athanasios1112 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 το ιδιο, με φορτιση ανοιγει, τυχαινει να εχω twin nano sim, ιδιος αριθμος σε δυο συσκευες, η μια πρεπει να είναι κλειστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά, εγώ έχω την παρακάτω έκδοση λογισμικού με επίπεδο ασφαλείας Φεβρουαρίου. Έχει βγει πιο καινούρια; Αυτες τις μερες δοθηκε η 210 με κωδικα ασφαλειας για τον μηνα μαρτιο,,αυτη ειναι η τελευταια ελληνικη! τωρα εσενα γιατι εμεινε εκει αι ντοντ νοου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Θες να την κατεβάσει ς, από το erecovery ? Δεν γίνεται factory reset, σε μένα πάντως.. δεν έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Αυτες τις μερες δοθηκε η 210 με κωδικα ασφαλειας για τον μηνα μαρτιο,,αυτη ειναι η τελευταια ελληνικη! τωρα εσενα γιατι εμεινε εκει αι ντοντ νοου!! Σε ευχαριστώ Παρασκευά ,λογικά θα έρθει και σε μένα, σύντομα θέλω να πιστεύω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Είμαι πολύ περίεργος. Πάντως τι θα δώσει στο ματε 30 pro, αφού το 20 είναι ήδη 1 εξαιρετική υλοποίηση.προσωπικα δεν πήγα στο p30 pro και θα περιμένω το ματε 30 pro ή το ματε χ ανήκει τιμή δεν είναι ...στο Θεό. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Είμαι πολύ περίεργος. Πάντως τι θα δώσει στο ματε 30 pro, αφού το 20 είναι ήδη 1 εξαιρετική υλοποίηση.προσωπικα δεν πήγα στο p30 pro και θα περιμένω το ματε 30 pro ή το ματε χ ανήκει τιμή δεν είναι ...στο Θεό. Το. Σίγουρο είναι ότι θα πάρει το σύστημα με τις κάμερες και θα τις βελτιώσει ακόμα περισσότερο, +νέο kyrin, πιστεύω θα βάλει 4500 μπαταρία, γενικά πιστεύω θα είναι κροτιδα! Οπότε όσοι με mate 20 pro αναμονή μέχρι τότε, δεν αξίζει πιστεύω για p30 pro τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ήρθε και η .210! Τώρα κάνει εγκατάσταση. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Θα γίνει ενημέρωση σε emui 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 καλημερα παιδια,θελω να παραγγειλω εναν φορτιστη για αργη φορτιση για τα βραδια οταν κοιμαμαι περισσοτερο να κανει αργη! εχετε να προτεινετε καποιον απο skroutz γενικα ποσα βολτ να βγαζει,τι να κοιταξω δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Θα γίνει ενημέρωση σε emui 9.1 Ρωτάς ή το διάβασες κάπου Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Δυστυχώς το mate 20 pro δεν είναι στην λίστα --->> https://www.huaweicentral.com/emui-9-1-is-coming-soon-to-these-7-huawei-devices/ This new version of the internal test recruits the following devices: Huawei Mate RS Porsche Design Huawei P20 Huawei P20 Pro Honor 10 Honor V10 Honor Play Nova 3 Γράφει πάντως το κείμενο σε άλλο σημείο, πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση ν' αναβαθμιστεί και αυτό: The list doesn’t include the Huawei Mate 20 series, but there is a big chance that the Mate 20 series will get the EMUI 9.1 update very soon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 https://huaweiadvices.com/emui-9-1-features-download/ Huawei 9.1 Update – Eligible Devices The following are the list of Huawei and Honor devices eligible to get EMUI 9.1 update – Huawei EMUI 9.1 Supported Devices Huawei P30 Lite Huawei P20 Huawei P20 Pro / P20 Lite Huawei Mate RS Porsche Design Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro Huawei Mate 20 Lite Huawei Mate 10 / Pro Huawei P10 / P10 Plus Huawei Nova 3 / 3i Huawei Nova 4 Huawei Y9 2019 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Φίλε Νίκο, η λίστα που έβαλες λέει ποιες συσκευές πληρούν τις προϋποθέσεις (eligible) ώστε να δεχτούν την αναβάθμιση, ως τώρα επίσημα οι συσκευές που θ' αναβαθμιστούν στα σίγουρα είναι αυτές που λέω στο ποστ από πάνω από το δικό σου. Ωστόσο, αν θες την προσωπική μου γνώμη, θα στοιχημάτιζα και το κορμί μου :p ότι και το mate 20 pro θα πάρει την αναβάθμιση 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Εμένα ειναι με επίπεδο ασφαλείας Φεβρουαρίου ακόμη με την 198 δεν βλέπω καμία ειδοποίηση ή ενημέρωση ούτε κι όταν το σύνδεσα με HiCare μέσω υπολογιστή, κάποια γνώμη, βοήθεια ευπρόσδεκτη... Edited April 11, 2019 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Φίλε Νίκο, η λίστα που έβαλες λέει ποιες συσκευές πληρούν τις προϋποθέσεις (eligible) ώστε να δεχτούν την αναβάθμιση, ως τώρα επίσημα οι συσκευές που θ' αναβαθμιστούν στα σίγουρα είναι αυτές που λέω στο ποστ από πάνω από το δικό σου. Ωστόσο, αν θες την προσωπική μου γνώμη, θα στοιχημάτιζα και το κορμί μου :p ότι και το mate 20 pro θα πάρει την αναβάθμιση 100%. Ναι το γνωρίζω.απλα το βάζω γιατί αφού είναι ανοιχτές να την δεχτούν,είναι απίθανο να μην την δώσει.:) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) https://www.gizmochina.com/2019/04/12/huawei-mate-20-series-gets-emui-9-1-beta/ Ξεκίνησε η 9.1.οι πρώτες beta. Edited April 12, 2019 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Παιδιά βλεπω στη ρύθμιση της κάμερας το Master ai είναι κλειστό από το default αντίθετα με το p20 pro που είχα και ήταν ανοιχτό, τελικά είναι καλύτερα με master ai on ή off για καλύτερες φωτογραφίες; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 https://consumer.huawei.com/en/support/fut/ δεν είναι διαθεσιμο για το mate 20 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δεν θα δώσει το 9.1 στο Mate 20Pro.... Θα το δώσουν στο Honor Play,στο Nova 3,στο Honor 10,P20/P20 Pro,αλλά όχι στην ναυαρχίδα τους το Mate 20 Pro... Πραγματικά δεν την πετούν με τπτ στη Huawei.... Edited April 13, 2019 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δεν θα δώσει το 9.1 στο Mate 20Pro.... Θα το δώσουν στο Honor Play,στο Nova 3,στο Honor 10,P20/P20 Pro,αλλά όχι στην ναυαρχίδα τους το Mate 20 Pro... Πραγματικά δεν την πετούν με τπτ στη Huawei.... Θα το δώσει https://www.gsmarena.com/huawei_mate_20_series_gets_beta_access_to_emui_91-news-36533.php έχω την εφαρμογή αλλά ποτέ δεν μου έβγαλε επιλογή για να μπορώ να συμμετέχω σε beta πρόγραμμα. Μάλλον για να κάνεις join σε project πρέπει να είσαι κινέζος ? :-) https://www.teamandroid.com/2019/04/12/huawei-mate-20-pro-emui-91-beta-available/ Βγάζει σε κάποιον άλλο το beta πρόγραμμα ? Edited April 13, 2019 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Θα το δώσει https://www.gsmarena.com/huawei_mate_20_series_gets_beta_access_to_emui_91-news-36533.php Και εγώ πιστεύω ότι θα το δώσει, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δημιουργήσει θέμα εκεί που δεν θα πρέπει να υπάρχει.... Κάτι άλλο...Ο αδερφός μου σκέφτεται να το πάρει,και θέλω να ρωτήσω τι παίζει με την οθόνη... Έχει λυθεί το πρόβλημα;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Και εγώ πιστεύω ότι θα το δώσει, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δημιουργήσει θέμα εκεί που δεν θα πρέπει να υπάρχει.... Κάτι άλλο...Ο αδερφός μου σκέφτεται να το πάρει,και θέλω να ρωτήσω τι παίζει με την οθόνη... Έχει λυθεί το πρόβλημα;;; Ευχαριστώ Το θέμα δεν το δημιούργησε η HUAWEI, και φυσικά δεν υπάρχει θέμα, εννοείται πως στη ναυαρχίδα της θα δώσει τις τελευταίες ενημερώσεις Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Θα το δώσει https://www.gsmarena.com/huawei_mate_20_series_gets_beta_access_to_emui_91-news-36533.php έχω την εφαρμογή αλλά ποτέ δεν μου έβγαλε επιλογή για να μπορώ να συμμετέχω σε beta πρόγραμμα. Μάλλον για να κάνεις join σε project πρέπει να είσαι κινέζος ? :-) https://www.teamandroid.com/2019/04/12/huawei-mate-20-pro-emui-91-beta-available/ Βγάζει σε κάποιον άλλο το beta πρόγραμμα ? Και μένα με απέρριψε, δύο φορές προσπάθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Το θέμα δεν το δημιούργησε η HUAWEI, και φυσικά δεν υπάρχει θέμα, εννοείται πως στη ναυαρχίδα της θα δώσει τις τελευταίες ενημερώσεις Εγώ στο Huawei Central διάβασα ποιες είναι οι συσκευές που θα πάρουν το 9,1...και απουσίαζε το Mate 20 Pro.Αν δεν είναι τις εταιρίας σελίδα δεν ξέρω... Τελικά με την οθόνη λύθηκε το πρόβλημα η υπάρχει ακόμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Υπάρχει περίπτωση να έχει μειωθεί η ένταση του ηχείου, στην type c, μετα απο γρήγορο πλύσιμο με νερό, κάτω από την βρυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts