bibon Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Για Nokia (και για την τιμή στην οποία διατίθεται), η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Μην είμαστε πλεονέκτες. Η χρήση μετάλλου εντυπωσιάζει, ιδίως αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι σε αυτή την κατηγορία, όλοι χρησιμοποιούν πλαστικό, και δη κακό, όπως αυτό του K750i. Σε αυτά τα χρήματα μάλλον (για να μην πω σίγουρα) δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να αγοράσεις. Έχετε υπόψιν σας πάντως, ότι αν το κινητό αυτό το έβγαζε οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής, η τιμή του θα ήταν αυξημένη κατά τουλάχιστον 50, ίσως και 100 ευρώ. Η Nokia έχει τεράστια δυναμικότητα και μπορεί εύκολα να περιορίσει σημαντικά το κόστος. Είτε το θέλουμε λοιπόν, είτε όχι όσο κρατάει τα σκήπτρα στην αγορά θα έχει και αυτό το πλεονέκτημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Για Nokia (και για την τιμή στην οποία διατίθεται), η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Μην είμαστε πλεονέκτες. Η χρήση μετάλλου εντυπωσιάζει, ιδίως αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι σε αυτή την κατηγορία, όλοι χρησιμοποιούν πλαστικό, και δη κακό, όπως αυτό του K750i. Σε αυτά τα χρήματα μάλλον (για να μην πω σίγουρα) δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να αγοράσεις. Έχετε υπόψιν σας πάντως, ότι αν το κινητό αυτό το έβγαζε οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής, η τιμή του θα ήταν αυξημένη κατά τουλάχιστον 50, ίσως και 100 ευρώ. Η Nokia έχει τεράστια δυναμικότητα και μπορεί εύκολα να περιορίσει σημαντικά το κόστος. Είτε το θέλουμε λοιπόν, είτε όχι όσο κρατάει τα σκήπτρα στην αγορά θα έχει και αυτό το πλεονέκτημα. Ετσι ακριβως ειναι.:) Προς οσους το εχουν, απο μπ3 και ραδιο πως τα παει; Τελικα αλλαζει σταθμους απο το hf; Μπορεις απο το κινητο να φτιαξεις playlists; Απο μπαταρια πως παει; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 το σύνδεσα στο pc, αλλαξα ringtones, έπαιξα φιδάκι 3D :p κλπ... Έτσι, μετά από 24 ώρες είδα την ένδειξη "χαμηλή μπαταρία"... Same deal here... Έχει καταφέρει κανείς να συγχρονίσει τα emails από Outlook? Γίνεται? Δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή στο PC Suite.... email μόνο βάσει παροχέα μπορούμε να τσεκάρουμε? Όχι οποιουδήποτε pop/imap server? Δε βρήκα κάτι... Όντως το slider είναι δε δείχνει "δεμένο"... Κατα τα άλλα μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Same deal here... Έχει καταφέρει κανείς να συγχρονίσει τα emails από Outlook? Γίνεται? Δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή στο PC Suite.... email μόνο βάσει παροχέα μπορούμε να τσεκάρουμε? Όχι οποιουδήποτε pop/imap server? Δε βρήκα κάτι... Mηπως η διαχειρηση των μειλ γινεται μεσω ξεχωριστης εφαρμογης μεσα στο κινητο; Το λεω επειδη ετσι γινεται σε καποια αλλα s40. 24 ωρες παντως εινα νορμαλ για πρωτη φορτηση.:) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Όντως με ξεχωριστή εφαρμογή γίνεται, απλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη μέχρι στιγμής. Σχετικά με το ράδιο και τα hands free, τα πλαινά πλήκτρα είναι για την ένταση, ενώ έχει και ένα κουμπάκι στο πάνω μέρος για να αλλάζεις σταθμό. Εντωμεταξύ το voice dialling δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω ακόμα. Πατώντας το πάνω πλαϊνό πλήκτρο δεν γίνεται? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPADOPOYLOS KOS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλημερα σε ολους. Εγω εχω το κινητο εδω και 2 ημερες και ειναι φανταστικο σε ολους τους τομεις. Αναλυση οθονης ισως απο τις καλυτερες στην αγορα,mini SD για απειρες φωτογραφιες (Με 36Mb εχω περιπου 700 φωτογραφιες 320x240 αποθηκευμενες!!!) Ραδιο και mp3 player πολυ καλό και επίσης ειναι stereo. Με 310 euro που εχει (Πλαισιο) δεν νομίζω οτι παιρνεις κάτι αλλο αντιστοιχο. Υπαρχει κανεις που να ξερει που μπορουμε να βρουμε καμια εφαρμογη για το τηλεφωνο αυτο?? Παράθεση SKROUTZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Επειδή το τελευταίο κινητό Nokia που είχα ήταν το 6310, θέλω να ρωτήσω κάτι: Το 6270 (προφανώς και άλλα Nokia) πώς κάνει αναζήτηση στις φωτογραφίες; Έχω το sharp gx30i το οποίο δεν έχει επιλογή αναζήτησης για τις φώτο. Στο 6270 μπορώ να αναζητήσω π.χ. κάποια φώτο ως προς το όνομά της; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλο τηλεφωνο ρε παιδια αλλα μου φαινεται λιγο μεγαλο με αποτελεσμα να με φαιρνει πισω στην εποχη του 7650:O :O Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ το κράτησα (το 6270) στα χέρια μου και το «δοκίμασα» στο MEDIA-MARKT την Παρασκευή 16/12 το μεσημέρι ...... μάλλον καθυστερημένος είμαι ε;! Ο πωλητής μου είπε ότι θα το βγάλουν στην έκθεση την επομένη Σάββατο 17 (μου το έδωσε μέσα από ένα δωματιάκι σαν αποθήκη για να το δω χερι-με-χέρι) Το κόστος, αφού είδε το computer, θα είναι 319 € με ΦΠΑ χωρίς σύνδεση μετρητοίς Εντυπώσεις: ΜΑΓΕΙΑ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, τρομερό κινητό παίδες. Κατασκευή στιβαρή, όχι εκείνο το ψεύτικο της SAMSUNG που ανοιγόκλεινε με το παραμικρό τράνταγμα. Camera αριστούργημα με οθόνη που βγάζει μάτι......... φωτισμός σωστός να βλέπεις καλά τα πλήκτρα και την οθόνη, σε φωτισμένο χώρο, όχι το στραβάδι το Mitsubishi 430i ……. κλπ, κλπ Το πρόβλημα μου τώρα είναι να κάνω υπομονή ώσπου να συμπληρώσω τους 12 μήνες της επιδότησης (24 Ιανουαρίου) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Έχει καταφέρει κανείς να συγχρονίσει τα emails από Outlook? Γίνεται? Δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή στο PC Suite.... Για να απαντήσω στο ερώτημά μου. Από το FAQ της Nokia, μόνο με τα Communicators γίνονται sync τα emails :(... Κάποιος άλλος τρόπος να τα στέλνω στο κινητό απλά για να τα διαβάζω και μόνο? Δε διαβάζει κανείς email στο κινητό? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 H τιμή πρεπει να επεσε και αλλο στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ το ειδα 309 Ε μαλλον θα ελεγα οτι καλη ειναι η τιμουλα...;) ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 @GAVEL "Εντυπώσεις: ΜΑΓΕΙΑ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, τρομερό κινητό παίδες. Κατασκευή στιβαρή, όχι εκείνο το ψεύτικο της SAMSUNG που ανοιγόκλεινε με το παραμικρό τράνταγμα" Φίλε μου για όλα μπορείς να κατηγορήσεις τα SAMSUNG αλλά όχι και ψεύτικη κατασκευή!!! Κάθε άλλο!!! Επίσης είδες "στοιβαρό" το 6270, χωρις να κουνιέται καθόλου? Μήπως είδες κάποιο άλλο ΝΟΚΙΑ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 καλησπερα το πηρα και εγω προχτες 309 απο Πλαισιο. Το συνδεσα με το καλωδιο usb χωρις το suite και δε βλεπει την καρτα ειναι λογικο αυτο? δε θα επρεπε να το εβλεπε σαν αφαιρουμενο δισκο η κατι τετοιο? Με card reader ειναι καλυτερα να βαζουμε μεσα mp3 ? Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εντυπώσεις: ΜΑΓΕΙΑ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, τρομερό κινητό παίδες. Κατασκευή στιβαρή, όχι εκείνο το ψεύτικο της SAMSUNG που ανοιγόκλεινε με το παραμικρό τράνταγμα. Camera αριστούργημα με οθόνη που βγάζει μάτι......... δεν ξερω αν εχεις ιδεα για το τι σημαινει ποιοτητα samsung.οσοι εχουν βαλει στα χερια του παντως ξερουν τι εννοω.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkexagias Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Το κινητο μου χτυπαει στην αρχη σιγα και μετα δυναμωνει στο προφιλ ειναι σωστα στον (συνεχη ηχο) το κανει αυτο σε εσας? Μπορω να απενεργοποιησω καπως αυτο? Παράθεση www.geocities.com/pkexagias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 thx gia thn prohgoumenh apanthsh kai kuriws gia to endiaferon pou deiksate!!ara ena teliko sumperasma gia na mhn kanw polles rwthseis einai:mia kalh kamera,oxi kai apo tis kalyteres poiothtes san suskeuh,kai arketes epiloges sto menu kai oxi polla problhmata.swsta?.elpizw an to parw na mhn mou meinei to miso meros sto xeri kai to allo sto patwma meta apo ligo kairo!!:D :D Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazili Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Πιστεύω οτι το κινητό έχει δόνηση. . . . . . . ετσι δεν είναι. . . . ? Μην τη φάμε... Παράθεση Μια ζωή nokia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλο τηλεφωνο ρε παιδια αλλα μου φαινεται λιγο μεγαλο με αποτελεσμα να με φαιρνει πισω στην εποχη του 7650:O :O Ωραιες εποχες. Τοτε μετρουσες και το byte μη σου γεμισει η μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Παιδια καταρχην καλως σας βρηκα. Το κινητο ειναι :ninja: :!: Θεωρω οτι σαν αποδοση / τιμη ειναι απο τα καλυτερα της αγορας και οτι ειναι μια αρκετα συμφερουσα αγορα για τους υποψηφιους αγοραστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Orbitech καλώς όρισες και καλορίζικο το κινητάκι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Στα μηνύματα πόσους χαρακτήρες παίρνει?160 ή 70? Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Στα μηνύματα πόσους χαρακτήρες παίρνει?160 ή 70? οπως εχει γραφτει και παραπανω 160 χαρακτηρες γραφει αρκει να πας στις ρυθμισεις των μηνυματων και να βαλεις περιορισμενη υποστηριξη χαρακτηρων φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 160με Τ9 οπως και τα αλλα σ40, ειπωθηκε πιο πριν.. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Τελικα ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω για τον αδερφο μου αξιζει? 2ον Εχει θεματα η μονο λογοτυπα υποστηριζει? 3ον Βιντεο τραβαει ικανοποιητικης ποιοτητας(καλυτερο απο S700)? 4ον Την φωτο αν την βαλεις σαν wallpaper ειναι full screen ή την κοβει? 5ον Δε νομιζω να παιζει full screen video??? THANKS!!!!!!!! η ΜΠΑΤΑΡΙΑ τελικα ποσο περιπου κραταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris969 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Paidia uparxei application gia keimeno word kai pdf?? An einai eukolo peite mou pou tha to brw gia 6270!! Thanxxxx!!! Παράθεση p.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts