guy_fawkes Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Να ξέρεις οτι λόγω οτι την είχα την SCSH70 και την παρατησα,γρατζουνιεται πολυ ευκολα το τζαμάκι-πλαστικό που έχει μπροστά. Τελικά δεν έβαλα τίποτα αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου και το ευχαριστιέμαι. Απο θήκη έχω βάλει https://www.amazon.co.uk/RoxFit-Sony-Xperia-XZ3-Certified/dp/B07HG5WWR4 πολύ μαλακή στο χέρι και δεν γλιστράει το κινητό αλλά αν κάποιος θέλει φουλ προστασία τότε μακρυά. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Σε πιο πλαστικο αναφερεσαι? Η θηκη ειναι δερμα συνθετικο μπρος πισω.Δεν ειναι εκεινη με το ματ τζαμι. Μαλλον λες για την SCTH70. Θηκες εχω 2.Η μια η κλασσικη καρμπον και η αλλη σαν αυτη που ανεβασες αλλα χωρις κοψιματα. Ειναι οτι πιο λεπτο και δινει ελαχιστο ογκο αλλα προστατευει μονο απο τον αερα και τις γρατζουνιες της πλατης. εριμενω και μια φθηνη σιλικονατη αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει. Edited March 10, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Ναι μπερδεύτηκα,έχεις δίκιο! Άλλη εννοούσα εγώ. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Fulgore1 τι χρηση κανεις καθημερινα και θεωρεις οτι τα 4GB ειναι λιγα? Χρησιμοποιεις καποιες βαριες εφαρμογες ή κανεις καποιου ειδους επαγγελαμτικη χρηση της συσκευης σου? Μιας και συζητάτε για τη ram, είμαι της άποψης ότι δεν είναι λίγα τα 4gb που έχει η συσκευή και μπορεί άνετα να καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών. Αυτό όμως που παρτήρησα είναι ότι η συσκευή μας δεν έχει την καλύτερη διαχείρηση μνήμης. Πριν το XZ3 είχα το Galaxy S8 το οποίο με την ίδια 4gb ram είχε καλύτερη διαχείρηση μνήμης από το XZ3. Πατούσα pause σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια και τα έβαζα στο background. Μετά από 2-3 ώρες ήταν ακόμα στο pause, δυστυχώς στο XZ3 ξεκινάνε από την αρχή... ΄Όπως και να έχει ο λόγος που πήγα από το S8 στο XZ3 είναι η μπαταρία, με το S8 δεν έβγαζα ποτέ μια μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το XZ3 πάντα θα φτάσω σπίτι, έστω και με 3%. Τέλος, από την εμπειρία μου, βασιλιάς στη διαχείρηση ram στο android είναι τα oneplus αλλά δεν είναι αδιάβροχα... Κανένας δεν είναι τέλειος... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Μερικες σημερινες φωτο ισως για επιδοξους αγοραστες. Αuto,stock camera app,χωρις καμια επεξεργασια απολυτως. DSC_0319 by Dim Tsak, on Flickr DSC_0321 by Dim Tsak, on Flickr DSC_0305 by Dim Tsak, on Flickr Edited March 11, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Μιας και συζητάτε για τη ram, είμαι της άποψης ότι δεν είναι λίγα τα 4gb που έχει η συσκευή και μπορεί άνετα να καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών. Αυτό όμως που παρτήρησα είναι ότι η συσκευή μας δεν έχει την καλύτερη διαχείρηση μνήμης. Πριν το XZ3 είχα το Galaxy S8 το οποίο με την ίδια 4gb ram είχε καλύτερη διαχείρηση μνήμης από το XZ3. Πατούσα pause σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια και τα έβαζα στο background. Μετά από 2-3 ώρες ήταν ακόμα στο pause, δυστυχώς στο XZ3 ξεκινάνε από την αρχή... ΄Όπως και να έχει ο λόγος που πήγα από το S8 στο XZ3 είναι η μπαταρία, με το S8 δεν έβγαζα ποτέ μια μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το XZ3 πάντα θα φτάσω σπίτι, έστω και με 3%. Τέλος, από την εμπειρία μου, βασιλιάς στη διαχείρηση ram στο android είναι τα oneplus αλλά δεν είναι αδιάβροχα... Κανένας δεν είναι τέλειος... ;) Το μονο που μπορω να σημειωσω για το ΧΖ3 ειναι οτι η χρησιμοποιουμενη RAM ειναι 2,7 εως 3 GB με βαση την σχετικη επιλογη για προγραμματιστες. Και επιτηδες ανοιγω καμια 10αρια απο τις πιο βαριες εφαρμογες που εχω και δεν σκαλωνει καπου ουτε κλεινει καπου. Προσωπικα ειμαι υπερκαλυμμενος.Αυτο με τα παιχνιδια δεν το εχω δοκιμασει γιατι σπανιως παιζω παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές στα μάτια μου και σωστές. Επίσης σε πιθανό edit υπάρχει πολύ πληροφορία ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Πολύ καλές οι φωτό όπως πάντα άλλωστε! στην δεύτερη αν έκανες ταπ για φωτομέτρηση στο βουνό που δεν πέφτει φως εκεί,πιστεύεις οτι θα είχες καλύτερα αποτελέσματα ή θα "έκαιγε" τον ουρανό που τώρα έχει λεπτομέρειες? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) Δεν εκανα απολυτως τιποτα. Λογω της θολης ατμοσφαιρας και της πολυ ελαφριας συννεφιας στον ουρανο,δεν θα εκαιγε τον ουρανο πιστευω. Edited March 11, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Οχι θα εβγαιναν φωτεινά τα υπόλοιπα.γενικα η το αφήνεις μονο του η το αντίθετο κάνεις ταπ εκει που εχει φως. Γιατί μετά μεσο app τις σκιες τις ανοίγεις,τα καμμένα ομως είναι πληροφορία που απλα χάθηκε τελείως. Μη κάνετε ταπ στα Σκοτεινά σε land Scape. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να βγάλεις 3 εαν σου αρεσει ένα κάδρο και θα ηθελες να το έχεις. Μια μονο του,μια ταπ στα φωτεινά και μια το αντίθετο και έπειτα στο σπιτι με την ησυχια σου κρατας την καλύτερη. Στις παραπάνω τα πηγε ιδανικά η συσκευη σε ολες με λεπτομέρεια υψηλή λόγο των 19mp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Maximum προστασία με τόσο εκτεθειμένες επιφάνειες περιμετρικά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) Δεν εχω χτυπησει ποτε κινητο στα ισια περιμετρικα κομματια ως σημερα οποτε πρεπει να ειμαι φουλ γκαντεμης. Αν και παλι λιγο το δερμα μου φαινεται προεξεχει απο τις ακρες τις συσκευης σε εκεινα τα σημεια.Θα γραψω οταν με το καλο παραλαβω Edited March 11, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Οχι θα εβγαιναν φωτεινά τα υπόλοιπα.γενικα η το αφήνεις μονο του η το αντίθετο κάνεις ταπ εκει που εχει φως. Γιατί μετά μεσο app τις σκιες τις ανοίγεις,τα καμμένα ομως είναι πληροφορία που απλα χάθηκε τελείως. Μη κάνετε ταπ στα Σκοτεινά σε land Scape. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να βγάλεις 3 εαν σου αρεσει ένα κάδρο και θα ηθελες να το έχεις. Μια μονο του,μια ταπ στα φωτεινά και μια το αντίθετο και έπειτα στο σπιτι με την ησυχια σου κρατας την καλύτερη. Στις παραπάνω τα πηγε ιδανικά η συσκευη σε ολες με λεπτομέρεια υψηλή λόγο των 19mp. ταπ όμως σε σκοτεινό περιβάλλον κάνεις ,εκεί που δεν έχει πολύ φως για να φωτίσει γενικά όλη την εικόνα,σωστά? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Ναι όταν κάνεις ταπ στα σκοτεινά περνει επάνω σε έκθεση όλη η φωτογραφία. Οπότε είναι ανάλογα τι θες να κάνεις. Απλά λέω είναι σύνηθες φαινόμενο με κάτι τέτοιο να καίμε τα φωτεινά σημεία και μετά ούτε μέσο edit δεν επανέρχεται η πληροφορία εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 γνωρίζεις διαφορές στη πολλαπλή,κεντρική σημειακή κτλ?Έχεις παρατηρήσει? Για την φωτομέτρηση αναφέρομαι. Εγώ έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές απο τότε που το ανακάλυψα πρόσφατα αλλά διαφορές τεράστιες δεν βρήκα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Μιλάς πάντα για manual έτσι; Πολλαπλή προσπαθεί να κάνει φωτομέτρηση επιλέγοντας διάφορα σημεία και να βρει μια μέση έκθεση, κεντρική κάνει φωτομέτρηση με βάση αυτό που στοχεύεις στο κέντρο της οθόνης, πρόσωπο εάν υπάρχει άνθρωπος μετρά επάνω του, σημειακή δε ξέρω! Εγώ έχω κλείσει το ανίχνευση αντικείμενου οπότε κάνω εγώ από μόνος με tap εάν από μόνο του δε μου κάνει σωστά. Έχω το xz1 εγώ αλλά έχουμε ίδιο app . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 thank's ναι για manual αναφέρομαι,και εγω αυτό που κάνεις εσύ έχω επιλέξει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) Στην διορθωση φακου τι κανει το καθενα? Ποιοτητα εικονας vs διορθωση παραμορφωσης. Με κεντρικη φωτομετρηση και -0.7 E.V. εως 0.0 αλλα κλασσικα με το αγαπημενο μου 1/15sec κλειστρο πηρα ακομα λιγοτερο θορυβο και πολυ φωτεινες φωτο σε απολυτα σκοτεινο δωματιο και μονο φλας. Edited March 11, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Πάντως επειδή έχει η φίλη μου το XZ3 και εγώ το XZ1, νομίζω ότι στο θέμα της διόρθωσης της παραμόρφωσης του ευρυγώνιου φακού, δεν τα πάει και τόσο καλά όσο το XZ1. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι το κινητό είναι σχετικά καινούριο ακόμα και σίγουρα θα βελτιώνεται στο μέλλον καθώς θα "ωριμάζουν" τα firmwares που θα βγάζει η Sony Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Εγώ στο xz1 το έχω στην ποιότητα εικόνας,δεν έχω δει κάτι σε παραμόρφωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Αυτο με τον ηχο το επαθα μερικες φορες οταν χτυπαει το ξυπνητηρι.Αλλα νομιζω οχι προσφατα. Για τζαμακια,ειδα και απόειδα και τελικα οσα διαβασα δεν με επεισαν.Ειτε πιεζονται απο τις θηκες ειτε ξεκολλανε γρηγορα ειτε δεν εφαρμοζουν καλα στα κυρτα μερη.Εχω ζελατινα σαν υδροτζελ,παχια και μαλακη, κομμενη και ραμμενη για τη συσκευη στο mediamarkt η οποια δεν ξεκολλησε καθολου,καλυπτει απ ακρη σ ακρη και πανω κατω και δεξια αριστερα,οι μικρογρατζουνιες και οι αμυχες της εξαφανιζονται ως δια μαγειας(αυτοεπουλωνεται το υλικο) απλα δεν εχει και την καλυτερη δυνατη αισθηση στο χερι και οπτικα που κανει λιγο ανομοιομορφιες στην επιφανεια της υπο γωνια (οχι το τι βλεπεις στην οθονη φυσικα). Επισης στις ακρες της γινεται λιγο ενοχλητικη στο χερι,ειδικα στο κυρτο μερος αλλα συνηθιζεται. Τωρα παρηγγειλα την γνησια θηκη Sony SCSH70 στα λογικα 23 ευρω απο ΕΒΑΥ UK και μαλλον θα βγαλω τελειως την ζελατινα για να απολαμβανω το γυαλι οπως πρεπει και να εχω maximum προστασια ενοψει καλοκαιριου. https://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/style-cover-stand-scsh70/#gref Ευχαριστώ πολύ! Αυτό βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία ζελατίνα και με βλέπω να μένω χωρίς προστασία και ο θεός βοηθός. Το θέμα με τον ήχο μου το κάνει συχνά δυστυχώς. Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) ο καιρός μουντός(φαίνεται άλλωστε) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως γίνεται να πατάς πάνω στην φωτογραφία και να ανοίγει όλο το άλμπουμ? ή τουλάχιστον να ανοίγει η φωτογραφία σε μεγάλο μέγεθος? Edited March 12, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Κανε ενα λογαριασμο στο flickr και θα ησυχασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) έχω λογαριασμό στο google photos το ίδιο είναι Edited March 12, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εγω χρησιμοποιώ το imgbb που ειναι ευκολο γρήγορο και κανεις login με τον google λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts