σε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει και greek review στο youtube.

Μια άλλη λύση που κοίταζα ήταν και το nokia 7 που είναι σχεδόν ίδια.

oneirofono.gr

Δες honor 10, nokia 7 plus, LG G6, Mi mix 2 σε αυτή την τιμή. Για το 3.5mm πρέπει να το δεις όμως δε θυμάμαι ποια έχουν.

Το λεει και ο τίτλος. Ποιο απο τα 2;

Το M1 σε έκδοση 4/64

Το 4Χ σε έκδοση 3/32

Να προτιμήσω στοκ android ή MIUI?

Εχω διαβάσει ριβιους και εχω δει βίντεο. Μικρές η διάφορες.

Καλύτερη κάμερα το Μ1 μεγαλύτερη μπαταρία το 4Χ

Ακούω γνώμες.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ RN 4X

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Καλο το ΜΙΑ1 αλλα με Sar 1.75 στο κεφαλι,αν εισαι επαρχια και ιδιως σε μερος με κακο σημα δεν θα στο πρότεινα....Υπερβολικά ψηλή τιμή, το μόνο που με κράτησε και δεν το πήρα,μιας και είμαι σε νησί,χωρίς καλό σήμα σε πολλές περιοχές...

Έχω το mia1 και η γυναίκα μου το 4x. Το δικό μου είναι καλύτερο
Edited by karlosamos
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Έχω στο κινητό μου και ανατρέχω ανά διαστήματα σε αρκετά βιβλία υπό μορφή pdf. Κάποια από αυτά είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος (1 με 2 gb) με πολλές εικόνες.

Χρειάζομαι ένα κινητό που έχει και έναν κακό επεξεργαστή, ram κτλ ώστε να μπορώ να περιηγηθώ μετά αλλά και λογικά μια πλατιά οθόνη.

Αυτή τη στιγμή έχω το note Edge και η αναλογία 16:9 που έχει μου φαίνεται ιδανική.

Αντίθετα όλες οι καινούριες ναυαρχίδες έχουν 18:9, μια αναλογία που αν και δεν την έχω δοκιμάσει μου φαίνεται ότι δε θα βολεύει καθώς είναι πολύ στενή.

Υπάρχει κάποια ναυαρχίδα με σχετικά Λάρισα οθόνη; έχω δίκιο ότι οι 18:9 δε βολεύουν στο διάβασμα;

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Αν είναι 6 ιντσες αναλογίας 18:9 τότε σε πλάτος θα είναι σαν 5μιση ιντσες 16:9. Δεδομένου οτι η συσκευή σου είναι 5μιση, εάν σε βολεύει για διάβασμα τότε θα σε ικανοποιήσει εξίσου και η τωρινες 6αρες αναλογίας 18:9.

Meizu 15 Plus είναι το μόνο που θυμάμαι με 16:9 οθόνη, μαζεμένα bezels και flagship. Αλλά χωρίς 800αρα δε νομίζω πως αξίζει να πας εκεί. Από πλευράς οθόνης σίγουρα θα σε καλύψει πάντως.

Προσωπικά συμφωνώ και προτιμώ την κλασική 16:9 αναλογία. 90% των περιπτώσεων διαβάζω σε κρατώντας σε portrait το τηλέφωνο οπότε το πλάτος για μένα είναι σημαντικό.

Edited by eimai_kala

Παρε ο,τι κινητο θες. Για να μη βγαζεις τα ματια σου παντως, φροντισε να εχει amoled οθονη.

Παντως για νοτε9 σε (μας) βλεπω. Κανε λιγο υπομονη. Ειναι κριμα να "πεταξεις" €600 στο νοτε8. Χωρις πλακα, μια φορα νοτε, για παντα νοτε.

Edited by fioravanti90

Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος του xiaomi note 3 και θέλω να πάω για νέο.είδα τα note 5 και 5 plus... Πιο από τα 2?μήπως καμία άλλη συσκευή άλλης εταιρίας? Σκεφτόμουν το mi a1 αλλά άκουσα ότι έχει υπερβολικό sar...αυτές οι παραπάνω είναι σε καλύτερο επίπεδο?

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned