aero Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εμφανίζεται. Με συμβόλαιο είσαι ή καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εμφανίζεται. Κακώς, αφού δεν πρέπει σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων.... Δεν έκαναν έρευνα να δουν ότι δεν χρειάζεται; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εγώ θα έπαιρνα στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι είναι αυτή η ένδειξη γιατί θα με είχε τρομάξει πολύ. Μπορεί να μπήκαν τζιχαντιστές στο κινητό μου. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εμφανίζεται. Επίσης εχεις xiaomi. Που δεν υποστηρίζεται απ όσο λένε. Μόνο s9 και κάποια huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εγώ θα έπαιρνα στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι είναι αυτή η ένδειξη γιατί θα με είχε τρομάξει πολύ. Μπορεί να μπήκαν τζιχαντιστές στο κινητό μου. Sent from my SM-G970FΑν πάρεις στην υποστήριξη της wind και τους πεις για το εικονίδιο πρώτα από όλα αυτοί θα τρομάξουν στην υποστήριξη θα νομίζουν ότι τους hackeψαν :lol: Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ερωτημα:Εχει ενεργοποιηθει το volte σε καποιον που εχει καρτοκινητο? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δεν θέλουμε ( τουλαχιστων αρκετοί ) volte ... Vowifi θελουμε να βαζουμε τα κινητα μας οταν ειμαστε σπιτι σε flight mode !!! Τίποτα παραπάνω !! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πολύ σωστά. Γιατί σπίτι μου εμένα μιλάς με διακοπές. Θα βοηθούσε σίγουρα το VoWiFi. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εγώ θα έπαιρνα στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι είναι αυτή η ένδειξη γιατί θα με είχε τρομάξει πολύ. Μπορεί να μπήκαν τζιχαντιστές στο κινητό μου. Sent from my SM-G970FΕγώ θα έστελνα μήνυμα στον ... "bbbb" και τον κάθε "bbbb" πρώτα να ρωτήσω αν ξέρει και ανάλογα τι θα μου έλεγε θα έκανα.. τουλάχιστον στο δικό μου κύκλο καμιά δεκαπενταριά άτομα που είναι άσχετοι από όλα αυτά οτιδήποτε αν τους εμφάνιση το κινητό πρώτα ρωτάνε εμένα και μετά πράττουν ανάλογα.. και υποθέτω ότι αυτό γίνεται και με άλλα μέλη εδώ του forum με δικούς τους φίλους οικογένεια κτλ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ερωτημα:Εχει ενεργοποιηθει το volte σε καποιον που εχει καρτοκινητο?Όχι ακόμα τους έστειλα στο μεσεντζερ και μου είπαν ότι για καρτοκινητα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Όχι ακόμα τους έστειλα στο μεσεντζερ και μου είπαν ότι για καρτοκινητα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστω πολύ! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Όχι ακόμα τους έστειλα στο μεσεντζερ και μου είπαν ότι για καρτοκινητα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τους εστειλες στον μεσε ....και είπαν όχι...οκ αν έλεγαν ναι τι θα έκανες,lol εγώ πάντως έχω σε Q https://ibb.co/drMgzym Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited October 20, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 καλα και εσυ χτυπιεσαι να μας πεις οτι το κάνουν για το καλό μας.. Δεν χτυπιέμαι για κατι. Ούτε το κάνουν για το καλό η κακό κάποιου. Αλλά το να μη γνωρίζει κάποιος το γιατι και να μεταφέρει την αντίληψη του ως επιστημονική γνώση με κανει να φαίνομαι ...Γαλιλαίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 τους εστειλες στον μεσε ....και είπαν όχι...οκ αν έλεγαν ναι τι θα έκανες,lol εγώ πάντως έχω σε Q https://ibb.co/drMgzym Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΤους έδωσα και αριθμό διεύθυνση κλπ για να το ελέγξουν η απάντηση ήταν όχι.Ξεχασα να τους πω να μου το κάνουν δοκιμαστικά τώρα αν θα είχε την ένδειξη volte δεν το ξέρω. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τους εστειλες στον μεσε ....και είπαν όχι...οκ αν έλεγαν ναι τι θα έκανες,lol εγώ πάντως έχω σε Q https://ibb.co/drMgzym Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΚαρτοσυμβολαιο έχεις; Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω πολύ!Σώπα ρε δεν κάνει τίποτα. :-) :up: Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Έχω πάρει 4 φορές σήμερα στο 13800 για ενεργοποίηση αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπαν πως βλέπουν πως έχει ενεργοποιηθεί. Καμία ένδειξη όμως δεν εμφανίστηκε, καμία διαφορά δεν βλέπω στις κλήσεις. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το voLTE. Το VOWIFI με ενδιαφέρει μιας και το σήμα στο σπίτι μου είναι μαύρο χάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Έχω πάρει 4 φορές σήμερα στο 13800 για ενεργοποίηση αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπαν πως βλέπουν πως έχει ενεργοποιηθεί. Καμία ένδειξη όμως δεν εμφανίστηκε, καμία διαφορά δεν βλέπω στις κλήσεις. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το voLTE. Το VOWIFI με ενδιαφέρει μιας και το σήμα στο σπίτι μου είναι μαύρο χάλι.Μπες σε λειτουργία πτήσης, άνοιξε το WiFi και δοκίμασε μετά από 1-2 λεπτά (1 είναι αρκετό συνήθως) να κάνεις κλήση, αν κάνει είσαι οκ, αν δεν κάνει κάτι δεν πάει καλά... Όσο για το ότι δεν βγάζει εικονίδιο...δεν θα τα ξαναλέμε, είναι μια ηλιθιότητα και μη μου πείτε ότι μια εταιρεία πώς είναι δυνατόν να κάνει βλακείες...έχουμε πολλά παραδείγματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δεν έχει vowifi η wind... Μόνο volte έχει Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Έχω πάρει 4 φορές σήμερα στο 13800 για ενεργοποίηση αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά. Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπαν πως βλέπουν πως έχει ενεργοποιηθεί. Καμία ένδειξη όμως δεν εμφανίστηκε, καμία διαφορά δεν βλέπω στις κλήσεις. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το voLTE. Το VOWIFI με ενδιαφέρει μιας και το σήμα στο σπίτι μου είναι μαύρο χάλι.Η ένδειξη VoLTE σε Samsung Galaxy A50 εμφανίζεται σε sim με Wind. Το WiFi calling δεν παρέχεται αυτή την στιγμή ως υπηρεσία (τελευταία ενημέρωση από 13800 περίπου 2 εβδομάδες πριν). Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Από την εξυπηρέτηση δεν μου ανέφεραν το Α50 ότι υποστηρίζεται. Οτι να ναι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Μάλλον δεν έχουν ενημερώσει την λίστα τους. Το Α50 λειτουργεί ταυτόχρονα VoLTE και WiFi calling / VoLTE με sim's Wind & Cosmote αντίστοιχα...! Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Μπες σε λειτουργία πτήσης, άνοιξε το WiFi και δοκίμασε μετά από 1-2 λεπτά (1 είναι αρκετό συνήθως) να κάνεις κλήση, αν κάνει είσαι οκ, αν δεν κάνει κάτι δεν πάει καλά... Όσο για το ότι δεν βγάζει εικονίδιο...δεν θα τα ξαναλέμε, είναι μια ηλιθιότητα και μη μου πείτε ότι μια εταιρεία πώς είναι δυνατόν να κάνει βλακείες...έχουμε πολλά παραδείγματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς δεν κάνει τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει vowifi η wind... Μόνο volte έχει Sent from my SM-G975F using Tapatalk Εεεεμ το vowifi έχει νόημα σαν υπηρεσία. Στο σπίτι μου για παράδειγμα που έχω χάλια σήμα να μπορώ να κάνω κλήσεις και να δέχομαι απροβλημάτιστα. Το volte τι να το κάνω; Όπου πιανω 4g μια χαρά επικοινωνώ και χωρίς το volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Δυστυχώς δεν κάνει τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εεεεμ το vowifi έχει νόημα σαν υπηρεσία. Στο σπίτι μου για παράδειγμα που έχω χάλια σήμα να μπορώ να κάνω κλήσεις και να δέχομαι απροβλημάτιστα. Το volte τι να το κάνω; Όπου πιανω 4g μια χαρά επικοινωνώ και χωρίς το volte.Και το VoLTE έχει νόημα όταν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα και ταυτόχρονα μιλάς αν δεν έχει καλό 3g σε κάνει kick down σε 2g οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το internet την ώρα που μιλάς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Καί τα δύο είναι σημαντικά για μένα!Αρκεί να τα δώσουν.Τό λαδι μας βγάλάν... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Καί τα δύο είναι σημαντικά για μένα!Αρκεί να τα δώσουν.Τό λαδι μας βγάλάν...Το volte υπάρχει, το vowifi θα πάρει πάνω από χρόνο Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Το volte υπάρχει, το vowifi θα πάρει πάνω από χρόνο Sent from my SM-G975F using Tapatalk Καλημερα!Εγω δεν εχω ουτε volte . .. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts