spookype20 Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 Η αληθεια ειναι πως εχω default της Πειραιως και την αλλη επιλογη να χρεισιμοποιει την εφαρμογη που θα εχω ανοιχτη. Θα δοκιμασω να το γυρισω σε google pay και σε παντα να δω αν δουλεψει. Δοκίμασε default το Google Pay και την άλλη επιλογή να χρησιμοποιεί όποια εφαρμογή είναι ανοιχτή. Το Google Pay θα δουλέψει σίγουρα. Να δούμε αν θα δουλέψει το Winbank app... ή θα γίνει η πληρωμή με το Google Pay, άσχετα με το ποια είναι ανοιχτή. Το απόγευμα θα ξανά δοκιμάσω με Google Pay και Eurobank app, γιατί έχω να το δοκιμάσω από το καλοκαίρι. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 (edited) Το δοκίμασα... σε POS του ΑΒ Βασιλόπουλου. Μια από τα ίδια, όπως και πριν. Ρυθμίσεις NFC Payment Default --> Google Pay Use default-->Except when another payment app is open Ανοίγω το Eurobank App, κάνω όλη την διαδικασία της πληρωμής (PIN κλπ) και όταν το πλησιάσω στο POS η πληρωμή γίνεται με Google Pay (μέσω Curve). Στο app της Eurobank μου εμφανίζει μήνυμα ότι η συναλλαγή ακυρώθηκε. Αν βάλω default το Eurobank app κάνω πληρωμές με αυτό, αλλά δεν μπορώ με το Google Pay. Επομένως έχω καταλήξει στο εξής... να επιλέγω ως default (κάθε φορά) αυτό με το οποίο θέλω να πληρώσω. Θα μπορούσαν και οι 4 συστημικές τράπεζες να πληρώνουν την προμήθεια στην Google, Apple και να μπορούμε να έχουμε όλες τις κάρτες μας εκεί! Αλλά επιλέγουν να έχουν τη δική τους εφαρμογή. Αν έχεις και από τις 4 τράπεζες κάρτες, θέλεις και τέσσερα apps. Ευτυχώς υπάρχει η Curve!!! Edited November 7, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ερωτηση: Στην συσκευη σας Pixel 3 xl εχει γινει dark mode η εφαρμογη του Facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ερωτηση: Στην συσκευη σας Pixel 3 xl εχει γινει dark mode η εφαρμογη του Facebook?Δεν έχει να κάνει με την συσκευή αυτό, το fb είναι 3rd party εφαρμογή, όποτε θα σου εμφανιστεί όποτε το κάνει release το fb. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Δεν έχει να κάνει με την συσκευή αυτό, το fb είναι 3rd party εφαρμογή, όποτε θα σου εμφανιστεί όποτε το κάνει release το fb. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Ρωταω γιατι οι περισσοτερες συσκευες με android 10 το εχουν παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Μάλλον στο fb lite αναφέρεσαι, γτ το fb το "φουλ" ακόμα η εταιρεία το έχει δώσει σε επιλεγμένους χρήστες. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στην full εκδοση αναφερομαι, οχι στην lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το volte σε cosmote; HD call υπάρχει η λόγω έλλειψης volte όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Τυχαια προσεξα πως ενω εχω τα handsfree του κινητου, οι ειδοποιησεις που μου ερχονται στο κινητο δεν ακουγονται απο το ηχειο της συσκευης. ενω αντιστοιχα αν εχω το bluetooth σε συνδεση, μπορω να επιλεξω αν ο ηχος θελω να ακουγεται απο την συσκευη για πολυμεσα η απο το bluetooth. Υπαρχει καποια ρυθμιση και για τα handsfree που ενδεχομενως δεν την εχω βρει ωστε να μην ακουγονται οι ειδοποιησεις μεσω handsfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Τυχαια προσεξα πως ενω εχω τα handsfree του κινητου, οι ειδοποιησεις που μου ερχονται στο κινητο δεν ακουγονται απο το ηχειο της συσκευης. ενω αντιστοιχα αν εχω το bluetooth σε συνδεση, μπορω να επιλεξω αν ο ηχος θελω να ακουγεται απο την συσκευη για πολυμεσα η απο το bluetooth. Υπαρχει καποια ρυθμιση και για τα handsfree που ενδεχομενως δεν την εχω βρει ωστε να μην ακουγονται οι ειδοποιησεις μεσω handsfree?Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, δεν έχω βρει κάποια λύση Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Το βρήκα Φώτη!! Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Το βρήκα Φώτη!! Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την ξερω αυτη την ρυθμιση. Ετσι αλλαζω και τα bluetooth. Εγω αναφερομαι στα handsfree της συσκευης με type c που συνδεονται. Στα ασυρματα αξεσουαρ κλπ, βγαζει αυτες τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Μου μπηκε ιδεα να αντικαταστησω το 3 XL με το Oneplus 8T. Σαν συνολικη εικονα-σκεψη, τι λετε? Σιγουρα απο θεμα specs, αξιζει. Εσεις, τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Κανενας πλεον δεν μιλαει,εγω δεν το αλλαζω ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Όποιος έχει θήκες ακουστικά για pixel 3 xl να μου πει να τα αγορασω Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 15, 2021 by bardull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Εχεις προσεξει κανεις καποια διαφορα στην μπαταρια με το adaptive battery on & off? Εγω η μονη διαφορα που εχω προσεξει ειναι οτι σε on παρολο που ειναι ενεργοποιημενες καποιες ειδοποιησεις για καποιες εφαρμογες, δεν τις παιρνω επειδη δεν δουλευω μαλλον συχνα την αντιστοιχη εφαρμογη. (Αν παιζει καποιο ρολο αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Χρησιμοποιει κανεις ασυρματη φορτιση?Ποιο φορτιστη?ποσο χρονο κανει να φορτισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Παρολο που εκανα την ενημερωση, την επιλογη που λεει δεν την εχω. https://m.gsmarena.com/google_camera_update_adds_option_to_disable_auto_night_sight-news-47429.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Παρολο που εκανα την ενημερωση, την επιλογη που λεει δεν την εχω. https://m.gsmarena.com/google_camera_update_adds_option_to_disable_auto_night_sight-news-47429.php4,4a,5 Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Miα μικρη βοηθεια,πως κανω αθορυβες τις ειδοποιησεις στο κινητο,facebook κτλ?εχω χαζεψει δεν μπορω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Miα μικρη βοηθεια,πως κανω αθορυβες τις ειδοποιησεις στο κινητο,facebook κτλ?εχω χαζεψει δεν μπορω να το βρω Αν εννοείς γενικά, όλες μαζί, χρησιμοποιείς το Do Not Disturb. Aν εννοείς ξεχωριστά για κάποια εφαρμογή Settings -> Apps & Notifications, πηγαίνεις στην εφαρμογή που θέλεις, μετά Notifications και έχει κατηγορίες ειδοποιήσεων. Πατώντας κάθε ξεχωριστή κατηγορία μπορείς να τη βάλεις Silent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Group στο telegram για όποιον θέλει να τα λέμε και από εκεί! GooglePixelHellas https://t.me/GooglePixelHellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Θεωρείτε πως αξίζει η αγορά του το 2021; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Θεωρείτε πως αξίζει η αγορά του το 2021; Ευχαριστώ Οχι, γιατι η υποστηριξη του φετος τον Δεκεμβριο σταματαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Πήραμε και την αναβάθμιση,ακόμα το τριάρι είναι ανταγωνιστικό Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts