tolisrx8 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Δυστυχως δεν έχει επιλογή double tap to wake η 9.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εδώ δεν ήρθε καν η ενημέρωση. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknangel_20 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Καλημέρα σε όλους Εγκατέστησα και γω την 9.1 ενώ πρώτα έκανα το κλασσικό τσεκάρισμα από την ενημέρωση λογισμικού έφαγα άκυρο πήγα στο HiCare στο οποίο μου είχε μια ειδοποίηση την πάτησα μετά πάτησα εγγραφή βγήκα ξαναπήγα στην ενημέρωση λογισμικού και τσουπ εμφανίστηκε. Εκανε κάνα 2ωρο εμένα να την κατεβάσει και άλλα στην εγκατάσταση κάποια λεπτά. Το κινητό είναι πιο smooth από μπαταρία θα δείξει. Τελικά το double tap οπως να αναφέρθηκε δεν το βάλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Καλημερα σε ολους παιδια! Μπορει καποιος σας παρακαλω να με πει απο που να κατεβασω το σωστο αρχειο με την καινουρια 9.1 εκδοση για C432 να την περασω μεσω Nanomemory καρτας? Βαριεμαι να περιμενω και ετσι και αλλιως θελω να κανω καθαρη εγκατασταση και θα επαναφερω με restore αφου κανω backup.. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ την εμφανίζει στο hicare κάνω αίτηση εγγραφή όταν πάω στην ενημέρωση συστήματος δεν βγάζει τίποτα, πραγματικά είμαι ένα βήμα πριν το πετάξω στον τοίχο.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Μπήκα στο hicare μου έβγαλε την ενημέρωση μετά μπήκα στις ρυθμίσεις και την κατέβασα σε μερικά λεπτά και την πέρασε αμέσως. Όλα καλά. Σήμερα μπαίνοντας στο Google play είδα αυτό το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ την εμφανίζει στο hicare κάνω αίτηση εγγραφή όταν πάω στην ενημέρωση συστήματος δεν βγάζει τίποτα, πραγματικά είμαι ένα βήμα πριν το πετάξω στον τοίχο.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγουρεψου οτι εκανες σωστα register το update στο HiCare και υστερα πας στην εφαρμογη ενημερωση και κανεις εκ νεου αναζητηση. Αν δεν σου την βγαλει τοτε πατα στις 3 τελιτσες και επελεξε ληψη τελευταιου πληρους πακετου. Αν παλι δεν την βγαλει τοτε πηγαινε στις εφαρμογες και κανε καθαρισμο δεδομενων στην εφαρμογη ενημερωση και μετα κανε παλι ελεγχο για updates. Καλου κακου κανε κι ενα restart. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Σιγουρεψου οτι εκανες σωστα register το update στο HiCare και υστερα πας στην εφαρμογη ενημερωση και κανεις εκ νεου αναζητηση. Αν δεν σου την βγαλει τοτε πατα στις 3 τελιτσες και επελεξε ληψη τελευταιου πληρους πακετου. Αν παλι δεν την βγαλει τοτε πηγαινε στις εφαρμογες και κανε καθαρισμο δεδομενων στην εφαρμογη ενημερωση και μετα κανε παλι ελεγχο για updates. Καλου κακου κανε κι ενα restart.Τιποτα τα έκανα όλα τζίφος, με έχει νευριάσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να το βάλω αγγελία σήμερα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 @sokgiorgos Την ίδια επιλογή, με έβγαλε και σε μένα, σε άλλη συσκευή, φυσικά προτίμησα το Google. Νομίζω είναι νομοθεσία από την EE,, μην σε ανησυχεί. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα σε ολους παιδια! Μπορει καποιος σας παρακαλω να με πει απο που να κατεβασω το σωστο αρχειο με την καινουρια 9.1 εκδοση για C432 να την περασω μεσω Nanomemory καρτας? Βαριεμαι να περιμενω και ετσι και αλλιως θελω να κανω καθαρη εγκατασταση και θα επαναφερω με restore αφου κανω backup.. Ευχαριστω προκαταβολικα! Το dload μέθοδο εννοείς ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Το γράφω, dload. Κυκλοφόρησε στο xda. Για όποιον δεν βαριέται το στήσιμο από την αρχή. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο efbill έχει δουλέψει σε dload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Ναι με dload.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Ναι με dload..Φίλε μου εγώ από εδώ κατέβασα https://drive.google.com/file/d/1B45MvkYMJPN6S67oDfU7rwkSJsuOfqrQ/view και φλάσαρα από otg. Δύο μέρες δουλεύουν όλα ρολόι :) Όσοι περάσατε με ota έχετε το καινούργιο file system ή το παλιό; efofs ή F2FS; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Ναι με dload.. Πρέπει να το πω: έχει ρίσκο να περνάς unofficial firmware. To file system πως το ελέγχουμε, αν έχει το καινούριο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Πρέπει να το πω: έχει ρίσκο να περνάς unofficial firmware. To file system πως το ελέγχουμε, αν έχει το καινούριο ;Κατέβασε τον fx file Explorer από το play store. 3 τελείες πάνω δεξιά - filesystems. Το πρώτο είναι. Η εικόνα είναι από το δικό μου. Αν θέλεις κάνε και το παρακάτω και πες μου το αποτέλεσμα. Dial *#*#2846579#*#* Choose: '2.Veneer Informations' Then: '1.Version Infos' Then check at the bottom of the page what is your cust and preload (9.0 or 9.1) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εγώ δεν τα ξέρω αυτά. http://imgur.com/Ju3aCwC http://imgur.com/BtdPdaD http://imgur.com/3NCa59y ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://imgur.com/tiGuFN7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εγώ δεν τα ξέρω αυτά. http://imgur.com/Ju3aCwC http://imgur.com/BtdPdaD http://imgur.com/3NCa59y ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://imgur.com/tiGuFN7Ευχαριστώ. Όπως βλέπω στις φωτογραφίες σου και στο κινητό μου δεν έχουμε κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως δεν έχει καμία διαφορά η ota έκδοση με την dload. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Παιδες ειστε οι καλυτεροι.. Οταν γυρισω σπιτι θα κατεβασω το αρχειο και θα το περασω με dload οταν θς χω χρονο.. Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Όσοι περάσατε με ota έχετε το καινούργιο file system ή το παλιό; efofs ή F2FS; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα με OTA update γιατί το Disk Info μού δείχνει F2FS και όχι EFOFS; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Τιποτα τα έκανα όλα τζίφος, με έχει νευριάσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να το βάλω αγγελία σήμερα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιώργαρε, κάνε ρε συ λίγη υπομονή! Σε 1-3 μέρες θα μας έρθει και μας, οπότε δεν έγινε και κάτι! Η διανομή της αναβάθμισης πάει σύμφωνα με το IMEI για να μην κλατάρει το σύστημα. Προφανώς εμείς πέσαμε στην δεύτερη ή τρίτη φουρνιά. Δεν έγινε και κάτι! ;) Να το πουλήσεις και να πάρεις ποιο??? ΈΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 9.1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Γιώργαρε, κάνε ρε συ λίγη υπομονή! Σε 1-3 μέρες θα μας έρθει και μας, οπότε δεν έγινε και κάτι! Η διανομή της αναβάθμισης πάει σύμφωνα με το IMEI για να μην κλατάρει το σύστημα. Προφανώς εμείς πέσαμε στην δεύτερη ή τρίτη φουρνιά. Δεν έγινε και κάτι! ;) Να το πουλήσεις και να πάρεις ποιο??? ΈΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 9.1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ποια έκδοση λογισμικού φοράτε?’ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Γιώργαρε, κάνε ρε συ λίγη υπομονή! Σε 1-3 μέρες θα μας έρθει και μας, οπότε δεν έγινε και κάτι! Η διανομή της αναβάθμισης πάει σύμφωνα με το IMEI για να μην κλατάρει το σύστημα. Προφανώς εμείς πέσαμε στην δεύτερη ή τρίτη φουρνιά. Δεν έγινε και κάτι! ;) Να το πουλήσεις και να πάρεις ποιο??? ΈΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 9.1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Είμαι γκρινιάρης γιαυτό και ανυπόμονος,το ξέρω ότι θα την πάρουμε μετά και την 266 την πήρα μετά από 4 μέρες απ'ότι την πήραν τα πρώτα παιδιά!! Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια έκδοση λογισμικού φοράτε?’Εγώ την 266. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Είμαι γκρινιάρης γιαυτό και ανυπόμονος,το ξέρω ότι θα την πάρουμε μετά και την 266 την πήρα μετά από 4 μέρες απ'ότι την πήραν τα πρώτα παιδιά!! Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ την 266. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα ούτε αυτή δεν έχει έρθει.ελληνικο κομμάτι από ΟΤΕ. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εμένα ούτε αυτή δεν έχει έρθει.ελληνικο κομμάτι από ΟΤΕ.Και μένα Ελληνικό από cosmote είναι. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) Την 266 έχω και γω! Edited June 27, 2019 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) Εμένα με OTA update γιατί το Disk Info μού δείχνει F2FS και όχι EFOFS; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using TapatalkΔεν ξέρω φίλε μου. Στο xda λένε πως ίσως χρειάζεται clean install για να έχεις efofs. Βέβαια άλλοι με ota έχουν efofs. Πραγματικά δεν ξέρω :( Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 27, 2019 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts