Jump to content

Lukas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lukas

  1. σκρουτζ απλα βρισκεις τα παντα σε παρα πολυ καλες τιμες
  2. Σαν τις απόκριες δεν ΕΧΕΙ!!!!! Κολοκυθεσ και κουραφεξαλα!!!!
  3. MyPhone team πάντα τέτοια να έχετε. Ευχαριστουμε για όλα
  4. Μπραβο σε ολους για την εξερετικη προσπαθεια
  5. Lukas

    iPhone 4S

    το κινητο είναι σε 7.0.4 πηγα να κανω αυτο που ειπες αλλα θέλει να κανω και αναβάθμηση σε 8.0 να την κάνω η οχι?????? Ευχαριστω και συγνωμη για τις τοσες απορίες
  6. Lukas

    iPhone 4S

    Θέλω να πουλησω το iphone αλλα ειναι JB στην 7.04 Πως σβξνω τα παντα από μεσα?? με επαναφορα απο itunes ή επαναφορα μεσα από την συσκευη????
  7. Lukas

    iPhone 4S

    Δηλαδη να το πετάξω και εγω με την σειρά μου??? εχω το 4S και εγω και καλο θα ηταν να βρω ποιανου ειναι!!! για επιστροφη κριμα ειναι ο ανθρωπος
  8. Lukas

    iPhone 4S

    Ειναι με ios7 αλλα καποιος εχει βαλει τον κωδικο λαθος αρκετες φορες και δεν ανοιγει!!! Τι κάνω για ξεκλειδωμα? η να βρω πιανου ειναι? καποιος βοηθεια?
  9. Προβλημα κανενα ολα καλα!!!!!!!!!!!!(το εχω 10 μερες hackarismeno me helooX και τελευταια αναβαθμιση) και σε μενα το ξυπνητηρι δουλευει κανονικα!!!) Μονο το paint pad μου το εκανε χ8ες το βραδυ επεξεργαζομε εικονα την κανω save στην καρτα αλλα οταν ανοιγω τις εικονες δεν υπαρχει μεσα ενω την βρισκω με το x-plore Ξερει κανεις τοποτε???????
  10. Παιδια εψαξα (καπου την ειχα δει) αλλα δεν μπορεσα να την εντοπισω παλι notes στην οθονη που κρατας σημειωσεις με το μολυβι αν μπορει καποιος!!!!!!!!!!! Και κατι ακομη απο τις συντομευσεις στην οθονη που ειναι 4 μονο τι αλλο μπορουμε να κανουμε για παραπανω??
  11. Καλησπερα και καλο μηνααααααααααααα Μολις το παρελαβα(εχω 10 λεπτα) code: 0573762 balkan black V21.0.025 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!! τι προτεινετε να το hackaro πρωτα????? και μετα αναβα8μιση?????
  12. Καλησπερα σας Περιμενω με αγωνια δευτερα η τριτη το 5800 απο cote(επιδοτηση) και ηδη εχω διαβασει τα παντα(σχεδον) ψαχνω να κατεβασω εφαρμογες παιχνιδια κλπ 1ον καποιος ενα ραλακι που κινηται με την κινηση του κινητου και καποιο pm με τα μαγαζακια να κατεβασουμε τπτ!!!! Ειχα παλια το 6600 και μετα μονο σ40 αλλα μπηκα παλι στον αγωνα και οπως ειδα πλεον εχουν αλλαξει πολλα με τα certificates θα σας πω εντυπωσεις λιαν συντομως:D
×
×
  • Create New...