stef Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 κερδοφορα επενδυση με μελλοντικη αναπτυξη:καλλιεργεια κολοκυθας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλοκαιριάτικα πως σας ήρθε το hallloween; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Kαποιος νεκρανεστησε το θεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Για εμπορικούς λόγους έχει ανέβει η δημοτικότητα της. Αντίστοιχη με του Αγίου Βαλεντίνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedPriest Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Τι πάει να πει υπέρ ή κατά. Ή το "γιορτάζεις" ή όχι. Προσωπικά δεν, γιατί με εκνευρίζει που ξαφνικά ανακαλπύπτουμε κάτι ξένο και χαιρόμαστε ότι είμαστε cool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Έχουμε τις δικές μας απόκριες αν γιορτάζουμε και το Halloween μετά όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί και όλο απόκριες θα έχουμε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αμερικανιές και γιορτές για εμπορικούς λόγους. Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoum Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ξενοφερτες μπουρδες για εμπορικούς λόγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Γιατί όχι μωρέ πλάκα έχει, που να βγαίναμε και στους δρόμους να βαράμε κουδούνια και να λέμε sweet or trick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosforos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Απόκριες και πάλι απόκριες. Παράθεση Όσοι πιστοί GIS τότε μια ματιά στο forum : www.cartography.gr/blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseiras Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Συμφωνω !! ας μεινουμε στα δικα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 αλλο να βλεπεις κολοκυθες και καραμελες και αλλο να βλεπεις πασετακια να ψηνονται στο καρβουνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaeldam Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Προτιμώ τις απόκριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loucian Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Προσπαθούν να την επιβάλουν για εμπορικούς σκοπούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Γεια σας γιατί να μην έχουμε άλλη μια γιορτη,εγώ παντός ειμαι υπέρ του Halloween. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Ότι και να κάνουν οι παραδόσεις και η νοοτροπία στην Ελλάδα είναι τέτοιες που θα περάσουν γενιές και γενιές για να επιβληθούν ξενόφερτοι εορτασμοί. Προσωπικά είμαι οκ με τους δικούς μας εορτασμούς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 οχι γιατι δεν εχει καποιο ενδιαφερον για εμας.δεν γιορταζουμε κατι.και δεν εχει κανενα ιδιαιτερο εορτασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Υπέρ κι εγώ...why not. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Κατά.. Ούτε των αποκριών είμαι και πολύ πολύ.. Στο κάτω κάτω έχουμε τέτοια γιορτή.. Ας υιοθετήσουν αυτοί την δικιά μας και όχι εμείς μια ακομη Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Και γω υπερ είμαι..Οτι αφορά σε κάτι διαφορετικό που σε κάνει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και είναι ωραίο,γιατί όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αμερικανια, παντελώς άσχετη και ανούσια. Σαφώς κατά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 31, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Φετος παντως δεν βλεπω τοσο πολλους στολισμους οπως περσι.Ισως να ηταν μια μοδα που να περναει σιγα σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μακάρι, έχει αποχαυνωθεί η κοινωνία με κάτι τέτοιες μπούρδες Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lukas Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Σαν τις απόκριες δεν ΕΧΕΙ!!!!! Κολοκυθεσ και κουραφεξαλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 ουτε οι αποκριες μαρεσουν.θα το προτιμουσα απο τις αποκριες ομως γιατι δεν γουσταρω καρναβαλια.ψητα τρωω οποτε θελω δεν χρειαζομαι μια γιορτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts