Jump to content

asterios_l

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asterios_l

  1. Ίσως λίγο άσχετο topic.. αλλά κάπου έπρεπε να το βάλω!:p Λοιπόν.. έχω ακούσει το εξής: φοιτητές έχουν πάρει πτυχίο από μια σχολή.. και στη συνέχεια μπήκαν σε άλλη σχολή χωρίς κατατακτήριες εξετάσεις. Δυστυχώς όμως δε γνωρίζω λεπτομέρειες.. Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο ή γνωρίζετε τις απαιτήσεις για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο; Thank you...
  2. το δοκίμασα.. και πριν το format εσβησα και τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιουσα(χωρις κανενα αποτελεσματα) και μετα το format που δεν είχα antivirus.. The same.. κάποια άλλη ιδέα;
  3. ειχα κ εγω αναλογο προβλημα.. δν ξέρω αν ισχύει.. αλλα το συνδύασα με ιό.. Όσο για το δικό μου πρόβλημα.. να σημειώσω οτι σημερα έκανα φορματ.. εκανα ινστολ το wlm.. και παρόλα αυτά η ίδια κατάσταση! έλεος δηλαδή.. τα φώτα σας :)
  4. Δεν ξέρω αν είναι ίδιο το πρόβλημα και κοινή η λύση.. απλά ζητώ τη γνώμη σας! Μπαίνω στο wlm και ενώ μου εμφανίζει κανονικά photos των επαφών μου και e-moticons που μου στέλνουν.. Δεν μπορώ να αλλάξω τη δική μου photo(συγκεκριμένα στα παράθυρα συνομηλίας δεν μου εμφανίζει τπτ(κάτω δεξιά κανονικά υπάρχει ένα τετράγωνο πλαίσιο και μέσα η photo,ρυθμίσεις κλπ) και στους συνομιλητές μου εμφανίζει το μπλε ανθρωπάκι ως photo μου), ούτε να αποθηκεύσω τα e-moticons.. συγκεκριμένα μου βγάζει το μήνυμα: " Το αρχείο που επιλέξατε δεν είναι έγκυρο αρχείο εικόνας. Επιλέξτε ένα άλλο αρχείο εικόνας".. Any suggestion.. δεκτή! Έχω δοκιμάσει όλα τα πιθανά.. Α,και επίσης έχει μόνιμα τσεκαρισμένο το "Να μην εμφανίζεται εικόνα" στις ρυθμίσεις, και δν έχω τη δυνατότητα να το αλλάξω(είναι γκρι-σκιασμένο).. Ευχαριστώ!
  5. Το θέμα είναι..με καλύπτει αυτό το χαρτί; Από την άλλη.. σε ποιο να πω ότι είμαι φοιτητής; Στη σχολή οδηγών.. το ξέρουν και μου είπαν ότι δν μπορούν να κάνουν κάτι για να το πάρω γρηγορότερα.. Το μόνο που είπαν είναι ότι μπορούν να μου κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει ότι πέρασα τις εξετάσεις.. αλλά με το νέο κοκ είμαι καλυμένος;;
  6. Το συγκεκριμένο χαρτί ίσχυε για τον παλιό κώδικα.. με το νεό τι παίζει; Όσο για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να εκδοθεί.. ποικίλει ανάλογα την περιοχή.. Ας πουμε εγώ έδωσα Θεσσαλονική.. πέρασα 15 Ιουνίου.. και ακόμη περιμένω! Και μάλλον θα μου έρθει σε 1 μιση βδομάδα.. ;)
  7. Λοιπόν.. νέο ερώτημα.. ΑΝ.. έχεις περάσει τις εξετάσεις οδήγησης.. αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δίπλωμα.. και σε σταματήσει η τροχαία.. Ποια είναι η ποινή; Ευχαριστώ.. :)
  8. Συμβαίνουν αυτα..:p Δεν υπαρχει λυση μεσω internet?
  9. τον κωδικό ασφαλειας εννοώ.. το ανεφερα παραπάνω!! Δεν εννοώ όμως τον εργοστασιακό.. τον εχω ηδη αλλαξει.. και ξεχασα ποιος ειναι.. οποτε ψαχνω λυση!!
  10. παιδιά καλησπέρα! Χρείαζομαι τη βοήθειά σας.. Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο.. και έχει κλειδώσει η συσκευή γιατί ξέχασα τον κωδικό ασφαλείας.. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω..; Για ΝΟΚΙΑ ξέρω τη διαδικασία.. υπάρχει! Για το συγκεκριμένο; Thank you! :)
  11. συμφώνω με το I am Sam.. πραγματι φοβερη ταινία! Τη είδα πριν καιρο στη τηλεοραση.. Οσο για τις ταινιες που ψαχνω.. εξηγησα παραπανω το λογο! Για τη δουλεια μου είναι.. :)
  12. Είναι σχετικές με τη σχολή μου και με το μελλοντικο μου επαγγελμα.. γι'αυτο θελω να ενημερωνομαι με σχετικες ταινιες.. τη συγκεκριμενη την ειδα την Πεμπτη.. την είχε το ΣΤΑΡ.. πραγματικά εργάρα!! Ευχαριστω πολυ παντως..
  13. καλημέρα! Δεν ξερώ αν ποσταρω στο σωστό thread.. αλλά ok! Λοιπόν.. ψάχνω ταινίες με θέμα αυτισμό-νοητική υστέρηση-αφασία κλπ.. Any suggestion please? Thank you in advance! :)
  14. Η μονη ομοιοτητα, οπως αναφερθηκε και παραπανω, ειναι το shake it! Ωστοσο, τα ελληνικα media υποστηριζουν πως γενικα ειναι ατιγραφη του ελληνικου τραγουδιου, κατι το οποιο ειναι ατοπο καθως το τουρκικο τραγουδι εχει δημιουργηθει απο το Δεκεμβρη(συμφωνα με οσα ακουγονται παντα). Α, και δεν ξερω αν ενημερωθηκατε αλλα ο Τουρκος ακυρωσε την επισκεψη του στην Ελλαδα. Αυτα..
  15. εχει ωραιο σωμα.. αλλα απο προσωπο.. μεγαλη μυτη.. και σημαδια(αν τη δεις αβαφη).. μακαρι να πηγαινε η αλεξανδρατου!Θα ηταν πολλες φορες ανωτερο.. ;)
  16. δεν μπορω να πω οτι ενθουσιατηκα.. αν και θα προτιμουσα πριν βγαλω ολοκληρωμενη αποψη να το δω με καλη ποιοτητα εικονας..(υπάρχει διαθεσιμο;) Όσο για "τη Μαρια" πιστευω πως υπηρχαν πολυ ωραιοτερες για το ρολο.. και γιατι οχι.. ελληνιδες;;
  17. διαφωνω με αυτο.. και απο το Mihai ηταν ηδη γνωστο... γενικα ηταν απο τα πιο δημοφιλη κομματια της περσυνης eurovision..
  18. και εγω να πω την αληθεια δεν καταλαβα με ποια λογικη στελνουν γαλλικο κομματι.. αλλα ας ευχηθουμε το καλυτερο!
  19. δεν εχω.. αλλα σκοπευω συντομα να βαλω στο αυτι.. και στο μελλον γιατι οχι; και στο φρυδι.. Το παν ειναι να κανεις κατι που σου αρεσει και το υποστηριζεις.. αν δεις οτι δε σου παει.. το απομακρυνεις.. αν σου παει.. ολα οκ!
  20. ανοιξα κι εγώ το νουμερο της frog μετα απο πολυ καιρο αλλα δεν εχω λαβει μηνυμα για την προσφορα.. λετε οντως να ειναι για συγκεκριμενους αριθμους;
  21. φανταστικό παιδιά! Ειδικά το τέλος.. έτσι όπως κλείνει το κομμάτι.. όλα τα λεφτά!
  22. δώσε λίγο το ρυθμό του κομματιού.. Πάντως οι στιχοι είναι οκ!!
  23. Μήπως τους εκδικήθηκε η ΕΡΤ που προτίμησαν άλλο ηχολήπτη από το δικό τους; loool
×
×
  • Create New...