manfles Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Να βάλεις τζαμάκι και θήκη δερμάτινη από την Απλ, όπως έκανα και εγώ και είναι μιά χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Uag σε ολα μου τα κινητα βαζω!αλλαζω συσκευες πολυ συχνα και το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να παρω θηκη της συγκεκριμενης εταιρειας. Σιγουρα ειναι χοντροκομμενες, αλλα προστατευουν οσο καμια αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Συμφωνο το οτι ειναι σαν τουβλο εμφανησιακα,αλλα σαν προστασια κινητου δεν δινει καμια αλλη,μου επεσε απο ενα μετρο το κινητο με spigen θηκη και εσπασε το tempered glass..Ο λογος που προτίμησα την UAG είναι οτι κατα την γνωμη μου ειναι η μονη θηκη που εξέχει οσο πρεπει πανω απ την οθονη,Ώστε να μπορει να καλύπτεται επαρκως οθονη & καμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδια.Πηρα το τηλέφωνο πλην όμως αναβάθμισα κατευθείαν σε 13.3 και αντιμετωπίζω διαφορά θέματα.Καταρχας δεν εμφανίζει με τίποτα notification στο garmin.Εχω ενεργοποιήσει τα παντα.Επαναφορα κλείσιμο άνοιγμα αλλά δεν εμφανίζει μηνύματα στο ρολόι παρά μόνο τις κλήσεις.Επισης ανοίγεις μουσική και το εικονίδιο δεν φεύγει με τίποτα ούτε αν κλείσεις τη μουσική παρά μόνο αν κανείς επανεκκίνηση.Εχει κανείς παρόμοια θέματα; Edited January 15, 2020 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Καλησπέρα παιδια.Πηρα το τηλέφωνο πλην όμως αναβάθμισα κατευθείαν σε 13.3 και αντιμετωπίζω διαφορά θέματα.Καταρχας δεν εμφανίζει με τίποτα notification στο garmin.Εχω ενεργοποιήσει τα παντα.Επαναφορα κλείσιμο άνοιγμα αλλά δεν εμφανίζει μηνύματα στο ρολόι παρά μόνο τις κλήσεις.Επισης ανοίγεις μουσική και το εικονίδιο δεν φεύγει με τίποτα ούτε αν κλείσεις τη μουσική παρά μόνο αν κανείς επανεκκίνηση.Εχει κανείς παρόμοια θέματα; Στο πρωτο δεν ξέρω, δεν έχω smart watch. Το δεύτερο δεν είναι πρόβλημα, έτσι λειτουργεί η μουσική. Είτε κλείνεις το music app από το multitasking και φεύγει και η ειδοποίηση από τη lock screen είτε την αφηνεις και την κλείνει αυτόματα το λειτουργικό μετά από 10-15 λεπτά αυτόματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Στο πρωτο δεν ξέρω, δεν έχω smart watch. Το δεύτερο δεν είναι πρόβλημα, έτσι λειτουργεί η μουσική. Είτε κλείνεις το music app από το multitasking και φεύγει και η ειδοποίηση από τη lock screen είτε την αφηνεις και την κλείνει αυτόματα το λειτουργικό μετά από 10-15 λεπτά αυτόματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Μίλησα με την garmin και μου είπανε ότι το θέμα ειδοποιήσεων έγκειται στο γεγονός ότι είχα απενεργοποιημένη την προεπισκόπηση μηνύματος .Για να φαίνονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι πρέπει να είναι ενεργή η ρύθμιση στο iOS ενώ σε Android σε ειδοποιούσε χωρίς προεπισκόπηση.Οσον αφορά τη μουσική την κάνω force close αλλά παραμένει στην lock screen.Μετα από 15 λεπτά οπως ειπες Φεύγει μόνη της η ειδοποίηση. Ισως έτσι να δουλεύει το iOS τι να πω.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μίλησα με την garmin και μου είπανε ότι το θέμα ειδοποιήσεων έγκειται στο γεγονός ότι είχα απενεργοποιημένη την προεπισκόπηση μηνύματος .Για να φαίνονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι πρέπει να είναι ενεργή η ρύθμιση στο iOS ενώ σε Android σε ειδοποιούσε χωρίς προεπισκόπηση.Οσον αφορά τη μουσική την κάνω force close αλλά παραμένει στην lock screen.Μετα από 15 λεπτά οπως ειπες Φεύγει μόνη της η ειδοποίηση. Ισως έτσι να δουλεύει το iOS τι να πω.. Ποια εφαρμογή μουσικής χρησιμοποιείς; Εγώ δοκιμάζω το Apple Music και εξαφανίζεται αμεσως από τη lock screen μόλις την κλείσω από το multitasking. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Καλησπέρα παιδια.Πηρα το τηλέφωνο πλην όμως αναβάθμισα κατευθείαν σε 13.3 και αντιμετωπίζω διαφορά θέματα.Καταρχας δεν εμφανίζει με τίποτα notification στο garmin.Εχω ενεργοποιήσει τα παντα.Επαναφορα κλείσιμο άνοιγμα αλλά δεν εμφανίζει μηνύματα στο ρολόι παρά μόνο τις κλήσεις.Επισης ανοίγεις μουσική και το εικονίδιο δεν φεύγει με τίποτα ούτε αν κλείσεις τη μουσική παρά μόνο αν κανείς επανεκκίνηση.Εχει κανείς παρόμοια θέματα; Στο δικό μου Garmin όταν το είχα, δεν εμφάνιζε ειδοποιήσεις σε όσες εφαρμογές είχα ξερικάρει το Notification Center από το πεδίο Alerts. Για δες μήπως παίζει κάτι τέτοιο και σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ποια εφαρμογή μουσικής χρησιμοποιείς; Εγώ δοκιμάζω το Apple Music και εξαφανίζεται αμεσως από τη lock screen μόλις την κλείσω από το multitasking. Την κλασική προεγκατεστημένη της Apple βάζω Στο δικό μου Garmin όταν το είχα, δεν εμφάνιζε ειδοποιήσεις σε όσες εφαρμογές είχα ξερικάρει το Notification Center από το πεδίο Alerts. Για δες μήπως παίζει κάτι τέτοιο και σε σένα. Ειδοποιήσεις έπαιρνα μόνο για κλήσεις . Για μηνύματα πρέπει το κείμενο του μηνύματος να εμφανίζεται (προεπισκόπηση on) αλλιώς δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις . Στο Android γινόταν αλλά στο iOS οχι. Για να μην βγαίνουμε off topic αν κάποιος έχει τα ίδια θέματα και βρήκε λύση ας μου στείλει ένα pm. Μια τελευταία ερώτηση είναι εάν το καλώδιο που υπάρχει στο κουτί φορτίζει γρήγορα το κινητό με ένα καλύτερο φορτιστή.Πρεπει να πάρω μόνο πριζακι ή να πάρω και καλώδιο;Αν ναι υπάρχει καλώδιο συγκεκριμένο που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση; Ως επίσης αν φορτίζει ταχεία το γράφει στην οθόνη ; Πχ γρήγορη φόρτιση ,όπως τα Android?ευχαριστω και συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Την κλασική προεγκατεστημένη της Apple βάζω Ειδοποιήσεις έπαιρνα μόνο για κλήσεις . Για μηνύματα πρέπει το κείμενο του μηνύματος να εμφανίζεται (προεπισκόπηση on) αλλιώς δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις . Στο Android γινόταν αλλά στο iOS οχι. Για να μην βγαίνουμε off topic αν κάποιος έχει τα ίδια θέματα και βρήκε λύση ας μου στείλει ένα pm. Μια τελευταία ερώτηση είναι εάν το καλώδιο που υπάρχει στο κουτί φορτίζει γρήγορα το κινητό με ένα καλύτερο φορτιστή.Πρεπει να πάρω μόνο πριζακι ή να πάρω και καλώδιο;Αν ναι υπάρχει καλώδιο συγκεκριμένο που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση; Ως επίσης αν φορτίζει ταχεία το γράφει στην οθόνη ; Πχ γρήγορη φόρτιση ,όπως τα Android?ευχαριστω και συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις Μόνο η Garmin μπορει να σε βοηθησει εαν υπαρχει υποστηριξη στην ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα!, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?. Μου ήρθε ένα μήνυμα που λέει...VODAFON WIFI CALLING η οποία ήταν ενεργοποιημένη, ακολούθησα τις οδηγίες που λέει (να πάω Ρυθμίσεις- Δεδομένα- επέλεξε Κλήσεις μέσω wifi- και με πάει Κλήσεις WIFI στο iphone, επιλέγω μου βγάζει μια άλλη οθόνη που με ρωτάει εάν θα ενεργοποιήσω τις κλήσεις μέσω WIFI με επιλογές Ενεργοποίηση ή Ακύρωση!, πατάω ενεργοποίηση και μου βγάζει ότι για να επιτρέπονται οι κλήσεις μέσω wifi σε αυτόν το λογαριασμό, επικοινωνήστε με την εταιρεία vf GR. και έχει και ένα οκ!, το οποίο το πατάς και... πάπαλα!. Πήγα το πρωί στην vodafon και μου είπε μια κοπέλα ότι είναι εντάξει!, προφανώς έπεσα σε άσχετη! (χωρίς παρεξήγηση) όπως πάντα... Εν τω μεταξύ έστειλα πάλι μήνυμα στο 1339 μήπως δεν ήταν ενεργοποιημένη η υπηρεσία, μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένη, ξανά εγώ από την αρχή, και πάλι μία από τα ίδια!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα!, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?. Μου ήρθε ένα μήνυμα που λέει...VODAFON WIFI CALLING η οποία ήταν ενεργοποιημένη, ακολούθησα τις οδηγίες που λέει (να πάω Ρυθμίσεις- Δεδομένα- επέλεξε Κλήσεις μέσω wifi- και με πάει Κλήσεις WIFI στο iphone, επιλέγω μου βγάζει μια άλλη οθόνη που με ρωτάει εάν θα ενεργοποιήσω τις κλήσεις μέσω WIFI με επιλογές Ενεργοποίηση ή Ακύρωση!, πατάω ενεργοποίηση και μου βγάζει ότι για να επιτρέπονται οι κλήσεις μέσω wifi σε αυτόν το λογαριασμό, επικοινωνήστε με την εταιρεία vf GR. και έχει και ένα οκ!, το οποίο το πατάς και... πάπαλα!. Πήγα το πρωί στην vodafon και μου είπε μια κοπέλα ότι είναι εντάξει!, προφανώς έπεσα σε άσχετη! (χωρίς παρεξήγηση) όπως πάντα... Εν τω μεταξύ έστειλα πάλι μήνυμα στο 1339 μήπως δεν ήταν ενεργοποιημένη η υπηρεσία, μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένη, ξανά εγώ από την αρχή, και πάλι μία από τα ίδια!. έκανες restart? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakolko Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Προσπαθώ να διαγράψω τις περιττές φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου και ενώ αρχικά δείχνει να διαγράφονται, με το που βγαίνω από το άλμπουμ τις ξανά εμφανίζει. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ καν να μπω στο άλμπουμ φωτογραφιών μου. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 έκανες restart? Sent from my iPhone using Tapatalk Έκανα! και εξαναέκανα!. τίποτα! εσάς με βόνταφον όλα εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Έκανα! και εξαναέκανα!. τίποτα! εσάς με βόνταφον όλα εντάξει? Μήπως πρέπει να σου ενεργοποιήσει την υπηρεσία και η Vodafone; Στην COSMOTE έτσι γίνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Μήπως πρέπει να σου ενεργοποιήσει την υπηρεσία και η Vodafone; Στην COSMOTE έτσι γίνεται Μα έστειλα 2 φορές μήνυμα και τις δύο μου απάντησαν ότι είναι ενεργοποιημένη!, δεν ξέρω τι να πώ!. θα δώ!, εάν δεν τα καταφέρω θα πάω πάλι εκεί και θα βρώ άλλον υπάλληλο γιατί αυτή δεν θα ήξερε και για να με ξεφορτωθεί μου είπε ότι είναι εντάξει!, ότι νάνε..δηλαδή!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Μα έστειλα 2 φορές μήνυμα και τις δύο μου απάντησαν ότι είναι ενεργοποιημένη!, δεν ξέρω τι να πώ!. θα δώ!, εάν δεν τα καταφέρω θα πάω πάλι εκεί και θα βρώ άλλον υπάλληλο γιατί αυτή δεν θα ήξερε και για να με ξεφορτωθεί μου είπε ότι είναι εντάξει!, ότι νάνε..δηλαδή!. Στείλε και συ για σιγουριά, WIFI στο 1339. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Μήπως πρέπει να σου ενεργοποιήσει την υπηρεσία και η Vodafone; Στην COSMOTE έτσι γίνεται Μα έστειλα δύο φορές μήνυμα για ενεργοποίηση και τις δύο μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία!. Τι να πώ.... ότι νάνε!, δεν ήξερε η υπάλληλος, θα πάω να βρώ άλλον και εάν δεν ξέρει και εκείνος, τότε θα τους πώ να το κλείσουν το μαγαζί!. Πάντως είναι καλό αυτό γιατί στο σπίτι μου δεν έχω καλό σήμα και πρέπει να βγαίνω στην αυλή για να μιλήσω και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Απο προχθές που πέρασα την 13.3.1 έπεσε πολύ το σήμα wifi και σπίτι και γραφείο, έχει συμβεί και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά, έφταιγε η κάρτα σιμ, μου είπαν από την βόνταφον και την άλλαξα και όλα οκ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά, έφταιγε η κάρτα σιμ, μου είπαν από την βόνταφον και την άλλαξα και όλα οκ!. Δεν είχε άλλη εξήγηση το πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Απο προχθές που πέρασα την 13.3.1 έπεσε πολύ το σήμα wifi και σπίτι και γραφείο, έχει συμβεί και σε σας? Σε εμένα δεν άλλαξε κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Παιδιά με την ενημέρωση 13.1.1 είδατε καμία διαφορά με την μπαταρία ;; Προς το χειρότερο , το καλύτερο , τα ίδια;; Ρωτάω γιατί μια χαρά είμαι χωρίς αναβάθμιση . Να την κάνω ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Μάλλον κρατάει λιγότερο!, αυτό έχω καταλάβει εγώ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Επιβεβαιώνω ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση έχω μείωση στην απόδοση της μπαταρίας Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts