serfistas1 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Ναι αυτό θέλω γιατί εμφανίζει και μήνυμα στις ρυθμίσεις, βρείτε μου παρακαλώ μια λύση Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 (edited) 19 minutes ago, serfistas1 said: Ναι αυτό θέλω γιατί εμφανίζει και μήνυμα στις ρυθμίσεις, βρείτε μου παρακαλώ μια λύση Εφόσον η μπαταρία δεν είναι γνήσια και δεν αλλαχθηκε σε επίσημο service δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Για αυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα... Edited March 24, 2022 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Από το εργαλείο 3u tools γίνεται κάτι αν γνωρίζει κάποιος έμπειρος χρήστης; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 2 ώρες πριν, serfistas1 said: Από το εργαλείο 3u tools γίνεται κάτι αν γνωρίζει κάποιος έμπειρος χρήστης; Όχι, αυτό δεν λύνεται μέσω software έτσι απλά με κάποιο πρόγραμμα. Υπάρχουν κάποιες hardware λύσεις, που απαιτούν όμως να ανοίξεις τη συσκευή και εξειδικευμένα εργαλεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 2 ώρες πριν, serfistas1 said: Από το εργαλείο 3u tools γίνεται κάτι αν γνωρίζει κάποιος έμπειρος χρήστης; δεν μπορείς να κανείς κάτι. λείπει από πάνω συγκεκριμένο υλικό που είναι υπεύθυνο για αυτήν την δουλειά. μόνο η apple μπορεί γι αυτό κιόλας κοστολογεί 89 ευρώ την αλλαγή μπαταρίας ενώ εσύ έδωσες 50 η μπορεί και λιγότερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Καλησπέρα! Διάβασα ότι το Istorm θα ανοίξει στην Πάτρα υποκατάστημα! Ρωτάω, είναι επίσημο κατάστημα της APPLE? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 1 hour ago, manfles said: Καλησπέρα! Διάβασα ότι το Istorm θα ανοίξει στην Πάτρα υποκατάστημα! Ρωτάω, είναι επίσημο κατάστημα της APPLE? Ναι το είδα και εγώ,είναι ο αντιπρόσωπος της Apple για Ελλάδα. Βασικά τα iStorm και η Document είναι τα μαγαζιά που είναι επίσημοι μεταπωλητές και κάνουν service με original ανταλλακτικά. Επειδή ανεβοκατεβαίνω Κεφαλονιά η Πάτρα ειναι στο δρόμο μου σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 17 ώρες πριν, manfles said: Καλησπέρα! Διάβασα ότι το Istorm θα ανοίξει στην Πάτρα υποκατάστημα! Ρωτάω, είναι επίσημο κατάστημα της APPLE? Επίσημο κατάστημα της Apple δεν υπάρχει στην Ελλάδα. To iStorm είναι εξουσιοδοτημένος από την Apple Reseller στη χώρα μας. Στην Πάτρα θα το βρεις στην Ρήγα Φεραίου 138. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 8 ώρες πριν, athanaso77 said: Επίσημο κατάστημα της Apple δεν υπάρχει στην Ελλάδα. To iStorm είναι εξουσιοδοτημένος από την Apple Reseller στη χώρα μας. Στην Πάτρα θα το βρεις στην Ρήγα Φεραίου 138. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Το αμερικανικό μοντέλο παρουσιάζει καμιά έλλειψη στην Ελλάδα; Βρήκα ένα να αγοράσω Από όσο είδα τις μπάντες νομίζω όλες τις έχει αυτές που χρειάζεται η Cosmote Καμιά άλλη έλλειψη θα έχω; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Το αμερικανικό μοντέλο παρουσιάζει καμιά έλλειψη στην Ελλάδα; Βρήκα ένα να αγοράσω Από όσο είδα τις μπάντες νομίζω όλες τις έχει αυτές που χρειάζεται η Cosmote Καμιά άλλη έλλειψη θα έχω; Ναι, αν με τις μπάντες είσαι εντάξει, άλλη διαφορά δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 1 hour ago, athanaso77 said: Ναι, αν με τις μπάντες είσαι εντάξει, άλλη διαφορά δεν έχουν. Κάτι πίνακες βρήκα με τις μπάντες και βλέπω περιέχονται μέσα αυτές που δουλεύει η Cosmote esim δουλεύει σε αυτά τα μοντέλα όμως; Δεν έχω αλλά κάποια στιγμή ίσως μου χρειαστεί η λειτουργία αυτή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 5 ώρες πριν, Tasos19s said: esim δουλεύει σε αυτά τα μοντέλα όμως; Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 5 ώρες πριν, athanaso77 said: Ναι κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 On 25/8/2021 at 3:58 ΜΜ, athanaso77 said: Τώρα να μου πεις… γιατί ποτέ δεν έβαλαν ένα εικονίδιο στην οθόνη που να δείχνει ότι η συσκευή είναι στο αθόρυβο, αυτή την απορία την έχουν πολλοί. Γιατί? Μήπως δείχνει το ξυπνητήρι? On 25/8/2021 at 3:58 ΜΜ, athanaso77 said: Τώρα να μου πεις… γιατί ποτέ δεν έβαλαν ένα εικονίδιο στην οθόνη που να δείχνει ότι η συσκευή είναι στο αθόρυβο, αυτή την απορία την έχουν πολλοί. Γιατί? Μήπως δείχνει το ξυπνητήρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 1 minute ago, manfles said: Γιατί? Μήπως δείχνει το ξυπνητήρι? κολλημένη εταιρεία τι να πεις δεν αλλάζουν μυαλά 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Τώρα τελευταία με την αναβάθμιση 15,6,1 τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Ipad gen 13, μετά από λίγη χρήση ή ομιλία, καίνε!. Γνωρίζει επ αυτού κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 4 minutes ago, manfles said: Τώρα τελευταία με την αναβάθμιση 15,6,1 τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Ipad gen 13, μετά από λίγη χρήση ή ομιλία, καίνε!. Γνωρίζει επ αυτού κάποιος? σύνηθες φαινόμενο μετά από αναβαθμίσεις 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 3 ώρες πριν, manfles said: Γιατί? Μήπως δείχνει το ξυπνητήρι? Γιατί? Μήπως δείχνει το ξυπνητήρι? Το ξυπνητήρι το δείχνει! Σε κινητά με face id βέβαια πρέπει να κατεβάσεις το control center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 5 ώρες πριν, manfles said: Τώρα τελευταία με την αναβάθμιση 15,6,1 τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Ipad gen 13, μετά από λίγη χρήση ή ομιλία, καίνε!. Γνωρίζει επ αυτού κάποιος? Δεν είναι γενικό φαινόμενο. Ίσως κάτι δεν ταιριάζει με το στήσιμο που έχεις κάνει στις συσκευές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Δεν είναι γενικό φαινόμενο. Ίσως κάτι δεν ταιριάζει με το στήσιμο που έχεις κάνει στις συσκευές σου. Συμβαίνει πολλές φορές Δεν είναι γενικό ναι σίγουρα δεν συμβαίνει δηλαδή πάντα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Τι στήσιμο φίλοι μου? Εγώ μόνο αναβαθμίσεις κάνω όταν έρχονται!. Τι είναι το στήσιμο εάν επιτρέπεται?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 51 minutes ago, manfles said: Τι στήσιμο φίλοι μου? Εγώ μόνο αναβαθμίσεις κάνω όταν έρχονται!. Τι είναι το στήσιμο εάν επιτρέπεται?. Ανοίγει η συσκευή για πρώτη φορά Σε όλους μας αυτο είναι ίδιο όταν δεν έχει μέσα τίποτα Μετα ο καθένας περνάει εφαρμογές, αρχεία, φτιάχνει τις ρυθμίσεις και τα λοιπά όπως τον βολεύουν Αυτα όλα σημαίνει ότι το έστησες στα μέτρα σου Εγω στα δικά μου γούστα Ολες αυτές οι παράμετροι όμως μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία της συσκευής ειδικά μετά από μια αναβάθμιση αν κάτι δεν πάει καλά Αυτο δηλαδή σημαίνει ότι την ίδια αναβάθμιση έβαλα και εγώ και εσυ αλλά σε εσένα κάτι που είχες μέσα σου δημιουργεί πρόβλημα. Δεν είναι αναγκαίο αυτο κάθε αυτο το λογισμικό να είναι προβληματικό 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Έβαλε κανένας iOS 16; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 11 ώρες πριν, Tasos19s said: Έβαλε κανένας iOS 16; Ναι στης μητέρας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts