karamazof53 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά σε xiaomi mj9 δουλεύει?Δουλεύει στο mi8 οπότε λογικά και στο mi9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Εβαλα την sim μου σε ένα redmi 5 plus με android 8.1 και με τον κωδικό άνοιξε το volte στην ήδη ενεργοποιημένη sim μου. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι ενώ το volte δουλεύει κανονικά, δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις της προώθησης κλήσεων. Πετάει σφάλμα μη έγκυρος κωδικός. Αν βάλω την σιμ στο sony xperia xz1 που υποστηρίζεται επίσημα απο την cosmote, οι ρυθμίσεις αλλάζουν κανονικά. Υπάρχει μήπως κάποιο κολπάκι στο xiaomi για να δουλέψει με ενεργό volte η προώθηση κλήσεων? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Να αναφέρω ότι σε Huawei Honor view 10, λειτουργεί και το Volte και το vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Τελικά έκανα την διαδικασία από το λινκ για το Ο+6 αλλά τζιφος. Ενώ έχει ενεργοποιηθεί σήμερα το πρωί η υπηρεσία από κοσμοτε, οι διακόπτες είναι ανοιχτοί, δοκίμασα την κάρτα και στα δύο σλοτ, αλλά τίποτα δεν δουλεύει ☹️ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Τελικά έκανα την διαδικασία από το λινκ για το Ο+6 αλλά τζιφος. Ενώ έχει ενεργοποιηθεί σήμερα το πρωί η υπηρεσία από κοσμοτε, οι διακόπτες είναι ανοιχτοί, δοκίμασα την κάρτα και στα δύο σλοτ, αλλά τίποτα δεν δουλεύει ☹️ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Έκανες ΟΛΑ τα βήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ναι, εκτος απο το backup ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Η διαδικασία αυτή κάνει factory reset το κινητό φίλε; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Όχι δεν κάνει. Αφου είδα και αποειδα και δεν γινόταν τίποτα, ακόμα και αφού είχα επιλέξει όλους τους συνδυασμούς, India,uk, και τέλος 3hg Denmark, έστειλα χθες πάλι μνμ στο 1333 παρόλο που είχε έρθει ειδοποίηση ότι έχει ενεργοποιηθεί, απάντηση δεν πήρα και τα παράτησα. Σήμερα το πρωί ήρθε πάλι μνμ ότι ενεργοποιήθηκε και σαν από θαύμα λειτουργεί... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ρε παιδιά τα δύο αρχεία που είναι να κατεβάσω δεν κατεβαίνουν είναι σαν να μην τα βρίσκει ο browser και δεν φορτωνει την σελίδα τους. Ξέρει κάποιος κάτι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Εβαλα την sim μου σε ένα redmi 5 plus με android 8.1 και με τον κωδικό άνοιξε το volte στην ήδη ενεργοποιημένη sim μου. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι ενώ το volte δουλεύει κανονικά, δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις της προώθησης κλήσεων. Πετάει σφάλμα μη έγκυρος κωδικός. Αν βάλω την σιμ στο sony xperia xz1 που υποστηρίζεται επίσημα απο την cosmote, οι ρυθμίσεις αλλάζουν κανονικά. Υπάρχει μήπως κάποιο κολπάκι στο xiaomi για να δουλέψει με ενεργό volte η προώθηση κλήσεων?Σου απαντάω λίγο αργά, αλλά λύση σε εμένα τουλάχιστον είναι να βάζω το κινητό σε μόνο 2G, να κάνω την αλλαγή και μετά ξανά στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Δεν παίζει ούτε έτσι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ρε παιδιά τα δύο αρχεία που είναι να κατεβάσω δεν κατεβαίνουν είναι σαν να μην τα βρίσκει ο browser και δεν φορτωνει την σελίδα τους. Ξέρει κάποιος κάτι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τα αρχεία τα κατέβασα από το φόρουμ το 7Pro, κάπου στο τέλος θα βρεις το λινκ, αλλιώς λίγο ψάξιμο. δεν έχω το λινκ πρόχειρο, αλλά αν δεν το βρεις το βράδυ μπορώ να σου πω που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Επανέρχομαι στο θέμα για το OnePlus 6, Με τις ρυθμίσεις για 3hg Denmark έχω και vowifi & volte αλλά στην δεύτερη γραμμή που είναι Q δεν έχω καθόλου 4g , μάλλον κόβει την B200 ... Βάζοντας Ινδία Vodafone έχω κανονικά 4g και volte αλλά δεν έχω vowifi. Δοκίμασα και με 1-2 άλλες αλλά τίποτα. Το κακό είναι ότι την default ρύθμιση την έσβησα όπως έλεγε το αρχικό ποστ με τις οδηγίες ( αν και στο δεύτερο για το Ο+7 λέει ότι δεν χρειάζεται να το σβήσεις) και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάρα μόνο με πέρασμα της ρομ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Sony Xperia XA2, από cosmote. Οι ρυθμίσεις για volte και vowifi πρέπει να είναι ήδη περασμένες, γιατί εισάγοντας μια κάρτα sim frog, τα αντίστοιχα σήματα εμφανίστηκαν στη μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Sony Xperia XA2, από cosmote. Οι ρυθμίσεις για volte και vowifi πρέπει να είναι ήδη περασμένες, γιατί εισάγοντας μια κάρτα sim frog, τα αντίστοιχα σήματα εμφανίστηκαν στη μπάρα ειδοποιήσεων. Σωστά. Αναφέραται και στο http://cosmote.gr/wificalling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Πολύ ζόρι για το one plus με αυτά μιάμιση βδομάδα που το είχα 7 pro) σωστά δεν έπαιξε ποτέ κάποιες φορές απλά έγραφε ότι έχει και δεν μπορούσε κανείς να με πάρει η να πάρω εγώ κάποιες φορές δούλευε μόνο wifi call και όχι volte και το ποιο κουλό έχανε ρυθμίσεις μετά το restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Εμένα πάλι σε 3Τ μου δουλεύει μόνο το volte που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Κυρίως το wificall με ένοιαζε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sevas4 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Να ενημερώσω πως σε Xiaomi Mi A1 αφου ενεργοποιηθεί σε συμβατή συσκευή, το VoLTE παίζει κανονικα (είμαι με custom ROM, αλλα λογικα θα παιζει και στην stock). Το VoWiFi δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 (edited) Σε Xiaomi Redmi Note7 δουλευουν χωρίς πρόβλημα και το VoLTE και το VoWiFi. Μάλιστα με μήνυμα "WIFICALL" στο 1333 ενεργοποιείται η υπηρεσία κανονικά από το ίδιο το τηλέφωνο. «Ενεργοποιείται η υπηρεσία»: Αν ο χρήστης στείλει από το Xiaomi Redmi Note7 ένα sms στο 1333 με κείμενο WIFICALL, η Cosmote θα του διαθέσει την υπηρεσία VoLTE/WiFiCalling για τον αριθμό του. Οι ρυθμίσεις εμφανίζονται και οι δύο ή μόνο η μία, πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο κλήσεων τους παρακάτω κωδικούς. VoLTE: *#*#86583#*#* Θα πρέπει να εμφανιστει το μύνημα "Carrier check disabled" VoWiFi: *#*#869434#*#* Θα πρέπει να εμφανιστει το μύνημα "Carrier check disabled" Information: *#*#4636#*#* για να δείτε τις πληροφορίες σχετικά με IMS κτλ. @petros_alonso μπορείς να το προσθέσεις στο 1ο μύνημα του νήματος? Edited July 11, 2019 by tifozif1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Σήμερα μετά το σεισμό δεν έχω στο κινητό VoLTE/WiFiCalling , έχει πρόβλημα το δίκτυο της COSMOTE ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ναι ακόμα δεν διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ δε δουλεύει ακομα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 VoLTE και WiFicall έχουν επανέλθει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχει κάποιος εμπειρία από mate 20 lite αγορασμένο εκτός cosmote αν δουλεύει το VoWifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts