aenaos15 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Το gps ενεργοποιείται μόλις ανιχνεύσει άσκηση. Πίεση δεν μετράει το ρολοι... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ. Από το υγεία εκεί που λέει ενεργοποίηση ιχνιλατησεις κάνει κάτι; Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καρδιακους παλμους μετραει,οχι πιεση. Αν ενεργοποιησεις την επιλογη,καθε φορα που το φορας,θα μετραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλημέρα σε όλους. Νέος και εγώ να ρωτήσω κάτι. Στο υγεία και με ρύθμιση να παρακολουθεί τον καρδιακό σφυγμό συνέχεια μετράει και πίεση; το το jps του ρολογιού από που ενεργοποηται; Όχι θα μετράει όλη την ημέρα μόνο αριθμό παλμών. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Βαλανε ενα ακομα ρολοι,πολυ απλο αλλα ευτυχως δεν ειναι σαν εκεινα τα μαζεμενα χαλια τα καρτουνιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Βαλανε ενα ακομα ρολοι,πολυ απλο αλλα ευτυχως δεν ειναι σαν εκεινα τα μαζεμενα χαλια τα καρτουνιστικα μπορεις να βαλεις φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Βεβαιως. Οριστε φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Με το ios εχουν τσακωθει μαλλον και δεν ερχεται κανενα νεο face!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Από το να έρχονται σκουπίδια σαν αυτά που βάζουν, καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Βεβαιως. Οριστε φιλε μου Αρχοντας! Ωραιο φαινεται, θα το δοκιμασω. Ναι και εγω με ios δεν μου ερχεται τιποτα, βαζω ενα αλλο κινητο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Παιδιά υπάρχει κάποιο link που νά δείχνει όλα τα watchfaces που έχει το πρόγραμμα υγεία? Έχω το band 5 και ψήνομαι για το gt. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Αρχοντας! Ωραιο φαινεται, θα το δοκιμασω. Ναι και εγω με ios δεν μου ερχεται τιποτα, βαζω ενα αλλο κινητο android. Να σου πω την αμαρτια μου, το χρησιμοποιω και εγω και μου αρεσει παρα πολυ αυτο το face. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά υπάρχει κάποιο link που νά δείχνει όλα τα watchfaces που έχει το πρόγραμμα υγεία? Έχω το band 5 και ψήνομαι για το gt. Ευχαριστω Σου τα βαζω screenshot ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Τόσο ωραίο ρολόϊ με τέτοια watchface. Δε μπορεί μας τρολάρουν με τα κινούμενα σχέδια οι Κινέζοι.:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Να σου πω την αμαρτια μου, το χρησιμοποιω και εγω και μου αρεσει παρα πολυ αυτο το face. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου τα βαζω screenshot ολα Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτά είναι όλα; Μαζί με τα εργαστασιακά που είχε; Το ρολόι έχει βγεί εδώ και πολύ καιρό. Στο band 5 που έχω έχουν φτάσει στα 112 και δεν πέρασε χρόνος απο τότε που βγήκε. Αν είναι έτσι είναι μεγάλο φάουλ της huawei. Τα πιο πολλά είναι μέτρια. Δεν έχουν πολλές πληροφορίες. Σε αντίστοιχο band του γιού μου το mi band 4 έχει μερικές εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μέσω 3rd party εφαρμογών. Το ίδιο υποθέτω και για το amazfit gtr. Θα έχει άπειρα και ας είναι οι αισθητήρες του και το gps του πολύ υποδυέστερο. Ας ευχηθούμε κάποτε να κάνει το ίδιο με 3rd party watchfaces. Και μια ερώτηση. Πόσα faces μπορεί να κρατήσει στο ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 (edited) Aρκετά ωραία faces προστέθηκαν. Τσεκαρετε. Edited March 11, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Τουλαχιστον 3-4 πολυ καλα θα ελεγα.Το ΜΒ03 ειδικα και το bright class EN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 (edited) Aρκετά ωραία faces προστέθηκαν. Τσεκαρετε. Ωπα, για να δουμεεεεε. Επιτελους, ξυπνησανε, βλεπω 3-4 καινουρια καλα! Αιντε παμε! Edited March 11, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Παιδια οποιος έχει την καλοσυνη και τον χρονο ας ανεβαζει τα νέα watchfaces με ενα screenshot. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 (edited) Ιδού λοιπόν για τους μηλοφωνακηδες Σορι αλλά η ανάλυση χαλάει από το ταπατοκ Edited March 11, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εβαλα το Deep Blue EN, Εγω, πολυ ομορφο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Παιδάκια τα σχεδιάζουν!:lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 (edited) Ιδού λοιπόν για τους μηλοφωνακηδες Σορι αλλά η ανάλυση χαλάει από το ταπατοκ Σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Βλέπω ότι σιγά-σιγά προστίθενται όμορφα watchfaces. Το ίδιο και στο band 5 μου. Ευχάριστα νέα. Ποιό προτείνετε απο άποψη εμφάνισης; To μαύρο, το καφε ή το active; Μπάινουν στην θάλασσα (όχι αυτό με το δερμάτινο λουράκι προφανώς). Πόσα watchfaces χωράει εκτός των προεγκατεστημένων; (αυτά μπορούν να αφαιρεθούν;) Ευχαριστώ ιδιαιτέρως Edited March 11, 2020 by kirdim71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Ήμουν έτοιμος να πάρω το Active Green αλλά τελευταία στιγμή πήρα το Brown Leather. Λίγο μετά που είδα ένα συνάδελφο που είχε το Green και είδε το δικό μου, έπαθε πλάκα και συμφώνησε ότι πραγματικά φαινεται πιο ωραίο και πιο ακριβό. Δεν είναι μόνο το λουρί αλλά και ο βαθμονομητής με το μέταλλικό περίβλημα που είναι διαφορετικό. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollonio Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Καλησπερα παιδια! Δεν περιμενα να βρω θεμα με το συγκεκριμενο ρολοι!!! Και μαλιστα τοσομεγαλο και δραστηριο !! Ειμαι κατοχος iphone 6 ios 12.4, και σκεφτομαι να προβω σε αγορα της επομενες μερες. Γενικα βλεπω ειναι συμβατο με το ios. Ομως ειναι καποιοι εδω που το εχουνε δουλεψει; Λειτουργει καλα ή ειναι κατι που πρεπει να λαβω υποψην πριν την αγορα;!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Καλησπερα παιδια! Δεν περιμενα να βρω θεμα με το συγκεκριμενο ρολοι!!! Και μαλιστα τοσομεγαλο και δραστηριο !! Ειμαι κατοχος iphone 6 ios 12.4, και σκεφτομαι να προβω σε αγορα της επομενες μερες. Γενικα βλεπω ειναι συμβατο με το ios. Ομως ειναι καποιοι εδω που το εχουνε δουλεψει; Λειτουργει καλα ή ειναι κατι που πρεπει να λαβω υποψην πριν την αγορα;!! Δουλευει τελεια με iphone 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts