Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πούλησα το 6270 περιμένοντας το 6233

Καταπληκτικό το 6270 αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν βολεύει. Και μέσα στο παντελόνι να το έχεις και βρεις σε καμία γωνία γραφείου πάει το κινητάκι θα το βγάλεις από την τσέπη σου σε δύο μέρη.

Δυο μέρες μακριά του και μου λείπει.:(

M. K.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά... έχω το κινητό λίγοτερο απο ένα μήνα..

Ωστόσο αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα,τα οποία και θα εκθέσω εδώ, ώστε να μου πείτε εαν πρέπει να το πάω για service και αν πρέπει, τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Πρόβλημα 1ο: Μου έχει κάνει 3 restarts.Τουλάχιστον τόσα πρόσεξα! Τα 2 ύστερα από αποστολή και ακύρωση αποστολής αρχείου μεγάλου μεγέθους και το 1 έτσι, στο ξεκάρφωτο!

Πρόβλημα 2ο: Η δόνηση του ρε παιδιά.. είναι πολύ διαφορετική! Δε το συγκρίνω με άλλα μοντέλα.. αλλά με άλλη συσκευή του ΝΟΚΙΑ 6270! Ακούγεται πολύ διαφορετικά...

Πρόβλημα 3ο: Το ραδιόφωνο.. ενώ ακούω κανονικά και έχω το κινητό στη τσέπη.. κλείνει.. χωρίς κάποια προειδοπιήση και χωρίς να βγουν τα ακουστικά..! Αυτο που κανώ για να ξαναπαίξει.. είναι η ίδια διαδικασία με πρώτα!

Αυτά νομίζω είναι τα προβλήματα.. λέτε να το πάω..? Τι προετοιμασία πρεπει να κάνω πρώτα..?

Τέλος, μια απορία: Αποστολή θεμάτων γίνεται.. αποστολή παιχνιδιών γιατί όχι? Επίσης στο 6600.. μπορούσες να κάνεισ επιλογή όλων και αποστολή όλων(μιλάω για εικόνες).. στο δικό μας(ΝΟΚΙΑ 6270).. δε γίνεται...ή εγώ δε το έχω βρει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρον όποιον ασχοληθεί με την υπόθεσή μου!

Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p

Πρόβλημα 1ο: Μου έχει κάνει 3 restarts.Τουλάχιστον τόσα πρόσεξα! Τα 2 ύστερα από αποστολή και ακύρωση αποστολής αρχείου μεγάλου μεγέθους και το 1 έτσι, στο ξεκάρφωτο!

Πήγαινέ το για αναβάθμιση σε κάποιο Nokia Center. Δεν κοστίζει τίποτα εφόσον το τηλέφωνο είναι εντός εγγύησης. Το πρόβλημα θα λυθεί σε μεγάλο βαθμό αν όχι ολοκληρωτικά.

Πρόβλημα 2ο: Η δόνηση του ρε παιδιά.. είναι πολύ διαφορετική! Δε το συγκρίνω με άλλα μοντέλα.. αλλά με άλλη συσκευή του ΝΟΚΙΑ 6270! Ακούγεται πολύ διαφορετικά...

Εντύπωσή σου είναι μάλλον... Δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά...

Πρόβλημα 3ο: Το ραδιόφωνο.. ενώ ακούω κανονικά και έχω το κινητό στη τσέπη.. κλείνει.. χωρίς κάποια προειδοπιήση και χωρίς να βγουν τα ακουστικά..! Αυτο που κανώ για να ξαναπαίξει.. είναι η ίδια διαδικασία με πρώτα!

Αυτό συνδέεται με το 1).

Αυτά νομίζω είναι τα προβλήματα.. λέτε να το πάω..? Τι προετοιμασία πρεπει να κάνω πρώτα..?

Σύνδεσέ το στον υπολογιστή σου μέσω του PC Suite (και όχι ως εξωτερικό σκληρό δίσκο) κράτα αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφωνικού καταλόγου και των μηνυμάτων και αυτό ήταν.

Τέλος, μια απορία: Αποστολή θεμάτων γίνεται.. αποστολή παιχνιδιών γιατί όχι?

Για να αναγκάζεσαι (και καλά) να τα κατεβάζεις ξανά και ξανά-πλη΄ρωνοντας φυσικά. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω υπολογιστή. Ούτε καν αν βγάλεις την κάρτα μνήμης και την βάλεις στο άλλο τηλέφωνο δεν γίνεται.

Επίσης στο 6600.. μπορούσες να κάνεισ επιλογή όλων και αποστολή όλων(μιλάω για εικόνες).. στο δικό μας(ΝΟΚΙΑ 6270).. δε γίνεται...ή εγώ δε το έχω βρει?

Επιλογή όλων γίνεται. Πας στις επιλογές κάποιου αρχείου πατάς επιλογή όλων και ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον φάκελο επιλέγεται. Αποστολή όλων όμως ΔΕΝ γίνεται. Δυστυχώς...

Στο δικό μου 6270 παρατήρησα ότι το handsfree δεν κουμπώνει "τέλεια" στην θύρα, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να ακούω μόνο απο το ένα ακουστικό. Ίσως ο φίλος μας να αντιμετωπίζει παρόμιο πρόβλημα και χρειάζεται να ξανακουμπώσει το handsfree. Εκτός βέβαια αν είναι καθαρά θέμα software. Για πάτα *#0000# και πες μας την έκδοση του λογισμικού σου.

:ninja:

Συγγνώμη.. παράλειψή μου! Έχω την τελευταία έκδοση.. v. 03.66! Γι'αυτό και "ανησυχώ" για τα restarts!

Τα hands free εφαρμόζουν μια χαρά.. και ακούω κι από τα δύο ακουστικά.. άρα λογικά φίλε madcorny δεν αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα..

Σχετικά με τη δόνηση.. δεν είναι εντύπωση μου.. έχω ακριβώς το ίδιο κινητο με την ξαδέρφη μου..το παραλάβαμε την ίδια μέρα.. Ωστόσο, η δόνηση μου είναι πολύ διαφορετική.. πιο δυνατή.. κάτι τελοσπάντων!

Επιλογή όλων γνωρίζω πως κάνουμε.. απλά για την αποστολή ήταν η απορία μου..και ευχαριστώ για την απάντηση Trobocop!:)

Επομένως... αποθηκεύω στο pc αντίγραφα ασφαλείας.. υποθέτω πως κρατάω και την κάρτα μνήμης.. και το πηγαίνω σε nokia center? Εκεί απλώς αναφέρω τα προβλήματα..? Θα μου δώσουν κάποιο χαρτί που θα επιβεβαιώνει την παράδοση του κινητού μου..? Το ότι πλησιάζω στον ένα μήνα κατοχής του κινητού.. δε θα έχει πρόβλημα ελπίζω,ε?Ευχαριστώ παίδες..

Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p

Συγγνώμη.. παράλειψή μου! Έχω την τελευταία έκδοση.. v. 03.66! Γι'αυτό και "ανησυχώ" για τα restarts!

Τα hands free εφαρμόζουν μια χαρά.. και ακούω κι από τα δύο ακουστικά.. άρα λογικά φίλε madcorny δεν αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα..

Σχετικά με τη δόνηση.. δεν είναι εντύπωση μου.. έχω ακριβώς το ίδιο κινητο με την ξαδέρφη μου..το παραλάβαμε την ίδια μέρα.. Ωστόσο, η δόνηση μου είναι πολύ διαφορετική.. πιο δυνατή.. κάτι τελοσπάντων!

Επιλογή όλων γνωρίζω πως κάνουμε.. απλά για την αποστολή ήταν η απορία μου..και ευχαριστώ για την απάντηση Trobocop!:)

Επομένως... αποθηκεύω στο pc αντίγραφα ασφαλείας.. υποθέτω πως κρατάω και την κάρτα μνήμης.. και το πηγαίνω σε nokia center? Εκεί απλώς αναφέρω τα προβλήματα..? Θα μου δώσουν κάποιο χαρτί που θα επιβεβαιώνει την παράδοση του κινητού μου..? Το ότι πλησιάζω στον ένα μήνα κατοχής του κινητού.. δε θα έχει πρόβλημα ελπίζω,ε?Ευχαριστώ παίδες..

Και εγώ έχω την 3.66, αλλά ούτε ένα restart! Όσον αφορά την δόνηση... και το δικό μου αλλα και της κοπελιάς μου (τα πήραμε ίδια μέρα), έχουν όντως πολύ έντονη και θορυβώδη ένταση. Αν δεν το ανέφερες, θα το δεχόμουν ως έχει, αλλά τώρα με βάζεις σε υποψίες ότι έχουμε πρόβλημα με την δόνηση. Περιμένω νέα σου απο Nokia Center.

otan lete restart enoiite kanonika na ksekina apo tin arxi i al aanavosvinei kai ksnavgenei stin arxiki o8oni!giati emena simera molis mou ekane na tetoio otan empena sto internet kata ta alla kanena kollima oute provlima!mono sto internet psilokollaei

Να αναβοσβήνει και να ξαναμπαίνει στην αρχική οθόνη. Άμα ήταν να ζήταγε και PIN ζήτω που καήκαμε...

Kalhmera sas,

Phra thn paraskeyh to 6270 kai eimai apolyta ikanopoihmenos apo tis dynatotites tou... alla otan to xrhsimopoio se klhsh akouw ena "xrouts xrouts" sto akoustiko kai kyriws otan kinoume h allazw ton tropo pou to krataw . Den einai ypervoliko to provlhma alla yfistate kai malista twra pou einai olokainourgio. To sygekrimeno provlhma parousiazetai epishs otan prospatho na kinhsw ta dyo syrtarwta meroi tou kinhtou enw milaw...

Eriksa mia matia sto thread pou afora to nokia service kai me epiase mia fovia.

Na to paw na to doune???? h asto kalytera giati tha to parw meta apo kana mhna+ kai me alla provlhmata?!!!!

Mia voithia tha htan eyprosdekth...

eyxaristw ek twn proterwn.

Να αναβοσβήνει και να ξαναμπαίνει στην αρχική οθόνη. Άμα ήταν να ζήταγε και PIN ζήτω που καήκαμε...

mpika opote kai ego episima sa aftous pou exoun provlima me to kinito!ti provlimata mporei na mou prokipsoun ap to restart?

Kalhmera sas,

Phra thn paraskeyh to 6270 kai eimai apolyta ikanopoihmenos apo tis dynatotites tou... alla otan to xrhsimopoio se klhsh akouw ena "xrouts xrouts" sto akoustiko kai kyriws otan kinoume h allazw ton tropo pou to krataw . Den einai ypervoliko to provlhma alla yfistate kai malista twra pou einai olokainourgio. To sygekrimeno provlhma parousiazetai epishs otan prospatho na kinhsw ta dyo syrtarwta meroi tou kinhtou enw milaw...

Eriksa mia matia sto thread pou afora to nokia service kai me epiase mia fovia.

Na to paw na to doune???? h asto kalytera giati tha to parw meta apo kana mhna+ kai me alla provlhmata?!!!!

Mia voithia tha htan eyprosdekth...

eyxaristw ek twn proterwn.

Πάντως εγώ που είχα πρόβλημα με το ακουστικό (δεν άκουγα τίποτα) και το πήγα στο NOkia Shop στο Μαρούσι, το πήρα πίσω χωρίς καμία καθυστέρηση.Το πήγα Σάββατο μεσημέρι και Δευτέρα μεσημέρι το είχα στα χέρια μου.

Την καλημέρα μου

Telika to phga sto nokia shop sto p. falhro ( tromerh eksyphrethsh kai taxytath kai ousiodh ) kai apo oti mou eipe to palikari mou allakse akoustiko kai paroti to kinhto to exw 4 hmeres kai "akoma" se maksilari to "akoumpaw" gia na mhn mou gratsounisth mou eipan oti htan xthphmeno mesa!!!!!!!!!!!!!

To dokimasa kai ola kala so far!!!!!

Ena eyxaristw ston tzepo kai ena megalo eyxaristo sta paidia tou nokia shop p. falhrou!!!

Kαλησπέρα,

Θέλω να κάνω μιά μικρή κριτική γιά το review του εν λόγω κινητού.

Οι εναλλακτικές προτάσεις αγοράς μου φαίνονται το λιγότερο απαρχαιομένες + οτι πλέον δεν

κυκλοφορεί σε κανένα κατάστημα κανένα απο τα αναφερόμενα κινητά (ισως σε stock να υπάρχει κάποιο)

Απλά μου φάνηκε κάπως ... και το ανέφερα.

Εναλλακτικές Προτάσεις

Qtek 8080 € 345

Nokia 7610 € 330

Sony Ericsson V800 € 307

Nokia 6260 € 304

Nokia N-Gage € 297

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα,

Θέλω να κάνω μιά μικρή κριτική γιά το review του εν λόγω κινητού.

Οι εναλλακτικές προτάσεις αγοράς μου φαίνονται το λιγότερο απαρχαιομένες + οτι πλέον δεν

κυκλοφορεί σε κανένα κατάστημα κανένα απο τα αναφερόμενα κινητά (ισως σε stock να υπάρχει κάποιο)

Απλά μου φάνηκε κάπως ... και το ανέφερα.

Εναλλακτικές Προτάσεις

Qtek 8080 € 345

Nokia 7610 € 330

Sony Ericsson V800 € 307

Nokia 6260 € 304

Nokia N-Gage € 297

Ευχαριστώ

Aπλα οι τιμες εχουν μεινει οπως ηταν τοαν αποσυρθηκαν, φυσικα και υπαρχουν αλλα καλυτερα σε παραπλησια τιμη:

V703, K750, 6681, 6630, 7370 κτλ.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Στο δικό μου 6270 παρατήρησα ότι το handsfree δεν κουμπώνει "τέλεια" στην θύρα, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να ακούω μόνο απο το ένα ακουστικό. Ίσως ο φίλος μας να αντιμετωπίζει παρόμιο πρόβλημα και χρειάζεται να ξανακουμπώσει το handsfree. Εκτός βέβαια αν είναι καθαρά θέμα software. Για πάτα *#0000# και πες μας την έκδοση του λογισμικού σου.

Φίλε madcorny, δεν ξέρω αν διάβασες που είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αλλά από ό,τι παρατήρησα, αν μπουν ταυτόχρονα και τα δύο "δοντάκια" που έχει ακούγεται κανονικά. Για δοκίμασε το και εσύ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

6270 RM-56 3.69,αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού που βγήκε πριν λίγες μέρες,σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.(πηγή:Nokia Shop)

Καλημερα σε ολους..Εγω εχω το κινητο εδω και 2 μερες και εχω το εξης προβλημα εκτος του οτι εχει κανει 2 restart ανευ λογου.Για τα restart θα το κανω αναβαθμιση.Δεν μου κραταει εναν ηχο κλησης οταν τον βαζω και το ιδιο μου κανει και στα μηνυματα.Αυτο απο μoνο του βαζει τους κλασικους της nokia.Τι να κανω?

Καλημερα σε ολους..Εγω εχω το κινητο εδω και 2 μερες και εχω το εξης προβλημα εκτος του οτι εχει κανει 2 restart ανευ λογου.Για τα restart θα το κανω αναβαθμιση.Δεν μου κραταει εναν ηχο κλησης οταν τον βαζω και το ιδιο μου κανει και στα μηνυματα.Αυτο απο μoνο του βαζει τους κλασικους της nokia.Τι να κανω?
Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Συμβαίνει όταν αφαιρείς την κάρτα μνήμης και όταν αλλάζεις θέμα (λογικό, όταν παίρνει τους ήχους του θέματος). Ο συνδυασμός και των 2 είναι το πιο κλασικό. Έχω ένα θέμα στην κάρτα, το "φοράω" και όταν βγάλω την κάρτα, μου γυρνάει στο προεπιλεγμένο θέμα, με τους προεπιλεγμένους ήχους.

Φίλε madcorny, δεν ξέρω αν διάβασες που είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αλλά από ό,τι παρατήρησα, αν μπουν ταυτόχρονα και τα δύο "δοντάκια" που έχει ακούγεται κανονικά. Για δοκίμασε το και εσύ.
Έχεις δίκιο, μόνο που το βύσμα κουνιέται και δεν κάνουν καλή επαφή τα δοντάκια, με αποτέλεσμα να έχω θόρυβο και αστάθεια στον ήχο.

Κατά τ'άλλα... τρομερό το κινητάκι! να ήταν και S60, τι άλλο να θέλαμε!!! (ε! και λιγο μπαταρία ακόμα!).

Η καινούργια έκδοση τι λέει; Ξερετε τι διορθώνει;

Όχι που δε θα μου παρουσίαζε κι εμένα πρόβλημα.... (με τόσο γκαντέμιασμα που έφαγε, τί να σου κάνει το κακόμοιρο το τηλεφωνάκι!)

Το adaptorάκι μου βγήκε ούζο! :mad: Άσε που, όταν το συνέδεσα με το τηλέφωνο και προσπάθησα να το ανοίξω, στην αρχή έγινε άσπρη η μισή οθόνη, μετά ολόκληρη και την τρίτη φορά το τηλ. δεν αντιδρούσε καθόλου... anyways, το έβγαλα και όλα οκ. Τί να κάνω όμως που μου χρειάζεται για να το φορτίζω στο γραφείο...

Πού απευθυνόμαστε για κάτι τέτοιο; Καλύπτεται απο την εγγύηση, φαντάζομαι...

Αυτό που πήρε το μάτι μου για άλλο τύπο μπαταρίας με μεγαλύτερη διάρκεια ισχύει; Τί παίζει ακριβώς;

ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.........

:pig:

απο το site της νοκια φιλε μου..πατα στο μπανερ που λεει,ποιο καταστημα βρισκεται πιο κοντα σου..επελεξε περιοχη..και θα σου βγαλει τηλεφωνα κτλ..

Το adaptorάκι μου βγήκε ούζο! :mad: Άσε που, όταν το συνέδεσα με το τηλέφωνο και προσπάθησα να το ανοίξω, στην αρχή έγινε άσπρη η μισή οθόνη, μετά ολόκληρη και την τρίτη φορά το τηλ. δεν αντιδρούσε καθόλου... anyways, το έβγαλα και όλα οκ. Τί να κάνω όμως που μου χρειάζεται για να το φορτίζω στο γραφείο...

Πού απευθυνόμαστε για κάτι τέτοιο; Καλύπτεται απο την εγγύηση,

[/size][/font][/QUτο ουζο θελει και μεζε ... του εβαλες??:lol:

M. K.

Παδιά,έχω δημιουργήσει ενα group στο msn για να μαζεύουμε πληροφορίες για το Νόκια 6270.Εαν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς..

http://groups.msn.com/Nokia6270FunGroup/homepage

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω pm.

Ευχαριστώ!:)