r31134 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Πηρα ενα νεο λουρακι απο τον θειο ΕΒΑΥ,απ εξω ειναι πολυ μαλακο δερμα ή ψευτοδερμα (πιο πολυ για ψευτοδερμα θα ελεγα) και απο μεσα σιλικονη. Ειναι ελαφρως λιγοτερο ευλυγιστο απο το εργοστασιακο μαυρο σιλικονατο αλλα καμια σχεση με τα σκληρα ολο δερματινα. Edited June 3, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Είμαι κομπλέ κάνοντας αυτά..Επιτέλους! Και εμενα.. ευτυχως...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λουράκια στο πράσινο χρώμα του active green; όσα έχω δει δεν ειναι ίδια, όπως επίσης δεν βρίσκω και σε σκούρο κοκκινο. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λουράκια στο πράσινο χρώμα του active green; όσα έχω δει δεν ειναι ίδια, όπως επίσης δεν βρίσκω και σε σκούρο κοκκινο. Στον αγαπητο μας κινεζο εψαξες?? :p οσα θελεις μπορεις να βρεις λογικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 κινέζο; αν εννοείς banggood κλπ δυστυχώς δεν ψωνίζω απ έξω, ιδιαίτερα δε αν δεν δω το χρώμα. Γιατί άλλο μπορεί να δείχνει και άλλο να σκάσει. Σε navy green έχω βρει ενα μονο απο το orange shop 22mm που το δίνει συμβατό με amazfit gtr/samsung s3 και κατι άλλα, 99% μας κάνει. Το χρώμα μένει να δω. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Ναι.. Bangood, Aliexpress, ebay, κτλ.. Ισχυει οτι μπορει να διαφερει το χρωμα αλλα απο την αλλη ειναι τοσο φθηνα που δεν χανεις κατι να τα δοκιμασεις.. Εχω ψωνισει αρκετα λουρακια να πω την αληθεια απο αυτα τα site.. ολα μου ηρθαν οπως τα περιμενα.. Κατι τετοιο πχ ψαχνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 ναι, αν και αυτα τα έχω ήδη μιας και έχω πάρει την συγκεκριμένη έκδοση. Απλά δεν βρίσκω έτσι ματ σκούρων,το πράσινο το έχω ήδη, και πήρα και navy blue. Ψάχνω για κόκκινο κυρίως όπως είναι πχ του mi band 4 (wine red) https://www.skroutz.gr/s/19619847/Xiaomi-Mi-Smart-Band-4-Wine-Red.html Σε επόμενη φάση λογικά θα κινηθώ προς γκρι, εκει πέρα έχει πέρισσότερες επιλογές. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ερώτηση, υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο ώστε να βλέπω πχ χτες πόσα χλμ έχω κάνει; μου το βγάζει μόνο σε βήματα (πχ 13.194) αλλα θέλω να ξέρω τα χιλιόμετρα που αντιστοιχεί η απόσταση αυτή. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής στο δείχνει αλλά για την συγκεκριμένη ημέρα, αν πάω στο ιστορικό μου εμφανίζει ημέρα και βήματα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 πάτα πάνω στα χλμ στην κεντρικη οθόνη του huawei health και θα σου τα βγάλει όπως όταν πατάς στα βήματα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Σωστό αυτό που λες και ξέχασα να το αναφέρω, εγώ θέλω να βλέπω πχ την τάδε μέρα που έκανα 15.017 βήματα μαζί και πόσα χλμ είναι. πχ στο Mi fit τα εμφάνιζε κανονικά και με είχε βολέψει. Αν αυτό δεν έχει αυτή τη δυνατότητα οκ, θα ζήσω και έτσι εννοείται δεν τρέχει κάτι:lol::lol: Απο μπαταρία σκίζει πάντως το ρολογάκι, το έχω περίπου 3 εβδομάδες, είμαι στην 3η φόρτιση (περίπου) άνετα βγάζει 7 μέρες και μένω με 50% μπαταρία κυριακή βράδυ σίγουρα. Λέω περίπου γιατί το βράδυ το κλείνω και δεν το έχω αφήσει να πέσει κάτω απο το 50% μπαταρία επίσης, αλλά δεν του έχω κάνει και πλήρη φόρτιση πριν της πρώτης του, δευτέρα πριν φύγω το αφήνω να φορτίσει μέχρι να ετοιμαστώ και πάει κοντά στο 82%. απο το 82% δευτέρα πρωί σήμερα τέτοια ώρα έχω 52%. Παλμούς δεν το έχω να μετράει δεν με ενδιαφέρουν,φωτεινότητα στο αυτόματο, να δείχνει με σήκωμα καρπού, και ειδοποιήσεις απο βασικές εφαρμογές μόνο (μηνύματα sms, τηλέφωνα,Mail,e-banking ) Ανοιχτό κάθε μέρα απο τις 6 το πρωί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα περίπου. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ετσι οπως το δουλευεις, πραγματικα παιζει να σου βγαλει και 3 βδομαδες αυτονομια εως ενα (1) μηνα.. :p Σκεψου εμενα με τα παντα ανοιχτα και βγαζει 10 μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Καλά τόσο πολύ δε νομίζω, αν και ακόμα είναι φρέσκια η μπαταρία και δεν έχει στρώσει. Θα το δώ στον προσεχή καιρό. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Sos Μόλις παρέλαβα το Huawei watch gt προσπαθώ να το συνδέσω με Samsung Galaxy s10 με την εφαρμογή αλλά δεν συνδέεται, επίσης δε το βρίσκω καν στη λίστα Bluetooth. Κάτι διάβασα στο ίντερνετ να κατεβάσω τις ανανεώσεις από Huawei apps κατεβάζω κάτι περί τα 130 mb αλλά λέει " δεν εγκαταστάθηκε" Αν γνωρίζει κανείς ότιδηποτε ας μου πει, γιατί αν έχει πρόβλημα συνδεσιμότητας να το δώσω πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Sos Μόλις παρέλαβα το Huawei watch gt προσπαθώ να το συνδέσω με Samsung Galaxy s10 με την εφαρμογή αλλά δεν συνδέεται, επίσης δε το βρίσκω καν στη λίστα Bluetooth. Κάτι διάβασα στο ίντερνετ να κατεβάσω τις ανανεώσεις από Huawei apps κατεβάζω κάτι περί τα 130 mb αλλά λέει " δεν εγκαταστάθηκε" Αν γνωρίζει κανείς ότιδηποτε ας μου πει, γιατί αν έχει πρόβλημα συνδεσιμότητας να το δώσω πίσωΚαλησπέρα! Για να το συνδέσεις χρειάζεσαι τη Huawei Health app (υγεία στα Ελληνικά) , τα HMS και ένα λογαριασμό Huawei. Τα κατεβάζεις από το playstore τα εγκαθιστάς, φτιάχνεις το λογαριασμό και μετά μέσα από την εφαρμογή Health θα βρεις το ρολοϊ και θα το συνδέσεις. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Σ ευχάριστω πολύ για τη γρήγορη απάντηση, τελικά το σύνδεσα πιστεύω αλλά για της πλαγιάς οδού.. Μέσω browser έκανα αναβάθμιση της εφαρμογής κ αυτό με πολλους πειραματισμούς αλλά τελικά μάλλον δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Σ ευχάριστω πολύ για τη γρήγορη απάντηση, τελικά το σύνδεσα πιστεύω αλλά για της πλαγιάς οδού.. Μέσω browser έκανα αναβάθμιση της εφαρμογής κ αυτό με πολλους πειραματισμούς αλλά τελικά μάλλον δουλεύει Για το HMS που γράφτηκε παραπάνω, θα πρέπει είτε να κατεβάσεις το apk είτε να περάσεις το appgallery της HUA, στο Play Store υπάρχει παλιότερη έκδοση και δεν το υποστηρίζει δυστυχώς. Πρόβλημα συνδεσιμότητας δεν υπάρχει https://www.huaweicentral.com/download-the-latest-hms-core-apk/ Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Ερώτηση, που μπορώ να βρω τον συγχρονισμό μεταξύ κινητού και ρολογιού για το ξυπνητήρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Ερώτηση, που μπορώ να βρω τον συγχρονισμό μεταξύ κινητού και ρολογιού για το ξυπνητήρι;Τι εννοείς; Μπορείς να βάλεις από τις ειδοποιήσεις όταν χτυπάει το ξυπνητήρι του Κινητού να φαίνεται στο ρολοϊ η επιλογή αναβολής ή παύσης. Εναλλακτικά το ίδιο το ρολοϊ έχει επιλογή ξυπνητήρι. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Αυτό τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων που μπορώ να τις βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Αυτό τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων που μπορώ να τις βρωΑνοίγεις την εφαρμογή Health (υγεία) πατάς κάτω κάτω στο ρολοϊ, πας στο ρολοϊ που έχεις συγχρονίσει και στο μενού που σου δείχνει όπως στη φωτογραφία θα δεις τις ειδοποιήσεις (notification). Μπαίνεις μέσα και επιλέγεις το ξυπνητήρι (clock είναι σε εμένα). Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτικότατη βοήθεια, το ρύθμισα επέλεξα κ το ρολόι στις ειδοποιήσεις αλλά κ πάλι χτυπάει στο κινητό το ξυπνητήρι αλλά δεν ειδοποιεί το ρολόι, αν κ είν'συνδεδεμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτικότατη βοήθεια, το ρύθμισα επέλεξα κ το ρολόι στις ειδοποιήσεις αλλά κ πάλι χτυπάει στο κινητό το ξυπνητήρι αλλά δεν ειδοποιεί το ρολόι, αν κ είν'συνδεδεμένοΕπιβεβαίωσε ότι είναι η ίδια εφαρμογή του ξυπνητηριού. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτικότατη βοήθεια, το ρύθμισα επέλεξα κ το ρολόι στις ειδοποιήσεις αλλά κ πάλι χτυπάει στο κινητό το ξυπνητήρι αλλά δεν ειδοποιεί το ρολόι, αν κ είν'συνδεδεμένο Γιατί δεν χρησιμοποιείς το ξυπνητήρι του ρολογιού; Είναι πολύ καλύτερο γιατί σε δονεί και δεν ξυπνάς και την γυναίκα. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Σωστός! Αλλά το ρολόι έχει μόνο Δόνηση χωρίς ήχο ( εκτός κ αν δε το έχω βρει) Επίσης την εφαρμογή ρολόι επέλεξα δε θυμάμαι να έχω άλλη με το ίδιο όνομα, θα το ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Πίστεψέ με σε ξυπνάει θες δεν θες η δόνηση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts