paraskevas013 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 εσκασε νεα ενημερωση η 328 και οσο προλαβα στα κλεφτα πρεπει να ηταν ενημερωση οκτωβριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Μετά την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας φαίνεται να μη δουλεύει το IFTTT όταν πρέπει να διαβάσει notifications. Τσεκαρα τα δικαιώματα να διαβάζει notifications και είναι ενεργοποιημένη. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση και πάλι δεν ανταποκρίνεται. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο θέμα; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Κάτοχος του εδώ κι ένα χρόνο, τώρα θυμήθηκα ότι έχω κάποιες γνησιες θήκες της huawei (smart view flip cover, wallet cover, silicone case) που κάθονται και δεν έχουν καν ανοιχτεί. Αν κάποιος ψάχνει ας μου στείλει ενα PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλημέρα! Ποιος μπορεί να μου θυμίσει! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών στο mate και τώρα η οθόνη σβήνει πχ όταν ανοίγω μια εφαρμογή...πχ here maps.. Θέλω να μένει ενεργή όσο η εφαρμογή είναι ανοιχτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Μετά και την τελευταία αναβάθμιση σε 328 η κάμερα δυσκολεύεται πάρα πολύ να ξεκλειδώσει το κινητό ....σχεδόν κάθε φορά αποτυγχάνει .. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Έχει παίξει κανείς με τς εκδόσεις μπρος πίσω για να δει διαφορά σε κάμερα και μπαταρίες όπως λένε πολλοί στο p30pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μετά από καιρό αποφάσισα να παλέψω την προστασία οθόνης με uv glue. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταργούνται όλες οι άλλες. Τρομερά εύκολη τοποθέτηση, και στραβά να την βάλεις έχεις άπλετο χρόνο να την διορθώσεις. Καθόλου μπουρμπουλήθρες (και να καταφέρετε να λάβετε μπουρμπουλήθρες όμως κατάφερα εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αυτό αν χρειαστεί πως βγαίνει μετά; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Είναι λιγάκι μπελάς... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Αυτό αν χρειαστεί πως βγαίνει μετά; Sent from my Galaxy S10e Ακόμη και στο βίντεο του φίλου από πάνω τα σχόλια λένε ότι το ασετόν είναι άχρηστο, απλά τραβάς το προστατευτικό λίγο λίγο και βγαίνει. Βέβαια φαντάζομαι ότι αν έχει ήδη σπάσει η οθόνη κινδυνεύεις να πάρεις κι ένα κομμάτι της μαζί σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Ξέρετε αν μπορούμε να περάσουμε gcam στο κινητό με Android 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Καλή χρονιά Ναι ξέρουμε Όχι, δε γίνεται. Κλάψε ελεύθερα(όπως όλοι) Αν θέλεις να κλάψεις λίγο ακόμη, προσπάθησε να συγκρίνεις πορτραίτο, gcam (εγώ συγκρίνω με ένα htc) με του κινητού μας. Κοίτα στα μάτια και άσε το δάκρυ να τρέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Το κινητό μου δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Γιατι? Εχω κολλήσει στην 10.0.0.181 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Εδώ και καιρό έχω ένα σπαστικό θέμα με τις εφαρμογές what's up cosmo και f2g της wind. Αν κάνω καμιά μέρα να μπω μου βγάζει μνμ: εχετε αποσυνδεθεί για λόγους ασφαλείας. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνω επιβεβαίωση στοιχείων.... Περισσότερο γίνεται με της wind την εφαρμογή. Επίσης άλλο 1 θέμα, όταν το αφήνω το βράδυ στην ησυχία του, την άλλη μέρα το πρωί μου ζητάει κωδικό ασφαλείας, όπως ζητάει όταν σβήνεις τη συσκευή και την ξανά ενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Εδώ και καιρό έχω ένα σπαστικό θέμα με τις εφαρμογές what's up cosmo και f2g της wind. Αν κάνω καμιά μέρα να μπω μου βγάζει μνμ: εχετε αποσυνδεθεί για λόγους ασφαλείας. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνω επιβεβαίωση στοιχείων.... Περισσότερο γίνεται με της wind την εφαρμογή. Επίσης άλλο 1 θέμα, όταν το αφήνω το βράδυ στην ησυχία του, την άλλη μέρα το πρωί μου ζητάει κωδικό ασφαλείας, όπως ζητάει όταν σβήνεις τη συσκευή και την ξανά ενεργοποιείς. 1-2 φορές περίπου τον μήνα, η εφαρμογή what's up μού ζητάει να στείλει ένα SMS με κωδικό στο κινητό μου για να μπορέσει να ανοίξει. Το κάνει και σε 2 iPhone (6S και SE) των γονιών μου, οπότε είναι θέμα ασφαλείας υποθέτω, και όχι πρόβλημα του Mate. Τον 6ψηφιο κωδικό κι εμένα μου τον ζητάει 1-2 φορές τον μήνα, κάποια πρωινά όταν βγάζω το κινητό από τον φορτιστή. Δεν ξέρω κι εγώ γιατί το κάνει αυτό. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Αυτό με τις εφαρμογές και εμένα μου το κάνει και όχι στο ματε, από πριν. Άρα μάλλον είναι των εφαρμογών. Τον κωδικό μου το ζητάει κι εμένα πού και πού, αλλά το ίδιο και το htc μου, μάλλον για επιπλέον ασφάλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Τέλος τα security updates για τη συσκευή μας. http://"Huawei delists the Mate 20 X and Mate 20 Pro from its security update schedule - NotebookCheck.net News" https://www.notebookcheck.net/Huawei-delists-the-Mate-20-X-and-Mate-20-Pro-from-its-security-update-schedule.515275.0.html Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 (edited) Τέλος τα security updates για τη συσκευή μας. http://"Huawei delists the Mate 20 X and Mate 20 Pro from its security update schedule - NotebookCheck.net News" https://www.notebookcheck.net/Huawei-delists-the-Mate-20-X-and-Mate-20-Pro-from-its-security-update-schedule.515275.0.html Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΔεν ισχύει αυτό. Τα συχνά major version updates (εκδόσεις Android και emui) σταματάνε. Θα παίρνει κανονικά software updates και security patches, όχι πλέον σε μηνιαία βάση, αλλά κάθε τρίμηνο. Edited January 20, 2021 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Την 11 θα την πάρουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 (edited) https://www.google.com/amp/s/www.huaweicentral.com/emui11-magicui4-eligible-devices/amp/ Edited January 22, 2021 by johnpats Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Και 11 θα πάρει και harmony 2 OS όποιος γουστάρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Ήδη κάποιοι πήραν την 11 σε beta μορφή. Άρα θα έρθει σε όλους κατά το Μάρτιο σύμφωνα με το roadmap. Μηνιαίες ενημερώσεις δε θα έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω στην οθόνη του κινητού μου εμφανίστηκε ένα σημαδάκι λευκό σαν κέρσορας. Μετακινείται αριστερά δεξιά. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι;; Μήπως πατήθηκε κάτι χωρίς να το καταλάβω; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω στην οθόνη του κινητού μου εμφανίστηκε ένα σημαδάκι λευκό σαν κέρσορας. Μετακινείται αριστερά δεξιά. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι;; Μήπως πατήθηκε κάτι χωρίς να το καταλάβω; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Έχει λάβει κάποιος στη συσκευή του το update με το EMUI 11; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Έχει λάβει κάποιος στη συσκευή του το update με το EMUI 11; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΝαι εδώ και πολύ καιρό. Η κινεζική έκδοση που έχω εγώ την έχει πάρει. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts