asterios_l Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Xρόνια πολλά σε όλους εδώ και 2 μέρες έχω ένα πρόβλημα με το 6270 όταν ανοίγω το τηλ μου κάνει συνέχει restart θέλει αναβάθμιση? Eχω version v 03.53 15-11-05. Γνωρίζει κάποιος κάτι? από όσο μπορώ να γνωρίζω.. και σύμφωνα με μηνύματα στο forum.. κάνοντας αναβάθμιση στη v. 3.60.. πολλοί απαλλάχθηκαν από τα restarts! εγώ, προσωπικά, που έχω αυτή τη version αντιμετώπισα 4-5 restarts(το έχω 1 1/2 - 2 μηνες) Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosvolos Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΥΜΑ???ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΡΙΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΥΜΑ???ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΡΙΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ????? Το εχουμε αναφέρει ήδη 5-6 φορές! Καλό είναι να διαβάζετε και παραπίσω! Τελοςπάντων... πήγαινε ρυθμίσεις μηνυμάτων -> μηνύματα κειμένου -> υποστήριξη χαρακτήρων -> περιορισμένη. Πλέον τα sms σου θα χωράνε 160 χαρακτήρες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosh75 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Σε ευχαριστώ asterios_i κάτι που ξέχασα να ρωτήσω ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω πόση ώρα μιλάω σε μια κλήση? Kαι στον video player πως μπορώ να πάω πίσω και μπροστά ένα videaki? Παράθεση iPhone 3GS, Xperia Arc, Nokia C5, iPad Wi-Fi + 3G ... and counting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosvolos Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 se eyxaristo polu madcorny alla opos katalaveneis den einai eykolo na diavazeis 90 selides!!!!eyxaristo kai pali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Απλά όταν θέλω να βάλω μια φώτο σε μια επαφή...κάποιες φώτο..εμφανιζόνται "ανάποδα"!Και επειδή σε άλλα κινητά υπήρχε αυτό.. και στο 6270 από το έψαξα δε το βρήκα.. είπα να ρωτήσω μήπως ήταν δικό μου "προβλημα"! Anyway..ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως!Όσο για πρόγραμμα....αν και χρησιμοποιώ το photoshop,θα κατεβάσω και αυτό που προτείνεις φίλε GAVEL! apla otan bgazeis mia fotografia,frontise to kinito na einai se orizontia kai oxi se katheti thesi...etsi otan tha kaneis xrisi tis foto gia otidipote tha emfanizetai kanonika...twra gia foto pou exeis perasei apo pc i allo kinito den gnwrizw...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok145 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 χρόνια πολλά και απο εμένα .. ήθελα να κάνω κια εγώ μια ερώτηση ...το 6270 εχει την δυνατότητα να κλειδώνει με κωδικό το πληκτρολόγιο του ή πρέπει να εγκαταστήσω το powerlock ???και αν πρέπει να το εγκαταστήσω που θα το βρω ρε παιδιά ???? Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 apla otan bgazeis mia fotografia,frontise to kinito na einai se orizontia kai oxi se katheti thesi...etsi otan tha kaneis xrisi tis foto gia otidipote tha emfanizetai kanonika...twra gia foto pou exeis perasei apo pc i allo kinito den gnwrizw...:) Τελικά, δεν παίζει ρόλο πως κρατάς το κινητό όταν βγάζεις φωτο, αρκεί να έχεις επιλέξει το μέγεθος της φωτο να είναι 640*480 (ότι ποιότητα και να’ ναι). Θα βγει πάντα σωστή. :cool: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 και γιατι να μην βγαλει καποιος με την μεγιστη αναλυση και να βγαλει με την μεση??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 και γιατι να μην βγαλει καποιος με την μεγιστη αναλυση και να βγαλει με την μεση??:confused: mporei na theleis na kaneis oikonomia xorou!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 με την καρτουλα που περιεχει στην συσκευασια..δεν νομιζω να <τσιγκουνευεστε> χωρο..:) ειναι αρκετα ικανοποιητικη..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμεί ο καθένας από τα μέλη του forum. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε σχέση με το φόντο του κινητού. Μιας και υπάρχουν πάρα πολλά wallpapers και επειδή στο κινητό έχω αρκετά, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το σετ διαφανειών. Σε ένα φάκελο που ορίζω για το σετ διαφανειών παρατήρησα ότι τις φωτογραφίες τις βγάζει με μια προκαθορισμένη σειρά η οποία δεν είναι ούτε αλφαβητική ούτε βάση τύπου αρχείου και γενικά ούτε με οποιαδήποτε ταξινόμηση από τις διαθέσιμες που έχει το μενού του τηλεφώνου. Τελικά, μήπως γνωρίζει κανείς πώς γίνεται η ταξινόμηση στη σειρά των διαφανειών; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterios_l Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Χρόνια πολλά.. Χριστός Ανέστη παιδια! Να σας πω όμως και εγώ τον πόνο μου.. Την Κυριακή του Πάσχα.. εκεί που έτρωαγα το αρνακι και τα κεφτεδάκια..στην αυλή.. πέφτει το κινητό από τη τσέπη! :( το πέσιμο δεν ήταν τραγικό.. απλά στο πάνω δεξιό μέρος του πλαστικού του κινητού μέρους.. απέκτησε 3-4 λακουβάκια.. ψιλά-μικρά μεν.. ωστόσο κάθε φορα που το βλέπω "θλίβομαι".. και το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος είτε να αλλαχθεί η πρόσοψη(κάτι που δε νομιζω) είτε να καλυφθούν αυτές οι "πληγές".. Το εσωτερικό του κινητού πάντως δεν πειράχθηκε.. λειτουργεί άψογα όπως πρώτα! Εξωτερικά είναι το πρόβλημα.. Λοίπον..? Γνωρίζετε αν υπάρχει λύση..? Μπορεί να διορθώσει κάτι τέτοιο το Nokia center? Ανυπομονώ και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanatio Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Πληροφοριακά... ένας φίλος προμηθεύτηκε το 6270 σήμερα και η έκδοση που έχει είναι η 3.66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Χρόνια πολλά.. Χριστός Ανέστη παιδια! Να σας πω όμως και εγώ τον πόνο μου.. Την Κυριακή του Πάσχα.. εκεί που έτρωαγα το αρνακι και τα κεφτεδάκια..στην αυλή.. πέφτει το κινητό από τη τσέπη! :( το πέσιμο δεν ήταν τραγικό.. απλά στο πάνω δεξιό μέρος του πλαστικού του κινητού μέρους.. απέκτησε 3-4 λακουβάκια.. ψιλά-μικρά μεν.. ωστόσο κάθε φορα που το βλέπω "θλίβομαι".. και το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος είτε να αλλαχθεί η πρόσοψη(κάτι που δε νομιζω) είτε να καλυφθούν αυτές οι "πληγές".. Το εσωτερικό του κινητού πάντως δεν πειράχθηκε.. λειτουργεί άψογα όπως πρώτα! Εξωτερικά είναι το πρόβλημα.. Λοίπον..? Γνωρίζετε αν υπάρχει λύση..? Μπορεί να διορθώσει κάτι τέτοιο το Nokia center? Ανυπομονώ και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! vasika to vrisko ligo duskolo na allazei prosopsi auto to kinito !! alla pote dn xereis !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Τελικά, δεν παίζει ρόλο πως κρατάς το κινητό όταν βγάζεις φωτο, αρκεί να έχεις επιλέξει το μέγεθος της φωτο να είναι 640*480 (ότι ποιότητα και να’ ναι). Θα βγει πάντα σωστή. :cool: dokimase na bgaleis mia foto kratwntas to kinito katheta (opws otan grafeis sms) kai meta kane xrisi aytis tis foto gia tapetsaria kai tha deis...oso gia megethos egw exw monima 1200x1600...den kserw an epirreazei kati ayto,alla den nomizw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 χρόνια πολλά και απο εμένα .. ήθελα να κάνω κια εγώ μια ερώτηση ...το 6270 εχει την δυνατότητα να κλειδώνει με κωδικό το πληκτρολόγιο του ή πρέπει να εγκαταστήσω το powerlock ???και αν πρέπει να το εγκαταστήσω που θα το βρω ρε παιδιά ???? kai bebaia exei!!! rythmiseis-->thlefwno-->kleidwma pliktrologiou asfaleias-->energopoiisi .o kwdikos einai o klasikos 12345,alla ton allazeis eukola apo : rythmiseis-->asfaleia-->kwdikoi prosbasis-->allagi kwdikou asfaleias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Χρόνια πολλά.. Χριστός Ανέστη παιδια! Να σας πω όμως και εγώ τον πόνο μου.. Την Κυριακή του Πάσχα.. εκεί που έτρωαγα το αρνακι και τα κεφτεδάκια..στην αυλή.. πέφτει το κινητό από τη τσέπη! το πέσιμο δεν ήταν τραγικό.. απλά στο πάνω δεξιό μέρος του πλαστικού του κινητού μέρους.. απέκτησε 3-4 λακουβάκια.. ψιλά-μικρά μεν.. ωστόσο κάθε φορα που το βλέπω "θλίβομαι".. και το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος είτε να αλλαχθεί η πρόσοψη(κάτι που δε νομιζω) είτε να καλυφθούν αυτές οι "πληγές".. Το εσωτερικό του κινητού πάντως δεν πειράχθηκε.. λειτουργεί άψογα όπως πρώτα! Εξωτερικά είναι το πρόβλημα.. Λοίπον..? Γνωρίζετε αν υπάρχει λύση..? Μπορεί να διορθώσει κάτι τέτοιο το Nokia center? Ανυπομονώ και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εγώ είχα πάει σε Nokia center (Κηφισιάς) και είχα αλλάξει με 20eu την μπροστά πρόσοψη, δηλαδή το "μεταλλικό" κομμάτι (μαζί με το κάλυμμα της οθόνης) που αγκαλιάζει το πλαστικό του κινητού. Υπάρχει σίγουρα ανταλλακτικό και για το πίσω κομμάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς που έχει χτυπηθεί το δικό σου. Αν πας μια βόλτα σε ένα (ψαγμένο) nokia center θα σου πουν περισσότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Καλημερα σε ολους! Μπορει καποιος σας παρακαλω πολυ με δυο λογια να μου πει ποιες οι διαφορες αναμεσα στο 6270 και 6280? (τιμες?) Ειμαι χρηστης εδω και χρονια των s60 και βλπεποντας πως πως το Ν80 ειναι υπερτιμημενο... σκεφτομε την λυση του 6270 ή του 6280. Οποτε περιμενω τη βοηθεια σας... φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok145 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 kai bebaia exei!!! rythmiseis-->thlefwno-->kleidwma pliktrologiou asfaleias-->energopoiisi .o kwdikos einai o klasikos 12345,alla ton allazeis eukola apo : rythmiseis-->asfaleia-->kwdikoi prosbasis-->allagi kwdikou asfaleias 1000 ευχαριστω :up: :heat: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Καλημερα σε ολους! Μπορει καποιος σας παρακαλω πολυ με δυο λογια να μου πει ποιες οι διαφορες αναμεσα στο 6270 και 6280? (τιμες?) Ειμαι χρηστης εδω και χρονια των s60 και βλπεποντας πως πως το Ν80 ειναι υπερτιμημενο... σκεφτομε την λυση του 6270 ή του 6280. Οποτε περιμενω τη βοηθεια σας... φιλικα http://www.europe.nokia.com/phones/comparephones/compare_results.jsp?location=GR&language=EL&pageaction=COMP&phone=6280&phone=6270 :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterios_l Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Εγώ είχα πάει σε Nokia center (Κηφισιάς) και είχα αλλάξει με 20eu την μπροστά πρόσοψη, δηλαδή το "μεταλλικό" κομμάτι (μαζί με το κάλυμμα της οθόνης) που αγκαλιάζει το πλαστικό του κινητού. Υπάρχει σίγουρα ανταλλακτικό και για το πίσω κομμάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς που έχει χτυπηθεί το δικό σου. Αν πας μια βόλτα σε ένα (ψαγμένο) nokia center θα σου πουν περισσότερα! έχει χτυπηθεί στο κινούμενο μέρος(δηλαδή το μπροστά).. και έχει χτυπηθεί το ασημί πάνω από την οθόνη(όχι η οθόνη και το πλαστικό της) αλλά το κάλυμα της συσκευής...[ATTACH]8213[/ATTACH] edit: έβαλα μια φώτο του για να δείτε που ακριβώς εννοώ(το έχω σημαδέψει με κόκκινο Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkot Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Kalhspera kai Xronia Kala ! Anatrexontas ligo pio piso eida thn erothsh sxetika me tous xarakthres ton sms gia to 6270. Na sas po oti otan protophra to kinhto kai eixa fysika to idio problhma kalesa thn NOKIA kai fysika den hkseran na mou poun thn rythmish pou mou eipe enas filos... mou eipan omos oti an to pao gia anabathmish tha mporo na stelno se ena mhnyma... 920 xarakthres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxa etsi apo periergeia, to eide kaneis ayto meta apo anabathmish ??? thankssssssssss Παράθεση Marilena :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkot Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Kalhspera, exo ena Nokia 6270 edo kai peripou 4 mhnes (apo ta Xristougenna). Apo thn arxh eixe ena mikro problhmataki kai kapou kapou ekane mono tou reset. Meta apo kapoio kairo stamathse na parousiazetai ayto kai proxthes... arxise na kanei apanota reset ospou ekleise. Pleon to anoigo kai kleinei mesa se ena leptaki. Phga se Nokia club kai mou eipan oti den mporoun na kanoun tipota ! Me parepempsan sta kentrika, omos to problhma mou einai to back up. Exo poly shmatnika thlefona kai plhrofories pou den prepei na xaso me tipota... Exei kaneis kammia idea ? Please your help !!! Παράθεση Marilena :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Kalhspera kai Xronia Kala ! Anatrexontas ligo pio piso eida thn erothsh sxetika me tous xarakthres ton sms gia to 6270. Na sas po oti otan protophra to kinhto kai eixa fysika to idio problhma kalesa thn NOKIA kai fysika den hkseran na mou poun thn rythmish pou mou eipe enas filos... mou eipan omos oti an to pao gia anabathmish tha mporo na stelno se ena mhnyma... 920 xarakthres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxa etsi apo periergeia, to eide kaneis ayto meta apo anabathmish ??? thankssssssssss Είναι αλήθεια ότι μπορείς σε ένα μήνυμα 920 χαρακτήρες. Και τώρα μπορείς στο 6270! Το θέμα όμως είναι ότι ΔΕΝ θα χρεωθείς σαν 1 μήνυμα καθώς θα σπάσει σε πολλά sms!:cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts