Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η βαση ηταν το Νεοχωρι.Εκει ασχολιομουν με το κινητο και το διαπιστωσα.

Το κανε και σημερα παρολο που ειμαι Θεσσαλονικη και εχω γυρισει σε 3G

Κι εγω bug βλεπω. Θα τραμπαρω τις καρτες για αρχη.

Επιλογη δικτυου αυτοματη

Edited by r31134

Η βαση ηταν το Νεοχωρι.Εκει ασχολιομουν με το κινητο και το διαπιστωσα.

Το κανε και σημερα παρολο που ειμαι Θεσσαλονικη και εχω γυρισει σε 3G

Κι εγω bug βλεπω. Θα τραμπαρω τις καρτες για αρχη.

Επιλογη δικτυου αυτοματη

Στο Νεοχωρι έχει σταθμό βάσης η Wind και στα δυτικά του χωριού και στα ανατολικά, άρα θέμα σήματος δεν παίζει να είχες ακόμα και σε εσωτερικό χώρο. Μπορεί να υπάρχει bug στο dual sim 4g. Αν ισχύει κάτι τέτοιο κάνε ένα bug report στη Sony. Είναι πολύ καλοί σε αυτά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το σημα ηταν ασταθες και της Q(Wind) και της Cosmote. Τωρα εκανα τραμπα τις καρτες sim στα slots για να δω τι θα κανει και να αποκλεισω το θεμα προβληματικης sim της Q ή προβληματος του slot. Δοκιμες και με 4G και με 3G.Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι η Q παιζει μεσω roaming.

Ολα γινανε μετα το τελευταίο update.

Αν συνεχισει να το κανει στην sim 2 τοτε θα κανω ενα οσο το δυνατον πληρεστερο bug report που ειπες.

Ευχαριστω.

Το σημα ηταν ασταθες και της Q(Wind) και της Cosmote. Τωρα εκανα τραμπα τις καρτες sim στα slots για να δω τι θα κανει και να αποκλεισω το θεμα προβληματικης sim της Q ή προβληματος του slot. Δοκιμες και με 4G και με 3G.Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι η Q παιζει μεσω roaming.

Αν συνεχισει να το κανει στην sim 2 τοτε θα κανω ενα οσο το δυνατον πληρεστερο bug report που ειπες.

Ευχαριστω.

Το έπαθα 3 με 4 φορές τους πρώτους μήνες με κάρτα f2g ως 2η και κανονική WIND ως πρώτη. Εδώ και 10 ημερες ως δεύτερη έχω cu και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν το έψαξα πριν τα Χριστούγεννα δεν βρήκα κάτι σχετικό σε ξένα φόρα πέρα από 'καθαρή' sim κλπ. Έχω όλα τα update και εδώ και πολύ καιρό δεν με προβληματίζει.

Sent from my H9436 using Tapatalk

Εγω το μονο που βρηκα στο ιντερνετ ειναι οτι εχει συμβει και σε αλλες δικαρτες συσκευες γενικοτερα.

Απο το πρωι που τραμπαρα τις sim δεν εχει ξαναγινει τιποτα.

Το κοινο μας στοιχειο ειναι οτι μιλαμε για καρτες επι της ουσιας της Wind. Αν δεν φταιει τελικα καποιο bug

Ευχαριστω.

Περίεργο που είχες ασταθές σήμα σε αυτό το χωριό. Πόσο παλιά είναι η ΣΙΜ σου; Μπορεί να ήρθε η ώρα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αλλαγμενες sims στα slots δεν ξαναμεφανιστηκε το παραμικρο ακομα και σε πληρη απωλεια σηματος.

Μπορει να ηταν τυχαιο ή βρωμικη καρτα στα σημεια επαφης μπορει ή bug αλλα φαινεται προς το παρων οτι επιλυθηκε.

Έπαιξα λίγο με S10+ το huawei P30 PRO και το ΧΖ3

Η οθόνη στο S10+ είναι λιγότερο λευκή και απο τα 2 και απο το P30 PRO αλλά και απο το ΧΖ3 και μάλιστα η διαφορά ήταν εμφανέστατη χωρίς να είσαι ψείρας.

Εφάμιλλο λευκό με το ΧΖ3 είχε το P30 PRO εκεί δεν μπορώ να επιλέξω μιας και οι διαφορές ήταν πραγματικά πολύ μικρές.

Με φωτεινότητα εννοείται τέρμα και στα 3 κινητά

Video στο youtube,το s10+ ήταν ένα κλικ πιο αργό απο το ΧΖ3. Με τον snapdragon 855 σίγουρα με όλα αυτά που γνωρίζουμε να γίνεται το κινητό τουλάχιστον 10% πιο γρήγορο.

Με εξέπληξε το P30 PRO στην ταχύτητα μιας και δεν το περίμενα. και δεν το είχα και σε εκτίμηση.

Ενα περίεργο πράγμα είναι ότι στα χρώματα και στις φωτογραφίες (θα αναφερθώ πιο κάτω) αλλά και στο youtube το S10+ ήταν πιο ξεβαμμένα.

Αυτό παίζει ρόλο η οθόνη και μόνο. Με το huawei P30 PRO ήταν ακριβώς τα ίδια με το ΧΖ3.

Στα της φωτογραφίας.Το ΧΖ3 είχε υπερέκθεση σε σχέση με το S10+

Μπορώ να πω ότι περίμενα το SONY να τραβάει με πιο φυσικά χρώματα από ότι τα άλλα δύο αλλά τελικά το S10+ τραβάει και δείχνει πιο φυσικά τα χρώματα που αγγίζουν την πραγματικότητα.

Το ΧΖ3 έδειχνε το ανοιχτό κόκκινο,αρκετά έντονο το ίδιο και με τα υπόλοιπα χρώματα που ήταν πιο ουδέτερα όπως το πάτωμα που ήταν στο χρώμα της ώχρας,το S10+ κινούταν πολύ σωστά σε αντίθεση με το ΧΖ3 και φυσικά με P30 PRO.

Όμως απο ότι κατάλαβα έχει αρκετά επιθετικό noise reduction,σε μέρη χωρίς πολύ φως το ΧΖ3 είχε εμφανώς noise εκεί που το S10+ δεν είχε τίποτα,με την διαφορά όμως ότι χανότανε η λεπτομέρεια.

Θα προτιμούσα κάτι ενδιάμεσο που μόνο το Huawei P30 PRO έχει.Είναι μέχρι στιγμής η επιτομή της φωτογραφίας αν και κάτι με χαλάει αλλά δεν ξέρω τι.(ίσως θέματα συνήθειας)

Παράδειγμα σε λευκό τοίχο με κακό σπατουλάρισμα στο S10 + χάθηκε και έγινε λέιος,σε αντίθεση με το XZ3 που τα έδειχνε όλα.

Εν αναμονή του XPERIA 1 για να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο κινητό.

Xperia 1?

S10+ SNAPDRAGON?

P30 PRO?

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Σε τι χωρο οι φωτογραφιες; Σε τι ρυθμιση οι οθονες; η αναλυση του p30 pro δεν ειναι λιγη? Εγω αυτο αντιληφθηκα οπως και αυτο το κατι σαν φιλτραρισμα στην οθονη του S10. Πιο πολυ μοιαζει με την επαγγελματικη λειτουργια οθονης του ΧΖ3 που και εκει τα χρωματα ειναι κατεβασμενα. Ανεμενε και mate 30 pro και note 10.

Aυτο το ταπεινο s10 ισως το βλεπα λογω απίστευτης ευκολιας χρησης στην καθημερινότητα https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-g9730-qualcomm-snapdragon-855-8gb-128gb-dual-sim-white.html

Edited by r31134

οτι ειπε ο προλαλλησας,οι οθονες ειναι ψευτες,σε τι λειτουργια τα εβλεπες (αυτο εχει να κανει οσο αναφορα τα χρωματα και μονο) ;

η πιο σωστη συγκριση ειναι να εβλεπες ολες τις φωτογραφιες στο ιδιο μονιτορ.

παντως το p30 φωτογραφικα ειναι σαν να κουβαλας ολοκληρο τσαντακι με φακους μαζι σου,υπερ πληρες τηλεφωνο σε αυτο τον τομεα.

πες οτι ηθελες το s10 snap πως θα το επερνες αφου μονο exynos ερχεται ευρωπη;δε θα ειχες και εγγυηση.

Καλησπερα στην παρεα :) μας βλεπω στο νημα εγω και ο @mixtri :) να μενουμε :ninja::ninja:

Εχετε αρχισει να γλυκοκοιτατε αλλες συσκευες......και αμα μπει το μικροβιο της αλλαγης επιστροφη δεν υπαρχει.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπερα στην παρεα :) μας βλεπω στο νημα εγω και ο @mixtri :) να μενουμε :ninja::ninja:

Εχετε αρχισει να γλυκοκοιτατε αλλες συσκευες......και αμα μπει το μικροβιο της αλλαγης επιστροφη δεν υπαρχει.

Do not worry Arxontas. Δεν εχω σκοπο να αλλαξω εγω.Αν ηταν θα το τραμπαρα σε Public ή αγγελια.

Συνεχιζω με το ΧΖ3 ειδικα τωρα που το δουλευω χωρις καμια θηκη,χωρις soft buttons και το απολαμβανω στο επακρο.

H αναφορα μου εγινε γιατι η αγορα απο εξω ειναι ρισκο και με εγγυηση 1 ετους διχως δυνατοτητα επισκευης στην Ελλαδα.

Αν σων και καλα θελησει καποιος τον ταχυτατο sd855 σε μια αξιολογη συσκευη και χωρις μεγαλο οικονομικο ανοιγμα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οτι ειπε ο προλαλλησας,οι οθονες ειναι ψευτες,σε τι λειτουργια τα εβλεπες (αυτο εχει να κανει οσο αναφορα τα χρωματα και μονο) ;

παντως το p30 φωτογραφικα ειναι σαν να κουβαλας ολοκληρο τσαντακι με φακους μαζι σου,υπερ πληρες τηλεφωνο σε αυτο τον τομεα.

πες οτι ηθελες το s10 snap πως θα το επερνες αφου μονο exynos ερχεται ευρωπη;δε θα ειχες και εγγυηση.

Στο night mode και ειδικα στις ημερησιες φωτο το p30 pro δεν με πειθει ακομα στο 100% αλλα το zoom ειναι εξωπραγματικα καλο.

Επισης,ο guy fawkes θελει το S10+ με sd855 (για να μην μπερδευτουμε το αναφερω).

Οθονη και επεξεργαστης ειναι τα δικα μου κριτηρια και μετα επονται καμερα μπαταρια.

Edited by r31134

Do not worry Arxontas. Δεν εχω σκοπο να αλλαξω εγω.Αν ηταν θα το τραμπαρα σε Public ή αγγελια.

Συνεχιζω με το ΧΖ3 ειδικα τωρα που το δουλευω χωρις καμια θηκη,χωρις soft buttons και το απολαμβανω στο επακρο.

H αναφορα μου εγινε γιατι η αγορα απο εξω ειναι ρισκο και με εγγυηση 1 ετους διχως δυνατοτητα επισκευης στην Ελλαδα.

Αν σων και καλα θελησει καποιος τον ταχυτατο sd855 σε μια αξιολογη συσκευη.

Σωστος ο συμπολιτης:happy: το εχω αναφερει ξανα πως θα το ηθελα λιγο μεγαλυτερο.

Ερχεται το Σονυ 1 αλλα αυτος ο σχεδιασμος σοκοφρετας με χαλαει εντελως.

hqdefault.jpg

Σωστος ο συμπολιτης:happy: το εχω αναφερει ξανα πως θα το ηθελα λιγο μεγαλυτερο.

Ερχεται το Σονυ 1 αλλα αυτος ο σχεδιασμος σοκοφρετας με χαλαει εντελως.

Σαν μεγεθος στην λαβη ή στο οπτικο κομματι της οθονης?

Αν αναφερεσαι στο 2ο,κρυψε τα soft buttons με την εφαρμογη που μας εδωσε πιο πισω ο φιλος και ξαφνικα η οθονη μεγαλωνει πολυ!!!

Σαν μεγεθος στην λαβη ή στο οπτικο κομματι της οθονης?

Αν αναφερεσαι στο 2ο,κρυψε τα soft buttons με την εφαρμογη που μας εδωσε πιο πισω ο φιλος και ξαφνικα η οθονη μεγαλωνει πολυ!!!

Στο πρωτο Δημητρη, με την επιστροφη της τασης σε μεγαλυτερες ιντσες οι 6'' ειναι πισω.

hqdefault.jpg

Σε τι χωρο οι φωτογραφιες; Σε τι ρυθμιση οι οθονες; η αναλυση του p30 pro δεν ειναι λιγη? Εγω αυτο αντιληφθηκα οπως και αυτο το κατι σαν φιλτραρισμα στην οθονη του S10. Πιο πολυ μοιαζει με την επαγγελματικη λειτουργια οθονης του ΧΖ3 που και εκει τα χρωματα ειναι κατεβασμενα. Ανεμενε και mate 30 pro και note 10.

Aυτο το ταπεινο s10 ισως το βλεπα λογω απίστευτης ευκολιας χρησης στην καθημερινότητα https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-g9730-qualcomm-snapdragon-855-8gb-128gb-dual-sim-white.html

σε δωμάτιο με λάμπες φθορίου χωρίς πολύ εξωτερικό φως.

Για τις φωτογραφίες επειδή έχω ψύχωση και τις κοιτάω με λεπτομέρεια αυτό που γράφω το τριπλοτσέκαρα,πιο φυσικά χρώματα το S10+,με υπερέκθεση του XZ3 & P30 PRO

με λιγότερο noise και τα 2 απο το δικό μας,αλλά το S10+ χάνει εμφανώς σε λεπτομέρεια.

όοσ αναφορά την οθόνη είναι σίγουρα πιο ...blured να το πω απο του ΧΖ3 & P30 PRO

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όποιο κινητό κι αν πάρω το ΧΖ3 δεν το πουλάω,όπως δεν έχω πουλήσει ποτέ κανένα κινητό.:)

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Αν τυχει και κανεις συγκριτικο εξωτερικου χωρου ημερησιας φωτο,γραψε μας εδω.Μου κανει εντυπωση το θεμα υπερεκθεσης αλλα ισως φταινε οι συνθηκες. Στις ημερησιες εξωτερικες εχουμε απο τα πλεον φυσικια χρωματα πιστευω.

Πράγματι και εγώ δεν το περίμενα....αλλά σε θέμα οθόνης και επεξεργαστή δεν έχει να ζηλέψει κάτι το ΧΖ3 ή το P30 PRO

H Sony κάνει φοβερή παραμετροποίηση του λειτουργικό. και με τον 801 γρήγορα πάει... :lol: Φυσικά, αυτό δε μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος που κοιτάει μόνο τα σπεκς αλλά τι να κάνουμε :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θεματακι με την εξαφανιση της sim 2 εξαλειφθηκε οριστικα απο τη στιγμη που εκανα τραμπα τις sim καρτες.

Ή θα ηταν κατι παρωδικο οπως βρωμικες επαφες-βρωμικη καρτα ή καποια ασυμβατοτητα της ολοφρεσκιας καρτας sim της Q.

Λυση για wifi calling για το Η9436 δικαρτο ΧΖ3 δεν υπαρχει εως σημερα οποτε αντιο cosmote (φορητοτητα αριθμου στην Q χωρις χρεωση και μονο διαδικτυακα) και μετα απο χρονια βλεπω μεσα στο σπιτι 4 γραμμες σημα.

To fluid navigation gestures και ο Nova δουλευουν αψογα (κρυμμενα on screen buttons και χειρονομιες).

Ολα δουλευουν ρολοι.

Αρχοντα εκανες τιποτα με το θεμα μεμβρανης ή τζαμιου?

Το θεματακι με την εξαφανιση της sim 2 εξαλειφθηκε οριστικα απο τη στιγμη που εκανα τραμπα τις sim καρτες.

Ή θα ηταν κατι παρωδικο οπως βρωμικες επαφες-βρωμικη καρτα ή καποια ασυμβατοτητα της ολοφρεσκιας καρτας sim της Q.

Λυση για wifi calling για το Η9436 δικαρτο ΧΖ3 δεν υπαρχει εως σημερα οποτε αντιο cosmote (φορητοτητα αριθμου στην Q χωρις χρεωση και μονο διαδικτυακα) και μετα απο χρονια βλεπω μεσα στο σπιτι 4 γραμμες σημα.

To fluid navigation gestures και ο Nova δουλευουν αψογα (κρυμμενα on screen buttons και χειρονομιες).

Ολα δουλευουν ρολοι.

Αρχοντα εκανες τιποτα με το θεμα μεμβρανης ή τζαμιου?

Καλησπερα :)Δημητρη εχω πολυ καλο προγραμμα στην κοσμοτε και δεν θελω να το χασω, αλλιως θα εφευγα χθες, το προβλημα ειναι οτι δεν εχω sms ειδοποιησεων και δεν εχω εικονα απο χαμενες κλησεις, το σημα αυτες τις μερες τραγικοτατο.

Ειδα χθες παλι προσεκτικα το s10 plus το οποιο ποιοτικα μου φανηκε πολυ ψευτικο :ninja:

Το θηριο το εξακολουθω να το εχω χωρις θηκη και μεβρανη και μαλλον ετσι θα μεινει, ειναι πολυ ομορφο.

hqdefault.jpg

Εχεις ρυθμισει προωθηση κλησεων;

Πρεπει να ρυθμισω κατι ; νομιζω οτι το πακετο που εχεις σε κινητη διαθετει την υπηρεσια.

hqdefault.jpg

Ενεργοποιησε την προωθηση απο τις ρυθμισεις στην εφαρμογη τηλέφωνο. Αργει λιγο αν εχεις κακο σημα αλλα πρεπει Edited by r31134