achillesgk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Πάντως πολύ αργεί να κατέβει. Χαμός θα γίνεται στους server's. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μετα απο ποση ωρα σας ηρθε η ενημερωση αφου το δεχτηκατε στο Hicare? Και μενα με ηρθε η ειδοποιηση στο Hicare το δεχτηκα αλλα δεν με βγαζει τιποτα στις ενημερωσεις για update.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εμένα δεν βγάζει κάνει αναβάθμιση στο hicare Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Οσοι την βάλετε δείτε αν έχει και ειδοποιήσεις στην always on οθόνη. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Με δοκιμή που έκανα, βλέπω στο always on της lockscreen το εικονίδιο των: - Messages - Inbox by Google - Facebook Messenger - Google News Πάντως πολύ αργεί να κατέβει. Χαμός θα γίνεται στους server's. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι 'μπουκωμένοι' οι server τους. Λογικό είναι. Με 24άρα γραμμή την έβαλα να κατέβει στις 11:25 και κατέβηκε στις 12:55. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μετα απο ποση ωρα σας ηρθε η ενημερωση αφου το δεχτηκατε στο Hicare? Και μενα με ηρθε η ειδοποιηση στο Hicare το δεχτηκα αλλα δεν με βγαζει τιποτα στις ενημερωσεις για update.. Το ίδιο και γω αδερφέ, μου το βγάζει το Hicare, αλλά τίποτα στις ρυθμίσεις της ενημέρωσης. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πάλι όπως στο προηγούμενο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Με Vodafone CU εδώ και 1:30 ώρα είναι στο 20 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Το ίδιο και γω αδερφέ, μου το βγάζει το Hicare, αλλά τίποτα στις ρυθμίσεις της ενημέρωσης. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πάλι όπως στο προηγούμενο! :p Το ίδιο και σε μένα έκανα την αίτηση αλλά δεν μου την βγάζει στο σύστημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Με erecovery δεν κατεβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Καλα λες.. Θα δοκιμασω με erecovery μολις παω σπιτι. Και θα ενημερωσω! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 To ίδιο, μόλις πάω σπίτι, το κοιτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εσείς όλοι με την 9.1 είχατε την 266 και σας την έδωσε ή την 238? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μολις δοκιμασα με erecovery καμια 8 φορες και ολα με βγαζει σφαλμα σερβερ.. Μαλλον εχουν παθει κοκομπλοκο οι σερβερς.. Θα δοκιμασω παλι αργοτερα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Mπες στο hikare. Εμένα με ενέκρινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 (edited) Άδικος κόπος δεν υπάρχει τίποτα λογικά σε 1-2 μέρες θα προσπαθήσω ξανά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 26, 2019 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Άλλος με cosmote που δεν την πήρε; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Άλλος με cosmote που δεν την πήρε; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω ότι είναι θέμα παροχου και γ. Κοσμοτε εχω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα παροχου και γ. Κοσμοτε εχωΤο πήρες; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Παιδια οσοι τη βαλατε, βαλτε αν θελετε καμια φωτο να δουμε τπτ τρανταχτες βελτιωσεις-αλλαγες.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisvl Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 9.1 ελήφθει. Cosmote Μία αλλαγή που εντόπισα είναι ότι τo gpstest εντοπίζει L1 και L5 δορυφόρους. Δηλαδή αναγνωρίζει το διπλόσυχνό gps, ενώ πριν την αναβάθμιση δεν το έκανε. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εμένα εμφανίζει αυτό στο hicare και μετά στην ενημέρωση μου λέει ότι είναι ενημερωμένο και δεν κατεβάζει τίποτα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Παιδια οσοι τη βαλατε, βαλτε αν θελετε καμια φωτο να δουμε τπτ τρανταχτες βελτιωσεις-αλλαγες.. :)Αν δεν έχεις ρυθμισμένη την κάμερα να βγάζει φωτογραφίες στα 40MP, το zoom φτάνει πλέον 30χ, την ώρα που με την 9.0 έφτανε 10x. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα εγώ με το που ενεργοποίησα το hicare μου έβγαλε αμέσως ενημέρωση. Έκανε 20 λεπτά να κατέβει και μετά στο 3λεπτο να κάνει την επανεκκίνηση. Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει μόνο την κάμερα στα συν με το ζουμ αναμένω το βράδυ για την λειτουργία σελήνης που λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα εγώ με το που ενεργοποίησα το hicare μου έβγαλε αμέσως ενημέρωση. Έκανε 20 λεπτά να κατέβει και μετά στο 3λεπτο να κάνει την επανεκκίνηση. Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει μόνο την κάμερα στα συν με το ζουμ αναμένω το βράδυ για την λειτουργία σελήνης που λέειΆσε άσε σήμερα εμείς συννεφιά. Κ περίμενα πως κ πως Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εμένα έκανε πολύ ώρα, πάνω από 1 ώρα,, κολλημένο ς πάνω από το κινητό. (Έβαλα τον χρόνο αδράνειας οθόνης στα 10 λεπτά,, για να μην σβήσει η οθόνη,,, και από εχθές, είχα απενεργοποίηση την αυτόματη αναβάθμιση, διότι φοβόμουν μήπως άρχιζε να κατεβάζει μόνο του,, όταν πχ είμαι στο καφενείο, και μετά έφευγα, θα έπρεπε να συνεχίσει την λήψη πχ στο σπίτι, και είναι μεγάλο αρχείο. Μην αγχώνεστε, τις επόμενες ημέρες, θα πάρετε το OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μετά την αναβάθμιση παρατήρησε κάνεις ότι τις ειδοποιήσεις πανω στην μπάρα τις βγάζει μόνο με εικονίδιο που γράφει <<1 ειδοποίηση >> χωρίς να εμφανίζεται περιεχόμενο??Ενώ πρώτα εμφανιζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts