achillesgk Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα στο mall και μόνο για τρεις ημέρες 18-20/10 έκαναν δώρο το φπα σε όλα τα προϊόντα,αλλά δεν το διαφήμισαν και πολύ από ότι κατάλαβα.Πώς μπορούν να πουλήσουν κάτι όταν δεν έχει βγει? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πώς μπορούν να πουλήσουν κάτι όταν δεν έχει βγει? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έκαναν την έκπτωση και στην προπαραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 έκαναν την έκπτωση και στην προπαραγγελίαΕίσαι σίγουρος? Οι προσφορές αυτές συνήθως αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Είσαι σίγουρος? Οι προσφορές αυτές συνήθως αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://i1038.photobucket.com/albums/a467/sarrissrg/Scan0001_zpsoamewpif.jpg τα 89,9€ είναι ασφάλιση για κλοπή και σπάσιμο οθόνης του κωτσοβολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Είσαι σίγουρος? Οι προσφορές αυτές συνήθως αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσχυε μόνο την πρώτη ημερα! Και εγώ το έχω παραγγείλει με έκπτωση το ΦΠΑ και φυσικά δώρο το ρολοι!! Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 http://i1038.photobucket.com/albums/a467/sarrissrg/Scan0001_zpsoamewpif.jpg τα 89,9€ είναι ασφάλιση για κλοπή και σπάσιμο οθόνης του κωτσοβολου!Σούπερ τότε! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ίσχυε μόνο την πρώτη ημερα! Και εγώ το έχω παραγγείλει με έκπτωση το ΦΠΑ και φυσικά δώρο το ρολοι!! εγώ το παράγγειλα στις 19/10 παρασκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Μπράβο σε όσους πρόλαβαν! Edited October 21, 2018 by Michaelis Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Βρεθηκα και εγω την Παρασκευή στον κοτσωβολο στο mall για μια οικιακή συσκευή και μόλις τελειώσα λεω δεν ριχνω μια ματια στο εργαλείο να δω τη λέει,έρχεται ένας υπάλληλος ξαι μου λέει αν θέλεις για προπαραγγελια Υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης ΦΠΑ και σε αυτο.Εντέλει μου βγήκε 849 €.Και μου είπε οτι απο της 26 του μηνός θα αρχίσουν να δίνουν της προπαραγγελιες και απο 1 του μηνός θα υπάρχουν σε απόθεμα για τους υπόλοιπους. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ενα ελληνικο Review https://electronicanto.net/reviews/huawei-mate-20-pro-review-ellada/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ωραία καλά στα άτομα που το πήρανε από το mall αλλά ρίξτε κανένα ποστ εδώ την ίδια μέρα και όχι την επόμενη μέρα Δεν θα σου πάρουμε την μπουκιά από το στόμα Χαίρομαι που προλάβατε αλλά πείτε το εδώ μέσα να προλάβουμε και εμείς Τώρα απλά μας τρέχουν τα σάλια... Αχχχ ρε Ελληνααααα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ωραία καλά στα άτομα που το πήρανε από το mall αλλά ρίξτε κανένα ποστ εδώ την ίδια μέρα και όχι την επόμενη μέρα Δεν θα σου πάρουμε την μπουκιά από το στόμα Χαίρομαι που προλάβατε αλλά πείτε το εδώ μέσα να προλάβουμε και εμείς Τώρα απλά μας τρέχουν τα σάλια... Αχχχ ρε Ελληνααααα Πολύ σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Όπως ξέρουμε στο Mate 20 pro θα γίνεται χρήση της νέας τεχνολογίας ταχύτατης φόρτισης με τον φορτιστή των 40W. Το ερώτημα είναι με ποια ταχύτητα θα μπορεί να φορτίζει το Mate 20 Pro με τον παλαιότερο φορτιστή Supercharge των 22,5W, που είχαν τα Mate 9 και 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ωραία καλά στα άτομα που το πήρανε από το mall αλλά ρίξτε κανένα ποστ εδώ την ίδια μέρα και όχι την επόμενη μέρα Δεν θα σου πάρουμε την μπουκιά από το στόμα Χαίρομαι που προλάβατε αλλά πείτε το εδώ μέσα να προλάβουμε και εμείς Τώρα απλά μας τρέχουν τα σάλια... Αχχχ ρε Ελληνααααα Ε μα γιαυτο ειναι τα forum,για να λεμε τις προσφορες στους υπολοιπους αφου εχουν τελειωσει για να ζηλευουν που δεν προλαβαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Όπως ξέρουμε στο Mate 20 pro θα γίνεται χρήση της νέας τεχνολογίας ταχύτατης φόρτισης με τον φορτιστή των 40W. Το ερώτημα είναι με ποια ταχύτητα θα μπορεί να φορτίζει το Mate 20 Pro με τον παλαιότερο φορτιστή Supercharge των 22,5W, που είχαν τα Mate 9 και 10. Λογικα θα υποστηριζει τα 4,5V5A και τα 5V4,5A οποτε με τον Supercharger V1 θα φορτιζει στα 22,5W Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ο νέος φορτιστής φορτίζει στα 10V4Α. Ο παλιός στα 5V4,5A. Αν υποθέσουμε ότι συνδέουμε τον παλιό τότε απλώς θα φορτίζει στη μισή (αλλά πάλι πολύ γρήγορη) ταχύτητα; Ή ο περιορισμός του νέου Mate 20 στα 4Α, θα δημιουργήσει ασυμβατότητα, μόνον ως προς την ταχύτητα, με τους προηγούμενους Supercharge φορτιστές; Αυτό είναι το ερώτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μόλις με κάλεσαν από public. Η ενημέρωση που έχουν για την παράδοση των προ παραγγελιών είναι για 1 Νοεμβρίου. Δεν γνωρίζουν κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Huawei Mate 20 Pro vs Samsung Galaxy Note 9 Camera Test Comparison! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δείτε και αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Δείτε και αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβερό camera review. Ένα από τα καλύτερα που έχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι με κάποιες ωραίες λειτουργίες Edited October 22, 2018 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Στο εξωτερικό πάντως δεν δίνουν δώρο μόνο το ρολόι αλλά και τον ασύρματο φορτιστή. Άρε huawei Helllas... https://huaweipromo.co.uk/gb/en/pages/mate20propreorder/home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Στο εξωτερικό πάντως δεν δίνουν δώρο μόνο το ρολόι αλλά και τον ασύρματο φορτιστή. Άρε huawei Helllas... https://huaweipromo.co.uk/gb/en/pages/mate20propreorder/home ΟΚ αλλα με τοσο γρηγορη ενσυρματη φορτιση δεν νομιζω να σου λειψει η ασυρματη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Επίσης δεν τα δίνουν κατευθείαν, πρώτα το αγοράζεις και κάνεις αίτηση στη Huawei με την απόδειξη και στα στέλνει αυτή. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 ΟΚ αλλα με τοσο γρηγορη ενσυρματη φορτιση δεν νομιζω να σου λειψει η ασυρματη. Με έχει βολέψει η ασύρματη φόρτιση και ήταν ένας λόγος που δεν κρατούσα για καιρό κινητό huawei. Επίσης δεν τα δίνουν κατευθείαν, πρώτα το αγοράζεις και κάνεις αίτηση στη Huawei με την απόδειξη και στα στέλνει αυτή. Δεν θα με χαλούσε ακόμη κι έτσι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts