paanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Για την ώρα η cosmote αντιμετωπίζει κάποια θέματα στο δίκτυο, ίσως για αυτό. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα γιατί όταν δεν παίζει το voWifi πέφτει σε volte ή απλό 3g/2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το volte και wifi call σήμερα; ενώ το μεσημέρι δούλευαν και τα δύο κανονικά τώρα δεν δουλεύει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το volte και wifi call σήμερα; ενώ το μεσημέρι δούλευαν και τα δύο κανονικά τώρα δεν δουλεύει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κάποιοι έχουν πάλι θέμα με το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Γενικό πρόβλημα πρέπει να έχει το δίκτυο της κοσμοτε σήμερα. Και στα κινητά και στα σταθερά πέφτει έρχεται το Ίντερνετ αυτό συμβαίνει την τελευταία ώρα περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Νότια προάστια, δεν έχει ούτε σύνδεση data. Προσπάθεια επικοινωνίας ούτε κατά διάνοια, δεν απαντούν σε chat αλλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία αφού πληκτρολόγησης τον αριθμό οτα6 είναι να σε συνδέσουν πέφτει η γραμμή ή σου βγάζει μήνυμα όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες καλέστε αργότερα... Και ούτε μια ανακοίνωση είναι απαράδεκτοι.. Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 λίγο λειτούργησε παλι ολα κατα διαόλου........ ούτε σήμα μόνο επείγουσες κλήσεις λέει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Σε iPhone 11 το ενεργοποίησα αλλά δεν λειτουργεί συνέχεια. Κάποιες φορές λέει ότι είναι απενεργοποιημένη η συσκευή. Τι μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Το ίδιο ακριβώς αντιμετωπίζω και εγώ στο iPhone 11. Έχω πάρει Cosmote και μου έχουνε πει ότι το γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα για τα iPhone και στο μέλλον θα το διορθώσουν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έπαιζε υποδειγματικά μήνες τώρα σε PocoF1. Τις τελευταίες 2 μέρες, ΑΘΗΝΑ δεν παίζει, μην "ψάχνεστε" άδικα, μια χαρά είναι τα κινητά σας, είναι πρόβλημα της ΚΟΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Σημα καμπανα αποδεικνυεται το δίκτυο... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Πήρα τηλ Cosmote μου είπαν ότι υπάρχει ακόμα γενικό θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Τώρα το πρωί, φαίνεται πως επανήλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Χθες κατά 7 το απόγευμα Θεσσαλονίκη ούτε τηλέφωνο δεν μπορούσαν να με πάρουν η να πάρω. Ίντερνετ όμως είχα. Νόμιζα έφαγε κόλλημα το κινητό, κάνω επανεκκίνηση, και χάνετε το ίντερνετ αλλά κλήσεις μπορούσα να κάνω (όχι να μου κάνουν). Έτσι συνέχισε και αργότερα η κατάσταση, και ευτυχώς πέτυχα wifi στο κέντρο και διάβασα την κατάσταση γιατί νόμιζα ήταν πρόβλημα συσκευής ή κάρτας. Όχι τίποτα άλλο φεύγω από Ελλάδα τώρα και αντε βρες άκρη χωρίς ίντερνετ πουθενά, και χωρίς κατάστημα να αλλάξεις την κάρτα. Πάντως δεν ήρθε κάποιο μήνυμα ειδοποίησης για βλάβη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Τώρα το πρωί, φαίνεται πως επανήλθε. Κι εμένα επανήλθε. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Δλδ. Έχετε και vowifi? Γιατί εγώ μόνο volte έχω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Κάνε επανεκκίνηση να δεις μήπως σου έρθει και αυτό. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Κάνε επανεκκίνηση να δεις μήπως σου έρθει και αυτό. Sent from my SM-G970FΕυχαριστώ, αυτό ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Τελικά χρειάστηκε ξανά ενεργοποίηση της υπηρεσίας μετά τη μετατροπή συμβολαίου σε καρτοκινητή. Όλα καλά :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Ούτε σήμερα μου δουλεύει Γιαννιτσά. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Ούτε σήμερα μου δουλεύει Γιαννιτσά.Επανεκκίνηση έκανες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Έκανα αλλά γιοκ. Επανήλθε μισή ώρα μετά μόνο του. Τα έχουνε παίξει. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Καλημέρα! Ερώτηση... Με VoWLAN μου γράφει HD κατά τη διάρκεια της κλήσης όταν είναι σε VoLTE δεν μου γραφει HD κατά τη διάρκεια της κλήσης. Έτσι πρέπει να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Καλημέρα! Ερώτηση... Με VoWLAN μου γράφει HD κατά τη διάρκεια της κλήσης όταν είναι σε VoLTE δεν μου γραφει HD κατά τη διάρκεια της κλήσης. Έτσι πρέπει να είναι? Με κλήσεις προς τον ίδιο αριθμό και στις 2 περιπτώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Καλημέρα! Ερώτηση... Με VoWLAN μου γράφει HD κατά τη διάρκεια της κλήσης όταν είναι σε VoLTE δεν μου γραφει HD κατά τη διάρκεια της κλήσης. Έτσι πρέπει να είναι? Μόνο σε κλήσεις απο/σε ΟΤΕ/CοσμοOTE ενεργοποιείτε το HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Σε μενα δουλευει και στο σταθερο wind με hd γραφει την ενδειξη στην οθονη.αρα δεν ειναι μονο στον οτε/cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Με κλήσεις προς τον ίδιο αριθμό και στις 2 περιπτώσεις; Σε εμένα συμβαίνει το αντίστροφο, καλώντας τον ίδιο αριθμό με volte βγάζει ένδειξη HD, όταν τον καλώ με wifi calling δεν δείχνει την ένδειξη και γενικά όταν κάνω κλήση με wifi calling δεν έχω δει ποτέ ένδειξη HD αν και η ποιότητα κλήσης είναι συγκρίσιμη για να μην πω η ίδια. Αυτό που κάνει με wifi calling κάποιες φορές και ειναι περίεργο είναι ότι ενώ έχω την ένταση του ακουστικού στο πιο χαμηλό ο ήχος ακούγεται σαν να το έχω στο τέρμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts