Arxontas71 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλα τα σφραγισμένα μην τα κοιτάς , τα παίρνουν με τιμολόγιο χωρις ΦΠΑ και τα σπρώχνουν καπακι Καλημέρα, βρε οχι για αυτόν το λόγο.... Όλοι ψάχνουν για Τραμπ(α) :lol::lol::lol: δες προς Huawei μερια.:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Χαχα σωστος !! Μετα απο αυτο το πακετο που έφαγε απο την google , θα μπλοκάρει το buy and sell!!! Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Χαιρετίζω την παρέα..μάλλον λίγοι κ καλοί εε ?Λατρης των lg είπα να κάνω την αναβάθμιση σε v40..Το πήρα μεταχειρισμένο ενός μήνα σε άριστη κατάσταση κ σε καλή τιμουλα..Απίστευτο τηλέφωνο..κάμερα άριστη..καλός ήχος/ακουστική κ μπαταρία που αν την συγκρίνω με op 6t που είχα δεν έχει κ τεράστια διαφορά είναι πολύ κοντά.. Είχα κάποιες επιφυλάξεις αλλά όλα καλά..το δουλεύουμε και βλέπουμε για παραπάνω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Χαιρετίζω την παρέα..μάλλον λίγοι κ καλοί εε ?Λατρης των lg είπα να κάνω την αναβάθμιση σε v40..Το πήρα μεταχειρισμένο ενός μήνα σε άριστη κατάσταση κ σε καλή τιμουλα..Απίστευτο τηλέφωνο..κάμερα άριστη..καλός ήχος/ακουστική κ μπαταρία που αν την συγκρίνω με op 6t που είχα δεν έχει κ τεράστια διαφορά είναι πολύ κοντά.. Είχα κάποιες επιφυλάξεις αλλά όλα καλά..το δουλεύουμε και βλέπουμε για παραπάνω .. Με γεια και καλοδουλευτο :) στην ιδια τιμη και κατασταση το πηραμε, εξαιρετικα θα ελεγα και χωρις επιδομα ενοικιου οπως καποιοι αλλοι :lol::lol::lol: ο ηχος οχι απλος καλος αλλα απιστευτος σε μουσικη.:happy::happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Με γεια και καλοδουλευτο :) στην ιδια τιμη και κατασταση το πηραμε, εξαιρετικα θα ελεγα και χωρις επιδομα ενοικιου οπως καποιοι αλλοι :lol::lol::lol: ο ηχος οχι απλος καλος αλλα απιστευτος σε μουσικη.:happy::happy: Να σαι καλά άρχοντα...καλή επιλογή το v 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Ξέρουμε πότε θα πάρει Android 9; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μετάβαση απο το G5 στο v40 αξιζει; Απο φωτογραφικό φακό και οθόνη πως πάει; Έχει καποιο θεμα οπως ειχε το g5 πχ burn screen ή το gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ξέρουμε πότε θα πάρει Android 9; Στην Αμερικη τωρα ξεκιναει σιγα σιγα https://www.gsmarena.com/verizons_lg_v40_thinq_is_now_receiving_the_android_9_pie_update-news-37217.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Καλημέρα παιδια το πήρα και εγώ στα χέρια μου,είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο LM-V405EBW γράφει το κουτί.Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικου;Ακόμα έχει security patch Δεκεμβρίου 2018 το δικό μου. Στάλθηκε από το LM-V405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 8, 2019 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Μονο εγώ το έχω μάλλον :p Στάλθηκε από το LM-V405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Μετάβαση απο το G5 στο v40 αξιζει; Απο φωτογραφικό φακό και οθόνη πως πάει; Έχει καποιο θεμα οπως ειχε το g5 πχ burn screen ή το gps; Χαλια μαυρα..Μεινε με το G5... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλημέρα. Μόλις πήρα το pie update. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ειλικρινα απορω πως υπαρχει τοσο λιγη κινητικοτητα σε αυτο το thread για αυτη την εκπληκτικη συσκευη. Οκ υποκειμενικα το λεω, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση σε συγκριση με τα θεματα για τα G μοντελα. Ψαχνω online και δεν βρισκω τιποτα, εχει βρει κανεις τζαμακι ή εστω ζελατινα για το V40; Για αθηνα μιλαω παντα, αν ξερετε καποιο καταστημα που να κανει και τοποθετηση, θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλημέρα παιδια το πήρα και εγώ στα χέρια μου,είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο LM-V405EBW γράφει το κουτί.Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικου;Ακόμα έχει security patch Δεκεμβρίου 2018 το δικό μου. Φιλε μου μολις πριν 5 λεπτα το απεκτησα κι εγω. Βρηκες ακρη με αυτο που ρωταγες; Εχεις παρει pie update; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ειλικρινα απορω πως υπαρχει τοσο λιγη κινητικοτητα σε αυτο το thread για αυτη την εκπληκτικη συσκευη. Οκ υποκειμενικα το λεω, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση σε συγκριση με τα θεματα για τα G μοντελα. Ψαχνω online και δεν βρισκω τιποτα, εχει βρει κανεις τζαμακι ή εστω ζελατινα για το V40; Για αθηνα μιλαω παντα, αν ξερετε καποιο καταστημα που να κανει και τοποθετηση, θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Φιλε μου μολις πριν 5 λεπτα το απεκτησα κι εγω. Βρηκες ακρη με αυτο που ρωταγες; Εχεις παρει pie update;Έλα φίλε μου το έδωσα πριν δύο βδομάδες περίπου όχι δεν είχε πάρει όταν το έδωσα αν και νομίζω μετά βγήκε το update. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα στην μικρή ομολογουμένως παρέα. Από χθες και εγώ με V40 προερχόμενος από V30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Καλησπέρα στην μικρή ομολογουμένως παρέα. Από χθες και εγώ με V40 προερχόμενος από V30Θα με ενδιέφερε να μας πεις εντυπώσεις από την αλλαγή. Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Θα με ενδιέφερε να μας πεις εντυπώσεις από την αλλαγή. Σε σχέση με το V30 έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες παντού, καλύτερο ηχείο, καλύτερο gps δέκτη και είναι και 6/128. Έχει όμως χειρότερη αυτονομία. Πέρα από αυτά στην καθημερινή χρήση δεν βλέπω να είναι πιο γρήγορο πιο smooth κλπ. Είναι και τα 2 με την pie και στοκ launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Ραδιο έχει ρε παιδιά; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Ραδιο έχει ρε παιδιά; Το ευρωπαϊκό που έχω εγώ, όχι. Ότι θες για το V40 εδώ: https://www.lg.com/gr/mobile-phones/lg-LMV405EBW-lg-v40-thinq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μόλις ήρθε ενημέρωση λογισμικού (V20c) με τις τελευταίες επιδιορθώσεις ασφαλείας 1/9/2019. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 να δουμε η 10 ποτε θα ερθει..... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 να δουμε η 10 ποτε θα ερθει..... Να δούμε πότε και πως...Πάντως από κίνηση το θέμα του V40 σκίζει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Αν δινει καποιος V40 ας ερθει p.m. Ευχαριστω!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Απο σημερα και εγω κάτοχος της εν λογο συσκευης σε κοκκινο χρωμα αγορασμενο απο το eshop.μονο καλα λογια μπορω να πω με μιον να βλεπω την μπαταρια να πέφτει αρκετα γρηγορα Στάλθηκε από το LM-V405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Απο σημερα και εγω κάτοχος της εν λογο συσκευης σε κοκκινο χρωμα αγορασμενο απο το eshop.μονο καλα λογια μπορω να πω με μιον να βλεπω την μπαταρια να πέφτει αρκετα γρηγορα Στάλθηκε από το LM-V405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγειά φίλε μου, δεν έχει την κορυφαία αυτονομία του V30 αλλά σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο και γενικά πιο σύγχρονο. Επιτέλους, +1! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts