Nickchris36 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Όπως έγραψα δεν ξέρω αν το ενεργοποιούν ακόμα σε πελάτες που δεν είναι με συμβόλαιο. Γενικότερα το πρόβλημα είναι οι συσκευές. Σε δύο άλλες συσκευές στην οικογένεια xiaomi mi a1 & Motorola Moto g4 plus δεν υπάρχουν οι σχετικές δυνατότητες. Στο 13800 καλεσες?Εγω εχω το s9plus λογικα υποστηριζεται.. Πηρα τηλ και μου ειπαν το αργοτερο μεχρι αυριο θα μου ενεργοποιησουν το volte.. Το vo wifi δε παρεχεται οπως σωστα εχουν πει αρκετα παιδια στο φορουμ. Αρα η ενεργοποιηση γινεται μόνο κατοπιν αιτήσεως? Edited October 10, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Από ότι καταλαβαίνω, υλοποιήθηκε σωστά η υπηρεσία. Γνωρίζουμε κάτι και για τα καρτοκινητά; Πως κατάλαβες ότι υλοποιήθηκε σωστά η υπηρεσία? το ότι δεν έχει (ακόμα) VoWiFi, είναι δείγμα σωστής υλοποίησης? :X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ναι κάλεσα το 13800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ναι κάλεσα το 13800. Και γω το εκανα ..μαλλον μονο με το τηλ το ενεργοποιουνε! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ρώτησα κι εγώ στην εξυπηρέτηση πελατών, μέσω messenger σχετικά με την απόδοση της υπηρεσίας στα καρτοκινητά και περιμένω απάντηση. Για να δούμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Ρώτησα κι εγώ στην εξυπηρέτηση πελατών, μέσω messenger σχετικά με την απόδοση της υπηρεσίας στα καρτοκινητά και περιμένω απάντηση. Για να δούμε. Και γω f2go ειμαι.και μου παν μεχρι αυριο θ το ενεργοποιησουν.. https://i.imgur.com/7eGWRlZ.jpg Edited October 10, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Εδώ λέει ότι καταγράφηκε το αίτημα. Σου είπαν ότι μπορούν να το ενεργοποιησουν σε f2g; Επίσης ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Εδώ λέει ότι καταγράφηκε το αίτημα. Σου είπαν ότι μπορούν να το ενεργοποιησουν σε f2g; Επίσης ποια συσκευή έχεις; Δεν τους ειπα πως εχω f2go, τους εδωσα το νουμερο μου..και μου ειπαν πως περνάνε αμεσως το αιτημα κ πως μεχρι αυριο το αργοτερο θα εχει ενεργοποιηθει.Το samsung το s9 plus εχω.Τώρα αν μου λενε ψεμματα δε ξέρω..θα δείξει αυριο . Μακαρι να το δωσει σε ολους μας..Εχουν αργησει.. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Μακάρι φίλε μου, εν αναμονή... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Μακάρι φίλε μου, εν αναμονή... Αυτο..ετσι ακριβως..αναμονη και ολα θα ερθουν. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Κάποια ανακοίνωση για το ποιες συσκευές υποστηρίζονται έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλημέρα, μου απάντησαν ότι δεν διατίθεται προς το παρόν σε καρτοκινητά το VoLTE. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλημέρα σε όλους!είναι τόσο απαραίτητο το vowifi αφού έχουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείς να κάνεις κλήση. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εξαρτάται. Αν οι περισσότερες επαφές σου έχουν πρόσβαση σε τέτοια μέσα δεν το χρειάζεσαι τόσο. Από την άλλη με κλήσεις μέσω προγραμμάτων ξοδεύεις mb ενώ μέσω του τηλεφωνικού δικτύου λεπτά ομιλίας. Τώρα για το VoLTE πιο συγκεκριμένα θα βοηθήσει σε σημεία που έχει χοντρό πρόβλημα με το σήμα και ακόμα και οι κλήσεις είναι προβληματικές. Βέβαια το VoWiFi θα ήταν πιο χρήσιμο, μιας και σε εσωτερικούς χώρους είναι ακόμη πιο χάλια, αλλά οτιδήποτε δώσει καλοδεχούμενο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) δεν έχει σχέση με τι μιλάς με άλλες επαφές. το σημαντικό με το vowifi εάν έχω καταλάβει σωστά, είναι μέσα στο σπίτι σου που εμένα πχ της wind το σήμα κινητής είναι της πλάκας να μιλήσω μέσω του, δυνατού σήματος, του WiFi μου. πολύ χρήσιμο. τώρα για το volte πιστεύω βοηθάει μόνο εάν έχεις καλό 4g σήμα. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited October 11, 2019 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Είπε πως αν μιλάς μέσω Facebook τι το θες το vowifi. Αν με όσους επικοινωνείς συχνά μπορείς να το κάνεις μέσω fb, ναι δεν το χρειάζεσαι. Είχε ειπωθεί στο παρελθόν πως στο volte και με οριακό σήμα θα μιλάς άνετα. Αν γίνει έτσι θα βοηθήσει πολύ σε πολλά σημεία που η επικοινωνία είναι χάλια. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Μόλις πήρα κι εγώ με s8 και μου είπαν δεν γίνεται λόγω της συσκευής. Τραγικό μου φαίνεται. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλημέρα, μου απάντησαν ότι δεν διατίθεται προς το παρόν σε καρτοκινητά το VoLTE. Μου φαινεται δε συνεννοουνται καί αλλα λένε εδώ αλλα λένε εκει..ούτε σε μένά ένέργόποιηθηκε(f2go)οπως μου ειχαν πεί εχθες. Αρα μου είπαν ψέμματα...Ευγε wind! ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις πήρα κι εγώ με s8 και μου είπαν δεν γίνεται λόγω της συσκευής. Τραγικό μου φαίνεται. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το s8 καί να μήν υποστηρίζεται...παραξενο...μου φαινεται. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εμένα να δεις. Αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ τώρα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εμένα να δεις. Αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ τώρα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk F2go εχεις? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καρτοσυμβολαιο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 το vowifi κατα την γνώμη μου ειναι πολυ σημαντικό οχι για συγκεκριμένους αλλα για όλους για δύο βασικούς λόγους. Μπαίνεις σπίτι και κλείνεις το gsm με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό για εμας αλλα και για την εταιρεία φαντάζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Κληση παλι στο 13800.. Τελικα τι ν πιστεψει κανεις μας.. Αυτη τη φορα μου λεγαν πως επειδη εχω f2go δεν μπορει να ενεργοποιηθει αυτη η υπηρεσια.. Και τους ρωταω ..προς το παρόν η δεν μπορω να την εχω σαν υπηρεσια καθόλου? Και μου απαντανε πως παρεχετε μονο στα συμβολαια και στην καρτοσυνδεση. Τελικά συμφορουμίτες τί ισχύει ?γνωρίζει καποιος ?Τουλαχιστον οσοι εχουμε καρτοκινητο να μην περιμενουμε αδικα.Παντως σε καρτοκινητο αλλης εταιρίας μου ενεργοποιηθηκε κανονικά. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Ψυχραιμία και ολα θα γίνουν σιγά σιγά έως πολυυυυυ σιγά. Στην wind επικρατεί τρικυμία εν κρανίο απο τοτε που ιδρύθηκε... Μόνο στην cote παιζει αβίαστα και ευκολα με ενα απλο σμς. Εδώ ολόκληρος κολοσσός πολυεθνικός vodafone και ακομα προσπαθούν. Τι περιμένουμε να κάνει ο άνεμος .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ψυχραιμία και ολα θα γίνουν σιγά σιγά έως πολυυυυυ σιγά. Στην wind επικρατεί τρικυμία εν κρανίο απο τοτε που ιδρύθηκε... Μόνο στην cote παιζει αβίαστα και ευκολα με ενα απλο σμς. Εδώ ολόκληρος κολοσσός πολυεθνικός vodafone και ακομα προσπαθούν. Τι περιμένουμε να κάνει ο άνεμος .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Δεν νομίζω ότι στη Vodafone προσπαθουν. Βασει του αρχικου προγραμματισμου πάει. Το ιδιο και για τη Wind πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts